Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γενικές εντυπώσεις από τους πιλότους του CBS




Αφού αναρτήσαμε κριτικές για τις περισσότερες σειρές των άλλων καναλιών, ας αναρτήσουμε και του CBS που έτσι ολοκληρώνουμε τις σειρές των ελεύθερων καναλιών. Όπως πάντα η πηγή μας είναι αυτή.

Τα σχόλια δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά για τις σειρές του μεγαλύτερου καναλιού στην Αμερική. Αρχικά για το Elementary υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μία υπάρχει ένα καλό καστ αλλά από την άλλη υπάρχει και το Sherlock του BBC που παίζεται αυτή τη στιγμή και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Στη συνέχεια το Made in Jersey δεν τράβηξε τους κριτικούς, κάποιοι εκ των οποίων όμως παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για μια καλή σειρούλα να περνάς την ώρα σου. Ωστόσο τίποτα το ιδιαίτερο. Τέλος, έχουμε το Vegas που δεν ενθουσίασε σχεδόν κανέναν, παρόλα αυτά οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι απλά δεν είναι του γούστου τους και δεν πρόκειται για κάτι φρικτό.

11 σχόλια:

  1. Αν ισχύουν οι πρώτες κριτικές, στο τέλος μου φαίνεται θα βλέπω μόνο Following και Hannibal απ΄τις καινούριες σειρές (όχι ότι με χαλάει βέβαια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη σου πω μόνο Following... :PPP (ακόμα καλύτερα!) ... προσωπικά για καμία νέα σειρά δεν καίγομαι να ξεκινήσει, οι παλιές που βλέπω με καλύπτουν απόλυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα..Και εγώ μόνο το Following κόβω να ξεκινήσω..!Στην αρχή είχα σταμπάρει τουλάχιστον 4 απο τις νέες σειρές αλλά μετά απο τις κριτικές το ξανασκέφτηκα..Τουλάχιστον μέχρι να παιχτούν κάμποσα επεισόδια για να δώ πως θα πάνε τα πράγματα.. : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ μία από τα ίδια... ωστόσο θέλω να τσεκάρω και κάποιες μόνος μου να δω όντως αν αξίζουν ή όχι!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kind of dissapointed in CBS !!! Οχι πως δεν το περιμενα για τον χλεμπουρα οπως καποιος ειχε πει Σερλοκ αλλα σκεφτηκα το μεγαλο καναλι της Αμερικης ξερει τι κανει . Για τα υπολοιπα που οπως αναφερεται δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο η του γουστου τους δεν νομιζω οτι θα τα δω εχω ηδη αρκετα !!! Καλυτερα εχουμε μια γαματη σεζον Person of Interest να μας περιμενει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς αυτό το τελευταίο που είπες!!! Το Person να είναι γαμάτο (που θα είναι!) και τα υπόλοιπα δε μας νοιάζουν... πάντως θα δώσω μια ευκαιρία στο Vegas γιατί μου αρέσει πολύ το καστ!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Προσωπικά - όσο κακή κι αν είναι η σειρά - μου είναι λίγο δύσκολο να μην βλέπω Hannibal με τόση αδυναμία που έχω στον συγκεκριμένο χαρακτήρα... εκτός κι αν είναι πραγματικά πολύ κακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μονο με το PoI να εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. CineTV-world  εγώ στο λέω από τώρα, NBC είναι, δε νομίζω να κάνουν σοβαρή δουλειά... με το ζόρι θα δείχνουν αίμα! Εκτός και αν το βάλουν αργά! Σκέψου να είναι επιπέδου Hannibal Rising! 

    @person of interest  εγώ θα ήθελα και κανα 2 άλλες... αλλά είναι η πλέον αγαπημένη μου όπως ξέρεις! Πάντως εποχές Lost όντως δε χρειαζόμουν καμία άλλη σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. geia sou re stavraka an kai polu kathisterimena (logo texnikwn problimatwn) na sou dosw ta sunxarikia mou gia to neo fobero blog!!! pantos paidia an paroume ths metriths auta pou lene autoi oi "idikoi" gia olles ths seires...tote olles oi nees fetines seires einai gia ta mpaza ELEOS!!! nomizw ollo kai kati kalo tha bgei (egw stirizome sto 666)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ πολύ Lusifer ... καθόλου καθυστερημένα, στα πρώτα βήματα είναι ακόμα το blog :).  
    Συμφωνώ στα υπόλοιπα! Εμένα δε με ενθουσίασε το τρέιλερ αλλά Terry είναι αυτός, με τη μαγική του ερμηνεία θα ανεβάσει πολλά επίπεδα τη σειρά!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή