Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Bitten: Νέα Σειρά με Λυκάνθρωπους + Trailer


To Syfy ετοιμάζεται να προβάλει σε λίγους μήνες (αρχές του 2014) μία νέα σειρά που εστιάζει σε λυκάνθρωπους βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Kelly Armstrong, Women Of The Otherworld. Διαβάστε παρακάτω μερικές λεπτομέρειες για τη σειρά και δείτε το πρώτο τρέιλερ...

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στην Elena, το μόνο θηλυκό λυκάνθρωπο που υπάρχει! Απεγνωσμένη και θέλοντας να ξεφύγει από έναν κόσμο που δεν ήθελε να βρίσκεται, και θέλοντας να ξεφύγει από τον άνθρωπο που την μετέτρεψε σε λυκάνθρωπο, η Elena εγκαταλείπει την πατρίδα της και μεταναστεύει σε άλλη πόλη αφήνοντας τη παλιά της ζωή πίσω κάνοντας μία νέα αρχή. Ανακαλύπτει νέους έρωτες και ξεκινάει την καριέρα της ως φωτογράφος. Τι γίνεται όμως όταν το σώμα της αρχίσει να μετατρέπεται σε λύκο;;; Η Elena θα είναι μεταξύ της νέας ζωής που προσπαθεί να φτιάξει και της επικίνδυνης ζωής που νόμιζε ότι άφησε πίσω...

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Laura Vandervoort (Smallville, Ted), Greyston Holt (Once Upon a Time), Greg Bryk (A History of Violence), Paul Greene (NCIS) και ο Steve Lund (Haven).

Η σειρά περιγράφεται ως δράμα με υπερφυσικά στοιχεία, έντονες συγκινήσεις και μία βασανισμένη αγάπη που το κοινό αγαπάει εδώ και χρόνια (μιλάνε για τους αναγνώστες των βιβλίων). H πρώτη σεζόν της σειράς περιλαμβάνεται από 13 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2014.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς παρακάτω...

31 σχόλια:

  1. άργησαν να κάνουν γυναικείο teen wolf. άντε θα ρίξουμε μία ματιά στον πιλότο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επρεπε να το ονομάσουν "Blond Wolf", ναναι πιο πιασάρικο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mono gia thn ksanthia prwtagonistria aksizei na riksoume mia matia ston piloto!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξανθο επαιζε και στο V,αν θυμαμαι σωστα!
    Υ.Γ:Ρε εσεις,τωρα προσφατα ξεκινησα το Homeland(αγνοουσα μεχρι προτινος οτι υπηρχε αυτη η σειρα)και ρωτω:τι εθισμος ειναι αυτος?Μπορει να ειμαι ακομη στον 2ο κυκλο,αλλα τι γινεται εκει ρε?(Να φανταστει κανεις πως οσες φορες εχω βγει εξω με φιλους απο οταν ξεκινησα αυτην την σειρα,σκεφτομαι συνεχως τι θα γινει μετα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν λεω μετα,εννοω στα επομενα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει, η 2η σεζόν ειδικά είναι σε ΑΛΛΑ επίπεδα!!!! Είσαι σε πολύ καλό σημείο μιας από τις καλύτερες σειρές τις περσινής σεζόν!!!! Άντε να μας φτάσεις να σχολιάσουμε τον 3ο κύκλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχαχα, όντως, θα ήταν πιο χαρακτηριστικό του περιεχομένου του :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι!!!! Μας έδειξε και κάτι αποκαλυπτικές σκηνές στο τρέιλερ, οπότε δε μπορούμε να απέχουμε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tωρα βλεπω το 7ο απο τον 2ο κυκλο!Για τον 3ο και μετα,δε θα με χαλαγε να ειχε αναρτησεις οπως για τον Ντεξτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου δε μπορώ να το κάνω σε εβδομαδιαία βάση (και για Dexter αν είχες παρατηρήσει αργούσα λίγες μέρες να το ανεβάζω στα τελευταία επεισόδια) γι' αυτό θα βασιστώ στο Candidates of The Month που τα λέμε λίγο πολύ για όλες τις σειρές (αν και συνοπτικά). Αλλά σαφώς υπάρχει το υπέροχο ελληνικό blog αποκλειστικά για το Homeland ( http://homeland-gr.blogspot.gr/ ) που έχουν Reviews για κάθε επεισόδιο και φυσικά ενημερώνουν για όλα τα νέα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλά για την ξανθιά είχες να μας πείς ότι έπαιξε στο smalville; ελεος
    καλά σου λέει ο ζοσε παραπάνω, visitors η πιο αδικοκομμενη σειρά μετά το Firefly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε,ποσο θα γουσταρες να σε απαγαγει η συγκεκριμενη σεξωγηινη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ευχαριστω για την μικρη αλλα σημαντικη ενημερωση που μου εδωσες για το Ηοmeland!Oταν το εδειξε ο Alpha την Δευτερα,σκεφτηκα:θα την κοψουν λιαν συντομως,γιατι ο Ελληναρας ειναι για να βλεπει κατι μεγαθηρια τυπου Φατμαγκιουλ και την 1000η επαναληψη του Πωποτα!
    Ψαχνω το αρθρο με τις σειρες που μας απογοητευσαν κλπ,γιατι θελω να προσθεσω το Nip Tuck και ειδικα το Arrested Development(αγαπημενα μου επεισοδια απο το 2ο μεχρι το 6ο του 3ου κυκλου,και οποιος καταλαβε,καταλαβε.Γινομαι λιγο γραφικος τωρα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τίποτα :))... εντάξει και οι Αμερικάνικες σειρές έχουν τηλεθέαση στην Ελλάδα, απλά οι Τούρκικες είναι πιο φθηνές (οικονομικά) γι' αυτό τις προτιμούν τα κανάλι!

    Ορίστε το θέμα με τις σειρές που απογοήτευσαν http://tv-island.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html (άμα πας στα Γενικά Θέματα έχω συγκεντρωμένα όλα τα αφιερώματα, αν τύχει να ψάξεις ποτέ κάτι συγκεκριμένο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν το έβλεπα το V, αν και ήθελα λόγω της Μίτσελ, αλλά όταν ακυρώθηκε ξενέρωσα και δεν το άρχισα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H συγκεκριμένη όχι αλλά η Morena , που παίζει και στο Homeland , σίγουρα. Περιμένω πως και πως την επιστροφή της στο Μentalist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όχι άλλα βαμπίρ,λυκάνθρωπους κ.λ.π. κ.λ.π.Ειλικρινά το έχουν βγάλει από τα μάτια.Μπορεί να αποδειχθεί ωραία σειρά αλλά με έχει κουράσει τόσο το όλο concept που θα πρέπει να ακούσω διθυραμβικά σχόλια για να την ξεκινήσω..Κι ας παίζει αυτό το αγγελικό πλάσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O xeimwnas autos tha einai megalos me teen wolf kai blond wolf!!! na doume pwses seires tha anteksoume na doume!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άστα να πάνε... το τηλεοπτικό πρόγραμμα όσο πάει και φουσκώνει!!! Γι' αυτό ότι βαριόμαστε το κόβουμε να τελειώνει η υπόθεση :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άμα δεν το δω;;; :P .... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, σε μάθαμε πια εσένα και την αγάπη σου για την Charlize Theron. Μαζί της να είσαι, ακόμα κι αν είσαι ο παπάς που την εξομολογεί :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όντως... πουλάει δε λέω... αλλά τέτοιες σειρές πέφτουν πολύ εύκολα στου κόσμου τα κλισέ και εν τέλη κουράζουν αφάνταστα!!! Γενικά οι σειρές φαντασίας νομίζω δε λένε πολλά πλέον... τα ίδια και τα ίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επομενως,οπως καταλαβαινεις ο πρωην της,ηταν(για να μην πω ειναι),ο μεγαλυτερος μου εχθρος! :P
    Υ.Γ:Δεν μου πηγαινουν τα γενια για παπας,αλλα αφου το θετεις ετσι...
    Υ.Γ2:Δωστε Μπροντι στον λαο ρε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαχαχαχα, σωστός, αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός σου πρέπει να είναι ο νυν της!!!
    Υ.Γ. Κάνε μια θυσία κι εσύ :P
    Y.Γ.2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, τον περιμένουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν εχει νυν!(και να ειχε,θα τον εβγαζα απο την μεση α λα Ντεξτερ!)
    Υ.Γ:Μου βαζεις τρελες ιδεες! :P.
    Μπορω ομως να παρω τη θεση του ατομου που κραταει στην αγκαλια της με βαση το ακολουθο link?:
    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2140798/Charlize-Theron-debuts-adopted-son-Jackson-baby-capsule-1st-time.html
    Υ.Γ2:Ειχε χθες το βραδυ παλι Homeland στον Alpha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ε τότε τώρα είναι η ευκαιρία σου να κινηθείς!!!!


    Υ.Γ. χαχαχαχαχαχα
    Υ.Γ.2. Το είχα δει ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τωρα βλεπω το φιναλε της 2ης σεζον ενω ταυτοχρονα εχω ανοιχτη την tv στο star καθως εχει το devil's advocate!Ο Μπροντι απο οτι καταλαβα,εδω και περα θεωρειται τρομοκρατης,λογω της βομβιστικης επιθεσης που σκοτωσε καπου στους 200 μεταξυ των οποιων την οικογενεια Γουολντεν και τον Εστες!Θελω παντως να κανω μια παρατηρηση για τη σειρα για την οποια θα επανελθω σε λιγο!
    Υ.Γ:Μια λεξη μονο:Οιδιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι παρατήρηση;;; .... Καλά το πας, έτσι ακριβώς γίνεται (όπως είναι προφανές!!!). Σήμερα έχουμε το 3.03 του Homeland που προβλέπεται το καλύτερο της σεζόν!!!


    Υ.Γ. Σε επεισόδια όπως το φινάλε της 2ης σεζόν, έχουμε κλειστή την τηλεόραση, τα φώτα, τα κινητά κτλ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ισχύει αυτό και δυστυχώς για μένα αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω ενθουσιαστεί ακόμα με την 3η σεζόν! Ελπίζω στο σημερινό όμως να επανέλθει... (πολύ ωραία η Danes, αλλά συμφωνώ μαζί σου!).
    Υ.Γ. Εγώ θα έλεγα "Breaking Bad χωρίς Jesse, Person of Interest χωρίς Harold Finch, Supernatural χωρίς Sam ή Fringe χωρίς Peter" (γενικά σειρές που εστιάζουν σε δίδυμο :P )... χάνεται η μισή σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. και πάλι αξίζει να το δεις, κι ας κόπηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Α ρε Ηρώ, συνέχεια μας γεμίζεις τη λίστα πια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αχαυτή η λίστα... μόνο μεγαλώνει, ποτέ δεν μικραίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή