Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Charmed - Οι Μάγισσες επιστρέφουν!!!


Η επιτυχημένη σειρά του WB, Charmed (εμείς τη γνωρίσαμε ως Μάγισσες μέσα από το Star), ίσως επιστρέψει από το σταθμό του CBS, μιας και ετοιμάζεται remake από το δημιουργό του Party of Five, Chris Keyser σε συνεργασία με τη Syndey Sidner, οι οποίοι θα μας κάνουν να δούμε με μία νέα ματιά την original ιστορία που είδαμε στις μάγισσες. Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για το project πέρα από αυτό. Το CBS έχει παραγγείλει τον πιλότο και δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα καταφέρει η σειρά να περάσει το "στάδιο" του πιλότου και να μας δώσει άλλα επεισόδια...

Y.Γ. Με την ευκαιρία, να σας υπενθυμίσουμε ότι έχουμε και φέτος μία πολύ ωραία σειρά με Μάγισσες!

6 σχόλια:

  1. Λες και δεν υπάρχουν νέα πράγματα να κάνουν.Αλλά να δείτε,μόνο και μόνο επειδή είναι παραγωγή του CBS,αν περάσει το στάδιο του πιλότου σίγουρα θα κάνει μία με δύο σεζόν τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, συμφωνώ, αν και φέτος το CBS δεν τα πάει και τόσο καλά όσο άλλες χρονιές... να δούμε τι θα κάνει το Ιντελιτζενς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούγονται έντονα φήμες και για ταινία συνέχεια από την σειρά, και αν προχωρήσει η ταινία μάλλον θα είναι δύσκολο να δούμε και την σειρά, η CBS θα προτιμήσει να βγάλει την ταινία που θα είναι και συνέχεια γιατί και ο κόσμος προτιμάει συνέχεια πάρα reboot ή remake!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το CBS όμως, θα βγάλει περισσότερα κέρδη με σειρά και πολύ πιθανόν να επιλέξει remake με το σκεπτικό ότι κάποιος που δεν έχει δει τις μάγισσες θα ξεκινήσει τη νέα σειρά (όπως και κάποιος παλιός φαν... τουλάχιστον για να την τσεκάρει!). Σκέφτονται τελείως επιχειρηματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλήθεια?έχεις δει τηλεθεάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, πέρα από το TBBT τα άλλα έχουν πέσει (όχι ότι είναι άσχημα σε σύγκριση με άλλα κανάλια... αλλά το καημένο το PoI έχει πέσει πάρα πολύ με την αλλαγή της ώρας και λυπάμαι!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή