Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Colony - Ο Josh Holloway στη Νέα Σειρά του Carlton Cuse


Μπορεί το Intelligence να ακυρώθηκε, όμως ο πρώην συνεργάτης του Josh Holloway από το LOST, Carlton Cuse, δε θα άφηνε τον "Sawyer" χωρίς δουλειά, γι' αυτό θα συνεργαστούν στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Cuse για το USA Network με τίτλο Colony. Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες...

Η σειρά, Colony, διαδραματίζεται στο 2015, και ακολουθεί χαρακτήρες που ζουν στο Los Angeles, σε μία περίοδο κατοχής. Κάποιοι συνεργάζονται με την κυβέρνηση και επωφελούνται από τη νέα τάξη πραγμάτων, ενώ άλλοι επαναστατούν και θα υποστούν τις συνέπειες. Το Colony είναι μία δραματική σειρά που εστιάζει στην οικογένεια, όπου σε μία κοινωνία με αντιτιθέμενες δυνάμεις αναγκάζεσαι να πάρεις δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να κρατήσεις την οικογένεια σου ενωμένη και να επιβιώσεις αυτόν τον σκληρό αγώνα!

Ο Josh Holloway θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του Will Bowman, ενός πρώην πράκτορα του FBI, όπου προκειμένου να σώσει την οικογένεια του θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με την Κατοχική Κυβέρνηση προκειμένου να αποτρέψει το αναπτυσσόμενο κίνημα αντίστασης εντός της αποικίας του Los Angeles!

3 σχόλια:

  1. Δεν τρελαίνεσαι με την πρώτη περίληψη αλλά μόνο και μόνο που ακους τον Τζος να επιστρέφει πωρώνεσαι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπάνια τρελαίνεσαι σε περίληψη έτσι κ αλλιώς!!! (ίσως πωρωθούμε στο τρέιλερ... και είναι Cuse αυτός, μπορούμε να του δείξουμε κάποια εμπιστοσύνη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω μονο για τον Τζος θα το δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή