Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Hourman - Άλλος Ένας Ήρωας Καταφτάνει στο CW


Το κανάλι που προβάλει το Arrow και έχει στα σκαριά το The Flash (ενώ παλιότερα πρόβαλλε το Smallville) σκέφτεται να συνεχίσει να επενδύει στους ήρωες της DC, αυτή τη φορά με έναν όχι και τόσο γνωστό που ακούει στο όνομα Hourman. Πρόκειται για έναν αναλυτή που ανακαλύπτει ότι τα οράματα που είχε από μικρή ηλικία, δεν είναι απλά οράματα, αλλά γρήγορες ματιές τραγικών γεγονότων που θα συμβούν στην πραγματικότητα μετά από μία ώρα. Ο ήρωας παράλληλα θέλει να ξανασμίξει με την πρώην γυναίκα του και τον γιο του. Έτσι, αποφασισμένος, θα πρέπει να εμποδίσει αυτές τις τραγωδίες από το να συμβούν ενώ παράλληλα να πετύχει τον σκοπό του και να βρει την λύτρωση που επιθυμεί. Στην παραγωγή έχουμε τους Michael Caleo (Ironside, The Sopranos), Dan Lin και Jennifer Gwartz. 

Φαίνεται ότι το κανάλι ενδιαφέρεται πολύ για τους ήρωες της DC, μιας και σε παλιότερη ανακοίνωση είχε δηλώσει ενδιαφέρον για ένα prequel της Wonder Woman, με τίτλο Amazon. Μόνο για τον Batman δεν έχει δείξει ενδιαφέρον... αλλά προς το παρόν, περιμένουμε με ανυπομονησία τη σειρά του Επιθεωρητή Γκόρντον από τον Batman που φαίνεται πιο σοβαρή από τις υπόλοιπες που αναφέραμε!

4 σχόλια:

  1. EEEEE το παρατραβανε και αυτοι στο CW με τους σουπερηρωες! Arrow, Flash, Hourman! Μαθανε οτι πηδιομαστε πλακωσανε και οι γυφτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον ήξερα καθόλου αυτόν τον υπερήρωα... Αλλά μου αρέσει η ικανότητα που έχει!! ...τώρα τί να πω, ακόμα δεν είδαν τί ψάρια θα βγάλουν με τον Φλας... ..Σταύρο κάνουν σειρές με όλους τους άλλους υπερήρωες, ωστε όταν φτάσει η ώρα του Μπατμαν να είναι εξοικιωμένοι και να την κάνουν τέλεια τη σειρά ρε συ... :P ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πόσο γαμάτο το σχόλιό σου ρε Γιώργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία η ικανότητα αλλά το έχουμε ξαναδεί το εργάκι οπότε πρέπει να βρούνε τρόπους να εμπλουτίσουν την ιστορία και να μη βασιστούν εκεί!
    Σωστή, αλλά άμα κάνουν με όλους τους υπερήρωες τότε θα βαρεθεί ο κόσμος να δει ακόμα μία super-hero σειρά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή