Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πάρτε τα Φτυάρια - Σειρές που μας απογοήτευσαν! *Update*


Λοιπόν, ήρθε η ώρα! Ένα θέμα ειδικά φτιαγμένο για να βγάζετε το άχτι σας σε σειρές που σας απογοήτευσαν! Πάρτε τα φτυάρια και αρχίστε το θάψιμο! Το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί είναι γραμμένο από τη φίλη και αναγνώστρια μας, Χριστίνα...
-------------------------
"Υπάρχουν σειρές που λατρέψαμε, σειρές που μισήσαμε, σειρές που απλά συμπαθήσαμε και υπάρχουν και σειρές που ενώ τις αγαπήσαμε κάπου στη μέση μας την σπάσανε και απλά τις εγκαταλείψαμε. Ακολουθούν παρακάτω μερικές που ξεκινήσανε με τις καλύτερες προθέσεις αλλά κάπου το χάσανε...




Weeds: ευφυές, βιτριολικό και η απόλυτη σάτιρα του suburbian life style, μέχρι την 3η σεζόν ήμουν οπαδός, μετά το πήρε η κατηφόρα, ήθελε να σοκάρει και διάλεξε τον λάθος τρόπο, ειδικά όταν βάλανε τον μικρό γιο να αυνανιστεί με την φωτογραφία της μάνας του. Στην 6η σεζόν το εγκατέλειψα οριστικά.



Grey’s anatomy:  Ήθελα να’ξέρα πως βγαίνουν αυτές οι ρημαδοεφημερίες με τόσο drama!! Παπακαλιάτης-santa Barbara- τόλμη και γοητεία σ’ένα!! Να παρακαλάς να μην πάθεις τίποτα και σε στείλουν εκεί, γιατί μέχρι να ξεμπλέξουν τα μπούτια τους θα έχεις δει τα ραδίκια ανάποδα!!



True blood: Σαν να ακούς ένα country song σ’ένα ατελείωτο repeat με αυτήν την βλαχοπροφορά, και είναι κι όλοι οι χαρακτήρες αντιπαθέστατοι, μα είναι δυνατόν να είναι όλοι μα όλοι τόσο σπαστικοί; 4 επεισόδια άντεξα να δω και έψαχνα για  λεξοτανιλ μετά.



Falling skies: είναι βαρετό για μένα, όλοι οι χαρακτήρες δεν αξίζουν τόσο χρόνο στο γυαλί, δεν ξεχωρίζει κανείς, το σενάριο φταίει; οι ερμηνείες φταίνε; Δεν ξέρω…εμένα δεν μου αρέσει  πάντως.



Louie: Δεν το εγκατέλειψα γιατί έχει κάτι, απλά έχω διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, δεν το κατηγορώ ίσα ίσα, απλά αν ήμουν ίσως πιο φλεγματική και πιο κυνική να το εκτιμούσα περισσότερο.



Revolution: η απογοήτευση της χρονιάς, το σενάριο μπάζει περισσότερο και από μισοτελειωμένη οικοδομή, η επιλογή του Monroe παντελώς λάθος, ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν κάνει για αυτόν τον ρόλο, οι υπόλοιποι ας πούμε καταπίνονται. 18 επεισόδια είδα με πάρα πολύ ζόρι.



Dollhouse: Δεν είμαι fan του Whedon την αμαρτία μου να την πω, πέρα από το firefly που μου άρεσε πολύ όλα τα υπόλοιπα δεν τα συμπάθησα. Και ειδικότερα το Dollhouse ενώ το θέμα του με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, η εκτέλεση ήταν πολύ φτωχή και η Dushku ατάλαντη, βάλτην να παίζει ξύλο αυτό το κάνει καλά, να ερμηνεύσει όχι. Είχε όλες τις προϋποθέσεις να επιτύχει (πέρα από την πρωταγωνίστρια) αλλά πήγε άπατο με δύο μόνο σεζόν. Και την δεύτερη την παράτησα στη μέση.



X-Files: The truth is out there, μια φράση που θεωρώ ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ, φρενίτιδα είχε πιάσει τον κόσμο με το x files και μένα μαζί, κι ας ήμουν πιτσιρίκι τότε. Μυστήριο, αγωνία, λίγο ρομάντζο, υπερφυσικά πλάσματα, όλα τα συνδύαζε με πολύ έξυπνο τρόπο. Φεύγει όμως ο Duchovny  και καταρρέει το σύμπαν, αν και ο Robert Patrick ως αντικαταστάτης ήταν αξιόλογος και στάθηκε στο ύψος του, ξαφνικά όμως  ο κεντρικός άξονας που ήταν αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι, ξεχειλώθηκε τόσο πολύ που απλά έγινε βλακώδες και φτάσαμε μέχρι το γελοίο φινάλε. Πολύ κρίμα…  



How I met your mother: Εννέα σεζόν έφτασε η πάλαι ποτέ συμπαθής σειρά,  που χωρίς τον Neil Patrick Harris θα είχε κοπεί από το δέκατο επεισόδιο, αλλά κι αυτός ο δόλιος πόσο να κρατήσει τη σειρά πάνω του. Ξεκίνησε θυμίζοντας λίγο από τη μαγεία των Friends, άνθρωποι της διπλανής πόρτας με normal ανησυχίες και προβλήματα, μέχρι το σημείο που ο Ted εξομολογείται για 7896544126741263574412φορά ότι αγαπάει την Robin και που πρέπει να μας διηγηθεί τα πάντα (τα πάντα όμως!!) πριν καταλήξει πως γνώρισε την μάνα των παιδιών του.  Legendary; not anymore baby…



Nip/Tuck: Από ιατρική σειρά, σαπουνόπερα με light porno, και δεν το λέω λόγω συντηρητισμού απλά έχασε την ταυτότητα της πολύ γρήγορα, δεν ήξερε τι ήθελε να πει και τι να δείξει. Ιατρικές υποθέσεις; Ερωτικά ζητήματα με πλοκή που θα ζήλευε κι ο Φώσκολος; Μα πόσα νόθα παιδιά μπορεί να έχει κάποιος πια; Αλλά τι περιμένει κανείς από τον Ryan Murphy (δημιουργό του Glee μπλιαχ!!) Τι να έγινε στο τέλος άραγε(όχι ότι καίγομαι ιδιαίτερα να μάθω).



Entourage:  Στην αρχή ήμουν fan, λόγω του Jeremy Piven φυσικά, ένας εξαιρετικός κωμικός ηθοποιός,  το διασκέδαζα αρκετά, παραβλέποντας τη φεμινίστρια μέσα μου. Δεν άντεξα όμως πολύ, κι όχι τόσο για το πώς παρουσιάζανε τις γυναίκες γενικότερα, αλλά για το lifestyle που θέλανε να περάσουνε στο κοινό τους. Αν έχεις λεφτά και δόξα, όλοι σε προσκυνάνε, όλοι υπακούουν στις επιθυμίες σου και μπορείς να τους συμπεριφέρεσαι όσο άσχημα γουστάρεις. Έπρεπε να το κρατήσουν χαλαρό, όπως στη αρχή που έβλεπες  μερικούς douchebags να προσπαθούν να επιβιώσουν στο Hollywood.

Οι απόψεις είναι καθαρά υποκειμενικές, και εκφράζουν απλά και μόνο το δικό μου γούστο."

-------------------------

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τη Χριστίνα για το άρθρο!!! Λοιπόν, τι περιμένετε;;; πάρτε τα φτυάρια και θάψτε τις σειρές που σας απογοήτευσαν / σας τη σπάνε / τις μισείτε!!! Βγάλτε το άχτι σας!!!

61 σχόλια:

  1. 1. Terra Nova. Έλεος με το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι με τους Δεινόσαυρους.
    2. Το τελευταίο επεισόδιο του LOST.
    3. Οποιαδήποτε σειρά έχει σαν executive producer τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.
    4. The Following. Έλεος με τις μούτες του Πιουριφόι.
    5. Teen Wolf. Τετρακισχιλίοις χειρότερο κι από το True Blood.
    6. The Office (US). Λυπάμαι που το λέω αλλά το αυθεντικό βρετανικό του Jervais είναι άπειρες κυνικές κλάσεις απωθητικά ανώτερο.
    7. The Shining (1997). Γιατί ο Κιούμπρικ είναι πάντα ένας, μοναδικός και αναντικατάστατος. Όπως και ο Τζακ Νίκολσον.
    8. Defiance. Η πιο κάκιστη μαϊμού σειρά που αντιγράφει ξεδιάντροπα το σύμπαν του Τζος Γουίντον/Firefly.
    9. Dollhouse. Ο Τζος Γουίντον στις... κακές του στιγμές. Ας πρόσεχε με την ξενέρα Ελίζα Ντούσκου.
    10. Το Ρετιρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Grey's Anatomy θεωρώ ότι δεν είναι και τόση μεγάλη αποτυχία.. Αλλιώς δε θα άντεχε τόσες σεζόν!! Το αν αξίζει να το δούμε είναι άλλο θέμα χαχαχ
    Το Falling skies το είδα φέτος το καλοκαίρι από περιέργεια και όσο και αν μ'αρέσει ο Noah Wyle δεν άντεξα να το ολοκληρώσω..
    Τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχ το 10 τα σπάει!!!
    Αλλά θα διαφωνήσω με το The Following.. Έξυπνο σενάριο και γεμάτο ανατροπές!! όσο για τις ερμηνείες ο Bacon ήταν πολύ καλός (και δεν τον πάω και σαν ηθοποιό πολύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααααα, πως το ξέχασα κι αυτό το έπος.
    11. World Without End. Η χειρότερη μεταφορά βιβλίου του Κεν Φόλετ (όσοι θυμάστε το πολύ καλό Pillars of the Earth)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ ωραίο ποστ! Λοιπόν:

    1. Από Weeds έχω δει μόνο τον πιλότο και δεν με κράτησε...

    2. Grey’s Αnatomy έχω δει μόνο τα 2 τελευταία της 6ης σεζόν για τα οποία είχε γίνει ντόρος και μου άρεσαν αρκετά (ειδικά το πρoτελευταίο ήταν πολύ καλό)... βέβαια να δω κανονικά την συγκεκριμένη σειρά δεν παίζει...

    3. Το True Blood το παράτησα στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν (δεν παλευόταν)...

    4. Από Falling Skies είχα δει τα πρώτα 3-4 επεισόδια (ούτε αυτό με κράτησε προφανώς)...

    5. Στον Louie διαφωνούμε! Απ΄τις πιο αγαπημένες μου σειρές... Είναι Θεός!!!

    6. Revolution... το έχω κόψει στα 5 πρώτα λεπτά του 3ου επεισοδίου...

    Προσωπικά πάντως η με διαφορά μεγαλύτερη τηλεοπτική απογοήτευση που έχω ζήσει ως τώρα (και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ), είναι με το φινάλε της πολυαγαπημένης μου LOSTάρας... Από κει και πέρα, δεν χάνω ευκαιρία να τα χώνω στο Dexter, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ απογοήτευση με την συγκεκριμένη σειρά. Δεν γίνεται να απογοητευθείς με κάτι που δεν αγαπάς... Απλά γουστάρω τρελά να του τα χώνω (όπως έκανα πρόσφατα εδώ) και "δυστυχώς" δεν θα το κάνω πολλές φορές ακόμα... :( :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Following το ξεκίνησα λόγο Κέβιν Μπέικον γιατί μεγάλωσα μαζί με τις ταινίες του. Αλλά η σειρά απογοήτευση, να το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ τι ωραιο αρθρο Λοιπον αρχιζω

    Σειρες που μου τη σπανε αλλα βλεπω ακομα: Revolution,Falling Skies(ενας Θεος ξερει γιατι το βλεπω), Greys και σχετικα, Once upon a time(κριμα γιατι πραγματικα με ενθουσιασε αρχικα η πλοκη-βασικα το προβλημα ειναι οι αντιπαθητικοι χαρακτηρες-)

    Σειρες που ξεκινησαν τελεια και μετα @@@ : Κατα την γνωμη μου πρωτο και καλυτερο ηταν το Prison Break διοτι η σειρα(ακομα και τωρα ειναι απο τις αγαπημενες μου το ομολογω) αλλα μετα τον 3ο κυκλο απλα δεν εστεκε το ολο θεμα. Το PB ειναι μια απο τις πιο εξυπνες σειρες , οι ηθοποιοι ηταν πολυ καλοι αλλα το σεναριο μετα απο ενα σημειο ηταν εντελως out-οι σεναριογραφοι το κατεστρεψαν. Μη μιλησω για το τελος-το final break δηλαδη που δν με ενθουσιασε. Και μεσα σε ολα αυτα κλαιγαμε και τον Michael κανα 2 μηνο ,ελεος δηλαδη.

    Ακολουθει ελαχιστα πιο πισω πιο αλλο απο το Dexter. Κριμα γιατι η σειρα (κατα την γνωμη μου μετα τον 5ο κυκλο-και ναι με αρεσε ο κυκλος) πηρε την κατρακυλα. Και παρολο που περυση ηταν ωραιο και φυσικα συγκριτικα με τον απαισιο 6ο κυκλο πιστευω ηταν σαν ολους τους αλλους-δηλαδη κλασικα ο κακος της χρονιας ,νεος ερωτας,ο Dexter αναρωτιεται ΠΑΛΙ για το ποιος ειναι και αν μπορει ν βρει την ευτηχια(οκ το τελος ηταν wow αλλα τι να το κανεις?) Φετος ιδιως ρ παιδια δν ξερω απογοητευση , οχι οτι δεν βλεπεται , ηταν πολυ καλο αλλα εξελιξη μηδεν και για τα spoilers που εχω ακουσει για το finale μαυρο χαλι(αλλα ποτε δν ξερεις θα δουμε)Τελος παντων η σειρα ειναι ισως η πιο πρωτοποριακη, δεν ειναι τυχαιο που τα τελευταια χρονια μ αρχισαν ολοι με τους serial killers και εγινε μοδα το ολο θεμα, αλλα και παλι μεγαλη απογητευση.

    Chuck: Θα μου πειτε τη δουλεια εχει εδω μια κωμικη σειρα περιπετειας ! Εμ ειναι κριμα γιατι μετα τον 3ο κυκλο πηρε και αυτη την κατω βολτα. Μηδεν γελιο επαναληψη σκηνων με αλλους χαρακτηρες κτλ

    Ηannibal: Σχετικα προσφατη σειρα αλλα πιστευω εκανε καποια κοιλια στη μεση του κυκλου και με απογοητευσε διοτι κυλαει αργαααα. Βεβαια το τελος το εξισορροπησε το θεμα.

    Το Ηouse ηταν αναμενομενο οτι θα απογοητευε καποια στιγμη αφου το αλλαζονικο Fox δεν επιτρεπει ΜΙΑ σειρα να τελειωσει στην ωρα της(σποντα για το PB). Απλα επαναλαμβανονταν οι υποθεσεις και χαθηκε το ενδιαφερον.(δεν αιτιολογουσαν σωστα τις διαγνωσεις-οχι απο ιατρικη αποψη, εννοωντας οτι τα μισα ηταν που ηταν φανταστικα τουλαχιστον να διναν μια λογικη ενδιαφερουσα εξηγηση και για εμας τον απλα λαο :P - και τετοια)

    Lost: Επειση ξερω οτι πολλοι(αν οχι ολοι) εδω μεσα ειστε κατι παραπανω απο θαυμαστες της σειρας δεν θα πω πολλα για να μην κραχτω. Ομως σιγουρα θα πω οτι η σειρα ειναι υπερτιμημενη. Σκετη απογοητευση για μενα(και ναι το εχω δει ολο) οι χαρακτηρες ενταξη μερικοι αντιπαθητικοι αλλα οπως και να εχει ηταν τοσο πολλοι που δεν μπορουσες να τους αγαπησεις ολους ,ποσο μαλλον να δεθεις. Ομως πιστευω οτι η ολη ιστορια της σειρας δεν ηταν ενδιαφερουσα(ομολογω οτι αδιαφορουσα για τις sci-fy σειρες μετα απο αυτην μεχρι που ειδα το fringe και τις ξανααγαπησα) Το τελος ηταν πολυ ωραιο ομως -ακομα και εγω που δεν μου αρεσε η σειρα συγκινηθηκα-παιθαναν και οι κινεζοι κριμα). Απλα ποτε δεν με εκανε το κλικ σαν σειρα , το σεναριο μπορουσε να παρει οποια κατευθυνση θελαν ,μπορουσαν να κανουν οτι θελουν και δεν υπηρχε σταθεροτητα ο καθενας θα το εγραφε. Και επειδη προβλεπεται το κραξιμο οφειλω να πω οτι το soundtrack ηταν μοναδικο(το εσωσα ? ).

    Σειρες που μισω: Δεν υπαρχουν διοτι οσες δεν με ενθουσιαζουν τις σταματαω στο λεπτο οποτε δεν σχηματιζω ολοκληρωμενη αποψη. Απο σειρες , εκατονταδες. Ενταξη ισως κανα δυο τρεις να μ τη δινουν αλλα οχι διοτι τις βλεπω και συγχυζομαι αλλα κυριως λογω των απαισιων πορωμενων fan club τους που τις υπερτονιζουν.

    Ενταξη ειναι λογικο μια σειρα με το περασμα των κυκλων να χανει την
    σπιθα εκεινη τη λαμπερη αλλα σε μερικες σειρες η ποιοτητα απο τον ενα
    χρονο στον αλλο πεφτει κατακορυφα!


    Τελειο αρθρο τα ειπα και ξελαφρωσα. Εχει και αλλες σειρες αλλα τωρα βαριεμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1)Breaking Bad(πολυ βαρετη σειρα(η ελαχιστες καταπληκτικες σκηνες δρασης δεν το σωζουν)
    2)walking dead(τα ιδια με το πρωτο)
    3)Friends(οι ποιο ξενερωτοι κ φλωροι που εχουν παιξει ποτε σε σειρα)
    4)firefly(τα ιδια με το 3)
    5)The Wire(βαρετοτατη σειρα-κ καποιοι τολμουν να την λενε οτι ειναι καλυτερη απο την shieldara
    6)True Blood.μαπα το καρπουζι
    7)bates motel(αυτοι μανα κ γιος ετσι που πανε θα πηδηχτουν στο τελος μεταξυ τους.πολυ βαρετη σειρα
    8)Homeland(τρισαθλια σειρα.ξεπερασμενο σεναριο
    9)Grey's Anatomy
    10)Falling skies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Arketes apogoiteuseis exw kai egw....kai malista polles htan fetos! as piasoume apo ta poio freska!

    1) Under the Dome....patata apo ths liges!!! apo thn mia ta xtipimena me ta roz asteria...kai apo thn allh o barbies!!!
    2) Defiance...mexri to 4o epeisodio anteksa kai eida, den paleuotan allo o karbelas!
    3) Revolution...thn eixa kopsei thn seira kai ekana to lathos na thn ksanarxisw....den paleuete allo h klapsomouna (kai h mana ths)
    4) The Following...to perimena epeisodio me to epeisodio na ginete kalitero, alla auto emene to idio metrio....o Bacon pantos paramenei statherh aksia!

    palioteres apogoiteuseis sigoura htan to...

    alcatraz....pigene polu arga, an kai eixe dinatotites!
    breaking bad...mexri to 5o epeisodio mporesa na dw (kapou eki me pire o upnos...kai apofasisa na thn stamatisw)...pleon auta ta ksipasmena gia ths brabeumenes seires ta akouw berese!

    doctor who...tha xriazotan na grapsw akoma ena sxolio gia na kraksw auth thn seira xaxaxa...alla sebome thn noni kai ton oresti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.V(το μονο θετικο η Laura Vandervoort)
    2.House(ειναι το μονο ιατρικο σιριαλ το οποιο ανεχτηκα μεχρι την 3η σεζον.Απο 4η και μετα επεσε ενω θεωρω πως ειδικα οι 3 τελευταιες δεν επρεπε να γινουν)
    3.Τrue Blood(λογω Σουκι)
    4.Two and a half men(γιατι σουταραν τον Charlie Sheen)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Falling Skies δεν αξιζει να ειναι εκει.Ειναι πολυ ενδιαφερουσα σειρα μετρημενη και με καλους χαρακτηρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και στον χαρακτήρα και στη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Grey's Anatomy μα σοβαρα τωρα?δε θα το δεχτω ...ακομα και στον 9 κυκλο ειχε επεισοδια που τα σπανε (η φθορα του χρονου ειναι αναμενωμενη)οσο για το ρετιρε που το ξεθαψαν?ελεος απο την αλλη το Revolution:για καλοκαιρι που το ειδα μου αρεσε λετε να φταιει ο ηλιος το αντιλιακο τι να πω?καλα το True Blood δεν εχω λογια ειδα τον πρωτο κυκλο με τη κορημου (τι μπορει να κανει μια μανα για το παιδιτης!!)δεν αντεξα και μετα ειδα 6 και 7 κυκλο φετος (φταιει σιγουρα η ηλικια)δεν μου αρεσε απλα το βλεπουν και θελω να μπορω να σχολιαζω τα αρνητικα του απο καθαρη κακια και τελος θα ολοκληρωσω με το under the dome μονο με ηρεμιστικα το βλεπεις παρολα αυτα εγω εχω συνταγη γιατρου !!!καλο θαψιμο παιδια και σταυρο χρονια πολλαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΧ ΩΧ ΩΧ καλέ τί θάψιμο είναι αυτό??!!!!! :P :P Πρέπει να ανήκω στη μειοψηφία, μιας και πολύ σπάνια απογοητεύομαι από τις σειρές που επιλέγω να παρακολουθήσω(και η αλήθεια είναι ότι έχω δεί πάρα πολλές).. Αυτή τη στιγμή μόνο δύο σειρές μου έρχονται στο μυαλό..α) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το under the dome το οποίο το θεωρώ κι εγώ μεγάλη πατάτα (έχω μείνει στο 6ο επεισόδιο και είμαι σε σκέψεις για το ΑΝ θα το συνεχίσω!! μάλλον θα προμηθευτώ τα χαπάκια της mariar2 :P)!!! και β) το Two and a half men ΠΡΟΣΟΧΗ από την 9η σεζόν και μετά..το ΧΑΟΣ!!!! Δεν άντεξα παραπάνω από 5 επεισόδια με τον ξενέρωτο Aston Kutcher :P!!! Χίλιες φορές να την έκοβαν την σειρά!!! Όσο για το ρετιρέ.. οk έριξα πολύ γέλιο μόλις το διάβασα!! Αν πιάσουμε τις ελληνικές σειρές καήκαμε!!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα, δεν είμαι πολύ του κραξίματος, αλλά στο TB το απολαμβάνω (είναι που σπατάλησα 36 ώρες από τη ζωή μου :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. desto to tera nova stayro.apo to 8 k meta ginetai poly kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως τολμάς να μπαίνεις εδώ μέσα και να λες αυτά τα λόγια για την καλύτερη σειρά όλων των εποχών (LOST) ;;; γιατί δε σου αρέσει αυτό που αρέσει σε μένα;;;; γιατί;;; γιατί;;; γιατί;;;;; (Φυσικά αστειεύομαι, ο καθένας έχει τα γούστα του φυσικά... ας κράξουμε τις σειρές καλύτερα, μην κραχτούμε μεταξύ μας :P).


    Συμφωνώ απόλυτα για Prison Break και Chuck! Η 4η σεζόν από prison break (ειδικά προς το τέλος) ήταν πολύ βιαστική και εστίασε πολύ στην δράση της στιγμής και όχι στο κεντρικό θέμα, ενώ ο επίλογος - final break ήταν εκτός των άλλων βαρετός κι αχρείαστος. Για Τσακ συμφωνώ για την 4η σεζόν, αλλά η 5η μου άρεσε λίγο (αν και το φινάλε με απογοήτευσε πλήρως!!!).


    Στο Dexter εγώ είμαι ανώμαλος, από την 4η και μετά πωρώθηκα (μου άρεσαν 5η κι 6η πολύ... εξαιρούνται τα φινάλε τους!).


    Όποτε έχεις όρεξη για κράξιμο, επέστρεψε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εγώ μία από τα ίδια... αν δω ότι κάτι με απογοητεύει (ή το βαριέμαι) τις περισσότερες φορές το σταματάω (ή δεν το ξεκινάω αν δε με τραβάει).


    Προσωπικά ανήκω στους λίγους που μου αρέσει το under the dome :P , και εννοείται ότι Two and a half men χωρίς Charlie Sheen, δεν ειναι Two and a half men!!!


    Υ.Γ. Από ελληνικές έχω και εγώ μπόλικο υλικό για κράξιμο (και από πολύ γνωστές και δημοφιλείς!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βαριέμαι τώρα που κόπηκε,,, το άφησα στο 2ο-3ο, δε με ενθουσίασε, είχα υψηλές απαιτήσεις και έφαγα νίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλες οι σειρές με τα βαμπίρ και το 24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αααααχ!!!! Καλά μου το πήγαινες αλλά μου το χάλασες στο τέλος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Την σιχάθηκα όταν στην δεύτερη ή τρίτη σεζόν ο Μπάουερ εκτελεί έναν ύστερα από "απαίτηση" των τρομοκρατών για να μην σκοτώσουν "χιλιάδες"
    Πόσο πλύσιμο εγκεφάλου πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε δύσκολους καιρούς, παίρνεις δύσκολες αποφάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Που να τον βάλεις τον οικοδεσπότη Σταύρο να δει το διαβόητο επεισόδιο με το κουνούπι-κατάσκοπο. Ούτε η πιο μεγάλη μπιμουβιά των '50ς τέτοια ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. Δηλαδή εσύ... πες ότι ήσουν στη θέση του σε ένα τόσο ακραίο υποθετικό σενάριο... θα άφηνες να πεθάνουν χιλιάδες για να ζήσει ο ένας;!;!; :/ :/ :/ Αν τον άφηνε να ζήσει και πέθαινε μετά τόσος κόσμος δεν θα φαινόταν μεγάλος μαλάκας; (ρητορική ερώτηση)



    2. Το συγκεκριμένο σκηνικό πάντως είναι η πιο δραματουργικά δυνατή σκηνή της 3ης σεζόν και συγκαταλέγεται στις καλύτερες στιγμές της σειράς (κι από τους θεατές κι από τους κριτικούς)... Παίζει να είσαι ο μόνος που δεν του άρεσε... Τουλάχιστον δεν είχα ξαναδιαβάσει αρνητικό σχόλιο (αντιθέτως)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι θα τους άφηνα


    Ακόμα κι αν στους χιλιάδες συμπεριλαμβάνονταν κι οι δικοί μου (για να προλάβω ερώτηση " Μάικλ Δουκάκη" ) ...... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είχε κουνούπι κατάσκοπο;;; χαχαχαχαχα, πρώην CIA το κουνούπι, υποθέτω!!! Ούτε στο Alias τέτοια gadgets!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και θα σου έλεγε μπράβο όλος ο κόσμος μετά... και θα ένιωθες καλά με τον εαυτό σου...


    Ανάμεσα στη γνήσια φιλελεύθερη άποψη και στην ψευτοφιλελεύθερη υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή και δυστυχώς πολλοί δεν την βλέπουν... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νομίζω ότι το πας λίγο πιο βαθιά από όσο εγώ. Φιλελεύθερος εγώ; Με τίποτα. Συντηριτικός μέχρι αηδίας.....

    Απλά είμαι της άποψης ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

    Κι αυτό το λέω σήμερα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε γενικές γραμμές και γω δεν πιστεύω πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Μόνο σε πολύ ακραία υποθετικά σενάρια (όπου κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές) είμαι υπέρ αυτής της άποψης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1 Game of Thrones ..

    2 Defiance

    3 Revolution

    4 Flash Forward .... me ligo diaforetiko senario kai perissotero risko apo toys paragogous - kanali tha efeine epoxh afth h seira ....

    5 4400 poly mposta gia thn epoxh tou alla gia emena ithele mia akoma seasson pote den tha ksexasw thn prospatheia ton fans gia na mhn mas afhsoun sta kria tou loutrou ...

    6 True blood ...

    7 Under the Dome .... ta sxolia perisevoun

    8 V Ax vre Annoula fwties poy mas anapses .... kai ti den tha edeina gia 2-3 seasson akoma

    9 Two and a half ... Die Aston Kutcher die ....

    10 Jericho .... Pote den prokeite na pistepsw pws to CBS ekopse ayth thn seira xwris na dextei pieseis apo allou ...

    11 Touch ,krima kai pali krima einai san to palio kalo krasi pou kapoios ma&^%&*kas ksexase na valei felo sto mpoukali ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. under the dome....του θολου τα εννιαμερα/heroes απο την 3η και μετα/.revolution/μακραν το τελευταιο του lost/.arrow εντυπωσιακος πιλοτος..μετα για 7χρονα/...και ενα σχολιο για τα σχολια που διαβασα,οκ ειναι ολα υποκειμενικα..αλλα να δω σε απογητευση-σειρα το homeland kai to GMT..στα ορια του τρολαρισματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Heroes ξέχασα να βάλω!! ήταν τόσο μεγάλη η απογοήτευση μου που έχει αποβάλει ο εγκέφαλος το γεγονός ότι είδα αυτή την σειρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1. Supernatural. Τους αγαπω μεν αλλα οι μετα την 6η σεζον το εχουν κουρασει λιγο το πραμα.
    2. True Blood. παλια καπως βλεποταν αλλα πλεον ουτε για αστειο μετανιωνω τις ωρες που εχασα για τη 5η σεζον
    3. Breaking Bad. Προσπαθησα και ειναι καλο σαν ιδεα αλλα δεν με τραβηξε καθολου.
    4. Teen Wolf. πλακα εχει αλλα μονο για εφηβες,
    5. NCIS Los Angeles. Δεν βλεπετε.. αντιπαθητικοι ολοι τους και σκηνοθεσια αισχος!
    6. Prison Break. γιατι τοσο χαμος με αυτο δεν καταλαβαινω??
    7. Beauty and the beast. Συνηθως τα βλεπω κατι τετοια αλλα πολύ βαρετο και μετριες ερμηνειες.
    8. Glee!!! μονο για μουσικη δεν ειναι αυτη η σειρα, ελαχιστοι χαρακτηρες που να αξιζουν.
    9. Secret circle. καλα καλα δεν το θυμαμαι.. τοσο πατατα...
    10. Heroes. Αρχισε καλα αλλα οπως λεει και ο Sheldon Cooper "η ποιοτητα μειωθηκε σταδιακα και στο τελος κανει δεν νοιαστηκε που κοπηκε"
    11. Skins. ωραια προτυπα δινουν στα παιδια τους οι αγγλοι.


    ενταξει το εβγαλα το αχτι μου βραδιατικα... Ωραια ηταν!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. χαχαχαχα γεια σου ρε lucifer! συμφωνω σε όλα! σε συγχωρώ για το br.bad γιατί έχεις δει πολύ λίγα επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 1. Συμφωνώ απόλυτα!!!! Η 7η ήταν αίσχος και ενώ η 8η έδειξε σημεία βελτίωσης, πάλι δε μπόρεσε να εντυπωσιάσει αναπλάθοντας ό,τι έχουμε δει! Πλέον μόνο για Ντιν και Σαμ το βλέπουμε...
    2. Το παράτησα στην αρχή της 4ης, δεν άντεξα άλλο... εμένα μόνο η 1η μου άρεσε πολύ, οι επόμενες ήταν λίγο ό,τι να 'ναι...
    5. Συμφωνώ εν μέρη για το NCIS Los Angeles, με την μόνη διαφορά ότι ενώ μου αρέσουν οι χαρακτήρες και το ανάλαφρο κλίμα της σειράς, μου φαίνονται πολύ προχειροδουλεμένες και τίγκα βαρετές οι υποθέσεις... δε με κρατάνε με τίποτα... οπότε στα σκουπίδια!!!!
    10. Ακριβώς για το Heroes... το έχουμε ξεχάσει, σε σημείο να μην το αναφέρουμε καν σε αυτό το θέμα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ωραίο θεματάκι. Για να δούμε:

    1. Lie To Me: Πιο-προβλέψιμο-πεθαίνεις. Γίνεται έγκλημα, δε βγάζει άκρη το FBI, μπαίνει ο Tim Roth, "You lie!", τέλος επεισοδίου. 5 επεισόδια και είχε στραβώσει το στόμα από τα χασμουρητά.
    2. Numbers: ΟΚ, είπαμε να βάλεις μια εξίσωση ή μια εις άτοπο απαγωγή για να βρεις τον δολοφόνο, αλλά με υποτίνουσες και ολοκληρώματα ψοφάς και επί πτυχίω μαθηματικό.
    3. Curb Your Enthusiasm: Έκανα υπομονή 8 επεισόδια, μπας και με καταφέρει να γελάσω. Συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος που σπατάλησα θα ήταν πιο ωφέλιμος αν έβλεπα τις επαναλήψεις του "Ρετιρέ".
    4. Episodes: Τα ίδια με το προηγούμενο.
    5. Game Of Thrones: 25 βασίλεια, αντίστοιχοι βασιλιάδες και βασίλισσες, 350 πρίγκηπες και κανά χιλιάρικο ακόλουθοι. Ανάθεμα αν στο τέλος της 1ης σεζόν είχα συγκρατήσει 3-4 ονόματα (χωρίς τα επίθετα). Θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, μόνο και μόνο για το hype. Shoot me.
    6. Hell On Wheels: Ελλείψει "Deadwood" είδα την πρώτη σεζόν και ήταν συμπαθητικούλι. Στη δεύτερη χάθηκε η μπάλα με ένα σενάριο ότι να 'ναι.

    7. Supernatural: Κουράστηκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το αδικεί το Hell on Wheels


    Συμφωνώ ότι η σειρά με το που σκοτώνει ο Μποχάνον βγαίνει εντελώς από το θέμα της , της εκδίκησης , και ο θάνατος της Λιλυ Μπελ (σποιλερ !) στο τέλος της δεύτερης μοιάζει να χαλάει τελείως την σειρά αλλά εμένα μου αρέσει όπως εξελίσσεται τώρα στην τρίτη. Κι ακόμα δεν μπήκαν στο παιχνίδι οι ινδιάνοι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εγώ γι' αυτό το λόγο (1) αποφεύγω τις αστυνομικές σειρές, πάνω κάτω σε όλες αυτό το πράγμα γίνεται (ή παρεμφερές!). // Για το Game of Thrones δε μπορώ να πω ότι έχεις κι άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για να μη σου άρεσε η πρώτη σεζόν του True Blood, φαντάζομαι τι θα έλεγες για τις επόμενες... /// Ρε 'συ, στο Supernatural ακριβώς το ίδιο πράγμα σκέφτηκα κι εγώ... ακριβώς την ίδια παρομοίωση θα έκανα... όπως και το Smallville είχαν 5 σεζόν ωραίες και μετά το χάος...
    Επίσης, για το NBC είχα ακριβώς την ίδια άποψη με σένα μετά τη μαλακία που παίχτηκε με το Heroes, αλλά τελευταία βγάζει μερικές πολύ ωραίες παραγωγές (Hannibal, Crossing Lines, και περιμένουμε Dracula, Crossbones!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη.. :P
    Να υπαρχει σε αυτην την λιστα τα X-files το θεωρω και ειναι εγκληματικο!!
    Για το weeds to true blood και το Revolution θα συμφωνησω απολυτα!
    Για το ΗΙΜΥΜ , Νιp Tuck δεν μπορω γιατι ασχετα πως κατεληξαν ηταν πολυ αξιολογες σειρες σε αντιθεση με τις υπολοιπες δλδ! Το NIp Tuck για μενα ηταν πολυ καλο! Το How i met εχει καταντησει αηδια! Οσο για τις αλλες ειναι μακρυα απ το γουστο μου!
    Ας κανω και γω μια μικρη λιστα απ τις απογοητευσεις μου. Αρχικη ομως και οχι πως εξελιχθηκε σαν σειρα! Τα πρωτα 5-6 επισοδεια δηλαδη!

    1. Alcatraz (Δεν το ειδα να το αναφερει κανεις..)
    2. Revolution (συμφωνω)
    3. Τhe Following (περιμενα πολλα περισσοτερα!)

    Αυτες τις λιγες γιατι ειναι του γουστου μου...Μακρια απο Βαμπιρ (εκανα το λαθος με το True Blood) και απο χαζοσαπουνοπερες στυλ Greys Anatomy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ευτυχώς που υπάρχουν και αστυνομικές σειρές που δεν έχουν την ηλιθιότητα του "Lie to me" ή του "CSI: Miami" (το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της τηλεόρασης). Το "The Shield" ή το "The Wire" είναι σειρές που έχουν πολλά να δώσουν σε όποιον κάτσει και αφιερώσει τον χρόνο του σε αυτά. Επίσης χαίρομαι που συμφωνεί κάποιος άνθρωπος μαζί μου για το "Game Of Thrones". Έχω φάει ΠΟΛΥ κράξιμο για την άποψη που έγραψα πιο πάνω από φίλους, φίλες, γνωστούς και γνωστές. :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ενώ σαν σειρά έχει ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφία και αξιοπρεπείς ερμηνείες, το κύριο πρόβλημα που εντόπισα στη δεύτερη σεζόν της ήταν οι σεναριακές τσαπατσουλιές της, με κάτι τεράστιες τρύπες και με πλήρη ασυμβατότητα σε ότι κτίσιμο έγινε από την αρχή στους χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το The Shield είναι η καλύτερη αστυνομική σειρά που έχω δει (και δεν είμαι μεγάλος φαν του είδους!). Το The Wire από την άλλη, είναι πολύ αργό και άνευρο σε σημεία, πρέπει να έχεις πολύ όρεξη και ήρεμο κεφάλι για να κάτσεις να το δεις (έχω δει την 1η σεζόν!).


    Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι φαν του Game of Thrones, αλλά αυτό το παράπονο με τους χαρακτήρες το έχω... αντί να εστιάσουν σε δυο/τρεις οικογένειες κάθονται και μας βάζουν ξέμπαρκους χαρακτήρες και τρώνε τηλεοπτικό χρόνο από χαρακτήρες που γουστάρουμε να βλέπουμε!!!! (εξάλλου όλοι νεκροί θα καταλήξουν στο τέλος... ποιο το νόημα;;; :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έχεις δίκιο για την δεύτερη σεζόν. Σαν να μην ήξεραν που να την πάνε την ιστορία, σαν να μην είχαν διάθεση να την συνεχίσουν...
    Ήταν απορίας άξιο πώς σώθηκε από το κόψιμο.Τώρα στην τρίτη σεζόν έχουν πολύ συμμάζεμα να κάνουν αλλά καλά πάνε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όμως δεν μπορεί να μην θαυμάσεις την κλίση του κεφαλιού από τον Οράτιο και την συζήτηση με του ενώ ΠΑΝΤΑ κοιτάει το άπειρο με ταυτόχρονη κίνηση να βάλει τα γυαλιά ηλίου στα μάτια!
    Αυτός ο συνδυασμός κράτησε ζωντανή την σειρά για εννέα σεζόν ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ώχ,καλά που μου το θύμησες..είχα ξεχάσει τελείως το Crossing Lines..τελικά είναι καλό?γιατί έλεγα να το δω αλλά μετά το ξέχασα τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τον πιλότο έχω δει μόνο και ήταν αρκετά καλό! Φαίνεται ότι θα δώσει βάθος στους χαρακτηρες στη συνέχεια (όταν δω και τα υπόλοιπα 8 επεισόδια θα κάνω ανάρτηση με ολοκληρωμένη άποψη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. δε συμφωνω με το Terranova. Ο Σπιλμπεργκ εκανε πολυ καλη δουλεια και δεν εκτημηθηκε... πόσο σπάνιο ειναι και θα ναι να δεις μια σειρα με δεινοσαυρους.. εστω και αν φαινεσε σαντ ο μικρο σπίτι στο λιβάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προσωπικά είμαι από αυτούς που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το Terra Nova. Σε καμία περίπτωση δεν το κράζω, γιατί μου άρεσε σαν παραγωγή, σεναριακά δε μου ταίριαξε. Δε με χάλασε η "μικρό σπίτι στο λιβάδι" - νόσος αλλά το γεγονός ότι είχαμε υψηλές απαιτήσεις και περιμέναμε να γίνει πανικός με τους δεινόσαυρους... πράγμα που δεν έγινε... δεν είχαν όσο τηλεοπτικό χρόνο χρειάζονταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. απογοητεύσεις λοιπόν..
    True Blood γτ όσο και φαν των βαμπίρ να σαι η σειρά δε βλέπεται γτ πολύ απλά πιο φτωχή παντού δε γίνεται..(άσχετο αλλά γαμάτο μπουκάλι αίματος έχουν βγάλει στην αγορά, τα σπάει..)
    Falling Skies για κλάματα οι ερμηνείες και η δράση..
    Revolution φοβερό ως ιδέα αλλά όντως δεν υφίσταται σενάριο..
    The Killing το οποίο και παράτησα αμέσως μόλις είδα το 1ο επεισόδιο του Forbrydelsen..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. stayro des opote exeis xrono 2 gamates seires tou eidous burn notice kai white collar idika thn deyterh oposdhpote desthn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συμφωνώ για True Blood και ιδίως για Revolution... είχαν μία πολύ ωραία ιδέα, αλλά η εκτέλεση δεν ήταν αντάξια της!!!
    Falling Skies δεν έχω δει και με αυτά που ακούω ούτε πρόκειται... ενώ με το The Killing θα διαφωνήσω, καθώς μετά την 3η σεζόν δε μπορώ να σκεφτώ αρνητικά για τη σειρά! Βέβαια υπήρχε ένα σημείο (το τέλος της 1ης σεζόν) που σταμάτησα κι εγώ ο ίδιος τη σειρά, αλλά μετά της έδωσα μία 2η ευκαιρία και καταευχαριστήθηκα την 3η σεζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν είναι πολύ του γούστου μου αυτά, αλλά άμα ξεμείνω ποτέ θα τις έχω στα υπόψιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 1)Entourage(πιο βλακεια πεθαινεις)
    2)Grey's anatomy(Εχει φτασει αυτο το πραγμα μεχρι σημερα να παιζεται στο Αμερικα?)
    3)Arrested Developement(o 3ος κυκλος κατα την αποψη μου ηταν ο ωραιοτερος και δεν επρεπε να κοπει κατ'εμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. pistepseme einai gamates.thes apo 1 epeisodio k tha me thimythis.poly xortastikes apo peripetia k oraies gynaikes(eidika to white collar)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ως παίξιμο πάντως οι του "Forbrydelsen" νομίζω πως είναι πολύ πιο μπροστά απ τ αμερικανάκια..και η ατμόσφαιρα επίσης, αλλά περί ορέξεως... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Θα διαφωνήσω με το True blood... αν είδες μόνο 4 επεισοδια σε δικαιολογώ όμως.. στην αρχή σου μοιάζει λίγο ... υπερβολικό.. αλλά... σε εξορκίζω ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! Η σειρά είναι αριστούργημα!!! ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΙ ηθοποιοί (Η Anna Paquin-Σουκι- κέρδισε Χρυσή Σφαιρα ενώ ήταν μολις έντεκα ετών!) Tο σενάριο σε κάθε season εξελίσεται και μαζί κτίζονται πολύ προσεγμένα και οι χαρακτήρες... 6 seasons και δεν το βαρέθηκα ουτε στιγμή! Τι να πω.. γούστα!=D Πάντως εμένα προσωπικά είναι η δευτερη αγαπημένη μου σειρα μετά απο το ΚΟΡΥΦΑΙΟ και αναντικατάστατο "THE MENTALIST" =DD Και τώρα ώρα για θάψιμο!

    THE VAMPIRE DIARIES.... μόνο αυτό έχω να πω..... (!) ΤΡΑΤΖΙΚ!!! Καταρχήν, 2be honest το vampire diaries το παρακολουθούσα φανατικά στο season 1…. μέχρι που άρχισα να βλέπω True Blood και είδα το φως το αληθινό! Όχι ψέμα=ρ Μέχρι που απλά σκυλοβαρέθηκα το δράμα της τσουλας (μετα συγχωρήσεως=ρ) Ελενας το ατελειωτο και εκνευριστικοτατο κλάμα της το "δραμα" του Damon που σκοτώνει οποιον βρει μπροστά του επειδή η Ελενα τον χώρισε την Caroline που ανακατέβεται παντού και γενικά το οτι έχουν μπλέξει τόσο πολύ τα μπουτια τους σε αυτή τη σειρά με τους αμετρητους σωσιες και τα ατελείωτα pointless δράματα που η σειρά έχει αρχίσει να θυμίζει Καλημέρα Ζωή! Επίσης είναι ίσως η μοναδική σειρά που κατάφερε να κάνει την πρωταγωνίστρια τον πιο ΑΧΩΝΕΥΤΟ χαρακτήρα ever! Για να είμαι ειλικρινής το Vampire Diaries τo παρακολουθω ακόμα- όταν και αν-απο καθαρή περιέργεια-ίσως και μαζοχισμό- μόνο και μόνο για να δω ΠΟΣΟ μπορουν να καταστρέψουν μια σειρα που ξεκίνησε με αρκετά καλες προοπτικές .. Το vampire diaries είναι για έφηβα κοριτσάκια που ζουν με το ονειρο οτι θα παντρευτουν τον Damon-βλέπε Ian Somerhalder-!! =ρ Είναι ανιαρό, βαρετό επαναλαμβάνονται ιστορίες σε σημείο αηδίας και μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται σε ηλιθιότητα το twilight! ΑΥΤΑ =D

    ΑπάντησηΔιαγραφή