Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ανανεώσεις για Homeland και Masters of Sex


To Showtime ανανεώνει τις 2 επιτυχημένες σειρές του, Homeland και Masters of Sex, για νέες σεζόν! Έτσι το 2014 θα παρακολουθήσουμε τη 4η σεζόν του Homeland και τη 2η του Masters of Sex, η καθεμία σεζόν αποτελούμενη από 12 επεισόδια. Λογική κίνηση από το Showtime μιας και οι τηλεθεάσεις της κάθε σειράς είναι υψηλές για τα δεδομένα του καναλιού, με το Homeland να πιάνει 6.5 εκ. τηλεθεατές κατά μέσο όρο, ενώ η νέα σειρά Masters of Sex 5.4 εκ. τηλεθεατές!

Πηγή: Tv-line

8 σχόλια:

  1. h xeiroterh seira sthn istoria ths tv(homeland)tha ftash 4 kyklous.eleos!!!!!!!!!!!!!!!!poso psekazoun aytous tous florous tous amerikanous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χειρότερη και από το Breaking Bad?? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ennohte stayro eth fotos xeiroterh apo to breaking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Breaking Bad δεν εχει τυχει να το δω λογω χρονου αλλα εχω ακουσει πως γαμαει και δερνει!Αξιζει οντως η θα το βαρεθω σαν κατι σειρες οπως House,ER,NCIS?
    Ασχετο αλλα το διαβασα καπου(λιγο ακυρο μπορει να ειναι):Τι κοινο εχουν οι ηθοποιοι Denise Richards(τα ειχε καποτε με τον Charlie Sheen),Damian Lewis,Michael C.Hall?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, γαμάτη σειρά είναι!!! Την βάζω στις αγαπημένες μου... κι όσο προχωράει γίνεται ακόμα καλύτερη!!! (καμία σχέση με αυτές που ανέφερες, οι οποίες έχουν αυτοτελή επεισόδια οπότε είναι πιο εύκολο να βαρεθεί κάποιος!).
    Το βρήκα, έχουν γεννηθεί το 1971 (ποτέ δε βάζουμε κουιζάκια μέσω του ιντερνετ... πολύ εύκολα βρίσκει κάποιος την απάντηση :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι Quiz τολμησα και εβαλα μεσω του ιντερνετ?Ντροπη μου ρε,ΑΙΣΧΟΣ(που θα ελεγε και ο Βασιλης Λεβεντης)!
    Και μαλιστα ειναι τον Φεβρουαριο εκεινης της χρονιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχα, έπρεπε να το ψάξω περισσότερο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή