Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ετοιμαστείτε!!! Έρχεται το American Horror Story: Coven


Ετοιμαστείτε! Η 3η σεζόν του American Horror Story, με την ονομασία American Horror Story: Coven, κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου στην Αμερική! Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες για το θέμα που θα ασχοληθεί η σεζόν...

Έχουν περάσει περίπου 300 χρόνια από τη δίκη των μαγισσών του Σάλεμ, και οι μάγισσες που έμειναν είναι λίγες και με κίνδυνο να χαθούν μια για πάντα. Ένα σχολείο άνοιξε στη Νέα Ορλεάνη για να μάθει προστασία στους νέους. Η "αρχηγός" της σχολής, Fiona (Jessica Lange) μετά από απουσία χρόνων, επέστρεψε για να προστατεύσει τα μέλη της σχολής και τα μυστικά τους. Η κόρη της Fiona, η Cordelia (Sarah Paulson), διδάσκει στο σχολείο. Τα θέματα που θα περιλαμβάνει η σεζόν θα είναι οι μάγισσες, το κυνήγι μαγισσών, η αιμομιξία, οι μειονότητες, η σκλαβιά, οι σχέσεις μανάδων & κορών και η μαγεία εναντίων του βουντού. Η σεζόν θα λαμβάνει χώρα στη σημερινή εποχή και στο 1830.




Το Cast θα συμπεριλαμβάνει τους:

  • Jessica Lange as Fiona Goode
  • Sarah Paulson as Cordelia Foxx
  • Taissa Farmiga as Zoe Benson
  • Frances Conroy as Myrtle Snow
  • Evan Peters as Kyle Spencer
  • Lily Rabe as Misty Day
  • Emma Roberts as Madison Montgomery
  • Denis O'Hare as Spalding
  • Kathy Bates as Delphine LaLaurie

Η σεζόν θα έχει 13 επεισόδια και θα τελειώσει τον Ιανουάριο του 2014. Μπορείτε να δείτε όλα τα teasers που κυκλοφόρησαν για το American Horror Story: Coven στην επίσημη σελίδα στο Facebook της σειράς.



Δείτε παρακάτω τους τίτλους αρχής του Coven...



27 σχόλια:

  1. Olo lew na thn ksekinisw auth thn seira, kai sunexeia to anabalw! eixa dei pantos thn premiera ths seiras kai den mou eixe aresei...kapoia stignh tha thn dw sugoura!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε εγώ το έχω δει, αλλά λέω να ξεκινήσω το Coven!!! Από ό,τι έχω ακούσει πάντως η πρώτη σεζόν δεν είναι τόσο καλή... η 2η ήταν που ξεχώρισε (το Asylum), οπότε μιας και είναι τελείως διαφορετικές ιστορίες, δε χάνουμε τίποτα αν ξεκινήσουμε ανάποδα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε ξέρω αν φταίει το ότι η κάθε σεζόν έχει διαφορετικό στορυ πάντως ,μέχρι στιγμής, τη συγκεκριμένη σειρά την παρακολουθούσα πολύ ευχάριστα..Κατά την γνώμη μου, η δεύτερη σεζόν( αν και λιγάκι υπερβολική) είναι καλύτερη από την πρώτη.. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί και η 3η.. Πάντως ένα ενδιαφέρον σίγουρα θα το έχει το δίδυμο Lange-Bates!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμφίβολα είναι ιδιαίτερη σειρά(είτε θα κολλήσεις από το πρώτο επεισόδιο είτε θα την μισήσεις).. Το Αsylum πάντως αξίζει να το δεις, μιας και πρόκειται για μια καλογυρισμένη ιστορία τρόμου με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή( το να παρακολουθείς -έστω και με μια δόση υπερβολής - τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να λειτουργούσε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα της Αμερικής στη δεκαετία του 60 έχει μεγάλο ενδιαφέρον!). Το χάνει λίγο βέβαια σε κάποια σημεία όμως θα την συνιστούσα σε οποιονδήποτε ήθελε να δει κάτι διαφορετικό. Τώρα για το Coven αναμένουμε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά τα στοιχεία φαντασίας είναι που με ξενέρωσαν κι εμένα λίγο(είναι αρκετά τραβηγμένη για τα δικά μου γούστα.. θα την προτιμούσα πιο ρεαλιστική) αλλά εντάξει δε γίνεται να αρέσουν όλα σε όλους.. Πάντως ,όπως είπες κι εσύ, μια δοκιμή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Για να δούμε τί θα δούνε τα ματάκια μας αύριο..! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστος Σκεμπόπουλος10 Οκτωβρίου 2013 στις 3:31 μ.μ.

    Δε ξέρω, είχα ξεκινήσει τη πρώτη σεζόν, είδα τα πρωτα 4-5 επεισόδια, δε μου άρεσε καθόλου. Βέβαια πολλοί μου είπαν ότι η 2η σεζον ήταν η μέρα με τη νύχτα με τη πρώτη. Αλλά δε ξέρω κάτι δε μου αρέσει. Το Concept της 3ης σεζον φαίνεται πιο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν το δω θα σου πω και τη δική μου γνώμη ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ την πρώτη σεζόν δεν την είδα καν... γενικά πάντως είναι τέτοια η σειρά που σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μία σεζόν χωρίς απαραίτητα να έχεις δει τις προηγούμενες, οπότε επιλέγεις ανάλογα και με το θέμα που σε ενδιαφέρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστος Σκεμπόπουλος10 Οκτωβρίου 2013 στις 5:29 μ.μ.

    με βλεπω να πιανω τη 3η σεζον γιατι μου αρέσει το όλο concept, βουντου μαγισσες θα χει φαση. Δε βλεπω την προηγουμενη γιατι εχω αλλες προτεραιοτητες. Ηδη βλεπω αυτη τη περιοδο το strike back, πολυ ωραια σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ από την 3η το ξεκινάω και άμα μου αρέσει θα συνεχίσω με τη 2η και ίσως με την 1η (το πάω αντίθετα :P ).
    Το Strike Back δεν το έχω δει καθόλου, αλλά μετά το 24 δύσκολα πωρώνομαι με σειρά τέτοιου είδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι επιτέλους αρχίζει το Arrow!!!!! Γαμώτο για το Strike Back έχω φάει ένα σπόιλερ για τη 2η σεζόν (ή 3η δεν ξέρω) και γι' αυτό δεν πολυψήνομαι να το δω... πάντως από τρέιλερ που έχω δει κάτι τέτοιο που περιγράφεις μοιάζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρήστος Σκεμπόπουλος10 Οκτωβρίου 2013 στις 9:51 μ.μ.

    Νομίζω έχει να κάνει με τον Armitage(thorin apo ta hobbit)..Τεσπα, ειναι μια σειρα που σε κραταει παντως. Δρασουλα, χαλαρα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με τον πρωταγωνιστή :P ... ναι, τέτοιο στυλ φαίνεται να έχει ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρήστος Σκεμπόπουλος11 Οκτωβρίου 2013 στις 2:21 π.μ.

    Μπορω να πω οτι με εξεπληξε το 1ο επεισοδιο. Ημουν προκατειλημενος με τη σειρα αλλα το concept φαινεται να χει μεγαλο ενδιαφερον. Αντε να δουμε. Ακομη παλευω να δω το arrow δε λενε να ανεβουν ελληνικοι υποτιτλοι. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ δεν το είδα ακόμα το AHS, προτίμησα το Arrow (είχαν βγει το βράδυ που τσέκαρα!). Λογικά θα το δω σήμερα το Coven αν δε με πάρει ο ύπνος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωτήρης Μποταΐτης14 Οκτωβρίου 2013 στις 6:11 μ.μ.

    Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει η πρώτη σεζόν.

    Θα σου αρέσει πάντως η "υπηρέτρια" Alexandra Breckenridge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτός EINAI ΛΟΓΟΣ για να την δει κάποιος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. egw tn blepw fanatika tn seiraa einai uperoxhhh
    kai adi8etws to h prwth sezon htan teleia gia emena egw h deyterh den mou poluarese , mexri stigmhs h trithh einai kai afth katapliktikh
    9/9 gia emena :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα με αυτό που λες θέλω να δω και την πρώτη σεζόν για να συγκρίνω! Πάντως η 3η είναι πάρα πολύ ωραία ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. nai den 3erw oloi lene h 2h htan kaluterh apo tn 1h omws emena m arese trela h 1h kai mou eleipsan kapoioi h8opoioi 8a h8ela na tous 3anadw an oxi stn 3h sezon stn epomenh an ginei :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η 4η σεζόν λένε θα είναι η τελευταία της Jessica Lange οπότε τότε μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι από την 1η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η καλυτερη σεζον σε αυτη τη σειρα ειναι μακραν η 2η... και η πρωτη καλη ηταν δεν λεω αλλα σαν τη 2η δεν ηταν.... απο την τριτη εχω δει μονο την αρχη και μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε.... ελπιζω να γινει καλυτερη στην πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δες την, ωραία είναι η 3η... δεν έχω δει τις άλλες 2, αλλά η 3η με έψησε να το ξεκινήσω από την αρχή όταν με το καλό τελειώσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το οτι θα την δω ειναι σιγουρο απλα δεν τρελαινομαι και στην ιδεα.... μαλλον θα περιμενω να τελειωσει η σεζον για να τα δω ολα μαζεμενα... προς το παρον λεω να ξεκινησω το Lost ( πρεπει να ειμαι ο μονος ανθρωπος που δεν το εχω δει).... Ξερεις καποιο site που να το εχει αλλα να μην παραπεμπει στο putLocker ( γαιτι κολλανε τα επεισοδια) ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όπα, τώρα είπες μεγάλη κουβέντα!!! Θα ξεκινήσεις τη LOSTάρα;;; η αγαπημένη μου σειρά όλων των εποχών είναι!!! Ξεκίνα την, είναι ένα μαγικό ταξίδι χαρακτήρων... για site με online σειρές δεν έχω ιδέα, δεν τα έχω ψάξει καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαχαχαχαχαχ αληθεια?? επεσα στην περιπτωση ε? εχω ακουσει παρα πολλα γι αυτη τη σειρα και νομιζω οτι επιβαλλεται να την δω... ελπιζω να μην με απογοητευσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχει απογοητεύσει πολλούς το φινάλε να ξέρεις (εμένα μου άρεσε!!!) αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι το ταξίδι αυτής της σειράς είναι μαγευτικό!!! Και σίγουρα είναι μία σειρά που έπαιξε σημαντικό (ίσως και το σημαντικότερο) ρόλο στην εξέλιξη των τηλεοπτικών σειρών και ανέβασε κατά πολύ τον πήχη!!! Είναι ιστορική πλέον αυτή η σειρά, όπου κάθε σειροκαμένος οφείλει να δει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή