Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

The Path: H Νέα Πολυαναμενόμενη Σειρά του Hulu


Το Hulu (διαδικτυακό κανάλι) ετοιμάζεται να διαθέσει στις 30 Μαρτίου την νέα του σειρά με πρωταγωνιστές τους Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) και Hugh  Dancy (Hannibal). Εκτός του ότι η σειρά κατέχει ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών, συνοδεύεται από ένα θέμα που από μόνο του μπορεί να οδηγήσει τη σειρά να πατήσει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά


"To Belong, You Must Believe"


Όλοι θέλουμε να πιστέψουμε σε κάτι, αλλά μέχρι που θα έφτανες για να βρεις το νόημα της ζωής? Η σειρά εξερευνά το άγνωστο και τη μυστηριώδη αίρεση "Meyerist Movement" της Νέας Υόρκης. Στο επίκεντρο του κινήματος κρύβονται: ο Eddie (Aaron Paul), ένας μπερδεμένος σύζυγος, η Sarah (Michelle Monaghan), η πιστή γυναίκα του και ο Cal (Hugh Dancy), ένας φιλόδοξος ηγέτης. Η σειρά ακολουθεί αυτούς καθώς έρχονται αντιμέτωποι με διάφορα θέματα όπως οι σχέσεις, η πίστη και η δύναμη. Επίσης, θα έχουμε μία εις βάθος ματιά στη βαρυτική έλξη της πίστης και τι σημαίνει να διαλέγεις μεταξύ της ζωής που ζεις και της ζωής που επιθυμείς.

Όπως είπαμε πριν, ένα από τα δυνατά σημεία του The Path, είναι αδιαμφισβήτητα το δυνατό του καστ. Αφού είδαμε τα τρία δυνατά ονόματα, ας δούμε ποιοι άλλοι το συμπληρώνουν ως βασικά μέλη: 

Συναντάμε την Emma Greenwell στο ρόλο της Mary Cox, μιας εθισμένης που σώθηκε από τον Cal και το "Meyerist Movement", μετά από μια καταστροφή που ισοπέδωσε την πόλη της. Στη συνέχεια συναντάμε την συμπαθέστατη Sarah Jones που υποδύεται την Alison Kemp, μίας κοπέλας που λιποτάκτησε από το κίνημα διότι τους θεωρεί υπεύθυνους για το μυστηριώδη θάνατο του συζύγου της. Ο Kyle Allen ενσαρκώνει το ρόλο του Hawk Lane, του έφηβου γιου του Edie και της Σάρα που θα βρεθεί μπλεγμένος σε όλο αυτό, ενώ η όμορφη Amy Forsyth θα υποδυθεί την Ashley Fields, μία νεαρή κοπέλα που ζητά βοήθεια από τον Hawk και την οικογένεια του καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα. Τέλος έχουμε τον Rockmond Dunbar που θα μεταμορφωθεί για άλλη μια φορά σε πράκτορα του FBI που θα ερευνά το Meyerist Movement. 




Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της πρώτης σεζόν...



Υ.Γ. H πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου στο διαδικτυακό κανάλι Hulu. Μην το χάσετε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου