Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Οι Νέες Καλοκαιρινές Σειρές για το 2015


Έφτασε το καλοκαίρι, και μαζί με αυτό έρχονται και οι νέες σειρές που μας ετοιμάζουν τα καλωδιακά και ελεύθερα κανάλια για να πάρουμε τα τάμπλετ, λάπτοπ, κινητά στις παραλίες για να εξασκούμε το χόμπι μας ακόμα και εκεί. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δουλειά μας είναι να σας παρουσιάσουμε τις νέες καλοκαιρινές σειρές (τι θα πει νομίζατε ότι έκλεισε το blog :P ). Δείτε παρακάτω τη λίστα των καλοκαιρινών σειρών... 

The Wispers

Πρεμιέρα: 1 Ιουνίου

Περίληψη: Ένα δράμα που διηγείται μία εισβολή εξωγήινων εν αγνοία των ανθρώπων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα σώματα των παιδιών για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Πολλές εξαφανίσεις παιδιών σημειώνονται όπου όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: έναν φανταστικό φίλο των παιδιών, τον Drill. Αυτό που δεν ξέρουν οι γονείς είναι ότι ο Drill δεν είναι καθόλου φανταστικός φίλος, αλλά αντιθέτως δελεάζει τα παιδιά να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι με πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις. Όταν η πράκτορας Claire Bennigan αναλαμβάνει μία υπόθεση ενός 6χρονου κοριτσιού που πήγε να σκοτώσει την μητέρα της παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον φανταστικό φίλο της, θα πρέπει να καταλάβει εάν το κορίτσι έχει κάποιο πρόβλημα ή εάν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο προσκήνιο. Παράλληλα, στην έρημο της Σαχάρας παρατηρήθηκε κάτι που μοιάζει με διαστημόπλοιο εξωγήινων. Κάποιος πρέπει να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ προτού να είναι πολύ αργά.

Σχόλια: Δεν φαίνεται άσχημο. Απλά το θέμα του θέλει ιδιαίτερη διαχείριση. Έχει δυνατότητες να γίνει κάτι πολύ καλό, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να αποτύχει. Τώρα κάτι σας είπα... ας περιμένουμε να δούμε. Πάντως η ιστορία δείχνει ότι σειρές τέτοιου περιεχομένου δεν πετυχαίνουν τόσο εύκολα όταν υποστηρίζονται από ένα ελεύθερο κανάλι.

Trailerεδώ

Stitchers

Πρεμιέρα: 2 Ιουνίου

Περίληψη: Μία μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης προσλαμβάνει μία νεαρή γυναίκα, η οποία μπορεί να διάβαζει το μυαλό των προσφάτως νεκρών, και έτσι έχοντας πρόσβαση στις αναμνήσεις τους βοηθάει στην εξιχνίαση υποθέσεων.

Σχόλια: Για ABC Family καλό μου φάνηκε. Πρόκειται για μία σειρά "procedural with a twist". Στο τρέιλερ παρακολουθήσαμε μόνο το "twist". Αν εξελιχθεί λύνοντας μόνο αστυνομικές υποθέσεις θα κορεστεί εύκολα. Αν είχε υποθέσεις περίεργων φαινομένων (στυλ Fringe) θα του έδινα σίγουρα μία ευκαιρία.

Trailer: εδώ

Sense8

Πρεμιέρα: 5 Ιουνίου

Θέμα: Η σειρά αφηγείται την ιστορία 8 αγνώστων από διαφορετικές κουλτούρες και μέρη του κόσμου, οι οποίοι μετά από έναν τραγικό θάνατο, βρίσκονται ξαφνικά ψυχικά και συναισθηματικά συνδεδεμένοι. Ενώ προσπαθούν να καταλάβουν πως συμβαίνει αυτό και τι σημαίνει για το μέλλον της ανθρωπότητας, ένας μυστηριώδης άντρας με το όνομα Jonas θα προσπαθήσει να φέρει τους 8 μαζί, ενώ ένας άλλος με το όνομα Mr. Whispers και ο οργανισμός του θα τους κυνηγήσουν για να τους σκοτώσουν ή να τους κρατήσουν αιχμάλωτους. 

Σχόλια: Το Netflix αποτελεί σίγουρα εγγύηση για τις παραγωγές του, και σίγουρα το Sense8 δείχνει να είναι ένα άλλου είδους sci-fi από αυτά που έχουμε συνηθίσει (από τους παραγωγούς του Matrix). Σε πρώτη φάση μου θυμίζει Touch, μόνο που εδώ δε συνδέονται γεγονότα, αλλά άνθρωποι... όπου αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, ποιος ξέρει... σε κάποιο μεγάλο γεγονός θα κολλήσουν, δεν θα επιλέχθηκαν τζάμπα. Τα αδέρφια Wachowski δήλωσαν ότι με τη σειρά τους θέλουν να θίξουν θέματα που δε θίγονται συχνά σε σειρές επιστημονικής φαντασίας, όπως Πολιτική, Σεξουαλικότητα, Φυλετικές/Θρησκευτικές διαφορές, διακρίσεις στα φύλα κτλ. Εμένα πάντως με έπεισαν!

Trailer: εδώ

Dark Matter

Πρεμιέρα: 12 Ιουνίου

Θέμα: Ένα πλήρωμα 6 ατόμων σε ένα διαστημόπλοιο ξυπνάει από κώμα  στη μέση του διαστήματος χωρίς να έχει κανείς τους ούτε μία ανάμνηση από το παρελθόν του. Το μόνο τους στοιχείο είναι ένα φορτίο γεμάτο όπλα και ένας προορισμός... μία αποικία που πρόκειται να γίνει εμπόλεμη ζώνη. Μην γνωρίζοντας με ποιανού το μέρος είναι, οι 6 ήρωες θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση ζωής και θανάτου! 

Σχόλια: Δεν είμαι μεγάλος φαν του Space Opera... βασικά δεν είμαι καθόλου φαν του Space Opera, αλλά κάπως με ιντριγκάρει η ιστορία των 6 ξεχασιάρηδων. Αν δεν παιζόταν στο Syfy θα δήλωνα φαν, αλλά τώρα είμαι κάπως διστακτικός. Ας δούμε και τα εφέ και κρίνουμε...

Trailer: εδώ

                                 Humans

Πρεμιέρα: 14 Ιουνίου

Θέμα: Η σειρά μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο όπου το πιο σύνηθες γκάτζετ είναι ένα "Synth", ένα ανδροειδές, που δουλεύει ως υπηρέτης στις οικογένειες!

Σχόλια: Πρόκειται για τη συνεργασία του Channel 4 και του AMC. Δεν είμαι φαν της Βρετανικής προφοράς κι αυτό μπαίνει στα κατά κατευθείαν. Από την άλλη, δεν ενδιαφέρομαι ούτε να δω μία σαπουνόπερα με ρομπότ, ακούγοντας σε μελλοντικά επεισόδια τα υπαρξιακά τους προβλήματα... όπως επίσης και τις ζήλιες της "νοικοκυράς" που θα την αντικαταστήσει ένα ρομπότ... και σίγουρα θα φοβάται μην την απατήσει ο άντρας της μαζί της (προσοχή μάγκα μην πάθεις ηλεκτροπληξία!).

Trailer: εδώ

The Astronaut's Wives Club

Πρεμιέρα: 18 Ιουνίου

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στις γυναίκες των Αστροναυτών καθώς οι άντρες τους πήγαιναν σε μία επικίνδυνη αποστολή στο διάστημα.

Σχόλια: Άμα εστίαζε στους αστροναύτες ίσως το έβλεπα... τις γυναίκες τους τι να τις κάνουμε;;; Άντε πηγαίνετε να πλύνετε κανα πιάτο κυράδες, θέλετε να πρωταγωνιστήσετε και σε σειρά!!!

Trailer: εδώ


Complications


Πρεμιέρα: 18 Ιουνίου

Θέμα: Η σειρά εστιάζει σε έναν γιατρό, τον John Ellis, ο οποίος ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της κόρης του, βρίσκεται μπλεγμένος σε μία μάχη συμμοριών, όπου θα αισθανθεί ότι οφείλει να κάνει το καθήκον του ως γιατρός σώζοντας ένα μικρό αγόρι που είναι ο στόχος. Όχι μόνο δίνοντας του τις ιατρικές του βοήθειες... αλλά ό,τι χρειαστεί, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες!

Σχόλια: Φαίνεται ωραία περιπετειούλα για καλοκαίρι. Tο USA Network ξέρει να βγάζει καλοκαιρινές σειρές. Τώρα ελπίζω μετά τη 2ωρη πρεμιέρα μην βρουν τρόπο να το γυρίσουν σε συμφωνία Γιατρού-Συμμορίας και να μας δείχνουν εβδομαδιαίες παρασπονδίες του, αλλά να ακολουθήσουν ένα πιο serialised format για τη σειρά. Για να δούμε, θα πετύχει ο Jason O Mara αυτή τη φορά...

Trailer: εδώ

Killjoys


Πρεμιέρα: 19 Ιουνίου

Θέμα: Η σειρά εστιάζει σε 3 Κυνηγούς Επικηρυγμένων στο διάστημα, καθώς θα προσπαθούν να κυνηγάνε τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς του γαλαξία. 

Σχόλια: Ωραίο θέμα, μου θυμίζει το anime Cowboy Bebop. Ο μόνος μου δισταγμός όπως και στο Dark Matter είναι το κανάλι. Δεν έχω δει πάνω από μία σεζόν σε σειρά του Syfy. Ευτυχώς εδώ δεν βλέπω τα γελοία εφέ του Olympus.

Trailer: εδώ

Mr. Robot


Πρεμιέρα: 24 Ιουνίου


Θέμα: Η σειρά ακολουθεί τον Elliot, έναν τεχνικό σε μία εταιρία, που το βράδυ πολεμάει για τη δικαιοσύνη. Ένας μυστηριώδης άντρας, αρχηγός ενός γκρούπ από χάκερ, συναντάει τον Elliot και του προτείνει να μπει στην ομάδα του προκειμένου να καταστρέψει την εταιρία που πληρώνεται για να προστατεύσει. Θα καταφέρει ο Elliot άραγε να σταματήσει τους Μεγαλοεπιχειρηματίες που κατά τη γνώμη του ελέγχουν αλλά και καταστρέφουν το μέλλον του κόσμου. 

Σχόλια: Η Καλοκαιρινή σειρά που περιμένω περισσότερο! Φαίνεται προσεγμένη όσο αφορά το "hacker" κομμάτι, και όταν πρόκειται για τέτοιου είδους σειρές συνωμοσίας δε μπορώ να πω όχι. Όπως και το Person of Interest, έτσι κι εδώ διάλεξαν ένα θέμα που δεν ξεφεύγει πολύ από την πραγματικότητα (οι εταιρίες θα μας ελέγχουν σε κάτι χρόνια... αν δεν το κάνουν ήδη!) και με τη σωστή δόση επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να δώσει πολλά! Ο Πιλότος έχει διαρρεύσει, και όσοι τον είδαν, είπαν τα καλύτερα!!!

Trailer: εδώ



Scream

Πρεμιέρα: 30 Ιουνίου

Θέμα: Όταν ένα βίντεο στο youtube γίνεται viral, θα αρχίσουν προβλήματα για την έφηβη Audrey και τους εφήβους του Lakewood που σύντομα θα φανούν καταλυτικά στο να γίνει μία δολοφονία.

Σχόλια: Όλοι έχουμε δει έστω και μία ταινία Scream. Ίσως όχι όλοι, αλλά όλοι ξέρουμε τι παίζει και τι περιμένουμε από μία τέτοια σειρά! Εγώ πιστεύω θα έχει πλάκα, αν εστιάσει στο Horror, Mystery και όχι στο teen κομμάτι που λόγω σειράς δεν ξέρω πόσο μπορεί να τραβήξει. Τουλάχιστον ας είναι σειρά ανθολογίας αν ανανεωθεί και να βλέπουμε νέες υποθέσεις/κακούς/παρέες σε κάθε σεζόν. Πάντως είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινές νύχτες!

Trailer: εδώ

Zoo

Πρεμιέρα: 30 Ιουνίου

Θέμα: Ένας επιστήμονας θα προσπαθήσει να μάθει τι προκαλεί τον τελευταίο καιρό το ξέσπασμα και τις άγριες επιθέσεις ζώων.

Σχόλια: Δηλαδή αντί για ζόμπι, θα έχουμε ζώα? :P... Πέρα από την πλάκα μου άρεσε όπως παρουσίασαν το θέμα στο τρέιλερ και πιστεύω θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ωραία σειρά, αν εξελίξουν τη σειρά στο ίδιο σοβαρό στυλ που μας παρουσιάζει το promo. 

Trailer: Εδώ

Fear The Walking Dead

Πρεμιέρα: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα! Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι! 

Θέμα: Spin off του Walking Dead.

Σχόλια: Ζόμπια Ζόμπια Ζόμπια! Πάω πρώτα να τελειώσω τον 5ο κύκλο του Walking Dead τώρα που το θυμήθηκα! 

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

______________________________________________________

Ποιες σειρές σας τράβηξαν την προσοχή;;; Σε ποιες θα δώσετε μία ευκαιρία;;;

Υ.Γ. Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει λίστα με τις νέες σειρές που περιμένουμε από Σεπτέμβρη.

Καλό Μήνα και Καλό Καλοκαίρι!!!

21 σχόλια:

  1. Προς τον αρθρογράφο: Σχόλια του τύπου "άντε να πλύνετε κανένα πιάτο κυράδες" θα μπορούσαν και να μην υπήρχαν. Άσχετα από τη συγκεκριμένη σειρά, είναι σεξιστικό και καθόλου αστείο. Άσε που δείχνει έλλειψη αντικειμενικότητας. Υπάρχουν διαφορετικά γούστα στον κόσμο και πίστεψε με δεν θα αντέχαμε αν όλες οι σειρές ήταν περιπέτεια και scifi. Προσπάθησε να το αποφύγεις λίγο στο μέλλον! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβαστή η γνώμη σου... εξάλλου το χιούμορ είναι υποκειμενικό (προφανώς και δεν είμαι σεξιστής!) και δεν το έκανα σε κάποια σειρά που είχε πρωταγωνίστρια γυναίκα, αλλά στη συγκεκριμένη με το συγκεκριμένο θέμα!


    Το σημείο "σχόλια" είναι υποκειμενικό, οπότε προφανώς και υπάρχει έλειψη αντικειμενικότητας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε μας κουκλιτσα μου που προσβληθηκες...αμα δεν καταλαβαινεισ οτι το λεει για πλακα εχεις προβλημα..ειναι σεξιστικο για πιο λογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω την εντύπωση ότι φέτος έχει πιο ενδιαφέρουσες σειρές από πέρσυ... Εγώ ξεχώρισα το Wispers, το Stitchers, το Sense8 (κλασσικά σιγά μην αφήσω υπερφυσική σειρά :P ) και το Mr.Robot. Το Dark Matter όπως είπες ιντριγκαδόρικο που δεν θυμούνται αλλά δεν μου πολυαρέσουν οι σειρές που είναι στο διάστημα.. Έκλαψα με τα σχόλια στο Humans :P Δεν νομίζω να το αφήσουν σαπουνόπερα όμως.. Αυτή η ρομποτικιά τύπισσα έχει κάτι πολύ τρομακτικό.. Παρ'όλα αυτά βαριέμαι να το δω :P Αυτό με τις γυναικες των αστροναυτών δεν το σχολιάζω καν... (ρε συ αυτό δεν ήτανε να βγει πέρσυ;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην αρχή οι περισσότερες ενδιαφέρουσες φαίνονται !!! Ναι το TAWC (το οποίοι ειναι για το WC :P ) ήταν να βγει τη χειμερινή περίοδο όπως και το Whispers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ρε τρελέ...Που χάθηκες?Μόνο fb δηλαδή ενημερώνεις?!
    Λοιπόν έχουμε και λέμε.
    Sense8 :ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην του δώσω μια ευκαιρία.Ψαρωτικό το τρέιλερ,''καυτό'' θέμα πραγματεύεται.Ας ελπίσουμε μόνο να το έχουν διαχειριστεί σωστά γιατί πολλές ξεκίνησαν καλά με τέτοιο θέμα και μετά το έχασαν στην πορεία.Απορώ,σαν LOSTικός,πως δεν υπήρξε κάποια αναφορά στον Σαχίντ ωρέ?
    Humans : Εγώ πάλι φίλτατε είμαι ακριβώς στην άλλη άκρη.That f**ing British accent.Κυριολεκτικά λιώνω όταν την ακούω.Cheesy και το θεματάκι οπότε σίγουρα τον πιλότο και το 2ο θα τους ρίξω μια ματιά.
    Mr.Robot: USA σταθερή αξία.Το έχει με τις καλοκαιρινές σειρές.Θυμίζει βέβαια λίγο Person Of Interest αλλά και εκεί τα δύο πρώτα επεισόδια θα έχουν την τιμητική τους.
    Zoo : Ενώ από το όνομα και το concept δεν μπορώ να πω ότι με τράβηξε,το τρειλεράκι με έψησε τρομερά.!!


    Τέλος,ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ όσον αφορά το Fear the Walking Dead.Δεν θα το αντέξω βέβαια αν με ξενερώσει,αλλά και μόνο το γεγονός ότι έχει πάρει ήδη το φως και για 2ο κύκλο λέει πολλά.


    Υ.Γ.SyFy ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ!!!! ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από αυτές στη λίστα ξεχώρισα The Whispers, Sense8. MrRobot και Zoo. Όταν ολοκληρωθούν ίσως τσεκάρω και τις Dark Matter, Complications, Killjoys και Scream. Βέβαια έχω και τις παλιές Pretty Little Liars, Under the Dome, Extant, Continuum, Dominion, Falling Skies, The Last Ship και αρκετές χειμωνιάτικες. Να δούμε πότε θα πάρουμε καμιά ανάσα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σειρά Wispers δεν είναι περσινή οπως και η " τι κανω οταν ο αντρας μου ειναι στο διαστημα" ;; Τις θυμάμαι απο αντίστοιχο αφιέρωμα του 14!! Δεν με πείθει ΚΑΜΙΑ μπορω να πω αν ομως έδινα μια ευκαιρία θα ηταν το Wispers... Φετος βαδίζουμε σε σιγουρακια οπως Continuum, Hannibal με τρέλα!! , Masters of sex, Ray Donovan επίσης με τρέλα και φυσικά True Detective!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, το Whispers και το άλλο που ακόμα και το όνομα του βαριόμαστε να γραψουμε ήταν για φέτος αλλα τα έβαλε το abc για καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς στην Ιδια φάση ειμαι για τις καινούριες, εκτός από το Whispers που αν δε με ψήσει πολύ βλέπω να το παραταω απο νωρίς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι το ψιλοπαρατησα, αλλα τα κλασσικά θεματακια δεν τα εγκαταλείπω (ούτε τη παρεούλα στο φβ :Ρ ).

    Η αλήθεια ειναι ότι με ειχε ψήσει προτού κάνουν τον Σαιντ μέλος του καστ, και αφού δεν ειναι ένας από τους 8 είπα μην τον αναφέρω (αν και απο ότι κατάλαβα θα ειναι αυτός που προσπαθεί να τους ενώσει)

    Εγώ με ρομπότ περιμένω το Westworld και δε θέλω να χαλαστω μεχρι τοτε, αλλα αν ακούσω καλα σχόλια θα το τσεκάρω.

    Για ΖΟΟ ακριβώς στην Ιδια φάση ήμουνα και ψηθηκα!!!

    Υ.Γ. Σαπιοκαναλο!!! Ειναι και καλωδιακο τρομάρα του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε ζεις?φανταρος ησουν τοσο καιρο??χαχαχακαλος ηρθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχα δεν έχω τελειώσει ακόμα αλλά είπα να κάνω μια γκεστ εμφάνιση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ πάλι δε μπορώ να παρατήσω, όσο και να ακούγεται lame. Αν παρατούσα θα ήταν τα Under the Dome, Extant, Dominion. Για τις καινούργιες δε μπορώ να πω ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν έχουμε και λέμε!

    Ψήνομαι για:
    1) The Whispers : Το περίμενα από πέρυσι και έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει. Βέβαια δεν εμπιστεύομαι καθόλου το ABC σε κάτι τέτοια καθώς η τα παρατραβάει η τα κόβει πάνω που έχουν γίνει καλά. Ίδωμεν!
    2) Sense8 : Και αυτό το περίμενα πολύ καιρό αλλά πιστεύω θα είναι αξιόπιστο λόγο καναλιού και συντελεστών.
    3) Humans : Δεν ξέρω ακριβώς τι αλλά έχει κάτι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έχω ψηθεί πολύ!
    4) Fear The Walking Dead : Τα ζόμπια έχουν πέσει πολύ αλλά θέλω να μάθω τι είχε παιχτεί στην αρχή. Άκουσα ότι θα είναι μόνο 6 επεισόδια οπότε ακόμα καλύτερα.

    Βλέπω το πρώτο και ανάλογος αποφασίζω.
    1) Scream : Φαίνεται να έχει φάση. Θα δω τον πιλότο και βλέπουμε στην πορία.
    2) Zoo : Η υπόθεση είναι γέλια αλλά φαίνεται σοβαρή και προσεγμένη δουλεία. Πολύ καλό trailer!

    Όχι
    -Stitchers : Δεν βγαίνει κάθε μέρα Fringe...
    -Dark Matter : Με κάλυψες πλήρως.
    -The Astronaut's Wives Club : Με κάλυψες πλήρως.
    -Complications : Καλό ακούγεται αλλά θα περιμένω και αν ακούσω καλά λόγια μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία.
    -Killjoys : Με κάλυψες πλήρως.
    -Mr.Robot : Καλό ακούγεται αλλά θα περιμένω και αν ακούσω καλά λόγια μπορεί να του
    δώσω μια ευκαιρία.

    BONUS The Making of the Mob : το πέτυχα τυχαία αλλά πιστεύω θα είναι απ τα καλύτερα του καλοκαιριού και θα μου αρέσει πολύ. Γενικός όταν έχει να κάνει με μαφία μου αρέσει. Μάλλον θα είναι η μίνι σειρά που βλέπω κάθε καλοκαίρι και θα αντικαταστήσει το περσινό Intruders που δυστυχώς ακυρώθηκε.

    Από παλιά(και πιο αναμενόμενα) 1)Hannibal 2)True Detective 3)The Strain 4)Ray Donovan(δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια και ελπίζω να το δω κάποια στιγμή) συν αλλά 4-5 που παίζονται ακόμα...

    Θέλω να δω και τον Dexter από καιρό , και μάλλον θα τον δω το καλοκαίρι και αυτόν.

    ΥΓ.1 Τόσο μούφα το SyFy; Εγώ το Helix που έχω δει μου άρεσε πολύ! (εξέρεση;)

    ΥΓ.2 Πρώτη χρονιά φέτος χωρίς True Blood δεν ξέρω πως θα την παλέψω (πρέπει να είμαι ο μόνος που το είδα μέχρι το τέλος :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσχετο αλλά χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο του GoT...Εντάξει δεν υπάρχουν λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανα γεια σου.. γιατί θυμόμουν ότι είχα ξανασοκαριστεί με αυτή την καταπληκτική σεναριακή ιδέα :P Εσύ τί θα παρακολουθείς (λέμε τώρα.. :P ) το Sense8 και το Mr.Robot??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με αφορμή το άρθρο σου έφτιαξα αυτό :
    https://www.youtube.com/watch?v=CFFqFwYL0D0
    Τον πιλότο του Μr. Robot τον είδα και ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλό...
    Το Aquarious πώς σου φαίνεται ; Λες να είναι καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το Aquarious δεν το έχω δει καθόλου, αλλά θα το τσεκάρω για τον David Duchovny κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι!!! Πολύ ωραίο το βιντεάκι, απολαυστικό όπως πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φιλε τα Sense8 κ Μr. Robot μην κανεις τον κοπο κ τα δεις.μιλαμε για απιστευτες μαπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντιθετως το

    Dark Matter ειναι απιστευτα καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή