Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

10 Νέες Σειρές που Περιμένουμε το 2017


Όπως λένε παραπάνω και τα αδέρφια Baudelaire, χαμός από Νέες Σειρές και Φέτος!!! Όπως πάντα, στην αρχή κάθε χρόνου, αναφέρουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές της νέας χρονιάς. Σίγουρα πολλές μείνανε εκτός λίστας, γι αυτό έκανα και μία σύνοψη με μερικές από αυτές στο τέλος του ποστ. Δείτε παρακάτω αυτές που επέλεξα, με σειρά ανάλογα την ημερομηνία προβολής...


.
.
.
.
.
.
.


A Series of Unfortunate Events

Πρεμιέρα: 13 Ιανουαρίου

Θέμα: Μετά από μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, 3 αδέρφια χάνουν τους γονείς τους και πάνε να μείνουν με τον σατανικό κηδεμόνα, Κόμη Όλαφ, ο οποίος θα κάνει το παν για να καταχραστεί την περιουσία τους. Τα αδέρφια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Όλαφ, να ξεσκεπάσουν τις μεταμφιέσεις του, και ύστερα από πολλές δοκιμασίες να καταφέρουν να ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο των γονιών τους.

Γιατί το περιμένουμε:  Μία περιπέτεια τριών παιδιών γεμάτη μυστήριο και ατυχή γεγονότα που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Lemony Snicket, όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη σεζόν αποτελούμενη από 8 επεισόδια, θα καλύψει το υλικό των 4ων πρώτων βιβλίων (από τα 13 που έχει στο σύνολο), με κάθε βιβλίο να συνοψίζεται σε 2 επεισόδια! Από τα τρέιλερ (Ένα - Δύο) φαίνεται κάτι πολύ ιδιαίτερο ως προς το θέμα και την αφήγηση που θα ακολουθήσει. Στον ρόλο του σατανικού Count Olaf συναντάμε τον γνωστό κωμικό σε όλους μας από το How I Met your Mother, Neil Patrick Harris. Στις 13 Γενάρη (έχουν αγάπη σε αυτό τον αριθμό) θα είναι διαθέσιμη όλη η πρώτη σεζόν για μαραθώνιο, στο Netflix.

SIX

Πρεμιέρα: 18 Ιανουαρίου

Θέμα: Η σειρά εξιστορεί τις αποστολές της ειδικής ομάδας του Ναυτικού SEAL Team Six, η οποία πάει στο Αφγανιστάν για να πιάσει τον αρχηγό των Ταλιμπάν. Αλλά τι γίνεται όταν κάτι πάει στραβά και οι τρομοκράτες αιχμαλωτίζουν τον αρχηγό της ειδικής ομάδας SEAL Team Six?

Γιατί το περιμένουμε: Το κανάλι που έφερε στις οθόνες μας τους Vikings, επιστρέφει με άλλη μια σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, αυτή τη φορά στην μοντέρνα εποχή. Η πρώτη σεζόν θα λαμβάνει χώρα στην Αφρική, με κάθε σεζόν να εξελίσσεται σε διαφορετική Ήπειρο. Τον αρχηγό και πρωταγωνιστή της ειδικής ομάδας Richard “Rip” Taggart, τον ενσαρκώνει ο Walton Goggins (The Shield, Justified), λόγος αρκετός για να δοθεί μία ευκαιρία στη σειρά. Σε πρώτη εντύπωση απ' ό,τι έχω δει και διαβάσει με έχει κερδίσει, με τη μόνη μου ένσταση τον τίτλο. Τι Six? Τι 6? Θα μπορούσαν να το ονομάσουν Navy's SEAL Team Six. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της σειράς >>ΕΔΩ<<.


24: Legacy

Πρεμιέρα: 5 Φεβρουαρίου

Θέμα: Αφού ηγήθηκε σε μια αποστολή να εξαλείψει τον αρχηγό τρομοκρατικής ομάδας, Bin-Khalid, ο Eric Carter (Corey Hawkins) επιστρέφει στην Αμερική και ανακαλύπτει ότι αυτός και η ομάδα του έχουν γίνει στόχος ως αντίποινα για τον θάνατο του Bin-Khalid. Ο Κάρτερ θα αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από τη CTU για να σώσει τη ζωή του, ενώ θα προσπαθήσει να σταματήσει μία από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές ενέργειες σε Αμερικάνικο έδαφος.

Εξελίσσεται 3 χρόνια μετά τα γεγονότα του 24: Live Another Day, και θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική των 12 επεισοδίων, με κάθε επεισόδιο να εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο.

Γιατί το περιμένουμε: Όταν πρωτοάκουσα για τη σειρά ξενέρωσα άπειρα με την απουσία του ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Τζακ Μπάουερ (Kiefer Sutherland). Δεν υπάρχει 24 χωρίς Τζακ Μπάουερ. Ωστόσο μετά από ώριμη σκέψη και ύστερα από την προβολή του τρέιλερ, αποφάσισα να το δω σαν νέα σειρά των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από την επική περιπέτεια δράσης και αγωνίας (aka 24), παρά να εστιάσω στο ότι πρόκειται για μία -ας το πούμε- συνέχεια του προκατόχου. Ύστερα κυκλοφόρησαν και τα νέα για την επιστροφή του 2ου αγαπημένου χαρακτήρα της σειράς (Tony Almeida), οπότε από εκεί και πέρα ανυπομονώ. Ελπίζω να τα πάει καλά η σειρά, να ανανεωθεί και να ξαναδούμε τον Μπάουερ εν δράση.  


Netflix - Marvel's Iron Fist / The Defenders / The Punisher

Πρεμιέρα: Iron Fist 17 Μαρτίου - The Defenders / Punisher (2017)

Θέμα: Αρχικά θα γνωρίσουμε τον τελευταίο από την 4άδα ήρωα, τον Iron Fist. Ύστερα θα δούμε την ομάδα ενωμένη στους Defenders και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τη σειρά του Punisher, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Daredevil. 

Γιατί το περιμένουμε: Προσωπικά δεν είμαι πολύ μεγάλος φαν των Μαρβελοσειρών, αλλά θα με ενδιέφερε το στόρυ του Iron Fist, που έχει πιο άμεση σχέση με πολεμικές τέχνες, τσι και τσάκρα (πως τα λένε αυτά!). Μετά από αυτό θα έρθει ο καιρός να ολοκληρωθεί όλος αυτός ο πρόλογος στη σειρά 8 επεισοδίων που όλοι περιμέναμε, τους Defenders. Εξάλλου το αρχικό πλάνο των 4ων αυτών σειρών έγινε για να οδηγηθούν στο Defenders. Πιστεύω θα κάνουν καλή χημεία οι τέσσερις αυτοί ήρωες. Τέλος, μετά την επιτυχία της εμφάνισης του Frank Castle στο Daredevil (που τον ενσαρκώνει  ο εμετικός Shane - Jon Bernthal - του The Walking Dead) αποφάσισαν δικαίως να του δώσουν δική του σειρά. Ανυπομονούμε και γι αυτό. Ελπίζω μόνο να μην τον μπλέξουν με τους Defenders. 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ του Iron Fist >>ΕΔΩ<<.


American Gods

Πρεμιέρα: Απρίλιος του 2017

Θέμα: Η σειρά εστιάζει στον Shadow Moon, έναν άντρα που εκτίει τρία χρόνια φυλάκισης. Λίγες μέρες πριν την αποφυλάκιση του, ο Shadow Moon αφήνεται ελεύθερος διότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο. Παίρνοντας το αεροπλάνο για να παρευρεθεί στην κηδεία της, ο Σάντοου Μουν κάθεται δίπλα σε έναν άντρα που αποκαλείται Wednesday, ο οποίος του πρόσφερε μία δουλειά, όπου είναι σίγουρος ότι δε θα μπορεί ο Σάντοου να αρνηθεί. Ο Σάντοου γυρνώντας σπίτι αντιλαμβάνεται ότι τίποτα απ' ότι περίμενε απ τη ζωή του δεν ήταν εκεί. Έτσι αποδέχεται τη δουλειά που του πρόσφερε ο Wednesday, ο οποίος στην αρχή περνούσε την εντύπωση στον Σάντοου ότι ήταν ένας επαγγελματίας απατεώνας, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ένας αρχαίος Θεός, ο Όντιν, ο οποίος έρχεται στην Αμερική για να μαζέψει όλους τους αρχαίους Θεούς που δεν έχουν πλέον πιστούς και προσποιούνται τους καθημερινούς ανθρώπους, ενώ οι Νέοι Θεοί - η Τεχνολογία, τα Media κτλ - γίνονται δυνατότεροι. Όπως φαίνεται ο Σάντοου θα μπλεχτεί σε αυτή τη μάχη Παλιών και Νέων Θεών. 

Γιατί το περιμένουμε: Ο Bryan Fuller και ο Michael Green μεταφέρουν τη νουβέλα του Neil Gaiman στη μικρή οθόνη για το Starz. Το >>TRAILER<< δε με εντυπωσίασε (πιο πολύ με έψησε το poster) αλλά από την άλλη δε προδίδει κάτι για το δρόμο που θα ακολουθήσει η σειρά. Στο καστ συναντάμε τον Ricky Whittle (The 100) στο ρόλο του Shadow Moon και τον επιβλητικό Ian McShane στο ρόλο του Mr. Wednesday. Ένα project που συζητιέται τουλάχιστον μία 5ετία, από ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε στις αρχές του 21ου αιώνα είναι πιο κοντά από ποτέ στο να έρθει στις οθόνες μας, με μία άκρως ενδιαφέρουσα και σύγχρονη οπτική των Μοντέρνων Θεών. 


Star Trek: Discovery

Πρεμιέρα: Μάιος του 2017

Θέμα: Η σειρά εξελίσσεται μία δεκαετία πριν τα γεγονότα της ορίτζιναλ σειράς και θα ακολουθεί το πλήρωμα του USS Discovery στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν Νέους Κόσμους και Πολιτισμούς. Η σειρά θα ασχοληθεί με ένα γεγονός στην ιστορία του Σταρ Τρεκ που έχει συζητηθεί αλλά κανείς δεν το χει διερευνήσει. 

Γιατί το περιμένουμε: Δεν είμαι φαν του franchise, ούτε του space opera, μόνο λίγο τις ταινίες του JJ Abrams έχω χαζέψει και νομίζω θα ήθελα να δω μία Σταρ Τρεκ σειρά γυρισμένη με την τεχνολογία του 2017. Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να ασχοληθεί με το είδος κάποιος άλλος πέρα του σαπιοκάναλου Syfy και ίσως αποκτήσει περισσότερους οπαδούς το είδος (ακόμα και το franchise). Στο σενάριο έχουμε τους  Bryan Fuller (πάλι!) και Alex Kurtzman (FRINGάρα), αν και απ' ότι ακούστηκε ο Fuller θα είναι μόνο στην 1η σεζόν. Όπως και να χει η σειρά πιστεύω θα είναι από τους τίτλους που θα ακουστούν περισσότερο μέσα στη χρονιά, από τους φαν και όχι μόνο.

The Deuce 

Πρεμιέρα: 2017

Θέμα: Η σειρά αφηγείται την ιστορία της νομιμοποίησης και ανάπτυξης της βιομηχανίας του πορνό στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 1970. Κάποια από τα θέματα που θα ασχοληθεί η σειρά είναι η εξάπλωση του ίου HIV, η βία που ακολουθείται από την επιδημία των ναρκωτικών καθώς και οι ραγδαίες αυξομειώσεις στις αξίες των ακινήτων που σημάνθηκαν εκείνη την περίοδο.

Γιατί το περιμένουμε: Μετά τα The Wire και Treme που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στους λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών, ο  David Simon αναλαμβάνει ακόμα ένα project για το HBO (όπως ήταν φυσικό). Όλοι ξέρουμε τι να περιμένουμε από αυτή τη σειρά, και σίγουρα δε θα είναι σαν τη σαχλαμάρα το Masters of Sex (sorry για τους φανς του). Με πρωταγωνιστή τον James Franco σε διπλό ρόλο τη νεαρή Emily Meade και τους Maggie Gyllenhaal, Lawrence Gilliard Jr., Chris Bauer και Margarita Levieva νομίζω είναι κάτι που αξίζει να του δοθεί μία ευκαιρία.


Tales from the Crypt (2017 TV Series)

Πρεμιέρα: 2017

Θέμα: Η σειρά θα βασίζεται στις ιστορίες από την ομότιτλη σειρά κόμικς.

Γιατί το περιμένουμε: To περιμένουμε λόγω του Horror της όλης υπόθεσης. Δεν έχουν ξακαθαρίσει όμως πως πρόκειται να εξελιχθεί η σειρά. Έχουν ακουστεί διάφορα. Ότι η ιστορία μπορεί να διαρκεί ολόκληρη σεζόν, ότι κάθε ιστορία θα αποτελείται από ένα ή δύο επεισόδια (όπως η σειρά του 1989). Μάλλον το πρώτο θα γίνει. Το κακό είναι ότι θα προβληθεί από το ΤΝΤ, όπου δε μας έχει συνηθίσει σε horror θέματα. Ας περιμένουμε λοιπόν την 1η σεζόν των 10 επεισοδίων για να κρίνουμε. Κι αν μας αρέσει, ας ριμπουτάρουνε και τις Ανατριχίλες!!!


Mindhunter

Πρεμιέρα: 2017

Θέμα: Η σειρά θα εξελίσσεται το 1979 και θα εστιάζει σε 2 Ντετέκτιβ που ανήκουν στην Elite Serial Crime Unit του FBI, που προσπαθούν να εντοπίσουν και να πιάσουν κατά συρροήν δολοφόνους και βιαστές, καθώς θα παίρνουν συνεντεύξεις από φυλακισμένους δολοφόνους για να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης τους.

Γιατί το περιμένουμε: Ο David Fincher επιστρέφει στο Netflix με το νέο του project που βασίζεται στο βιβλίο Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit. Τους 2 Ντετέκτιβ θα ενσαρκώσουν οι Jonathan Groff και Holt McCallany, ενώ το καστ συμπληρώνει η αγαπημένη μας Anna Torv (Fringara!). Δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες για τη σειρά, αλλά μόνο από αυτά που αναφέραμε, είναι η σειρά που περιμένω περισσότερο για το 2017.

Sharp Objects

Πρεμιέρα: 2017

Θέμα: Η σειρά εστιάζει στην Camille Preaker (Amy Adams) μία νέα δημοσιογράφο που επιστρέφει στην πατρίδα της, μετά από μία σύντομη θεραπεία σε ψυχιατρική κλινική, για να μαζέψει υλικό για ένα ρεπορτάζ που σχετίζεται με δολοφονίες 2 ανήλικων κοριτσιών. Εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος καθώς θα ξανασυναντήσει την οικογένεια της. 

Γιατί το περιμένουμε: Μετά το τέλος του Leftovers, το HBO θα μεταφέρει ακόμα ένα βιβλίο στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά της Gillian Flynn (Gone Girl), όπου πέρασε πάνω από 70 βδομάδες στη λίστα της New York Times με τα bestseller. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την Amy Adams, που έχει προϋπηρεσία ως δημοσιογράφος, μιας και την είδαμε να ενσαρκώνει την Λόις Λέιν στις πρόσφατες ταινίες του Άνθρωπου από Ατσάλι. Όλοι γνωρίζουμε τις δουλειές του HBO, και περιμένουμε πως και πως αυτό το ψυχολογικό θρίλερ στις οθόνες μας.
__________________________________________________


Άλλες 20 Νέες Σειρές για 2017 που αξίζει να αναφερθούν είναι: 1) Emeral City (μία νέα ματιά στην ιστορία του ΟΖ, πρεμιέρα 6 Ιανουαρίου, trailer) - 2) Taboo (νέα σειρά των Steven Knight και Tom Hardy με τον 2ο να είναι πρωταγωνιστής, πρεμιέρα 10 Ιανουαρίου, trailer) - 3) Riverdale (βασισμένο στα Comics του Archie έρχεται το CW να προσφέρει μία teen σαπουνόπερα με μυστήριο, πρεμιέρα 26 Ιανουαρίου, trailer). - 4) Training Day (εξελίσσεται 15 χρόνια μετά την ομότιτλη ταινία, πρεμιέρα 2 Φεβρουαρίου, trailer) - 5) APB (πρεμιέρα 6 Φεβρουαρίου, trailer) - 6) Legion (πρεμιέρα 8 Φεβρουαρίου, trailer) - 7) The Good Fight (spin off του The Good Wife, πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου, trailer). - 8) The Blacklist: Redemption (spin off του The Blacklist, πρεμιέρα 23 Φεβρουαρίου, trailer) - 9) Taken (prequel των γνωστών ταινιών του Liam Neeson, πρεμιέρα 27 Φεβρουαρίου, trailer) - 10) The Handmaid's Tale (πρεμιέρα 26 Απριλίου) - 11) The Son (Western με τον Pierce Brosnan, trailer) - 12) Marvel’s The Inhumans (άλλη μια σειρά της Μάρβελ από το ABC) - 13) The Terror (σειρά ανθολογίας από το AMC) - 14) Jack Ryan (σειρά του γνωστού ήρωα από το Amazon) - 15) Shots Fired (FOX) - 16) Ozark (Netflix) - 17) Gypsy (με την Naomi Watts, Netflix) - 18) Snowfall (ακολουθεί έναν νεαρό έμπορο κοκαΐνης τη δεκαετία του '80, FX) - 19) Godless (ελπίζω να είναι το Western που όλοι περιμένουμε, γιατί το Son δε νομίζω να μας καλύψει, από τις τοπ που άφησα εκτός λίστας μαζί με το Snowfall, Netflix) - 20) Twin Peaks (τελευταίο και καλύτερο, νομίζω θα είναι το μεγάλο μπαμ στους φαν της παλιάς σειράς). 



Εσάς ποιες σειρές σας τράβηξαν το ενδιαφέρον?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου