Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Chosen (2013 - present)


To Ch:os:en είναι μία περιπέτεια δράσης και μυστηρίου του διαδικτυακού καναλιού, Crackle. Έχουν προβληθεί 2 σεζόν με 6 επεισόδια (20 λεπτών) η καθεμία, ενώ έχει ανανεωθεί η σειρά για 3η σεζόν.

Περίληψη: Ο πρωταγωνιστή μας στην πρώτη σεζόν είναι ο Ian Mitchell (Milo Ventimiglia), ο οποίος είναι δικηγόρος. Πρόσφατα χώρισε με την γυναίκα του, έχοντας μία κόρη. Η σειρά ξεκινάει όταν βρίσκει στην εξώπορτα του σπιτιού του ένα κουτί που έχει μέσα μία φωτογραφία και ένα όπλο. Προτού προλάβει να σκεφτεί αν είναι κάποια φάρσα ή ένα κακόγουστο αστείο, αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί. Θέλοντας ή όχι, ο Ίαν έχει λάβει συμμετοχή σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι δίχως διαφυγή. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην φωτογραφία πρέπει να πεθάνει από τα χέρια του Ian μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλιώς οι "διαιτητές" θα σημάνουν Game Over για τον Ίαν. Τι είναι άραγε αυτό το παιχνίδι;;; Ποιος το ελέγχει και ποιος είναι μπλεγμένος;;; Υπάρχει τρόπος διαφυγής;;; Κι αν ναι, ποιος;;;

Στην 2η σεζόν, πρωταγωνιστής μας είναι ένα νέος παίκτης, ο Jacob Orr (Chad Michael Murray). Μπάρμαν, μόνος, με έναν αδερφό με κινητικά προβλήματα. Στη 2η σεζόν, βλέπουμε το παιχνίδι από τα μάτια ενός νέου παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σειρά ξεχνάει τους χαρακτήρες της πρώτης σεζόν. Η κεντρική ιστορία μεγαλώνει, καθώς μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για το μυστήριο του όλου παιχνιδιού.

Γενικά, η σειρά αν και έχει μικρό budget, είναι καλοστημένη με αρκετό μυστήριο και ξέρει πως να σε κρατάει στην τσίτα ώστε να θες να δεις στο καπάκι το επόμενο επεισόδιο (το γεγονός ότι μιλάμε για 20λεπτα επεισόδια, σημαίνει ότι φεύγουν νεράκι). Γενικά, με το κόνσεπτ του "ένας παίκτης" ανά σεζόν, εξελίσσοντας παράλληλα την κεντρική ιστορία με το παιχνίδι, κρατώντας στοιχεία προηγούμενων σεζόν που θα μας οδηγήσουν σε μεγάλο φινάλε, θα μπορούσε η σειρά να τα πάει αρκετά καλά και να συνεχίσει για πολλές σεζόν ακόμα. Στη 2η σεζόν τουλάχιστον, το ότι έγινε κάτι σαν Reboot της σειράς, δεν ήταν αρνητικό, καθώς είδαμε κάτι διαφορετικό, πιο εντυπωσιακό, ετοιμάζοντας και γνωρίζοντας χαρακτήρες για κάτι μεγάλο.

Δείτε το τρέιλερ της 1ης σεζόν... 

4 σχόλια:

  1. κι αναρωτιόμουν άμα την βλέπει κανένας αυτήν τη σειρά. φαίνεται ενδιαφέρουσα,δεν γνώριζα τίποτα για την υπόθεση και δεν ήξερα ότι είναι 20λεπτα. Αντε θα την κατεβάσω (τι είναι άλλωστε μία ακόμα σειρά στη μεγάλη λίστα μας) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναιιι, ο Πήτερ Πετρέλη!!!! Την είδα επειδή είναι μικρή... κάθε σεζόν βλέπεται σαν 2ωρη ταινία!!! Πάρα πολύ ωραία με πολύ ενδιαφέρον για τη συνέχεια, δες την οπωσδήποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που μπορούμε να το βρούμε σε HD όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ανανεωθεί παιδιά η οχι? :>

    ΑπάντησηΔιαγραφή