Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Το AMC ετοιμάζει spin-off για το The Walking Dead


Σήμερα, το AMC ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία νέα σειρά, η οποία θα είναι spin-off της πιο δημοφιλούς σειράς του καναλιού αλλά και της Αμερικάνικης τηλεόρασης, The Walking Dead. Η νέα σειρά θα έχει στο επίκεντρο μία νέα ιστορία με νέους χαρακτήρες και πως αντιμετωπίζουν την αποκάλυψη. Ο Kirkman είναι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την ιδέα, μιας και η σειρά θα είναι κάτι εξολοκλήρου νέο (που δε θα βασίζεται ούτε στο 0% στα comics) και θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τη δημιουργικότητα του! Το κανάλι σχεδιάζει να προβάλει τη σειρά εντός του 2015.

Προσωπικά βρίσκω το The Walking Dead από τις πιο απολαυστικές σειρές, και σίγουρα την κατατάσσω στο Νούμερο 1 στη λίστα με τις σειρές που έχουν ως θέμα την αποκάλυψη. Σίγουρα δε θα έχει κάποια άμεση σχέση με την original σειρά στην πλοκή οπότε δε θα είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση της, ούτε θα υπάρχουν κενά σε κάποιον που δεν έχει παρακολουθήσει το πρωτότυπο, οπότε δε χάνουμε τίποτα... στην ουσία έχουμε μία νέα σειρά με ζόμπι. Όπως είπε παλιότερα και κάποιος, είναι μία σειρά που θα μπορούσε να επεκταθεί σε spin-off σειρές χωρίς να κουράζει (π.χ. The Walking Dead: Los Angeles / Miami / Las Vegas :P ). Ίδωμεν...!!!

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι μετά το Walking Dead, το AMC καλόμαθε στα πολύ υψηλά νούμερα, οπότε ήταν αναμενόμενη αυτή η κίνηση. Τα είπαμε εξάλλου πριν λίγες μέρες και >>εδώ<<.

6 σχόλια:

  1. μη μου το ξεφτιλισουν και το εχω στο νουμερο 2 στη λιστα μου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξάλλου θα είναι κάτι ξεχωριστό, οπότε δεν επηρεάζει την original σειρά ;-) ... πάντως πιστεύω θα βγει κάτι καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά θα βλέπουμε άλλους χαρακτήρες με άλλη ιστορία, και πως αντιμετωπίζουν άλλοι άνθρωποι την αποκάλυψη! Άμα σκεφτούνε κάτι να κάνουν τη σειρά να ξεχωρίσει, νομίζω θα είναι πολύ καλή ιδέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφού δε θα χει καμία επαφή με το υπέρτατο WD μάλλον θα ναι κι αυτό καλοδεχούμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι φαίνεται... νέα ιστορία, νέοι χαρακτήρες, δίχως τους περιορισμούς που έχει η νέα σειρά με τους χαρακτήρες των κόμικς (αν και δεν είναι τελείως πιστή σε αυτούς... αλλά η νέα σειρά θα είναι κάτι φρέσκο και φτιαγμένο από την αρχή!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή