Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

The Leftovers: Πληροφορίες και Trailer!


Το HBO έβγαλε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη νέα του σειρά, The Leftovers που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου 2014, μετά το πολυπόθητο φινάλε του Game of Thrones. Το σενάριο υπογράφει ο Damon Lindelof (LOST) σε συνεργασία με τον νοβελίστα Tom Perrotta! Δείτε παρακάτω πληροφορίες για τη σειρά και δείτε το πρώτο promo...

H σειρά εστιάζει στο φημισμένο "Rapture", όπου μπορεί να σχετίζεται με την βιβλική έννοια... όπου ξαφνικά εξαφανίστηκε το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους. Η σειρά εστιάζει σε αυτούς που δεν "έφυγαν" και έχουν μείνει πίσω προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Charlie Carver, Max Carver, Carrie Coon, Ann Dowd, Michael Gaston, Emily Meade, Annie Q, Margaret Qualley, Amanda Warren και ο Chris Zylka!

9 σχόλια:

  1. Opa fenete arketa endiaferon! kai mesa sto kalokairaki sigoura tha thn dw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται καλό! Για να δούμε... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως φαίνεται πολύ πρωτότυπο κ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα για το συγκεκριμένο κεφάλαιο από τη βίβλο ... είδαμε τόσες διαφορετικές σειρές με κύριο θέμα την αποκάλυψη , καιρός να δούμε τι γίνεται κ με την " αρπαγή " ... Το περιμένω πως κ πως !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ! Μέχρι τώρα η καλύτερη σειρά για μένα που αφορά την αποκάλυψη είναι το Millennium, και ελπίζω να κάνουν παρόμοια προσέγγιση και εδώ... Αλλά κανάλι όπως το HBO το εμπιστεύομαι στο συγκεκριμένο θέμα, δε θα βγει επιφανειακή σειρά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισοδιάκια... ότι πρέπει!!! Και φυσικα θα είναι πιο προσεγμένο από το περσινό Under the Dome, που εν τέλει δεν ήταν αυτό που περιμέναμε..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παράξενο γιατί δε το είχα ξαναδεί ή ακούσει για το Μillennium (μοιάζει καθόλου me to X-FILES γιατί ήταν απ'τις μεγάλες αδυναμίες μου) ... μέχρι που αναφέρθηκες σ'αυτό .. Κ άλλη μια απορία το under the dome ( που κ αυτό μου έχει διαφύγει έχει πολύ εντυπωσιακό trailer )
    ... δεν αξίζει το κόπο να το δω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oxi Christina einai para poly kakh seira(thn gnomh m leo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι του Chris Carter και τα 2 οπότε μοιάζει στην σκοτεινή ατμόσφαιρα μυστηρίου!!!! Για μένα το Millennium είναι λίγο περισσότερο το στυλ μου (αν και η 3η σεζόν δε μου άρεσε όσο οι 2 πρώτες!).
    Το Under The Dome από την άλλη, είναι ωραία σειρά για να περάσει η ώρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει... (την περίμενα λίγο πιο σκοτεινή... αλλά πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωωω το extented τα σπασε.Μόλις δε μπήκε και η κομματάρα του James Blake εκεί είπα τέλος.. άντε να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή