Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Mob City: Πληροφορίες + Trailer


To TNT ετοιμάζει μία νέα αστυνομική σειρά με επίκεντρο την μαφία και την διαφθορά στην πόλη του Los Angeles την δεκαετία του '40. Δημιουργός της σειράς είναι ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Frank Darabont (φοβερές οι δουλειές του). Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του John Buntin, L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America's Most Seductive City, ενώ ο τίτλος της σειράς έχει αλλάξει 2 φορές, αφού αρχικά την ονόμασαν L.A. Noir, αλλά για λόγους δικαιωμάτων με το παιχνίδι το άλλαξαν σε Lost Angels, όπου κι αυτό εν τέλη δεν τους ταίριαζε και αποφάσισαν να μεταβούν στο πιο γενικό "Mob City". Διαβάστε παρακάτω μερικές πληροφορίες για τη σειρά και δείτε το τρέιλερ...

Το Mob City λαμβάνει χώρα στο μεταπολεμικό Los Angeles, κατοικία πολλών αστέρων του Χόλιγουντ και ηρώων πολέμου. Είναι μία πόλη που κουμάντο κάνουν η ισχυρή αλλά διεφθαρμένη δύναμη της αστυνομίας αλλά και η μαφία. Ο αρχηγός της αστυνομίας William Parker (Neal McDonough) έχει βάλει προσωπικό στόχο να καθαρίσει την πόλη από εγκληματίες όπως τον Ben “Bugsy” Siegel (Ed Burns) και τον Mickey Cohen (Jeremy Luke), τον αδίστακτο αρχηγό του υποκόσμου. Ο Parker δε θα διστάσει να στραφεί εναντίον των δικών αν αυτοί πουλιούνται με σκοπό το προσωπικό όφελος. Για να καταφέρει να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα, ο Parker δημιουργεί μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών εντός του τμήματος με επικεφαλή τον Hal Morrison (Jeffrey DeMunn) και δεξί του χέρι τον πρώην πεζοναύτη Joe Teague (Jon Bernthal).

Το καστ επίσης συμπεριλαμβάνει τους Gregory Itzin (24), Robert Knepper (Prison Break), Milo Ventimiglia (Heroes) and Alexa Davalos (Clash of the Titans, The Mist). Η ομάδα της παραγωγής αποτελείται από τους Frank Darabont, Michael De Luca και Elliot Webb. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου!

Παρακολουθείστε το τρέιλερ της σειράς...

6 σχόλια:

  1. Kati kalo mou mirizei edw! astoinomikh seira, dinato cast ...tha thn exw sta upopsin!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η 1η σεζόν θα είναι 6 επεισόδια (ξέχασα να το αναφέρω :P ) οπότε προσωπικά θα την δω (τόσες βλέπουμε!). Το αστυνομικό εποχής μου αρέσει και μόλις έμαθα ότι θα παίζει ο Τ-bag είπα εδώ είμαστε (βέβαια μας τα χαλάει λίγο ο Σέιν του Walking Dead αλλά υπάρχει μία ισορροπία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ean einai mono 6 epeisodia tote tha katsw na thn dw...edw blepoume alla kai alla! ti na kanoume? tha to upostoume kai tha fame sthn mapa ton shean!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίζει και ο αδικοχαμένος Ντέιλ του Walking Dead... βασικά όλη η σειρά εκεί μαζεύτηκε (αν σκεφτείς και τον δημιουργό :P). Άντε την περιμένουμε πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BOOM!Από το τρέιλερ και το κάστ φαίνεται δύναμη πραγματικά..Η εποχή αυτή είναι από τις αγαπημένες μου (τόσο για σειρές όσο και για ταινίες)..Μένει να δούμε αν θα φανεί αντάξια των προσδοκιών που δημιουργεί το πρόμο.!! ελπίζω ο υπερμέγιστος Knepper να έχει καλό ρόλο στην σειρά..Kαι τέλος,Peter Petrelli??!!! τι είπες τώρα!!Λέτε να κάνει και κανα γκέστ ο Hiro Nakamura??! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ προτιμώ τη σημερινή εποχή περισσότερο σε ταινίες και σειρές (ούτε παρελθόν, ούτε μέλλον) αλλά καμιά φορά το ζητάω μέσα μου για να ξεφεύγω λίγο, και η γκανγκστερική ατμόσφαιρα είναι αγαπημένη! ... στο τρέιλερ ο Knepper φαίνοταν ψυχάκιας σε μία φάση που τον έδειξε οπότε πιστεύω θα έχει ωραίο ρόλο!

    Υ.Γ. Να δω Χίρο και τι στον κόσμο!!!!! Ο ηθοποιός τώρα παίζει στο Χαβάη 5-0 όποτε ίσως δεν είναι πολύ εύκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή