Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

O Jorge Garcia γίνεται βασικός στην 5η σεζόν του Hawaii 5-0


O Αγαπημένος μας ηθοποιός από το LOST, Jorge Garcia, έκλεισε για βασικό ρόλο στην 5η σεζόν του Hawaii 5-0. Θα ενσαρκώσει το ρόλο του Jerry Ortega, έναν πρώην συμμαθητή του Detective Lt. Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) που πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας όπως τον είδαμε στις guest εμφανίσεις του!!! Όπως λέει και ο παραγωγός Peter Lenkov: "Jorge very quickly made Jerry an unlikely and valuable part of the Five-O Ohana". Σημασία έχει ότι ο Jorge επιστρέφει στο Νησί μας...

Το αστείο είναι ότι εδώ και πολύ καιρό, έγραφε στο twitter ότι του λείπει μία σειρά σε Νησί για να συμπληρώσει την τριλογία του. Το προφητικό του μήνυμα εισακούστηκε!!! Όπως έχει συμπληρώσει πλέον: "Lost. Alcatraz. Five-0. Island trilogy complete."

12 σχόλια:

  1. Twra pou telionei to mentalist...isws dosw mia eukeria sto Hawaii 5-0! exei kapoies wraies guest emfaniseis (locke,hugo), alla to basiko cast den mou gemizei katholou to mati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λίγο που έχω δει, μου άρεσε το βασικό καστ... και σαν χαρακτήρες έχουν χημεία (από 2η σεζόν έρχονται και άλλοι βασικοί, όπως ο Χίρο από το Heroes!). Εμένα όμως δε με τράβηξαν πολύ οι αυτοτελείς υποθέσεις του... Βέβαια το Season 1 finale που είχα δει στο Σκάι ήταν αρκετά δυνατό, οπότε πιστεύω θα έχει και άλλα τέτοια επεισόδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aρε LOSTαρα!!! Μας ελειψες!!
    Μεγαλε Χιουγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "Μεγάλε" με 2 έννοιες :P // Εχτές είχαμε και LOST Reunion http://popwatch.ew.com/2014/03/17/lost-10th-anniversary-paleyfest/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως σαν το LOST δύσκολα θα βρούμε άλλη σειρά ... Αναπολώ τις στιγμές που έτρεχα στο video club να νοικιάσω τα καινούργια επεισόδια ( από down...) Αυτή την αγωνία κ λαχτάρα μόνο για τη LOSTARAA κ το 1ο κύκλο του prison break την είχα !!! Όσο για το Χιούγκο επιστρέφει ξανά στα πάτρια εδάφη κ μάλιστα μαζί με τον Tζιν !! Πάντα ήταν παρεάκιας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας Σόγιερ θα λείπει τώρα (έκαναν φοβερή παρέα αυτοί οι 3... ακόμα μου έχει μείνει η εικόνα με το Dharma-βαν και τις Νταρμόμπυρες!). Σαν τη LOSTάρα καμία άλλη σειρά, πραγματικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν μεγάλος αστυνομικοσειροφάγος θα σου πω την γνώμη μου.Θεωρώ ότι είναι αρκετά υποτιμημένο το H 5-0! Μπορεί να μην έχει έναν Patrick Jane,έναν Richard Castle ή έστω έναν Gibbs αλλά σαν καστ έχουν τρομερή χημεία ειδικά οι δύο πρωταγωνιστές.Άμα δεις τα πρώτα επεισόδια και συνηθίσεις το κλίμα της σειράς μετά θα σου αρέσει.Είναι χαλαρό,με δράση και αρκετά κωμικά στοιχεία.Δεν είναι τυχαίο ότι ανανεώθηκε αέρα για 5η σεζόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έπιασα από την αρχή μέχρι τη μέση του 2ου κύκλου. Ήταν ωραία κάποια επεισόδια και μου αρέσει πολύ η χημεία των πρωταγωνιστών και που ασχολούνται σε πολλά με την κουλτούρα της Χαβάης. Αλλά αυτό που λείπει στη σειρά είναι ένα δυνατό κεντρικό στόρυ. Αυτό με τον Wo Fat δεν το λες και πρωτότυπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισχύει αυτό που λες.Πιστεύω οι παραγωγοί εστιάζουν περισσότερο στα αυτοτελή τους επεισόδια από ό,τι να δώσουν ένα καλό background story.Η σειρά ούτως ή άλλως ανήκει για μένα στην κατηγορία ''να περνάει πολύ ευχάριστα ένα 45λεπτο΄΄.Μια φορά ΜcGarett & Dano έχουν τρομερό γέλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι συμφωνώ! Και το γεγονός ότι τα επεισόδια ασχολούνται με διάφορα θέματα και όχι μόνο δολοφονίες (π.χ) προσθέτει περισσότερο ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν παρακολουθω αυτη τη σειρα και μ χαλαει αυτη η δημοσιευση ηλπιζα ν τ δω ν συνεχιζει τ ρολο του litlle john στο Once upon a Time που παρακολουθω .. κριμα κ ειχα ονειρα για το ρολο του εκει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν κάνει τον Liltle John στο OUAT, τον Γίγαντα έκανε που μετά έγινε νάνος (ο Tiny)

    ΑπάντησηΔιαγραφή