Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Οι Αντρικές Παρουσίες της Σημερινής Τηλεόρασης...


Μετά το άρθρο για τις γυναικείες παρουσίες της σημερινής τηλεόρασης, η Χριστίνα επιστρέφει, γράφοντας ένα ακόμη άρθρο όπως μας είχε υποσχεθεί για τις Αντρικές Παρουσίες τις σημερινής τηλεόρασης:

Το Τv island πάνω απ’ολά είναι ένα ακριβοδίκαιο site, και αφού γράψαμε για τις κυρίες της φετινής σεζόν, σειρά έχουν οι κύριοι. Και πάλι τους επέλεξα με γνώμονα την εμφάνιση, σε κάποιους το ταλέντο και κάποιους επειδή απλά μου αρέσουν πάρα πολύ...

P.S 1. Δεν θέλω σχόλια για το γούστο μου
P.S.2  Εσκεμμένα δεν συμπεριέλαβα ούτε άντρες αλλά ούτε και γυναίκες από το game of thrones, γιατί είναι όλοι τους ξεχωριστό ποστ από μόνοι τους.



Νο.10: Ο Eric Balfour συμμετέχει στο sci-fi Haven του SyFy. Με την πρώτη ματιά είναι αντιπαθέστατος, στο six feet under δεν τον μπορούσα καθόλου, βλέποντας όμως το Haven άρχισα να τον συμπαθώ, λίγο αλητάκος, φιλότιμος και το κλασσικό στερεότυπο του «θα πολεμήσω τους πάντες και εσένα θα σ’έχω βασίλισσα». Στο ρόλο του είναι ικανοποιητικός, χωρίς να δίνει κάτι παραπάνω κάτι το οποίο δεν μ’ενοχλεί καθόλου.


No.9: Από τον Angel ορμώμενος ο David Boreanaz πλέον είναι πράκτορας του FBI στο Bones. Γοητευτικός και brutal όσο χρειάζεται, είναι ότι πρέπει για τον συγκεκριμένο ρόλο. Αν και έχω παρατήσει τη σειρά εδώ και αρκετές σεζόν, φαντάζομαι ότι δεν θα έχει αλλάξει κάτι πάνω του ερμηνευτικά. Και γιατί ν’αλλάξει άλλωστε; Μας αρέσει έτσι όπως είναι.


Νο.8: Ο Rob James Collier ή αλλιώς Τόμας Μπάροου του Downton Abbey, ενσαρκώνει ένα χαρακτήρα που αντιπαθώ σφόδρα. Ιντριγκαδόρος, ρουφιάνος, μικροπρεπής, θέλει να χειραγωγεί τους πάντες και εν κατακλείδι pure evil. Δεν γίνεται στιγμή γραφικός, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο, και σε πείθει κάθε στιγμή για το ποιόν του. Φοβερό ταλέντο.


Νο.7: Αν και θα προτιμούσα να γράψω για τον Αύγουστο/Πινόκιο ή έστω για τον κυνηγό, δυστυχώς τους ξεπαστρέψανε νωρίς, μας αφήσανε όμως οι σεναριογράφοι του Once upon a time τον Colin O’ Donaghue στο ρόλο του Captain Hook. Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος δεν είναι αβανταδόρικος και σε κάποιες στιγμές είναι σχεδόν αστείος, αλλά του δίνω μια ευκαιρία ακόμα γιατί είμαι μεγάλη καρδιά.


Νο.6: Το Arrow ως κόμικ δεν το γνώριζα καθόλου. Παρ’όλη την άγνοια μου λοιπόν, θεωρώ ότι πιο ταιριαστό ηθοποιό από τον Stephen Amell δεν θα μπορούσαν να βρουν. Έχει ό,τι χρειάζεται, πέρα από τους κοιλιακούς φυσικά. Αν και θα ήθελα να τον δω να τσαλακώνεται λίγο περισσότερο, στα flashback όπου είναι εγκλωβισμένος στον νησί δεν με πείθει ότι είναι απεγνωσμένος και τρομοκρατημένος, δεν με χαλάει τόσο όμως ούτως ώστε να σταματήσω να το βλέπω. Προς το παρόν εννοείται.


Νο.5: Ο πρώην πρωταγωνιστής του αδικοχαμένου Firefly, τον συναντάμε πλέον στο αστυνομικό Castle. Πηγαίο χιούμορ, cool, αξιαγάπητος και έχει την σπάνια ικανότητα να τον συμπαθείς στιγμιαίως και να μην σταματήσεις στιγμή να τον λατρεύεις. Αν και μου τα χάλασε λίγο όταν διάβασα κάποια στιγμή πριν κανα δυο χρόνια νομίζω, ότι δεν δέχτηκε να δουλεύει παραπάνω γιατί θεώρησε ότι αμείβεται λίγο (100.000,00 $ το επεισόδιο σύμφωνα με το imdb) φιλαράκι μην προκαλείς, ο κόσμος πεινάει, στη χαρίζουμε όμως αρκεί να μην επαναληφθεί.


Νο.4: Ο υπεργαμάτος Jensen Ackles πρωταγωνιστεί στο Supernatural. Η σειρά δεν απαιτεί ιδιαίτερη ερμηνευτική δεινότητα, παρ’όλα αυτά όμως ο Jensen έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με το παραπάνω. Αστείος όταν χρειάζεται, θα ήθελα να τον δω σε μια κωμωδία θα είχε ενδιαφέρον πιστεύω, και δραματικός χωρίς υπερβολή. Το supernatural διανύει φέτος την 9η σεζόν του, κάποια στιγμή θα τελειώσει φαντάζομαι. Ελπίζω μόνο να μην χαθεί ο Jensen και να βρει γρήγορα το επόμενο εγχείρημα του και να μην λείψει στιγμή από τις οθόνες μας.


Νο.3: Daryl Dixon a.k.a. Norman Reedus του υποτιμημένου The Walking Dead ( Λέω υποτιμημένο γιατί το αγνοούν συστηματικά στα βραβεία αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση). A redneck lone wolf, κάποιος που θα ήθελες σίγουρα στο πλάι σου σ’έναν post apocalyptic κόσμο. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μεγαλώσανε τον ρόλο του αρκετά, γιατί σε 1η και 2η σεζόν δεν είδαμε και πολλά από τον Daryl. Έτσι και τον ξεπαστρέψουν κι αυτόν σταματάω να το βλέπω πάραυτα!!


Νο. 2: Η ακρόπολη των αντρών Ron Swanson τρώει μόνο κρέας, τα ψάρια τα θεωρεί λαχανικά, του αρέσουν οι μελαχρινές, το πρωϊνό με αυγά και μπέηκον, πιστεύει ότι το δημόσιο πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, να διοικείται το κράτος από εταιρείες, δεν πιστεύει στην τεχνολογία, φτιάχνει τα πάντα μόνος του. How is your life τον ρωτάει μια μέρα η Ann στα πλαίσια μια ιατρικής εξέτασης, epic and private απαντάει ο Ron Swanson. Αν με αφήσει ποτέ ο αγαπημένος μου τον Ron Swanson θέλω να παντρευτώ. Από τους καλύτερους κωμικούς χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση. Και έβαλε το βρωμοNBC σε hiatus το Parks and Recreation αν είναι δυνατόν!! Κάντε μαραθώνιο της σειράς με την πρώτη ευκαιρία, αξίζει. Please and thank you.


Νο.1: Ο Jim Caviezel (είναι και Ζυγός ταιριάζουμε) μετά από τον Μόντε Κρίστο και τον Ιησού, αποφάσισε να μεταπηδήσει στην μικρή οθόνη, ευτυχώς για μας. Το Person of interest είναι εξάρτηση τύπου Lost και Fringe. Δεν χάνεις επεισόδιο και αναλύεις με μανία την κάθε σκηνή. Ο ρόλος του πάει γάντι, σίγουρα αυτόν είχανε στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι όταν γράφανε τον χαρακτήρα. Η βαθιά ραδιοφωνική φωνή του συν το γοητευτικό παρουσιαστικό δίνει στη σειρά μια αίγλη που δεν θα μπορούσε ν’αποδοθεί από κανέναν άλλον θεωρώ. Αγαπάμε John Reese.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη Χριστίνα για το υπέροχο άρθρο που μας χάρισε!!!!!!

Υ.Γ.2. Εσείς ποιες αντρικές παρουσίες ξεχωρίζετε;;;

27 σχόλια:

  1. egw 8a pros8eta ton Jax apo SOA ton castiel apo Supernatural ,joshep morgan ,Daniel Gillies apo to the originals k apo revolution ton Sebastian monroe :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι τους ειναι θηρια.Ως αντρες να πουν οι κυριες, ως ηθοποιοι ειναι συμπαθεις..Αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.Μονο εκεινον απο το Supernatural δεν ξερω.Τον Balfour που τον θυμηθηκες; (επαιζε σε μια ταινια Skyline! :P).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω στα περισσοτερα σημεια αλλα θα θα προσθετα Jared Padalecki, Misha Collins, Ian Somerhalder αλλα και Robbie Amell σαν new entry!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της(χιουμοριστικά μιλάω,μην παρεξηγηθώ) δεν γίνεται να μην έχει στο τοπ 10 τους μέγιστους Harvey Specter (Suits) & Don Draper (Mad Men)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικό άρθρο από τη Χριστίνα!

    1) Ο Eric Balfour μου την έδινε σαν ηθοποιός (και στο SFU και στο 24, και όπου αλλού τον έχω δει) αλλά πραγματικά σε λίγα επεισόδια Haven που τον είδα μου άρεσε αρκετά! Είναι ο ρόλος φαίνεται που τον ανάδειξε!!!
    2) Ο Κάπτεν Χουκ είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας του Once Upon a Time.
    3) Συμφωνώ για τον Stephen Amell. Παρότι μιλάμε για CW, δεν επέλεξαν έναν πολύ μικρό ηθοποιό ηλικιακά και πιστεύω τους βγήκε σε καλό (όταν άρχισε η σειρά ήταν 31, αν τελειώσει σε 10 σεζόν θα έχει πάει 41). Και νόμιζα αρχικά ότι θα ήταν δύσκολο να αντικαταστήσει κάποιος τον Justin Hartley ως Green Arrow και τώρα δε μπορώ να τον φανταστώ καν σε αυτό το ρόλο!
    4) Ο Ντιν είναι μορφάρα!!!!
    5) Με έπεισες να δω Parks and Recreation (αλλά να βάλεις τον μουστακαλή και να λείπει ο Χιούγκο από τη λίστα, ντροπή!!!!)

    6) Απλά Respect για το κειμενάκι του John Reese (ειδικά προς το τέλος τον περιέγραψες ακριβώς!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε πολλά. Πρωταγωνιστές, ηθοποιοί, προπονητάρες, κριτικοί, δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές και ό,τι μας κατέβει στο μυαλό. Μπράβο για την λίστα και ούτε διαφωνώ ούτε συμφωνώ. Αλλά το γεγονός και μόνος ότι...

    "Ο υπεργαμάτος Jensen Ackles πρωταγωνιστεί στο Supernatural. Η σειρά δεν απαιτεί ιδιαίτερη ερμηνευτική δεινότητα, παρ’όλα αυτά όμως ο Jensen έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με το παραπάνω",
    φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ή δεν έχει δεις Χριστίνα Supernatural, ή πολύ απλά για κάποιο λόγο βγάζεις χολή ακόμα και σε ένα τέτοιο άρθρο. Η σκηνή παρακάτω είναι αφιερωμένη εξαιρετικά:

    http://www.youtube.com/watch?v=CjpsjdnZQzw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαμάτη σκηνή (είχα καιρό να τη δω!). Δεν το είπε αρνητικά η Χριστίνα, ίσα ίσα όπως το καταλαβαίνω εγώ θέλει να πει ότι ο Jensen Ackles ξεπέρασε ερμηνευτικά αυτό που του είχε ζητηθεί (εξάλλου όλο το παινεύει το παιδί παραπάνω :P ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το κείμενο είναι καθαρά υποκειμενικό, εκφράζει αυτό που γουστάρω εγώ να βλέπω και απλά έγραψα την άποψη μου. Την χολή που την είδες ακριβώς; τον έβρισα μήπως ή τον κακοχαρακτήρισα; supernatural βλέπω από τότε που ξεκίνησε και αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να πιστεύει ότι και εγώ απλά είπα τι αρέσει σε μένα και τι όχι. Απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επίσης δεν έχω βάλει την ταμπέλα του κριτικού ή του δημοσιογράφου πάνω μου. Γιατι θεωρώ τον γραπτό μου λόγο πολύ φτωχό, λόγω δυσλεξίας που είχα ως παιδί. Σκέψου ότι είμαστε για καφέ, και λέει ο καθένας την άποψη του πάνω σ'ένα θέμα και τίποτα παραπάνω. Και ξαναλέω το άρθρο είναι υποκειμενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και αυτοί πολύ καλοί επίσης αλλά ήθελα να βάλω μόνο δέκα, και έβαλα αυτούς που μου αρέσουν περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπαμε στην επόμενη λίστα Χιούγκο, ζόμπι, κλίνγκον, φάσκο, φιντς, σέλντον. Από Λόστ θα έβαζα (τώρα θα σε στείλω!!) τον καπετάνιο από την αποστολή του Γουίντμορ στην 4η σεζόν, τον είχα καψουρευτεί πάρα πολύ αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι, θα έβαζες αυτόν τον ξέμπαρκο;;; Εδώ είχαμε Τζακ, Σόγιερ, Χιούγκο (!!), Τσάρλι, Ρίτσαρντ και εσύ θα έβαζες αυτόν;;; χάνω πάσα ιδέα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σιγά μην έβαζα τον Τσάρλι τον κοντό, και δεν θα έβαζα Ρίτσαρντ, τον φοβάμαι αυτόν άμα του τελείωσει το eyeliner θα πάρει το δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμάν πια με τους κοντούς και τις κοντές :P ... όσο για τον Ρίτσαρντ μη φοβάσαι, το eyeliner του είναι ενσωματωμένο, δεν ξεθωριάζει στο χρόνο (true story!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν έχεις άδικο, και η αλήθεια είναι ότι τους σκέφτηκα. Εξαιρετικοί ηθοποιοί και οι δύο απλά το Mad men δεν το έχω δει ποτέ, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για Don Draper, και suits το ίδιο δεν το έχω δει. Σίγουρα όμως είναι από τους πιο γοητευτικούς και οι δύο. Εύγε για το καλό σου γούστο!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Colin O’ Donaghue... katapliktikos o rolos tou ws captain hook

    Stephen Amell...apla ta spaei

    Jensen Ackles...einai o Dean..auto ta leei ola :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απ'όλους αυτούς ξέρω τον Χουκ, τον Ντιν και τον Μίστερ Ρις... Οι 2 πρώτοι εμφανισιακά είναι οι άντρες της ζωής μου :P ο Ρις δεν είναι τόσο του στυλ μου, αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, είναι υπέροχος στο πέρσον!! Για τον Χουκ διαφωνώ, γιατί εξελίχθηκε πολύ ο χαρακτήρας του και τον ερωτεύτηκα περισσότερο για την προσωπικότητα που έχει δείξει, παρά για τη φάτσα του... αλλά γούστα είναι αυτά ;) Για τον Ντιν επίσης συμφωνώ σε όλα :))


    Υ.Γ. αν το θέμα αφορούσε και σειρές που έχουν τελειώσει, θα ήθελα και τον Σώγιερ.. είναι ένας από τους 3 άντρες μου :P :P (1. Ντιν 2. Σώγιερ 3. Χουκ) (η σειρά προτίμησης αλλάζει ανάλογα τα κέφια :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απαπα... Καλέ καλά σου λέει ο Σταύρος!! Σου άρεσε περισσότερο αυτός ο τύπος απο
    Σώγιερ και Τζακ;; (που τον τελευταίο δεν τον χωνεύω, αλλά σαν άντρας
    είναι ωραίος...).. Όντως μας έστειλες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Jeff Fahey λέγεται το παλικάρι ... είναι παίδαρος στα 50 φεύγα .. σκέψου τι κουκλί που ήταν στα νιάτα του .. !!! Κ εγώ μόλις τον είδα στο LOST έμεινα που ακόμα είναι τόσο κούκλος !!! ( Αφού θα δω έστω κ μόνο γι αυτόν το under the dome )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο Under the Dome παίζει μόνο στον πιλότο (δυστυχώς). :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχα .. ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία στο τι πήγε στραβά σ'αυτή τη σειρά με το ενδιαφέρον τρέιλερ κ την υπόθεση βασισμένη σε βιβλίο του Κινγκ ( κ μόνο αυτό θα έφτανε στο να γίνει επιτυχία αλλά ) ... " φάγανε " το Fahey ( τον οποίο θεωρώ κ καλό ηθοποιό ..είναι αρκετά εκφραστικός )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι συμφωνώ, και μένα μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός!!! Αλλά νομίζω ότι αυτό που πήγε στραβά είναι ότι δεν είχε τόσο σκοτεινό κλίμα όσο θα έπρεπε (αλλα και πάλι πιστεύω ότι βλέπεται ευχάριστα για να περάσει η ώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ καλή η λίστα σου απλά εγώ δεν έχω δει τις πιο πολλές από τις σειρές που αναφέρεις οπότε θα διάλεγα ως εξής :
    1) K με διαφορά από τους υπόλοιπους JENSEN ACKLES .. το παιδί τα "σπάει" όλα τα κοντέρ σε likes ..
    2) Ian Somerhalder ( VD) το βλέμμα που σκοτώνει ..
    3) Stephen Amell ( κυρίως για τη σωματική του διάπλαση !!!) κ
    4) Νorman Reedus ( ο ρόλος του Daryl του πάει τρομερά )

    ΑπάντησηΔιαγραφή