Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το πρώτο τρέιλερ για το Crossbones!


Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη πειρατική σειρά με τον John Malkovich όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου 2014!!! Διαβάστε παρακάτω την περίληψη και δείτε το τρέιλερ...

H σειρά θα εστιάζει στην ιστορία του κακόφημου πειρατή, Edward Teach, γνωστό και ως Blackbeard, o οποίος βασιλεύει σε ένα έθνος κλεφτών και παρανόμων. Για να κερδίσει τον έλεγχο της κοινωνίας, ο  Tom Lowe, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, στέλνετε για να σκοτώσει τον Blackbeard. Άλλα όσο πλησιάζει ο Tom στο στόχο του, τόσο αντιλαμβάνεται ότι η αποστολή του δεν είναι τόσο απλή. Ο Τομ θαυμάζει τις πολιτικές ιδέες του Blackbeard, όπου η δίψα του για γνώση δεν έχει κανένα όριο. Ωστόσο ο Tom δεν είναι ο μόνος αντίπαλος του Blackbeard. Ο πειρατής μας είναι ένας άνθρωπος με πολλούς εχθρούς και μία μεγάλη αδυναμία... το πάθος του για μία γυναίκα που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ...

14 σχόλια:

  1. Παρα πολυ ωραιο το τρειλερ . Βγαζει το κλιμα της εποχης και ο Μαλκοβιτς φαινεται πως θα δωσει ρεστα στο ρολο . Εννοειται πως θα το δω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Μάλκοβιτς είναι ηθοποιάρα δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!!! Ελπίζω μόνο μην εξελιχθεί σαν το Ντράκουλα που έδειχνε προμισινγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι εννοείται ! Μου φάνηκε πως θα είναι σειρά έκπληξη . Δεν θα παίζεται και με μεγάλο ανταγωνισμό άρα μπορεί να πάρει καλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο τρέιλερ . Αυτό που σε τραβάει αμέσως είναι ο Τζων Μάλκοβιτς , οπότε θα το δω. Παρατηρώ επίσης εκεί που δε βγάζανε καμία πειρατική σειρά ξαφνικά φέτος βγήκαν δύο (σίγουρα έπαιξε ρόλο η τρελή επιτυχία που έκαναν "Οι πειρατές της Καραιβικής" κ το ότι δε θα γυριστεί άλλη συνέχεια ) Oμολογώ όμως ότι εμένα με τράβηξε πιο πολύ το τρέιλερ για το "Black sails" ( παραγωγή Michael Bay ) .. αλλά θα τα δω κ τα δύο .Είμαι φαν των πειρατών γενικά !!! ( Από την ανταρσία του Μπάουντι κ μετά )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poly ton pao ton John Malkovich tha to do sygoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι όντως, μακάρι, θα δούμε!!! Θα έχουμε και το Gang Related εμείς οι Terrofans!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι όντως, από το πουθενά εμφανίστηκαν 2 πειρατικές σειρές, με τις 2 πιο πολυσυζητημένες πειρατικές ιστορίες! Το Crossbones ήταν να προβληθεί ως mid-season στις αρχές του 2014, αλλά λόγω Black Sails (λογικά) πήρε αναβολή για το καλοκαίρι... μάλλον δε θα θέλανε να πέσει σύγκριση με το Black Sails γιατί λογικά θα είναι καλύτερη παραγωγή (λόγω καναλιού). Αλλά ο Τζον Μάλκοβιτς είναι ένας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι , " το 'χει " ο άτιμος αυτό το κάτι .. το ανατριχιαστικό !!! Στους ρόλους του "κακού" δίνει ρέστα .. ΠΑΝΤΑ
    Υ.Γ Απορία : Σε ρόλο καλού έχει παίξει ποτέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα λίγο πρόχειρα στο μυαλό μου έρχεται το "Of Mice and Men" που έκανε ένα καθυστερημένο! (πολύ καλός για άλλη μια φορά στο ρόλο του!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και στη ταινία "Στο μυαλό του Τζον Μαλκοβιτς" δεν παίζει τον κακό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασικά καμία από τις δύο δεν έχω δει ... προφανώς έβλεπα αυτές που έκανε πάντα τον villain αλλά θα τις βάλω στο πρόγραμμα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ το Of Mice and Men το είδα λόγω LOST (επειδή έκαναν πολλές φορές αναφορές στο εν λόγω βιβλίο που είναι βασισμένη η ταινία). Βέβαια στο 6.04 ο Σώγιερ μας έριξε σπόιλερ για το τέλος, αλλά και πάλι αξίζει (παίζει και ο Κρίστιαν - πατέρας του Τζακ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάλι καλά που έχουν περάσει τόσα χρόνια που ούτε το σπόιλερ του Σώγερ θυμάμαι για το τέλος της ταινίας ούτε καν την αναφορά στην εν λόγω ταινία. Οπότε ούτε εδώ θα "φάω " σπόιλερ ... Αν κ πολλοί φίλοι μου τα έχουν πρήξει κυρίως για το "Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς " ... λένε ότι είναι εργάρα (?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή