Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

C.O.T.M. Τα καλύτερα του Μήνα: Οκτώβριος 2013


Συνεχίζουμε και αυτόν το μήνα (με μία μικρή καθυστέρηση) με το 4ο "Candidates of The Month". Τί είναι το Candidates of The Month? Όπως είπαμε και τον προηγούμενο μήνα, είναι ένα συγκεντρωτικό θέμα των σειρών που βλέπουμε σε εβδομαδιαία βάση. Είναι μία καλή ευκαιρία να σχολιάζουμε σειρές, για τις οποίες λόγω φόρτου εργασίας δε μπορούμε να αφιερώσουμε ξεχωριστή ανάρτηση μέσα στην εβδομάδα.

Οι 4 κύριες κατηγορίες, οι οποίες θα παρουσιάζονται Κάθε Μήνα είναι:
  1. Τον Απολογισμό του Μήνα (αφορά όλες τις σειρές που παρακολουθήσαμε μέσα στο Μήνα)
  2. Τα Αγαπημένα Επεισόδια του Μήνα (αφορά τα αγαπημένα επεισόδια που προβλήθηκαν μέσα στον μήνα)
  3. Την Αγαπημένη Ερμηνεία του Μήνα
  4. Την Αγαπημένη Σκηνή του Μήνα
Φυσικά τους επόμενους μήνες οι κατηγορίες μπορεί να διαφέρουν λίγο...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο θέμα προσπάθησα να είμαι όσο διακριτικός γίνεται με τα spoilers, αλλά επειδή μιλάμε για σχολιασμό επεισοδίων, μπορεί καμιά φορά να υπονοήσω κάτι, οπότε διαβάστε με δική σας ευθύνη τα σχόλια για την κάθε σειρά ξεχωριστά!

Απολογισμός του Μήνα


1. Person of Interest: Season 3, Episode 2-6

Σχόλια: Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου σειρά που παίζεται αυτή τη στιγμή! Τίμια από την αρχή μέχρι τώρα! Όπως έχω πει και άλλη φορά, αν ξεχωρίζω την 1η σεζόν για τα αυτοτελή της επεισόδια και την 2η για το "μυθολογικό" της κομμάτι... τότε ξεχωρίζω την 3η γιατί μπορεί να τα συνδυάσει με υπέροχο τρόπο!!! Πρώτη φορά βλέπουμε στη σειρά σε τόσα λίγα επεισόδια να έχει τόσες εξελίξεις... βέβαια παίζει ρόλο η ένταξη της Ρουτ στο βασικό καστ όπου δε μπορούν να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη, αλλά πέρα από αυτό, βλέπουμε εξελίξεις και από άλλα μέτωπα (HR, Shaw κτλ). Το μόνο μείον είναι η έλλειψη Φάσκο, αλλά ελπίζω να δούμε μία πιο δυναμική επιστροφή όταν με το καλό κλείσουν κάποια θέματα!

2. Arrow: Season 2, Episodes 1-4

Σχόλια: Η σειρά φέτος έχει ανεβάσει στροφές!!! Μου αρέσει πολύ ο τρόπους που εμβαθύνουν στον χαρακτήρα του Oliver Queen (και στους 2 Oliver Queen για την ακρίβεια... του παρελθόντος και του παρόντος) δικαιολογώντας έτσι τις πράξεις του. Επίσης μου αρέσει ότι η οποιαδήποτε εξέλιξη που γίνεται στη σειρά οφείλεται σε κάτι προηγούμενο και δεν γίνεται απλά επειδή έτυχε! Και τέλος, το όνομα του Ra's al Ghul, μας κάνει να περιμένουμε πολλά από τη συνέχεια!!!

3. American Horror Story: Coven, Episodes 1-4

Σχόλια: Είναι η πρώτη AHS ιστορία που βλέπω και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά! Φαίνεται ότι έχουν πλάνο μία σεζόν και σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τους βασικούς μας χαρακτήρες! Δεν είμαι μεγάλος φαν των ιστοριών με μάγισσες αλλά για κάποιο λόγο μου αρέσει αρκετά αυτή η ιστορία. Ακούμε και ένα πολύ ωραίο soundtrack.  

4. The Walking Dead: Season 4, Episodes 1-3 

Σχόλια: Το κλασσικό Walking Dead! Ωραία και καλογραμμένα επεισόδια με μπόλικη δόση από Ζόμπι και τα πιο ενδιαφέροντα μέλη στην ομάδα από ποτέ. Το 1ο επεισόδιο μου άρεσε περισσότερο απ' όλα που μας έδειξε τις αλλαγές στην ομάδα, όπως και τη διαφορετική νοοτροπία που έχουν πλέον τα μέλη της! Το μόνο που δε θέλω να δω είναι να τραβήξουν πολύ το θέμα με την αρρώστια με αποτέλεσμα να κουράσει... πάντως χαίρομαι που μία σειρά με ζόμπι έχει ιδέες για να ξεφύγει από την επανάληψη.

5. Sons of Anarchy: Season 6, Episode 4-8

Σχόλια: Σε σχέση με την αρχή της σεζόν, μπορούμε να πούμε ότι έχει βελτιωθεί αρκετά επεισόδιο με επεισόδιο και μας έχει δώσει αρκετές δυνατές σκηνές (και φυσικά δεν αναφέρομαι στις αρρωστημένες σκηνές του Kurt Sutter)! Επιμένω όμως ότι πρέπει να περιορίσουν λίγο το family drama γιατί ορισμένες εξελίξεις κουράζουν πολύ.

6. Once Upon a Time: Season 3, Episode 2-5

Σχόλια: Δεν έχω προλάβει ακόμα να δω το 5ο επεισόδιο, αλλά η σειρά φέτος μου αρέσει πολύ. Ο Τζοφροπήτερ-παν είναι ωραίος στο ρόλο του και στο 4ο επεισόδιο η σειρά μου έβγαλε κάτι σκοτεινό από παραμύθια... Για να βελτιωθεί όμως η σειρά, θα πρέπει να δώσουν στην Μαίρη-Μάργκαρετ και τον Δαβίδ ένα ευτυχισμένο τέλος και να πάνε να ζήσουν ήρεμα στο παλάτι τους και να μην τους ξαναδούμε ποτέ... τι ωραία που θα ήταν!

7. Once Upon a Time in a Wonderland: Season 1, Episodes 1-3

Σχόλια: Παρότι πιο παιδικό από το Once Upon a Time, το spin-off ήρθε για να μας χαρίσει μία ωραία και μαγευτική περιπέτεια! Νιώθω βέβαια ότι βλέπω cartoon αλλά δε με χαλάει, ίσα ίσα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες σειρές που βλέπω. Ταξιδιάρικο, με όλα τα μηνύματα που περνάει ένα παραμυθάκι. Από χαρακτήρες ξεχωρίζω τον Τζαφάρ (που τον ενσαρκώνει ο Naveen Andrews... Sayid του Lost), ο οποίος ήταν να εμφανιστεί στη 2η σεζόν του OUAT αλλά άλλαξαν τα σχέδια τους. Η σειρά δεν τα πάει τόσο καλά σε τηλεθεάσεις, αλλά οι παραγωγοί είπαν ότι η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε μία σεζόν, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... 

8. Homeland: Season 3, Episode 2-5

Σχόλια: Αχ, αχ, αχ!!! Το Homeland μου τα έχει χαλάσει λιγάκι φέτος... Δεν γίνεται να έχουνε παιχτεί 5 επεισόδια και να έχουμε δει τον Μπρόντυ μόνο σε 1 (!!!), το οποίο ήταν και το αγαπημένο μου της σεζόν! Δηλαδή πλέον δεν χρειάζεται ούτε καν να τον αναφέρουν σαν series regular με αυτές τις ελάχιστες εμφανίσεις... και στο τέλος θα έχουν το θράσος να τον βάλουν και ως Α' Ανδρικό ρόλο στα Emmy??? ... Το περίεργο είναι ότι βλέπουμε περισσότερο την οικογένεια Μπρόντυ, παρά τον ίδιο τον Μπρόντυ! Όσο αφορά την υπόθεση που έχει αναλάβει η Carrie και ο Saul, δε με ιντριγκάρει ιδιαίτερα!

9. Dracula: Season 1, Episode 1 

Σχόλια: Εισαγωγικός ο πιλότος! Δεν είμαι μεγάλος φαν ούτε του Δράκουλα, αλλά ούτε των βαμπιροσειρών, οπότε θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να ξετρελαθώ με τη συγκεκριμένη σειρά! Ωστόσο, φαίνεται αρκετά σοβαρή και με ωραίο κάστ. Η παραγωγή είναι αρκετά προσεγμένη που ξεφεύγει από το στυλ των σειρών των ελεύθερων καναλιών, όπως είχε γίνει πριν λίγους μήνες με το Hannibal. Σίγουρα χρειαζόταν μία τέτοια σειρά στις τηλεοράσεις μας, μιας και τα τελευταία χρόνια δίπλα από το λέξη "βαμπίρ" έχει κολλήσει η λέξη "σαχλοέρωτες". Για να δούμε...

10. Hawaii 5-0: Season 4, Episode 3

Σχόλια: Δεν παρακολουθώ τη σειρά, αλλά δε μπορούσα να μη δω το επεισόδιο που είχε guest εμφάνιση, ο αγαπημένος μας από το Lost, Jorge Garcia κάνοντας έτσι Reunion στην Χαβάη με τον παλιό του φίλο, Τζιν. Η υπόθεση ήταν σχετικά καλή έχοντας κάποιο ενδιαφέρον (από τη στιγμή που εμφανίζεται ο Jorge) αλλά οι στιγμές του Jorge Garcia ήταν αυτές που πραγματικά άξιζαν (για μένα φυσικά που δεν παρακολουθώ τη σειρά!) και το τέλος φυσικά ήταν αυτό ακριβώς που έπρεπε! Οι ατάκες και ο ρόλος του ταίριαζαν γάντι και ελπίζω να τον ξαναδείξει.



Αγαπημένα Επεισόδια του Μήνα:

1. Person of Interest 3.06 - Mors Praematura
2. Person of Interest 3.05 - Razgovor
3. Person of Interest 3.03 - Lady Killer
4. Arrow 2.04 - Crucible
5. The Walking Dead 4.01 - 30 Days Without an Accident

Αγαπημένη Ερμηνεία του Μήνα:

Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αυτόν το μήνα από κάποια ερμηνεία, γι' αυτό θα πω την σταθερή αξία που πεθύμησα τον τελευταίο καιρό, τον...

Michael Emerson (Person of Interest) 



Αγαπημένη Σκηνή του Μήνα:

American Horror Story Coven 3x03: The Final Scene

.
.
.
.
.

Αγαπημένη Ατάκα του Μήνα: "Most believe there are two types of people who go in to a crucible; the ones who grow stronger from the experience and survive it and the ones who die. But there is a third type. The ones who learn to love the fire and choose to stay in their crucible because its easier to embrace the pain when its all you know anymore.” - Blood (Arrow)
.
.
.
.
.
Top τηλεοπτικό Νέο του Μήνα: Το trailer της 50ης επετείου του Doctor Who
______________________________________________________

Σε άλλα νέα: Τι να περιμένουμε από το Νοέμβριο;;;
  • Την πρεμιέρα του Almost Human
  • Το επεισόδιο της 50ης επετείου του Dr. Who

Υ.Γ. Τι είδατε εσείς αυτό το μήνα;;; τι σας άρεσε και τι όχι;;;

Υ.Γ.2.  Μάλλον για Νοέμβρη και Δεκέμβρη θα βγει ένα C.O.T.M. 

33 σχόλια:

  1. Λοιπόν 3αδα για τον μηνα αυτον:


    1) Supernatural
    2) The Walking Dead
    3) Person Of Interest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δω τον επόμενο μήνα σε ποια θέση θα βάλεις τον Doctor :P
    Συνέχισε και AHS, ωραία εξελίσσεται και το επόμενο επεισόδιο φαίνεται ακόμα καλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) the mentalist (kalhtero apo pote)
    2) arrow...fetos h seira petaei...h apokalipsh thn canary htan ekseretikh
    3) person of interet, ta teleutaia epeisodia ta spane...h root dinei to kati parapano...to mono kako einai oti den mas dixnoun katholou lionel
    4) AHS...polu kalhtero apo oti perimena!
    5) the blaclist...sunexizei polu kala!
    7) dracula....kaloutsika ta 2 epeisodia...alla perimena kati perisotero!
    8) TWD apla kalo!
    9) once apla kako!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. the tomorrow people
    the vampire diaries
    the originals
    agents of shield
    witches of east end

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο πολύ από όλες τις σειρές που βλέπω ανυπομονώ στο να σας φτάσω στο Μένταλιστ!!! Τα επεισόδια με Red John είναι φοβερά... φαντάζομαι στην 6η σεζόν τι θα γίνεται (βασικά ούτε που το φαντάζομαι :P ).
    Τον Lionel απ' ότι κατάλαβα τον έχουν πλέον μόνο για τα αυτοτελή... ακόμα και το HR το αφήσανε στην Κάρτερ, ενώ εξαρχής ήταν δική του υπόθεση!
    Πάνω κάτω συμφωνώ και στα υπόλοιπα... πολύ ωραία και η Jessica Lange (αν και δε με έχει εντυπωσιάσει ακόμα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παίρνω με τη σειρά που τα αναφέρεις.

    1. Person of Interst. Όντως μια σειρά που δεν βαριέσαι και κυλάει νεράκι κι όχι μόνο χάρη στο πρωταγωνιστικό δίδυμο αλλά στην ενήλικη διασκέδαση που σου προσφέρει με σεβασμό χωρίς να ζητάς πολλά πολλά. Επιτέλους μια σειρά χωρίς εφήβους.

    2. Arrow. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περασμένης σεζόν και φέτος συνεχίζει δυναμικά. Δεν το περίμενα, στην αρχή το αντιμετώπισα σαν χαζοεφηβικό αλλά ξέφυγε από την πεπατημένη και βλέπεται εξίσου ευχάριστα με το PoI.

    3. American Horror Story: Coven. Η καλύτερη απ' όσες αναφέρεις. Αν και σχετικά εγκρατής σε σχέση με το Asylum, περιμένουμε τη συνέχεια πως - κι αν - θ' απογειωθεί. Το Asylum παραμένει κορυφή.

    4. The Walking Dead. Άντε να συνεχίσει καλά γιατί μας τα έπρηξαν πέρσι με τον Governor, εύχομαι να μην τον αναστήσουν φέτος. Νωρίς είναι ακόμα οπότε θα δούμε πως θα πάει στην πορεία, μέχρι τώρα είναι ευπρόσδεκτα καλό.

    8. Homeland. Χμμ... ναι, δεν έχει Νίκολας Μπρόντι αλλά από την άλλη δεν είναι τόσο κακό. Έχει κάτσει όντως το στόρι αλλά στα δύο τελευταία επεισόδια δείχνει πως μπορεί να κινηθεί πιο μπροστά η ιστορία αλλά είναι ακόμα βραδυφλεγής η πλοκή. Θα δείξει αλλά το παρακολουθούμε σταθερά.

    9. Dracula. Ανάμικτα τα συναισθήματα. Από τα τρέηλερ μου φάνηκε ότι θα ερχόταν κάτι πιο σκοτεινό και προχωρημένο αλλά μέχρι στιγμής, για δύο επεισόδια, δεν μ' ενθουσιάζει, αποδείχτηκε για μένα αρκετά επιδερμικό. Θα του δώσω ευκαιρία μπας και δούμε κάτι διαφορετικό αλλά δεν το πολυβλέπω να το παρακολουθώ αν συνεχίσει σε μια τόσο επιφανειακή προσέγγιση. Αλλά στην παραγωγή παίρνει δέκα με τόνο.

    5, 6, 7 & 10 δεν τα παρακολουθώ.

    Από τα άλλα που δεν αναφέρεις/δεν παρακολουθείς.

    1. Elementary. Μου αρέσει για αρκετούς λόγους ενώ πολλοί το αντιπαθούν για τους λάθος λόγους, κυρίως επειδή το συγκρίνουν με το Sherlock. Μεγάλο σφάλμα αυτό, έχει διαφορετικά προσόντα και απαιτήσεις και τα procedural επεισόδια είναι πολύ προσεγμένα.

    2. The Blacklist. Όχι τόσο καλό κάστινγκ, όχι τόσο καλά σενάρια αλλά ο James Spader είναι μια πολύ μεγάλη απολαυστική ενσάρκωση του... Δρακουμέλ! Μπουαχαχαχα! Πολύ γέλιο, μόνος του σηκώνει όλη τη σειρά. Το παρακολουθώ γι αυτόν.

    3. Ripper Street. Κρίμα που δεν είναι τόσο γνωστή σειρά και δεν έχει εκτιμηθεί δεόντως, είχα μείνει χάνος με την πρώτη σεζόν και τώρα τις προάλλες ξεκίνησε η δεύτερη! Πολύ δυνατό επεισόδιο και φαίνεται καθαρά πως θα κρατήσει το ίδιο υψηλό επίπεδο σε σχέση με πέρσι. Must.

    4. Boardwalk Empire. Φανατικά. Τι να γράφω τώρα, είναι λίγο ό,τι κι αν πω. Γενικά έχω την τάση να βλέπω οτιδήποτε από σειρές εποχής.

    5. Marvel's Agents of SHIELD. Το κόβω, δεν το αντέχω άλλο. Του έδωσα την ευκαιρία, τέρμα. Ουστ.

    6. Sleepy Hollow. Είναι κάργα διασκέδαση και δεν το κρύβει πως δεν παίρνει και πολύ σοβαρά τον εαυτό της. Πολύ έντιμη σειρά γι αυτά που προσφέρει.

    Να προτείνω ένα άλλο. Επειδή αργεί το Game of Thrones μπορείτε να δείτε ένα αξιοπρεπέστατο υποκατάστατο, The White Queen. Αναφέρεται στο Πόλεμο των Ρόδων, η ίντριγκα είναι καλογραμμένη και σε κρατάει για δέκα επεισόδια με αμείωτο ενδιαφέρον. Βέβαια κάνει κάποιες παραχωρήσεις στην ιστορική ακρίβεια αλλά μην περιμένετε δεύτερη σεζόν, τελειώνει εκεί που ξεκινάει το Tudors. Από την άλλη, διαβάζω κακά σχόλια για το Reign, δυο φίλοι που είναι εξίσου πορωμένοι με μένα με τις ιστορικές σειρές με αποτρέπουν από το να το δω...

    Ξέχασα καμιά άλλη; Αυτά τα ολίγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρωτα απο ολα:Φιλε Σταυρο ποτε καταφερνεις και τις βλεπεις ολες αυτες τις σειρες? :P
    Δευτερον,για το Homeland θα μιλησω:Δεν με εχει εντυπωσιασει ο 3ος κυκλος μεχρι στιγμης(λογω ελλειψης Μπροντι),αλλα το τελευταιο επεισοδιο θεωρω πως ηταν δυνατο.Πολυ ενδιαφερον σε αυτην τη σεζον θα εχει ο Saul,που θα ειναι αξιον αποριας πως θα αντιδρασει που προτιμηθηκε αλλος στη θεση του για αφεντικο της CIA,οπως επισης και οι σχεσεις του με τον μυστηριωδη Dar Adal.
    Υ.Γ:Δωστε Μπροντι στον λαο ρε!!!!!
    Υ.Γ2:Ο Κουιν ψιλογουσταρει την Καρι ή ειναι ιδεα μου?Κατι μου λεει πως αν ο Saul την ξαναφερει στην Καρι(οπως στην πρεμιερα αυτου του κυκλου),ο Quinn θα τον βγαλει απο την μεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι στην 1η θέση και νομίζω εκεί θα μπει χαχαχαχα!!!

    Θα το δω μόλις το πάρω απόφαση :P
    Πάντως μέσα στην εβδομάδα σίγουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία τα λες, συμφωνώ στα περισσότερα!

    1) Το PoI και το Arrow μοιάζουν αρκετά, με τη μόνη διαφορά ότι το PoI είναι πιο σοβαρό και με πιο προσεγμένο σενάριο... αλλά λίγο πολύ σου προσφέρουν το ίδιο (δράση, χιουμοράκι, χαρακτήρες με χημεία έχοντας κάποιο παρελθόν!). Εξάλλου το PoI μοιάζει με σειρά που βγήκε από κόμικ.

    2) Δεν έχω δει (ακόμα) το Asylum, αλλά το Coven από το επόμενο επεισόδιο νομίζω θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον (έτσι φαίνεται στο πρόμο!!!).

    3) Ο Governor λογικό είναι να επιστρέψει μέσα στη σεζόν... θα προτιμούσα να τελειώσει το στόρυ του στην προηγούμενη σεζόν, αλλά μιας και ξέφυγε δε μπορούν να αφήσουν την ιστορία του ανοιχτή!

    4) Όσο για το Homeland δεν θέλω να ασχοληθούν με μία νέα υπόθεση και να εστιάσουν εκεί... Τώρα θα μου πεις πως αλλιώς θα μπορούσε να συνεχίσει, εκεί είναι η μαγκιά! Επιπλέον, ο Νίκολας Μπρόντυ είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά, οπότε η έλλειψη του μου κοστίζει...

    5) Για Dracula συμφωνώ απόλυτα... αν και δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις (λόγω γούστου) από την αρχή!

    6) Sons of Anarchy δεν βλέπεις;;; από τις ωραίες σειρές που παίζονται!!! Περισσότερο βίαια απ' όσο θα 'πρεπε, αλλά αξίζει (αν ξεμείνεις ποτέ!)

    7) Γενικά, δε μου αρέσουν οι σειρές εποχής, αλλά έχω ξεκινήσει το Broadwalk Empire (είμαι στην πρώτη σεζόν) γιατί τρελαίνομαι για σειρές με αντιήρωες, και ο Νucky είναι ένας από τους ωραίους αντιήρωες της τηλεόρασης! Αντιθέτως το White Queen δεν ξέρω αν θα μου άρεσε σαν θέμα (δηλαδή και το GoT δε με καθηλώνει... πέρα από το 9ο επεισόδιο κάθε σεζόν :P ). Αυτό που μου άρεσε πραγματικά όμως ήταν ο Σπάρτακος!!! (για το Reign, δε νομίζω να περίμενε κανείς ότι θα βγει καλό :P)

    8) Το Elementary θα το βάλω στο πρόγραμμα όταν ολοκληρώσω το Mentalist και το βρετανικό Sherlock. Έχω φάει μερικά σπόιλερ αλλά για αυτό που προσφέρει νομίζω θα μου αρέσει. Το ίδιο ισχύει και για το Ripper Street το οποίο!

    9) Όσο αφορά τα Agents of SHIELD και το Sleepy Hollow τα σταμάτησα από τον πιλότο. Δεν ξέρω αν ήταν καλά ή κακά, απλά δεν ήταν αυτό που ζητούσα από σειρές τέτοιου είδους. Για το Blacklist έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια, αλλά το θέμα του δε μου λέει κάτι και βαριέμαι να το αρχίσω... Ίσως κάποια στιγμή αλλάξω γνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχα, έλα μου ντε... αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... αλλά εντάξει όλες οι σειρές μαζί βγαίνουν ένα επεισόδιο την ημέρα!
    Το homeland συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο δυνατό, ακόμα και το τελευταίο επεισόδιο δε μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο και γενικά πάντα φοβόμουν μήπως πιάσουν νέα υπόθεση και πλέον έχω ξενερώσει λίγο... αντί να κυνηγήσει η CIA να βρει τον Μπρόντυ, να δούμε λίγο ανθρωποκυνηγητό στην Ευρώπη (μάλλον πολλά ζητάω!).


    Υ.Γ.2. Όντως ισχύει αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που να δεις το 5ο του Once Upon a time! Αν σου αρεσαν τα προηγουμενα αυτο θα σε ξετρελανει! Εμενα δεν μου αρεσαν τοσο τα πρωτα της σεζον αλλα το 5ο ειναι ενα απο τα καλυτερα της σειρας!Και εχει και πιο σημαντικη εξελιξη στην υποθεση (χωρις εκεινα τα ακυρα οραματα).Το Arrow απλα δεν υπαρχει!Ειναι κορυφαιο και συνεχιζει δυνατα!Το Walking Dead απλα δεν υπαρχουν λεξεις να το περιγραψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι;;; τόσο καλό... ωραία, θα το δω σήμερα αν είναι μαζί με το καινούριο Back to Back!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι τουλαχιστον ετσι το ειδα! Με ωραια υποθεση σε flashback.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @stavrosLost
    Tι γινεται πολυ καιρο εχω να μιλησω σε ελληνικα μπλογκς.. αναπολουσα τις στιγμες του Fringe.. κ πιο πριν του Lost..


    Το Homeland το αδικειτε καπως θα ελεγα. Νταξει λογικο να περναει απο κριση διοτι οπως αναφερει ενα παιδι πιο κατω τα επεισοδια πανε καπως αργα την υποθεση, αλλα πιστευω κ η κινηση ο Brody να μεινει για καποιο καιρο εκτος σκηνικου ηταν σωστη αλλα κ η αλλαγη που εχει αποκτησει επισης ηταν αναγκαια. Μενει σεναριακα να δουμε ποσο μπορει να ανεβει ετσι ωστε να πεισθουν ολοι.


    Τωρα για walking dead τι να μιλησουμε.. πραγματικα η σειρα για μενα χαλασε πολυ.. εχω δει νομιζω μονο το 1ο επεισοδιο απτην 4η. Οσο θυμαμαι την 1η σεζον απορω πως σεναριακα το εφτασαν σε αυτο το σημειο, οπου κανενας χαρακτηρας δεν μου ειναι συμπαθης κ οπου καθε σεζον μενουν κολλημενοι ολοι σε ενα κτιριο κ βλεπουμε big brother.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1) για το Person of Interest συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες! Είναι αρτιότατη σειρά, σε όλα τα θέματα!!
    2) για το Once upon a time επίσης συμφωνώ!! Η ατμόσφαιρα αυτής της σεζόν μου αρέσει πολύ! Σίγουρα έχει τα θεματάκια της, αλλά για μένα έχει κάνει σημαντική πρόοδο!
    3) OUAT in wonderland, επίσης συμφωνώ :P + μου αρέσει ο Βαλές και ο λαγός και η κάμπια και όλα τα σχέδια γενικά! και με ξενερώνει (όπως έχουμε ξαναπει) η βασίλισσα.. είναι τραγική! Αυτή απο τσόντα βγήκε, όχι από παραμύθι :P (δεν ήξερα ότι η ιστορία θα τελειώσει σε αυτή τη σεζόν.. Καλή φάση :) )
    4) χμ... όσον αφορά το Δράκουλα... Εγώ είμαι φαν των αυθεντικών βαμπιριών, όχι των τρέντυ. ...αλλά τί Δράκουλας μωρέ είναι αυτός;; undercover σε Αμερικάνο βιομήχανο, με κολλητό το Βαν Χελσινγκ που κυνηγάνε τους κακούς;;;;;; Αν εξαιρέσουμε ότι βαριέμαι την ιστορία και ότι ο πρωταγωνιστής δεν μου κάνει και πολύ για Δράκουλας (παρα είναι Αμερικάνος..), τη συνεχίζω μέχρι στιγμής γιατί δεν με χάλασε η ατμόσφαιρα και είναι ωραία η παραγωγή..
    5) Sleepy Hollow: δεν περίμενα να μου αρέσει από το τρέιλερ και ειδικά τόσο πολύ! ο ηθοποιός που παίζει τον Ίκαποντ Κρέιν μου αρέσει πολύ!! ο τρόπος που εξελίσσεται η ιστορία επίσης μου αρέσει πολύ! και τώρα με τον Walter μας θα απογειωθεί!! (ελπίζω :P)
    6) Blacklist: πολύ ωραία σειρά! έχει μπόλικη δράση και αγαπώ τον πρωταγωνιστή! είναι αρκετά υπερβολικός σε κάποιες σκηνές και πολύ αψυχολόγητος και κακός σε άλλες, αλλά είναι πολύ απολαυστικός!!
    7) Revolution: ναι, τελικά σίγουρα έχει καλυτερέψει η σειρά. Ειδικά μετά το τελευταίο επεισόδιο.. Το θέμα της δεν είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά τη βλέπω ευχάριστα τις περισσότερες φορες, ειδικά πλέον που συμπαθώ και τον Μονρώ. Ελπίζω μόνο μη γελοιοποιήσουνε τα μεταφυσικά στοιχεία που εισήγαγαν στη σειρά...
    8) Εlementary: μέχρι στιγμής στη 2η σεζόν τα επεισόδια είναι μονο αυτοτελή, αλλά είναι πολύ ωραία κι ενδιαφέροντα και μας δείχνουν και την εξέλιξη του Σέρλοκ σαν χαρακτήρα... Είναι πολύ διαφορετικό όπως λέει και ο Βαγγέλης απ'το βρετανικο Σέρλοκ.. Πιο λογική είναι μια σύγκριση μεταξύ Πάτρικ από Μενταλιστ και Σέρλοκ από Ελεμένταρι, παρά μεταξύ των 2 Σέρλοκ....
    9) Mentalist: εντάξει τί να λέμε τώρα.. Έφτασε η πολυπόθητη ώρα επιτέλους!! Το ένα επεισόδιο καλύτερο από το άλλο! Η αγωνία και η ανυπομονησία πλέον δεν περιγράφεται!! :D
    10) Supernatural: Σε γενικές γραμμές, ποτέ δεν χώνεψα τους αγγέλους! από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν.. τους βαριέμαι, δεν ξέρω γιατί (φυσικά με εξαίρεση τον Κας!!!).. οπότε ψιλοχαλιέμαι σε αυτή τη σεζόν, μόνο υποκειμενικά, καθώς δείχνει συνέχεια αγγέλους.. Αγαπημένα επεισόδια το 2ο νομίζω που μας έδειξε δαιμονάκια και Κράουλη!! και το τελευταίο, καθώς είμαι λάτρης των αυτοτελή του spn και έχω έρωτα με τη Τσάρλη ;)
    11) Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια του homeland.. δεν έχω να πω κάτι προς το παρών.. Αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το θέμα που πραγματεύεται είναι πολύ ωραία δομημένη σειρά, θα τη συνεχίσω με την πρώτη ευκαιρεία.

    Αγαπημένα επεισόδια: the blacklist 1.03 Wujing (No. 84)
    person of interest 3.06 Mors Praematura
    supernatural 9.04 Slumber Party
    once upon a time 3.05 Good Form


    Αγαπημένη ερμηνεία: ....από τις γνωστές καλές, ήταν κλασσικά καλές, δεν ξεχώρισα καμιά.. Από καινούριες όπως είπα μ'αρέσει του Ίκαποντ στο σλιπι χολοου, του Ρεντιγκτον στο Μπλακλιστ και μου άρεσε πολύ και στο σουπερνατουραλ ο Κας στο επεισόδιο που τον είδαμε να λειτουργεί ως άνθρωπος (επεισόδιο 3)


    Αγαπημένη σκηνή: έχω πολλές που δεν της θυμάμαι καν τώρα.. Πολλές από τα αγαπημένα επεισόδια και από το πρώτο επεισόδιο του ουανς, μου άρεσε πολύ η σκηνή στο καράβι, που μαλώνανε όλοι μεταξύ τους και η έμμα προσπαθούσε να τους πείσει ότι αυτοί προκαλούν την καταιγίδα.


    Υ.Γ.1: Επειδή το Σλιπι Χολοου κάνει διάλειμμα κι έχω να το δω καιρό, δεν θυμάμαι και πολλά για να σχολιάσω :P
    Υ.Γ.2: Το almost human θα το δεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για το Person of Interest συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλώς επέστρεψες στα ελληνικά μπλογκς :))


    Τo Homeland εννοείται ότι παραμένει από τις καλύτερες σειρές που παίζονται, αλλά προσωπικά σε σχέση με την 2η σεζόν βλέπω μία μεγάλη πτώση. Λογικό από τη μία να καθυστερεί να πάρει μπρος μέχρι να βρει το νέο χαρακτήρα της, αλλά από την άλλη δε μου αρέσει και αυτή η νέα "ταυτότητα" της σειράς! Ο Μπρόντυ είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της σειράς, οπότε η έλλειψη λογικό είναι να κακοφανεί στους φαν του. Εννοείται όμως ότι σκηνοθετικά και από ερμηνείες παραμένει κορυφαία!!!


    Εγώ στο Walking Dead συμπαθώ μερικούς (ίσα ίσα τώρα έχουν μείνει και οι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες κατά τη γνώμη μου) αλλά από την άλλη δεν έχω δεθεί ιδιαίτερα με κανέναν οπότε σε καταλαβαίνω εν μέρη... Αλλά το Walking Dead το βλέπω πιο πολύ για την ατμόσφαιρα του τέλους του κόσμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα τρία τελευταία επεισόδια του Elementary είναι με μία λέξη
    συγκλονiστικα
    Όταν φτάσεις εκεί φρόντισε να έχεις χρόνο για να τα δεις όλα μαζί. Ούτως ή άλλως δεν θα μπορέσεις να σταματήσεις πριν δεις πώς θα τελειώσει η ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. έλα ρε συ... γιατί χάλια η έμμα σ'εκείνη τη σκηνή..; (καλά η χιονάτη ναι) ..μου άρεσε πάρα πολύ που η έμμα άρχισε επιτέλους να δείχνει πίστη και ο τρόπος που έγιναν όλα...
    το almost human κι εγώ δεν θα το δω.. Μου θύμισε πάρα πολύ από το τρέιλερ μια ταινία που είχε βγει κάποτε ρε συ, το I robot, με τον will smith.. Φαίνεται αρκετά ίδια και με ξενέρωσε πολύ αυτό.. Τώρα αν κάνω λάθος τελικά και αποδειχθεί κάτι πολύ καλό, βλέπουμε.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε με πείθει στο Once η ερμηνεία της, πολύ εύκολα το κατάλαβε για άνθρωπος που δεν πιστεύει! Άσε που οι φωνές της Μάργκαρετ μου χάλασαν τη σκηνή :P
    Και μένα μου θυμίζει πολλές ταινίες και γενικά δε μου αρέσουν οι ταινίες με Ανδροειδή. Άμα αποδειχθεί επικό θα το δω (αλλά και "πολύ καλό" να είναι, μάλλον δε θα μπω στη διαδικασία!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχαχαχα να φανταστείς εμένα μου άρεσε η σκηνή τόσο πολύ που δεν έδινα σημασία στη Χιονάτη.. :P Οσο για το εύκολα... ε εντάξει, της έκανε και ο ράμπελ τον πρόλογο πριν, ότι το θέμα στη χώρα του ποτέ είναι η πίστη κι αν δεν πιστεύει δεν θα καταφέρει να βρει το γιο της, είναι κι έξυπνη, οπότε το κατάλαβε... ;) (δεν γίνεται να μην την υπερασπιστώ αφού εμένα με πείθει :D )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά υπερασπίσου την, εγώ πάω πάσο με σένα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από αυτές βλέπω τα 2 OUAT και το Arrow (που δεν το ανέφερες!!!).... Εντάξει, τι να πω;;; φέτος το Arrow παίζει σε άλλα επίπεδα, είδα εχτές το καινούριο και περιμένω τώρα με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο!!!! Ra's Al Ghul και δεν είμαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. nai ontws ksexasa na kanw anafora se auto..alla grafw sto tomorrow people oti to arrow fetos einai stin koryfi gia mena me auta ta epeisodia kai meta to the tomorrow people

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν το έχω δει το TTP, ίσως του δώσω μία ευκαιρία!!! Εσένα πιστεύω θα σου άρεσε το Person of Interest, οι πρωταγωνιστές είναι κάτι σαν ήρωες από κόμικς, μόνο που μάχονται σε ένα πιο ρεαλιστικό περιβάλλον!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εξαιρετικό ποστ (για άλλη μια φορά)!

    Η σειρές που βλέπω αυτή τη στιγμή με τη σειρά που μου αρέσουν:

    4. Sons of Anarchy (μόνο το τελευταίο επεισόδιο μου φάνηκε πραγματικά καλό)

    3. Walking Dead (το κουράζουν πολύ το θέμα - δεν υπάρχει κακός σ'αυτή τη σεζόν;)

    2. American Horror Story (ίσως η πιο διασκεδαστική σειρά αυτή τη στιγμή)

    1. Homeland (μέχρι στιγμής είναι η χειρότερη σεζόν, αλλά και πάλι μου αρέσει αρκετά)

    Αλλά καμία δεν με ενθουσιάζει (και ειδικά μετά τις τελευταίες επεισοδιάρες του Breaking Bad)... και πιστεύω μέχρι να επιστρέψει η 24άρα έτσι θα πάει το πράγμα... θα βλέπω σειρές από συνήθεια... απλά για να περνά η ώρα... Υπομονή μέχρι το Μάιο λοιπόν (είναι 6 ολόκληροι μήνες ρε γμτ)...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εχεις κανει ενα λαθος.Το Arrow ειναι δευτερη σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευχαριστώ :))

    Η αλήθεια είναι ότι μετά το Breaking Bad και εγώ είμαι σε περίεργη φάση, γι' αυτό ευχαριστιέμαι περισσότερο τα Person of Interest και Arrow που είναι διασκεδαστικότατα, με δράση και γρήγορες εξελίξεις!!! Βέβαια η σειρά που ανυπομονούμε περισσότερο είναι μία... #24 ;-)

    Τα τελευταία του SoA μου άρεσαν αρκετά, όπως και το TWD (αν και βαριέμαι να σκεφτώ τη συνέχεια :P), ενώ το Homeland με έχει απογοητεύσει φέτος... μάλλον περίμενα κάτι άλλο!! Το AHS πολύ ωραίο και βγαίνουν ωραία τα επεισόδια (αν και δεν έχω δει ακόμα το τελευταίο που από το πρόμο μου φαίνεται το καλύτερο!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ για την διόρθωση, το άλλαξα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι, σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, είναι απογοητευτικό το Homeland (και πιο αργό από ποτέ), αλλά και πάλι μου αρέσει...

    Υ.Γ. 24άρα και τα μυαλά στα μπλέντερ ρε...!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ βαριέμαι λίγο τη νέα ιστορία (να φανταστείς δεν έχω δει καν τα 2 τελευταία επεισόδια :P).


    Υ.Γ. F*ck YEAAAAH!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή