Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Person of Interest: Η Επιστροφή και η Αυλαία


Και ναι, είναι αλήθεια!!! Εδώ και 9 μήνες περιμέναμε πως και πως το CBS να κάνει αυτήν την ανακοίνωση, και όσο δεν την έκανε πιστέψαμε ότι είχε ξεχάσει την υπερσειράρα μας. Όμως το κανάλι δεν ξέχασε την καλύτερη σειρά που έβγαλε ποτέ και ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία επιστροφής και όχι μόνο. 

Η σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας την Τρίτη 3 Μαΐου 2016, ενώ θα ρίξει αυλαία την Τρίτη στις 21 Ιουνίου 2016! Πέρα από τις Τρίτες, η σειρά θα παίζεται και τις Δευτέρες ξεκινώντας από τις 9 Μαΐου 2016. Ξέρουμε ότι το σαπιοκάναλο CBS θέλει να ξεφορτωθεί τη σειρά και ενώ από τη μία την κράτησε τόσους μήνες στο συρτάρι, από την άλλη θέλει άρον άρον να τελειώνει με αυτήν ξεπετάγοντας τα επεισόδια δύο δύο. Ας δούμε το θετικό της όλης υπόθεσης, ότι θα έχουμε 2 επεισόδια ανά βδομάδα (τον περισσότερο καιρό). Εξάλλου δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έδινε επιπλέον σεζόν. Οπότε καλή μας απόλαυση...!!! Ελπίζουμε σε μία επική τελευταία σεζόν, χαρίζοντας μας απερίγραπτες στιγμές όπως μας έχει συνηθίσει.

Update: Μαζί με την ημερομηνία επιστροφής έρχεται και κάτι άλλο. Κάτι που όλοι περιμέναμε. Ανακοινώνεται επίσημα πλέον πως πρόκειται για την τελευταία σεζόν της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου