Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το πρώτο τρέιλερ για το Constantine...


Μετά από το Gotham, βγήκε το τρέιλερ για τη 2η πολυαναμενόμενη σειρά βασισμένη στα comics της DC με τίτλο Constantine. Μία σειρά με δαίμονες και σκοτεινές δυνάμεις που θα ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν από Σεπτέμβριο και θα συντροφεύσει το Grimm τις Παρασκευές στην ώρα του πιο ενήλικου κοινού (10-11 μμ). Πρωταγωνιστούν οι Matt Ryan, Lucy Griffiths (True Blood), Harold Perrineau (Lost). Διαβάστε παρακάτω την περίληψη της σειράς και δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ...

Η σειρά εστιάζει στον John Constantine, έναν αινιγματικό αντισυμβατικό Ντετέκτιβ που πολεμάει τις σκοτεινές δυνάμεις. Έχοντας καταδικαστεί η ψυχή του στην κόλαση αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει την μάχη για το καλό, μέχρι που οι δαίμονες στοχεύουν την Liv, την κόρη ενός από τους πιο παλιούς φίλους του John, όπου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη σώσει. Αποκαλύπτεται ότι η Liv έχει μία ικανότητα, να προβλέπει μελλοντικά υπερφυσικά φαινόμενα που πρόκειται να συμβούν. Αυτή η ικανότητα της είναι απειλή για ένα νέο "κακό" που πλησιάζει. Δεν είναι μόνο η Liv που χρειάζεται προστασία.. και οι άγγελοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Έτσι, πρέπει ο Constantine και η Liv, μαζί, να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις της και τις ικανότητες του, να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα και να βρουν τους δαίμονες που απειλούν τον κόσμο μας και να τους στείλουν πίσω στην κόλαση όπου ανήκουν. Μετά από αυτό, ποιος ξέρει... ίσως τελικά υπάρχει ελπίδα για τον Τζον και την ψυχή του!

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς...


3 σχόλια:

  1. WOW .. Αυτό είναι τρέιλερ !! Κ στην αρχή το είχα πάρει με στραβό μάτι λόγω πόστερ κ πρωταγωνιστή αλλά γρήγορα άλλαξα γνώμη ... γενικά μ' αρέσουν οι supernatural καταστάσεις κ το "Constantine" η ταινία οπότε θα του έδινα μια ευκαιρία . Ομολογώ ότι γέλασα στο τρέιλερ σε 'κανα δυο σημεία κ τελικά με κέρδισε ο Matt Ryan ... Θα το δω στα σίγουρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ μία από τα ίδια! Βέβαια είμαι λίγο δύσκολος στις σειρές φαντασίας, αλλά μου φαίνεται καλοδουλεμένη σειρά! Θυμίζει λίγο supernatural με καλύτερα εφέ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mia miksi basikou senariou grimm me muthologia supernatural me polu kala efe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή