Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Επίσημη Περίληψη για το Gotham...


Το FOX δημοσίευσε την επίσημη περίληψη για την νέα πολυαναμενόμενη σειρά του - prequel του Batman - Gotham, όπου θα εστιάζει στον James Gordon. Διαβάστε την παρακάτω...

Όλοι γνωρίζουν τον Αρχηγό Gordon. Είναι από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του εγκλήματος... ένας άνθρωπος όπου η φήμη του είναι συνώνυμο του νόμου και της τάξης. Αλλά τι γνωρίζετε για την πορεία του Gordon στο να γίνει από νεοσύλλεκτος Ντετέκτιβ σε Αρχηγό της Αστυνομίας? Τι χρειάστηκε για να επιβιώσει από τη διαφθορά που κυβερνά την Gotham City, συμπεριλαμβανομένων και των πιο διάσημων κακών? Και πως "δημιουργήθηκαν" αυτοί οι κακοί? Ποιες περιστάσεις τους οδήγησαν στο να γίνουν η Catwoman, o Penguin, ο Riddler, ο Two-Face και ο Τζόκερ που γνωρίζουμε?

Το "Gotham" είναι η origin ιστορία των μεγαλύτερων εχθρών και εκδικητών της DC Comincs, όπου διηγείται ένα νέο κεφάλαιο που δεν έχει ειπωθεί ξανά. Από τον εξωτερικό παραγωγό / συγγραφέα  Bruno Heller ('The Mentalist,' 'Rome'), το Gotham ακολουθεί την ανύψωση ενός αστυνομικού μέσα σε μία επικίνδυνη και διεφθαρμένη πόλη που επικρατεί το κακό, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός εκ των πιο δημοφιλών ηρώων της εποχής μας.

Μεγαλώνοντας στα προάστια της Gotham Ciry, ο JAMES GORDON (Ben McKenzie, 'Southland,' 'The O.C.') θυμόταν την πόλη ως ένα φανταχτερό και συναρπαστικό μέρος όπου κάποτε ο πατέρας του ήταν εισαγγελέας. Τώρα, 2 βδομάδες μετά την προαγωγή του σε Ντετέκτιβ και αρραβωνιασμένος πλέον με την αγαπημένη του BARBARA KEAN (Erin Richards, 'Open Grave,' 'Breaking In'), ο Gordon ζει το όνειρο του, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να επαναφέρει την πόλη στην αγνή εκδοχή που θυμάται σαν παιδί.

Γενναίος, ειλικρινής και έτοιμος να αποδείξει την αξία του, ο νεοφερμένος Ντετέκτιβ παίρνει ως πάρτνερ τον αυθάδη και επιτήδειο θρύλο της αστυνομίας, τον HARVEY BULLOCK (Donal Logue, 'Sons of Anarchy,' 'Terriers,' 'Vikings,' 'Copper') καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με την πιο high-profile υπόθεση των τελευταίων χρόνων: τη δολοφονία των εκατομμυριούχων Thomas και Martha Wayne. Στη σκηνή του εγκλήματος, ο Gordon συναντάει τον μοναδικό επιζών: τον  12χρονο για των Wayne, τον Bruce (David Mazouz, 'Touch'), για τον οποίο ο Ντετέκτιβ νιώθει μία ανεξήγητη συμπάθεια. Συγκινημένος από την απώλεια του αγοριού, ο Gordon αφοσιώνεται να πιάσει τον δολοφόνο.

Όπως κολυμπάει μέσα στα διεφθαρμένα νερά της δόλιας πολιτικής του συστήματος ποινικού δικαίου στη Gotham, ο Gordon θα αντιμετωπίσει την αρχηγό συμμορίας FISH MOONEY (Jada Pinkett Smith, 'The Matrix, 'HawthoRNe,' 'Collateral') και πολλούς άλλους χαρακτήρες όπου θα γίνουν από τους πιο ξακουστούς villains συμπεριλαμβανομένων της νεαρής Selina Kyle / η μελλοντική Catwoman (Camren Bicondova) και ο Oswald Cobblepot / The Penguin (Robin Lord Taylor).

Παρόλο που η σειρά θα ακολουθεί την έγερση του Gordon στο αστυνομικό τμήμα της Gotham City, όπου θα ηγείται από την SARAH ESSEN (Zabryna Guevara, 'Burn Notice'), θα εστιάζει επίσης και στην φιλία που δημιουργείται μεταξύ του Gordon και του μικρού Bruce Wayne, τον οποίο μεγαλώνει ο πιστός του μπάτλερ, Alfred (Sean Pertwee, 'Camelot,' 'Elementary'). Είναι μία φιλία που θα κρατήσει σε όλη τους τη ζωή, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του μικρού αγοριού να γίνει ο μασκοφόρος που προορίζεται να γίνει.

Το Gotham είναι βασισμένο στους χαρακτήρες της DC Comics και την παραγωγή αναλαμβάνει η Warner Bros. Ο Bruno Heller (The Mentalist, Rome) θα είναι εξωτερικός παραγωγός, έχοντας γράψει τον πιλότο, ο οποίος έχει σκηνοθετηθεί από τον υποψήφιο για Emmy, Danny Cannon (CSI, 'Nikita').

8 σχόλια:

  1. An kai ollo to cast den mou kathete kapws kala, san story pisteuw na doume kati polu kalo auto to kalokairi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε εμένα με έχει ενθουσιάσει το cast, αλλά νομίζω είναι το μόνο αρνητικό γιατί 1ον) είναι ιστορίες με χαρακτήρες του Μπάτμαν και 2ον) η φώτο που έβγαλε το Fox έχει πετύχει ακριβώς την ατμόσφαιρα που είχα στο μυαλό μου... οπότε αν εξελιχθεί παρόμοια και η σειρά νομίζω θα μπει κατευθείαν στις τοπ μου!!! (επίσης και η περιγραφή συμβαδίζει με αυτό που είχα στο μυαλό μου!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σταυρό μόλις είδα το Resurrection και αν κ είναι αργό έχει κάτι που μαρεσει μυστήριο(αυτός είναι κ ο βασικός λόγος που είμαι άρρωστος με την LOSTARA))δεστο σταυρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέω να δω την original σειρά, Les Revenants!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ καλή η original αλλά και με πάρα πολύ άδοξο τελείωμα. Πρέπει να τους την κόψανε άρον - άρον, δεν εξηγείται αλλιώς! Όσο είχα "φτιαχτεί" απ' τα υπόλοιπα επεισόδιά της, τόσο σπάστηκα απ' τα 2 τελευταία της και ιδιαίτερα βέβαια απ' το τελευταίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά, θα βγει και 2η σεζόν από την original σειρά, απλά ακόμα περιμένουμε ανακοίνωση για την ημερομηνία ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δες την , ειναι πολυ καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το θέμα είναι αν ξέρουμε αν κάποιο ελληνικό (προφανώς συνδρομητικό) κανάλι θα την αγοράσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή