Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

15 Νέες Σειρές που Αναμένουμε το 2014


Έφυγε ο παλιός ο χρόνος! Πλέον βρισκόμαστε εν έτη 2014!!! Αφού αποχαιρετίσαμε το 2013 λέγοντας ποιες ήταν οι αγαπημένες μας σειρές για το 2013 και ποια ήταν τα αγαπημένα μας επεισόδια για το 2013, ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε το νέο έτος (πρώτη ανάρτηση για φέτος!) λέγοντας ποιες νέες σειρές αναμένουμε να δούμε μέσα στο 2014. Διαβάστε παρακάτω τη λίστα με τις 15 νέες σειρές (για όλα τα γούστα) που θεωρώ ότι αξίζουν μία ευκαιρία και μπορούν να αποδειχθούν πολύ καλές σε αυτόν τον υψηλό ανταγωνισμό της σημερινής τηλεόρασης...


Intelligence

Πρεμιέρα: 7 Ιανουαρίου

Θέμα: O Gabriel (Josh Holloway) έχει εμφυτευμένο ένα μικροτσιπ στον εγκέφαλο του όπου του επιτρέπει να έχει πλήρη πρόσβαση σε πληροφορίες, ιντερνετ, wi-fi, τηλέφωνα κτλ. Μπορεί να χακάρει το οτιδήποτε με σκοπό να προστατεύσει τις ΗΠΑ από τους εχθρούς. Η αρχηγός της ομάδας του, η Lillian Strand (Marg Helgenberger), προσλαμβάνει την Riley Neal (Meghan Ory), πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, για να τον προστατεύσει από τις εξωτερικές απειλές και την απερισκεψία του. Ο Gabriel είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα που έχει δημιουργήσει ποτέ η Αμερική, και αυτό τον κάνει το μυστικό της όπλο!!!

Γιατί το περιμένουμε: Μετά από σχεδόν 4 χρόνια (μετά το τέλος της LOSTάρας), βλέπουμε τον Josh Holloway να επιστρέφει στην τηλεόραση σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι αυτό αρκετό για να την δεις;;; Ίσως όχι, αλλά αξίζει να ρίξεις μια ματιά! Η σειρά θα παίζεται στο CBS και θα διατηρήσει το στυλ των νέο-procedurals, όπου έχει υιοθετήσει και το Person of Interest! Όπως είχα πει και σε παλιότερο θέμα, το Intelligence μου θυμίζει Chuck σε ύφος Person of Interest!


Helix 

Πρεμιέρα: 10 Ιανουαρίου

Θέμα: Το Helix αφορά μία ομάδα επιστημόνων στο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε ένα κέντρο έρευνας στην Αρκτική (Arctic Biosystems) για να ερευνήσουν ένα πιθανό ξέσπασμα σοβαρού νοσήματος και το μόνο που καταφέρνουν είναι να βρεθούν παγιδευμένοι σε μία μάχη ζωής και θανάτου... μία μάχη ύψιστης σημασίας που θα καθορίσει την σωτηρία ή τον αφανισμό ολόκληρου του κόσμου!!!

Γιατί το περιμένουμε: Δεν είμαι φαν του καναλιού Syfy, αλλά περιμένω καιρό μία αξιόλογη Sci-fi σειρά. Μήπως έφτασε;;; Η ιδέα του Cameron Porsandeh με την υποστήριξη των Steven Maeda (The X-Files, Lost), Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Star Trek) και Lynda Obst φαίνεται αν μη τι άλλο, ενδιαφέρουσα, όπως και το καστ (αφού παίζει ο Hiroyuki Sanada). Ελπίζουμε τα καλύτερα! Περισσότερες πληροφορίες >>εδώ<<


True Detective 

Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου

Θέμα: Η σειρά θα εστιάζει σε 2 Detective όταν θα ανοίξει μία υπόθεση δολοφονίας 17 χρόνων στην Λουιζιάνα! Θα εξελίσσεται σε 2 χρονικές περιόδους. Στο παρόν και στο παρελθόν (17 χρόνια πριν), όπου θα καλύπτει μερικά κενά της ιστορίας!

Γιατί το περιμένουμε: Με τόσες procedural σειρές έχει παρεξηγηθεί ο τίτλος "αστυνομική σειρά". Εγώ είμαι φαν των αστυνομικών σειρών / ταινιών, απλά με κουράζουν τα αυτοτελή επεισόδια στις procedural σειρές! Ωστόσο μου άρεσε πολύ το στυλ του The Killing όπου έδινε (σχεδόν) μία σεζόν σε κάθε υπόθεση μέχρι να λυθεί! Το ίδιο στυλ θα ακολουθήσει και το True Detective, όπου εκτός του ότι θα λύνει την υπόθεση σε μία σεζόν, θα τελειώνει και την ιστορία των χαρακτήρων καθώς ακολουθεί το μοντέλο της "ανθολογίας" που ακολουθεί και το American Horror Story! Το HBO είναι το κατάλληλο κανάλι για να μας χαρίσει μία σκοτεινή αστυνομική ιστορία!!! Δείτε trailer >>εδώ<<


Klondike

Πρεμιέρα: 20 Ιανουαρίου

Θέμα: Πρόκειται για μίνι-σειρά 6 επεισοδίων που εστιάζει στην φιλία δύο ταξιδιωτών, του Bill Haskell και του Byron Epstein, οι οποίοι είναι παιδικοί φίλοι και ταξιδεύουν προς τη Δύση στα τέλη του 1890

Γιατί το περιμένουμε: Είναι η πρώτη σειρά του Discovery! Θα παίζει ο Robb Stark του Game of Thrones (Richard Madden). Τι άλλο χρειάζεται για να την δοκιμάσουμε;;; 6 επεισόδια είναι εξάλλου... Δείτε το τρέιλερ >>εδώ<<


Black Sails

Πρεμιέρα: 25 Ιανουαρίου

Θέμα: Η νέα πειρατική σειρά του Starz εστιάζει στον Flint, τον πιο ευφυή και τρομακτικό πειρατή της εποχής του και στον  John Silver, έναν νέο που έκλεψε έναν χάρτη θησαυρού τον οποίο επιθυμεί ο Φλιντ. Και έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι με πολλούς κινδύνους, μιας και κυνηγιούνται με το Ναυτικό και με τοπικούς κινδύνους σε ένα νησί όπου όλοι θέλουν να βρουν το θησαυρό.

Γιατί το περιμένουμε: Γιατί μας αρέσουν οι πειρατικές περιπέτειες και γιατί μείναμε ικανοποιημένοι από τον Spartacus του Starz! Εκτός αυτού, η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν, πράγμα που αποδεικνύει ότι το κανάλι υπολογίζει πολύ σε αυτή τη σειρά! Δείτε ένα 9λεπτο βίντεο με σκηνές από τη σειρά >>εδώ<<


The Musketeers

Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2014

Θέμα: Οι 3 λαμπροί και σπουδαιότεροι Σωματοφύλακες της Βασιλικής Φρουράς - Άθος, Πόρθος και Άραμις - αποστέλλονται από τον Διοικητή Τρεβίλ σε μία αποστολή να βρουν έναν χαμένο σωματοφύλακα που μεταφέρει γράμματα ύψιστης σημασίας για τον Βασιλιά Λουδοβίκο. Αλλά ο Καρδινάλιος Ρισελιέ έχει σχέδια που αποσκοπούν στην αύξηση της πολιτικής του δύναμης και γι' αυτό το λόγο θέλει να σαμποτάρει την καλή φήμη των σωματοφυλάκων! Παράλληλα, ο Νταρτανιάν ταξιδεύει από το σπίτι του στην Gascony προς το Παρίσι ώστε να υπηρετήσει το Βασιλιά, αλλά τα σχέδια του καταστρέφονται όταν αναγκάζεται να βρει τους Σωματοφύλακες και να αναζητήσει εκδίκηση όταν ένα αγαπημένο του πρόσωπο δολοφονείται. Θα καταφέρει άραγε ο Νταρτανιάν να αποδώσει δικαιοσύνη;;; Θα καταφέρουν οι Σωματοφύλακες να προστατεύσουν το Βασιλιά και τη Χώρα;;; ή θα θριαμβεύσει ο Καρδινάλιος Ρισελιέ με τη βοήθεια της πανούργας Μιλαίδη;;;

Γιατί το περιμένουμε: Γιατί μας αρέσουν οι ιστορίες με τους 3 Σωματοφύλακες! Εκτός αυτού, είναι Αγγλική Σειρά από το BBC, όπου επί το πλείστον κάνουν προσεγμένες παραγωγές. Επίσης, προτού δούμε τον Peter Capaldi στο ρόλο του καλού Doctor, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε ρόλο Villain, ενσαρκώνοντας τον Καρδινάλιο Ρισελιέ! Ας δούμε και το τρέιλερ της σειράς!


Resurrection 

Πρεμιέρα: 9 Μαρτίου 2014

Θέμα: Οι ζωές των ανθρώπων της Arcadia, Missouri, θα αλλάξουν για πάντα όταν οι νεκροί συγγενείς τους επιστρέφουν στη ζωή. Η ιστορία ξεκινάει όταν ένα 8χρονο παιδί ((Landon Gimenez) ξυπνάει σε μία αγροτική περιοχή της Κίνας χωρίς να γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί. Θα τον βρει η αστυνομία και το παιδί θα θυμηθεί πως κατάγεται από την Arcadia και έτσι ο πράκτορας Martin Bellamy (Omar Epps) θα τον πάει σπίτι. Εκεί θα συναντήσει έκπληκτους τους γονείς του, οι οποίοι θα τον θυμούνται. Όλοι οι κοντινοί της οικογένειας προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, συμπεριλαμβανομένου και το Σερίφη Fred Garland (Matt Craven), του οποίου η γυναίκα πνίγηκε 30 χρόνια πριν στην προσπάθεια της να σώσει τον μικρό Jacob. Ο Jacob γνωρίζει πράγματα για το θάνατο του που κανείς άλλος δεν γνωρίζει... πράγματα όπου η κόρη του Fred , Gail (Devin Kelly), θα αποφασίσει να ερευνήσει και θα μάθει ότι είναι αλήθεια.

Γιατί το περιμένουμε: Για να το συγκρίνουμε με την original Γαλλική σειρά στην οποία είναι βασισμένη! Σαν θέμα είναι ενδιαφέρον και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία όμορφη ιστορία. Για να δούμε...


Mind Games

Πρεμιέρα: 11 Μαρτίου

Θέμα: Ο Clark (Steve Zahn) και ο Ross (Christian Slater) Edwards είναι αδέρφια τα οποία εργάζονται σε μία ξεχωριστή εταιρία όπου προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των πελατών τους με μοναδικό τρόπο. Ο Clark είναι πρώην καθηγητής και παγκοσμίως φημισμένος στον τομέα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Άλλα έχει μία πολυτάραχη ζωή λόγω του ότι είναι διπολικός και μερικές φορές τον οδηγεί σε επεισόδια. Ο μεγάλος του αδερφός, ο Ross είναι πρώην απατεώνας που έχει περάσει κάποιο καιρό στη φυλακή. Λίγο επιστήμη, λίγο ταλέντο και πολλά κολπάκια μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Γιατί το περιμένουμε: Γιατί από το trailer φαίνεται μία διασκεδαστική feel-good σειρά που θα μας κάνει να δούμε κάποια προβλήματα με χιουμοριστική ματιά! Άμα πετύχει, τύφλα να χει η καλύτερη κωμωδία!


The Hundred / The 100

Περίληψη: 19 Μαρτίου

Θέμα: Πριν 97 χρόνια, η Γη ήρθε πολύ κοντά στην καταστροφή λόγω ενός πυρηνικού πολέμου. Κατάφεραν να επιβιώσουν 400 άτομα και πήγαν να βρουν σωτηρία στο διάστημα. Πλέον βρισκόμαστε 3 γενιές μετά, όπου ο πληθυσμός έχει φτάσει τα 4000 άτομα. Μιας και ο πληθυσμός αυξήθηκε σκέφτονται μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στη Γη. Έτσι στέλνουν μία ομάδα 100 φυλακισμένων εφήβων στη Γη για να τεστάρουν αν είναι πλέον κατοικήσιμη.

Γιατί το περιμένουμε: Γιατί ακόμα κι αν παίζεται στο CW, από το τρέιλερ φαίνεται μία διασκεδαστική περιπέτεια! Εξάλλου και το CW μπορεί να μας προσφέρει κάτι τέτοιο, όπως έγινε με το Supernatural και πιο πρόσφατα με το Arrow. Στα συν, τα ονόματα των Henry Ian Cusick (Desmond από LOST) και Paige Turco (Zoe από Person of Interest).


Gang Related

Πρεμιέρα: Μάιος 2014

Θέμα:  Το Gang Related είναι η νέα σειρά δράσης του Fox. Ακολουθεί τον Ryan Lopez (Ramon Rodriguez), ένα ανερχόμενο αστέρι στην ομάδα κρούσης της αστυνομίας του L.A., που ηγείται από τον Sam Chapel (Terry O’Quinn). Ο Ryan συνεργάζεται με τον Cassius Green (RZA) για να πολεμήσουν 3 από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες της πόλης, μίας εκ' των οποίων έχει δεσμούς.

Γιατί το περιμένουμε: Κυρίως επειδή παίζει ο Terry O' Quinn! Μας κρατάει μόνο αυτό; προφανώς όχι... το 666 Park Avenue δε με κράτησε, οπότε ίσως ούτε αυτό να με κρατήσει! Ωστόσο η σειρά πλησιάζει περισσότερο στο στυλ των σειρών που μου αρέσουν, αφού είναι περισσότερο δράσης. Θα το χαρακτήριζα "Shield με περισσότερη δράση". Εξάλλου στην παραγωγή έχουμε ανθρώπους από το The Fast and the Furious οπότε ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε!


The Last Ship

Πρεμιέρα: Καλοκαίρι του 2014

Θέμα: H σειρά θα περιστρέφεται γύρω από το πλήρωμα ενός πολεμικού πλοίου, του οποίου τα μέλη θα είναι λίγοι από τους εναπομείναντες επιζώντες μετά από μία παγκόσμια καταστροφή.

Γιατί το περιμένουμε: Γιατί είναι post apocalyptic σειρά! Σε όλες τις post apocalyptic σειρές, θέλω πάντα να δίνω μία ευκαιρία. Είναι ένα θέμα που τραβάει γενικότερα (και αφού γλυκάθηκε το AMC με την επιτυχία του Walking Dead, είπαν και τα άλλα κανάλια να δοκιμάσουν την τύχη τους!). Θα μας αρέσει;;; Φαίνεται ωραίο από το trailer αλλά και το Falling Skies φαινόταν το ίδιο εντυπωσιακό και δεν στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών. Ωστόσο και μόνο που βλέπουμε το όνομα του Adam Baldwin ( John Casey από Chuck) στο καστ, αξίζει η παρακολούθηση του πιλότου. Επιτέλους θα δούμε αυτόν τον ηθοποιό σε έναν ρόλο που θα μιλάει, αντί να... γρυλίζει :P 


Penny Dreadful

Πρεμιέρα: Κάποια στιγμή μέσα στο 2014

Θέμα: Η σειρά θα εστιάζει σε διάφορα "τέρατα" που είναι παρμένα από τη λογοτεχνία, όπως ο Dr. Frankenstein και το δημιούργημα του, ο Dorian Gray και άλλοι διάφοροι χαρακτήρες από το Δράκουλα, οι οποίοι μαζί θα μας δώσουν τρομακτικές ιστορίες με την τερατώδη υπόσταση τους.

Γιατί το περιμένουμε: Γιατί θέλουμε μία σοβαρή και τρομακτική ιστορία τρόμου! Βαρεθήκαμε τις light σειρές φαντασίας και ήρθε η ώρα να δούμε κάτι πιο σοβαρό, όπου κάτω από τη στέγη του Showtime θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε (μπορεί το κανάλι να τα κάνει σκ@τά μερικές φορές με τις σειρές του, αλλά από άποψη παραγωγής τα πάει μια χαρά!). Εκτός από κάτι teaserάκια δεν έχουμε δει κανένα τρέιλερ για τη σειρά, οπότε δεν ξέρουμε ούτε καν την ατμόσφαιρα... αλλά στο μυαλό μου έχω ατμόσφαιρα Tim Burton (ξέρω, λίγο δύσκολο... αλλά ελπίζω σε κάτι πολύ σκοτεινό!!!). 



Crossbones

Πρεμιέρα: Κάποια στιγμή μέσα στο 2014

Θέμα: H σειρά θα εστιάζει στην ιστορία του κακόφημου πειρατή, Edward Teach, γνωστό και ως Blackbeard, o οποίος βασιλεύει σε ένα έθνος κλεφτών και παρανόμων. Για να κερδίσει τον έλεγχο της κοινωνίας, ο  Tom Lowe, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, στέλνετε για να σκοτώσει τον Blackbeard. Άλλα όσο πλησιάζει ο Tom στο στόχο του, τόσο αντιλαμβάνεται ότι η αποστολή του δεν είναι τόσο απλή. Ο Τομ θαυμάζει τις πολιτικές ιδέες του Blackbeard, όπου η δίψα του για γνώση δεν έχει κανένα όριο. Ωστόσο ο Tom δεν είναι ο μόνος αντίπαλος του Blackbeard. Ο πειρατής μας είναι ένας άνθρωπος με πολλούς εχθρούς και μία μεγάλη αδυναμία... το πάθος του για μία γυναίκα που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Γιατί το περιμένουμε: Όπως είπαμε και για το Black Sails, το περιμένουμε γιατί μας αρέσουν οι πειρατικές περιπέτειες!!! Επιπλέον εδώ θα έχουμε τη χαρά να δούμε τον John Malkovich στο ρόλο του Μαυρογέννη πειρατή! Το ότι από το πουθενά βγαίνουν 2 πειρατικές σειρές μαζί, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό... αλλά το NBC σκέφτηκε ότι ίσως δε θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το Black Sails του Starz στην παραγωγή, και ανέβαλλε την προβολή του Crossbones για λίγο αργότερα μέσα στην χρονιά! Το Crossbones δε θα έχει την βία και την ελευθερία ενός καλωδιακού καναλιού, αλλά σαν ιστορία μου αρέσει πολύ, και γνωρίζουμε ότι μπορεί να γίνει πολύ καλή δουλειά άμα θέλουν (όπως έγινε και με το Hannibal). 


The Strain 

Πρεμιέρα: Τον Ιούλιο του 2014

Θέμα: Η Σειρά διηγείται την ιστορία του Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), του επικεφαλή του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών στη Νέα Υόρκη. Αυτός και η ομάδα του καλούνται να ερευνήσουν ένα μυστηριώδες ξέσπασμα μίας ασθένειας που εμφανίζει συμπτώματα βαμπιρισμού. Καθώς ο ιός εξαπλώνεται, ο Ephraim, η ομάδα του και μερικοί κάτοικοι της Νέας Υόρκης θα εμπλακούν σε έναν πόλεμο με μοναδικό στόχο την επιβίωση του ανθρώπινου είδους...

Γιατί το περιμένουμε: Γιατί θα παρουσιάζει τα βαμπίρ σαν κάτι άρρωστο και αποτρόπαιο! Φτάνει πια με τα βαμπίρ που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα ρίξουν γκόμενα με το φανταχτερό... πουλόβερ τους! Όπως είχαν πει οι παραγωγοί κατά την ανακοίνωση του εν λόγω πρότζεκτ "Οι βρικόλακες του Strain δε θα είναι γοητευτικά πλάσματα αλλά επιθετικά  παράσιτα, ξεφλουδισμένα από το ανθρώπινο δέρμα τους που τρέφονται με το αίμα των ανθρώπων ενώ παράλληλα "γεννάνε" τριχοειδή σκουλήκια που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε βαμπίρ, μεγαλώνοντας έτσι τον πληθυσμό τους". Τέλος, με σενάριο από Guillermo del Toro και Carlton Cuse στην παραγωγή, περιμένουμε πολλά από αυτή τη σειρά!!!


Sense8

Πρεμιέρα: Άγνωστο

Θέμα: Η σειρά ασχολείται με 8 ανθρώπους από όλες τις γωνιές του κόσμου που έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους τηλεπαθητικά. Όταν αρχίσουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις της κυβέρνησης αλλά και των απλών πολιτών!

Γιατί το περιμένουμε: Είναι η δουλειά των ανθρώπων πίσω από το Matrix. Ξέρουν αυτοί να διαχειρίζονται τέτοια θέματα! Επίσης η σειρά θα "παιχτεί" από το Netflix. Το διαδικτυακό κανάλι που ως γνωστόν σου δίνει την δυνατότητα να δεις όλα τα επεισόδια της σεζόν μονορούφι, χωρίς να κουράζεσαι στην αναμονή κάθε εβδομάδα για νέο επεισόδιο. Έτσι μπορείς να δεις κατευθείαν όσα επεισόδια έχεις όρεξη, όταν έχεις όρεξη και γίνεται πιο εύκολη και ξεκούραστη η θέαση! Σίγουρα από εδώ και πέρα αυτό θα παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην επιλογή σειρών! Και ειδικά όταν ξέρεις ότι ένα τέτοιο κανάλι έβγαλε το αριστουργηματικό House of Cards, ξεκινάς σειρά του με άλλη διάθεση!

______________________________________________

Πέρα από αυτές, η πιο πολυαναμενόμενη σειρά για μένα είναι το Gotham, αλλά μιας και δεν γνωρίζουμε ούτε καν πότε θα προβληθεί δεν το ανέφερα! Άλλες σειρές που θα προβληθούν μέσα στο 2014 και αξίζουν μια αναφορά είναι τα Bitten, Crisis (με την Gillian Anderson), Wayward Pines, Salem, Legends (με τον Sean Bean), Outlander, The Red Road, Killer Women και το Believe του J.J. Abrams! (μερικές υπάρχουν και εδώ)

Υ.Γ. Εσείς ποιες σειρές έχετε βάλει στο μάτι;;;

33 σχόλια:

  1. 1)Intelligence(logo tou theou tou 'Sawyer')
    2)helix
    3)Gang Related(logo tou panmegistou John Locke)
    4)The 100(logo tou apisteytou Desmond)
    5)True Detective
    6)Black Sails

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apo autes perimenw ta True Detective, Crossbones kai The Musketeers...kai an mporesei kai xwresei sto programma to Gang Related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοκαίρι θα παιχτεί το Gang Related, οπότε θα χωρέσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την μεγάλη επιστροφή του Jack Bauer με την 9η σεζον του 24, το καλοκαίρι, ξεχάσατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχνιέται ο Jack Bauer;;; Δεν ξεχνιέται!!! Απλά ανέφερα μόνο τις νέες σειρές... αλλιώς το 24 είναι η σειρά που ανυπομονώ περισσότερο από παλιές και νέες μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τις 15, θέλω να δω: 6. Intelligence 5. Gang Related 4. Helix 3. Penny Dreadful 2. The Strain και 1. True Detective φυσικά!


    Υ.Γ.1. το 24:LAD είναι καινούρια σειρά. Γι'αυτό έχει υπότιτλο και ξεχωριστή σελίδα στο imdb... :P


    Υ.Γ.2. δεν βαρέθηκες να κάνεις 3 εξαιρετικά αφιερώματα μέσα στις γιορτές; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ και τις 15 θέλω να δοκιμάσω (τις περισσότερες θα τις σταματήσω από τον πιλότο όπως γίνεται συνήθως!).


    Υ.Γ.1. Εντάξει, το ίδιο μας κάνει :P


    Υ.Γ.2. Τα 2 πρώτα δε μου πήραν πολύ χρόνο... έτοιμες εικόνες είχα από άλλα αφιερώματα, λίγο λακωνικότητα ( :P ), έτοιμα! Αυτό (με τις νέες σειρές) μου πήρε περισσότερο χρόνο αλλά το έκανα με περισσότερο μεράκι, οπότε δεν το κατάλαβα καν ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γω ελπίζω τις περισσότερες να τις κόψω γρήγορα... δεν μπορώ να βλέπω πολλές σειρές ταυτόχρονα... αγχώνομαι... :P


    Υ.Γ.1. δεν μας κάνει το ίδιο, αλλά το μισό... Αν είχε άλλα 12 επεισόδια θα μας έκανε το ίδιο... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ 3 ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ SUBURGATORY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ το ίδιο... αγχώνομαι και στο τέλος δεν τις ευχαριστιέμαι κιόλας, οπότε δεν έχει νόημα από όπου κι αν το δεις ;-)


    Υ.Γ. Σωστός! Αλλά ακόμα και έτσι είναι η Νο.1 σειρά της σεζόν!!! (μην το γρουσουζέψω κιόλας... αλλά σαν 1ο επεισόδιο και μόνο τον Τζακ Μπάουερ να δείχνει να περπατάει θα είμαι ικανοποιημένος. Εεεε να τρέχει εννοώ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πω χαμος, μπραβο ρε @HugoLost ωραιο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε τωρα ειδα οτι παιζουν οι 2 θεοι στο true detective.. αλλα καλυτερα να τελειωσει σε μια σεζον γιατι μετα αλλη ιστορια κ οτι ναναι δεν με ψηνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε εμένα με ψήνει, άρα μου είναι αδιάφορο αν συνεχίσει ή όχι... θα είναι σαν νέα σειρά, οπότε και να βγει θα επιλέξουμε αν πρέπει να τη δούμε ή όχι (ανάλογα το καστ πάλι :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δες σταυρό οπωσδήποτε το Black Sails είναι γαμάτο άμα συνεχιση έτσι θα μιλάμε για την σειρά της χρονιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το Helix κ εγώ το παράτησα δεν μαρεσε καθόλου το Musketeers καλούτσικο ήταν κ φυσικά θα το συνεχίσω να το βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για True Detective έχω ακούσει πάντως τα καλύτερα (και ότι συνεχίζει δυνατά!). Το Musketeers μου αρέσει πάρα πολύ, είδα και το 2ο και μου άρεσε εξίσου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γιαννης δολοπουλος28 Ιανουαρίου 2014 στις 8:39 μ.μ.

    οοο ναι σωστοςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. στο έχω ξαναπεί σταυρό το χούι που έχω στις σειρές όταν ρίχνουν το βάρος στους χαρακτήρες κ όχι στην δράση δεν μαρεσουν καθόλου.κρίμα γιατί η 2 πρωταγωνιστές μου είναι πολύ συμπαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαχαχα, όπως τη βρίσκει ο καθένας :) // εγώ ανάλογα τη σειρά (αλλά πιο πολύ για τους χαρακτήρες τη βλέπω, αλλά πάντα χρειάζεται ένα καλό σενάριο να τους υποστηρίξει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λεω να ριξω μια στο Penny Dreadful οταν αυτο ξεκινησει και στο Gang Related(γιατι ο Terry O' Quinn ειναι λατρεια-εχω δει και εγω Lost-),αλλα εχω και μια Breaking Badαρα στη μεση.(ξεκινησα πολυ αργα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε δεν λενε?)
    Υ.Γ:Τι εμαθα,στο 24 θα εχει την Sarah Walker aka Hannah Mckay?(Την παντρευομαι εδω και τωρα!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. To Gang Related το περιμένω πως και πως (είναι το στυλ που μ' αρέσει!). Καλά το Breaking Bad είναι ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ, θα πάθεις την πλάκα σου... ειδικά όσο προχωράει γίνεται καλύτερο!!!


    Υ.Γ. Κάποια θα ζηλέψει... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για την ακριβεια ειμαι στον 3ο κυκλο και στο επεισοδιο οπου ο Χανκ ειναι νοσηλευμενος μετα απο την επικη συγκρουση με τα ξαδερφια!Συμφωνω για το οτι γινεται καλυτερο.
    Υ.Γ:Ε,μα για αυτον τον λογο το κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικά βλέποντας και τα δύο επόμενα επεισόδια το Helix είναι όντως μια σειρά του γούστου μου και σίγουρα θα το συνεχίσω. Πράγματι δεν είναι και πολύ ατμοσφαιρικό αλλά η ιστορία του είναι ενδιαφέρουσα , από αυτές που εγώ προτιμάω. Τίποτα και κανένας , εκτός του "πρόβατου" , του πρωταγωνιστή δεν είναι όπως φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλήθεια; όταν ολοκληρωθεί η σεζόν να μου πεις συνολική άποψη! Πάντως σαν θέμα αν το διαχειριστούν σωστά έχει προοπτικές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φιλε Σταυρο,κατι ξεχασα να σε ρωτησω:Μιας και αλλαξες το ονομα χρηστη σου,γιατι δεν το εκανες John Locke Lost?΄Η απλα μπορουσες να αλλαξεις την εικονα και να βαλεις τον Χιουγκο! :P
    Υ.Γ:Ελπιζω να πετυχει το σχεδιο μου... :P
    Αλλα απο την αλλη ποιος δεν θα ηθελε να ειναι με εναν ''αγγελο'' σαν την Υβοννη?Για του λογου το αληθες:
    http://images.tvrage.com/news/yvonne-strahovski-talks-dexter-spoilers1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πωωωωω, τι φώτο είναι αυτή;;; τη θυμάμαι τη σκηνή στο Τσακ :P


    Υ.Γ. Θέλω να μπερδεύω τον κόσμο με το όνομα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα,αυτος ο Τσακ χρειαστηκε 3 ή 4 σεζον να την κουτουπωσει ενω ο Ντεξτερ μολις 2-3 επεισοδια!
    Υ.Γ:Εισαι Σατανικος.
    Και εγω το ιδιο κανω,να βαλω ονομα ''Θελω την Σαρλιζ με τρελα εδω και τωρα'' παει πολυ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Ντέξτερ την έριξε στο τραπέζι (αντί στο κρεβάτι :P )


    Y.Γ. χαχαχαχαχα, do it!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ μάλλον θα ξεκινήσω με το " Τhe Musketeers" ... επειδή ολοκληρώθηκε για φέτος , θα συνεχίσω με " Ιntelligence " ," Blacksails " , " True Detective "κ " Helix" ... M΄αρέσει να βλέπω τα επεισόδια της κάθε μιας ξεχωριστά κ μονοκοπανιά .. (αρκετές αγωνίες πέρασα με το LOST δεν αντέχω άλλες ) .. Επίσης εντύπωση μου έκαναν το " Penny Dreadful " ( γουστάρω τρελά σαν ηθοποιό την Εύα Γκριν ) το " Last Ship " , το "The 100 " κ " Sense8 " έχουν ωραία υπόθεση ...
    Υ.Γ. Μάλλον δε θα δω το " the ressurection " μέχρι να φτάσει στο οριστικό του τέλος , λόγω του ότι έχω ήδη δει το γαλλικό κ θα είναι μια από τα ίδια για μένα .. θα κάνω υπομονή για να συνεχίσω το γαλλικό εκεί στην αγωνία που με άφησε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και εμένα τελικά μου αρέσει να τα βλέπω μαζεμένα τα επεισόδια καθεμιάς σεζόν ξεχωριστά! Πάντως εγώ ανυπομονώ περισσότερο για τα Leftovers, Fargo, Outlander και Gang Related, όπου τα 3 πρώτα παρέλειψα να τα αναφέρω λόγω έλλειψης πληροφοριών τη συγκεκριμένη στιγμή που φτιάχτηκε το αφιέρωμα (θα κάνω ένα αφιέρωμα και για τις νέες καλοκαιρινές σειρές ξεχωριστά ;-) ).


    Υ.Γ.1. Κι εγώ από τις 2 σειρές, το Γαλλικό θα επέλεγα... είναι το πρωτότυπο και άκουσα ότι είναι πιο ατμοσφαιρικό!!!


    Υ.Γ.2. Ούτε που το ξεκίνησα, κάτι είχα υποψιαστεί :P // Εννοείς "Οικογενειακές Ιστορίες", αλλά μην το κατακρίνεις, είναι ωραία σειρά... ξέρεις τι γέλιο έχω ρίξει;; (περισσότερο από οποιαδήποτε κωμωδία :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλά εννοείται " Leftovers " κ ξερό ψωμί ... αν κ το " κόβω " να το βλέπω το Σεπτέμβρη
    Υ.Γ Όντως τις "Οικογενειακές ιστορίες " εννοούσα ..κ εγώ έχω ρίξει τρελό γέλιο , δε το κατακρίνω όμως .. απλά ξέρω ότι δεν είναι όλοι ηθοποιοί όσοι έχουν πάρει μέρος σ'αυτό κ γι'αυτό το συνέκρινα με τους επαγγελματίες στο Βitten..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ θα το βλέπω κανονικά, μιας και το καλοκαίρι δε θα βλέπω πολλές σειρές, και τα ωριαία επεισόδια με κουράζουν λίγο όταν τα βλέπω συνεχόμενα (σε αντίθεση με τα 40λεπτα). Εξαρτάται και το θέμα της κάθε σειράς πάντα...


    Υ.Γ. Ναι το ξέρω, έχω μερικούς γνωστούς που έχουν παίξει :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή