Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

5 Νέες Σειρές που κάνουν Πρεμιέρα τον Μάιο...


Έφτασε ο Μάιος, ένας μήνας σημαντικός για την Αμερικάνικη τηλεόραση, μιας και κάνουν πρεμιέρα 5 σειρές που περιμέναμε πως και πως όλη τη σεζόν (τις 4 τουλάχιστον :P). Η φωτογραφία του Gang Related "Every Hero Has a Dark Side" νομίζω περιγράφει ακριβώς όλες τις σειρές που αναφέρουμε (οκ, τις 4 τουλάχιστον!). Διαβάστε παρακάτω λίγα λογάκια για τις 5 σημαντικότερες πρεμιέρες του Μαΐου...


24: Live Another Day

H πολυπόθητη επιστροφής μίας εκ των καλύτερων τηλεοπτικών σειρών EVER είναι πιο κοντά από ποτέ. Η σειρά που έφερε τον κινηματογράφο στην τηλεόραση επιστρέφει μετά από 4 χρόνια με ένα 2πλό καταιγιστικό επεισόδιο στις 5 Μαΐου, σε μία μίνι σεζόν για τα μέτρα της σειράς με μόλις 12 επεισόδια γυρισμένα στο Λονδίνο. Μας έχει λείψει το Badass βλέμμα του Kiefer Sutherland καθώς ενσαρκώνει τον πιο Badass χαρακτήρα όλων των εποχών, τον Jack Bauer (Chuck Norris τρεμεεεεεεε!!!)

Penny Dreadfull

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα να είναι στις 11 Μαΐου, αλλά το πιλοτικό επεισόδιο διέρρευσε και έχει αφήσει ενθουσιασμένους αυτούς που το παρακολούθησαν. Πρόκειται για σειρά φαντασίας // θρίλλερ // τρόμου με διάσημους χαρακτήρες της λογοτεχνίας όπως τον Dr. Frankenstein, τον Dorian Grey, και όχι μόνο. To Showtime μπορεί να στηρίξει μία τέτοια παραγωγή ώστε να βγάλει το πιο αξιόλογο αποτέλεσμα (μόνο να μην επέμβει στις αποφάσεις του δημιουργού και showrunner, John Logan)

Gang Related

Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή σε έναν Lost-fan είναι ο Terry O'Quinn. Βλέποντας όμως τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μία όχι και τόσο συνηθισμένη - κλασσική αστυνομική σειρά, αλλά για μία περίπλοκη περιπέτεια συμμοριών. Μία ιστορία ενός ανθρώπου που πρέπει να βρει ισορροπία σε 2 κόσμους... 2 τελείως διαφορετικές οικογένειες, και να βοηθήσει στην ομαλή πορεία ώστε να συνυπάρξουν χωρίς να ζημιωθεί κανείς. Με τη σφραγίδα του Chris Morgan, περιμένουμε μεγάλες δόσεις δράσης και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φανς. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαΐου.

The Night Shift

Στην αρχή η σειρά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα outsiders, αλλά βλέποντας το τρέιλερ με έκανε να γελάσω (άμα ήμουν γυναίκα μπορεί να με έκανε να κλάψω κιόλας). Πρόκειται για ένα ιατρικό δράμα, στυλ Greys Anatomy, όπου θα επενδύσει στους χαρακτήρες και θα ξεχωρίσει με το κωμικό της στοιχείο. Άξιο αναφοράς ότι παίζει ο Μάιλς. Κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου. 

Crossbones

Πέρασε 108 αναβολές, μέχρι να οριστεί επιτέλους ημερομηνία για την πειρατική περιπέτεια βασισμένη στην ιστορία του Blackbeard. Μπορεί να μην είναι όσο Μαυρογέννης λέει το όνομα, αλλά το trailer ήταν αρκετό για να μας πείσει να ξεκινήσουμε τη σειρά. Για να δούμε, τελικά θα βγει σε καλό στο κανάλι που καθυστέρησε την ημέρα προβολής (ο λόγος προφανώς για να μη συμπέσει με το Black Sails... ή στόχευε στο ότι ο κόσμος πρέπει να πάρει μία πρώτη γεύση από πειρατική σειρά για να δει πως τα πάει?!). Προφανώς όταν λέμε πειρατική σειρά εννοούμε σειρά με πειρατές, γιατί ως γνωστών, είμαστε κατά της πειρατείας!!! Πρεμιέρα: 30 Μαΐου!

11 σχόλια:

  1. Περιμένω πως και πως την Penny Dreadfull!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος απο το Night Shift (που ακομα και το ποστερ ειναι αστειο) ολα τα αλλα θα τα δοκιμασω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένω πως και πως τo Crossbones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι κάτι από όλα να πιάσει. Ακόμα δεν έχω δει υπότιτλους για την νέα σειρά του AMC , το Turn. Ελπίζω να μην αναγκαστώ να το δω με αγγλικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψιλοκωμωδία είναι μωρέ :P // Εμένα νομίζω θα μου αρέσει για 2-3 επεισόδια, αλλά μετά θα βαρεθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ δεν το έχω αρχίσει ακόμα, πιο πολύ λόγω χρόνου! Να δούμε πως θα τα πάει και σε τηλεθεάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πρόλαβα να το γράψω και σήμερα βγήκαν οι υπότιτλοι για το πρώτο. Αύριο θα σου πωεντυπώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα, άμα υπάρξει άλλη φορά πρόβλημα με υπότιτλους ξέρεις που να απευθυνθείς ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω δει τα πρωτα 2 επεισοδια του Penny Dreadful και μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει... Βεβαια η σειρα δεν απευθεινεται σε ολους καθως έχει ενα ιδιαιτερο υφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το Gang Related σταυρο ειναι γαμω της σειρες δεστο οπωσδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω μείνει λίγο πίσω, αλλά το βλέπω ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή