Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Gotham


Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την πιο πολυαναμενόμενη σειρά της νέας σεζόν, και αυτή δεν είναι άλλη από το prequel της ιστορίας του Μπάτμαν, Gotham, όπου εξιστορεί τις περιπέτειες του Ντετέκτιβ Jim Gordon, όπως και τον μεγαλύτερων εχθρών του Μπάτμαν, πριν την ύπαρξη του Μεγαλύτερου Ήρωα στην ιστορία των Κόμικς. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και πείτε μας τις πρώτες εντυπώσεις σας...





Με βάση το τρέιλερ, φαίνεται ότι έχει πετύχει την σκοτεινή ατμόσφαιρα  που επικρατεί στην Gotham City. Το κανάλι (FOX) που είχε φέρει πριν χρόνια την καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων με τον ήρωα, φαίνεται να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και να μας παρουσιάσει και αυτή τη φορά την σκοτεινή ιστορία που περιμένουμε. Βλέπουμε αρκετούς γνωστούς χαρακτήρες στο τρέιλερ πέρα του James Gordon, όπως τον Ντετέκτιβ Χάρβεϊ Μπούλοκ και τον Μπρους Γουέιν (μελλοντικό Μπάτμαν) μαζί με τους μελλοντικούς αντιπάλους του Σκοτεινού Ιππότη, τον Πιγκουίνο, τον Γρίφο, την Catwoman και την Poison Ivy. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς δεν είναι τόσο γνωστοί, αλλά φαίνεται να μην είναι τόσο τυχαία η επιλογή τους. Είμαι σίγουρος ότι αν πετύχει η σειρά, θα αναδείξει πολλά ταλέντα!

Υ.Γ. Διαβάστε την επίσημη περίληψη της σειράς >>εδώ<<

Υ.Γ.2. Μακάρι να έχουμε τέτοια ΕΠΙΚΑ soundtracks (αν και λαμβάνοντας υπόψη το τρέιλερ, νομίζω δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα)

4 σχόλια:

  1. Υπεροχο του τρειλερ πραγματικα ! Σιγουρα θα το δω και ελπιζω να γινει η επομενη μου πωρωση . Τρομερα ενδιαφερον με καταπληκτικη ατμοσφαιρα και μουσικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα νομίζω ετοιμάζεται από τώρα να μπει στο τοπ 10 μου!!! Τέτοια ανυπομονησία για καινούρια σειρά έχω να βιώσω από το Person of Interest (ποτέ άλλοτε δεν περίμενα πως και πως να ξεκινήσει νέα σειρά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Don't set your hopes too high που θα ελεγε και ο Φιντς . Fox ειναι ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος . Αλλα δειχνει οτι μπορει να γινει μεγαλη σειρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα, το FOX έχει βγάλει (σαν σύνολο) τις καλύτερες σειρές στα ελεύθερα κανάλια από θέμα παραγωγής. Τώρα από θέμα τηλεθεάσεων αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά μην το γρουσουζεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή