Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Want to keep Breaking Bad alive? Better call Saul!


Καθώς το Breaking Bad τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι συμπληρώνοντας τα 16 επεισόδια της 5ης σεζόν, ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan, ρίχνει μία ωραία ιδέα για μία spin-off σειρά βασισμένη στον Saul Goodman του Breaking Bad...

Ωστόσο ο Vince Gilligan προσθέτει ότι η spin-off σειρά είναι στο στάδιο της ιδέας ακόμα και κανένας θεατής δεν πρέπει να αισθάνεται ότι ο Saul Goodman θα τη βγάλει καθαρή μέχρι το τέλος της σειράς.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Saul Goodman, Bob Odenkirk, είπε ότι για να πραγματοποιηθεί αυτή η σειρά πρέπει πρώτα να επιβιώσει ο Saul στο Breaking Bad, αλλά και αν τα τινάξει θα μπορούσε να γίνει ένα prequel με τη ζωή του.  

Γνώμη μου είναι ότι ο Saul Goodman είναι ο πιο ενδιαφέρον δικηγόρος της μικρής οθόνης και θα ήθελα να δω μία σειρά δική του. Εξάλλου μία τέτοια πιθανή συνέχεια του Breaking Bad δεν επηρεάζει τόσο πολύ την εξέλιξη της τελευταίας σεζόν όπως θα την επηρέαζε μία ταινία. Και σαφώς προτιμάμε sequel και όχι prequel. 


Διαβάστε περισσότερα εδώ.

12 σχόλια:

  1. Stavro μου "έκλεψες την ανάρτηση" :PPP με πρόλαβες μια διαφορά ωρών :PPP εννοείται ότι θα ήταν γαμάτη ιδέα!! (θα αφήσω και το blog ανοικτό αν γίνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, είπα να κάνω καμιά ανάρτηση και για το Breaking Bad μιας και βγήκε αυτό το μεγάλο νέο!!! Ωραία, στο ίδιο blog θα συνεχίσεις την ίδια δουλειά που έκανες και για το Breaking Bad;;; καλά νέα!!! Πως λες να λέγεται η σειρά;;; Better call Saul? :PPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxax :) Πάντως αν γίνει η σειρά, ναι σίγουρα θα συνεχίσω το blog! "
    Πως λες να λέγεται η σειρά;;; Better call Saul? " θα ήταν ο πιο γαμάτος τίτλος σειράς! :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακό είναι ότι το AMC έχει ήδη παραγγείλει ένα legal drama... αλλά βέβαια η σειρά με τον Γκούντμαν δε νομίζω να συγκαταλέγεται στα legal drama, πιο πολύ στα crime θα ταιριάζει, απλά ο πρωταγωνιστής θα είναι δικηγόρος!!! Μου αρέσει επίσης και το άλλο που λέει συνέχεια "Ι know a guy, who knows a guy, who knows another guy" :PPP ... αλλά για τίτλος το Better Call Saul είναι πιο γαμάτο!!! Αλλά υπήρχε τίτλος επεισοδίου αν θυμάμαι καλά (αν και δεν παίζει ρόλο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Breaking Bad τελειώνει;;; Αφού τα πήγαινε καλά με την τηλεθέαση!!;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι αλλά κάποτε πρέπει να τελειώνουν οι σειρές! Νομίζω δε μπορούσε να πάει παραπάνω από 5η (το πολύ 6η) χωρίς να κουράσει! Πάλι καλά που συμφώνησαν με το κανάλι να την λήξουν στην 5η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δίκιο έχεις!!  Σειρές τύπου CSI (λέμε τώρα, όχι ότι έχω κάτι με την σειρά) το παρατραβάνε με 12+ κύκλους.  Στο CSΙ: Las Vegas έχουν αλλάξει πρωταγωνιστή 3εις φορές (Grissom--->Langston--->Russell)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε βλέπω τέτοιες σειρές :P ... ακόμα και τα x-files άλλαξαν εδώ που τα λέμε! Αλλά όταν η σειρά είναι serialized πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή! Για μένα το ιδανικότερο είναι να τελειώνει μεταξύ 4ης με 6ης σεζόν μια σειρά!!! Ούτε κουράζει και χορταίνεις ;)  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστά!!! Αν και το X-Files πολύ ωραίο για την εποχή του, μετά από την 5η σεζόν άρχισε να γίνεται κάπως κουραστικό και λίγο repetitive...!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν το έβλεπα αλλά το έχω ακούσει αυτό (ειδικά για τις 2 τελευταίες σεζόν). Και είναι ένας από τους λόγους που διστάζω να δω τη σειρά (μαζί με τα πολλά επεισόδια, και τα όχι και τόσο καλά εφέ για το 2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την σειρά την έβλεπα παλιά.

    Δεν έχω δεί όλα τα επεισόδια των X-Files, απλά ένα μεγάλο μέρος της σειράς. 

    Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης (βλέπω που και που κανα επεισόδιο στο FX).

    Στα X-Files θα έλεγα ότι οι σεζόν 1-3 (και λίγο 4η σεζόν) είναι MUST WATCH σίγουρο!!!!
    Σχετικά με τις 2 τελευταίες σεζόν, στην 8η δεν είχε Mulder! [δηλαδή δίνοντας ένα παράδειγμα, είναι σαν να βλέπεις Fringe χωρίς Peter και Walter, μόνο με Olivia (Scully) να τρέχει εδώ και εκεί σαν παλαβή...] Τα επεισόδια είναι αυτοτελή αλλά με πάρα πολύ ενδιαφέρον ιστορίες (πολλές υποθέσεις μοιάζουν με Fringe και Supernatural, ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Copy/Paste KAI ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΩ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ Fringe ΚΑΙ SPN fans...!!!)Υπάρχει μια (κάπως) βασική ιστορία στη σειρά σχετικά με τον Mulder (δεν λέω άλλα γιατί πάω κατευθείαν σε spoiler!) άλλα δεν την επεξηγούν στα ίσια (αφήνουν πολλά cliffhangers και κενά) για να βγάλεις μόνος το νόημα...Σχετικά με τα εφέ έχεις δίκιο, δεν είναι τόσο up-to-date ΑΛΛΑ έχει τρομερό Monster Make-Up που κάνει τους δαίμονες του SPN να φαίνονται σαν καθημερινό μακιγιάζ της Britney Spears (no offence στους fan του SPN, λέμε τώρα!!!)Για παράδειγμα ο Flukeman!!! *δες foto*(αυτό το μ*λακισμένο τέρας με είχε κάνε να βλέπω εφιάλτες!!!)Ας τελειώσει όμως εδώ το Preview μου για X-Files μιας και είναι Breaking Bad thread αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχα ωραίο τερατάκι αυτό! Μου θυμίζει ανατριχίλες :P ! 
    To έχω διαβάσει ότι φεύγει ο Μόλντερ και γενικά ότι στο τέλος το παράχεσαν λίγο το θέμα και απαντήσεις δεν δόθηκαν! Έχοντας αυτή τη γνώση τώρα διστάζω να το αρχίσω, αν και κάποια στιγμή ίσως το κάνω το βήμα... αλλά σειρά έχουν άλλες σειρές που θέλω πρώτα να δω! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή