Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Fargo: Πληροφορίες και Τρέιλερ


Η νέα σειρά του FX, Fargo, είναι βασισμένη στην ομότιτλη ταινία των αδερφών Κοέν που προβλήθηκε το 1996! Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου και είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της σεζόν! Διαβάστε παρακάτω το θέμα της σειράς και δείτε το τρέιλερ...

Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία που λαμβάνει χώρα στο 2006 στη χιονισμένη Μπεμίτζι στη Μινεσότα! Η σειρά ξεκινάει με την άφιξη του περιπλανώμενου Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) στη Μπεμίτζι και μας παρουσιάζει το πως θα επηρεάσει τους κατοίκους της περιοχής με την  μνησικακία του και τις βίαιες προθέσεις του, όπου θα καταφέρει να επηρεάσει και τη ζωή του ασφαλιστή, Lester Nygaard (Martin Freeman)!

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια, όπου θα ολοκληρωθεί η ιστορία. Αν τυχόν ανανεωθεί η σειρά, η 2η σεζόν θα έχει μία καινούρια ιστορία με νέους χαρακτήρες!

6 σχόλια:

  1. Φαίνεται καλό πάντως .. Μ' αρέσει αρκετά ο Μπιλι Μπομπ σαν ειρωνικός , μυστικοπαθής κ ζαμανφού χαρακτήρας κ μιας κ ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια σίγουρα θα το δω .. Είναι καλό που κρατάει μεν επαφή με τη ταινιά -ρα σε ατμόσφαιρα ενώ έχει άλλη ιστορία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι επόμενες σεζόν θα έχουν κι αυτές άλλη ιστορία (κάτι σαν το American Horror Story). Πάντως όντως φαίνεται ενδιαφέρον... σήμερα, αύριο θα δω τον πιλότο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεται να έχω δει και την αντίστοιχη ταινία για παρακολουθήσω την σειρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι, είναι τελείως διαφορετική ιστορία στη σειρά.. το μόνο κοινό είναι το ύφος και η ατμόσφαιρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφερουσα η πλοκη και αρτια δομημενο ως σειρα το Fargo.
    Billy Bob Thorton-Martin Freeman κεντανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο 2ος κυκλος θα εστιαζει στον πατερα της Molly Solverson!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή