Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Power - Νέα σειρά του Starz από τον 50 Cent


Tο Starz έδωσε πράσινο φως στη σειρά που θα έχει τον γνωστό σε όλους μας ράπερ, Curtis “50 Cent” Jackson, ως παραγωγό. Η σειρά είναι μία ιδέα του Courtney Kemp Agboh (“The Good Wife”), ο οποίος θα συνεργαστεί με τον 50 Cent για να την υλοποιήσει. Το Power θα εστιάζει στον  James “Ghost” St. Patrick, έναν πλούσιο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη Νέα Υόρκη, όπου έχει σαν όνειρο να χτίσει μία αυτοκρατορία κάνοντας το κλαμπ "χρυσωρυχείο". Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα: ο Ghost έχει διπλή ζωή. Πέρα από το κλαμπ είναι βαρώνος ενός επικερδούς δικτύου ναρκωτικών έχοντας πλούσιους πελάτες. Ο γάμος του, η οικογένεια του και η επιχείρηση του, ξαφνικά απειλούνται όταν αποφασίζει να εγκαταλείψει την εγκληματική ζωή και να γίνει ο επιχειρηματίας που θέλει να γίνει.

Υ.Γ. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια, τα γυρίσματα των οποίων θα ξεκινήσουν τέλη του 2013.

6 σχόλια:

  1. really???...no,no way...REALLY???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμάλιστα..Τι να πείς??έχουν λεφτά για πέταμα εκεί στην Starz μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω μπορεί να βγει κάτι καλό... ο 50 cent φαίνεται να έχει κάποια εμπειρία στο θέμα και μαζί με τον Courtney Kemp Agboh πιστεύω θα κάνουν ωραία δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο Σταύρο.Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τον κύριο Courtney Kemp Agboh ούτε έχω παρακολουθήσει την δουλειά του αλλά και μόνο που θυμάμαι τον 50cent σε μια ταινία με τον Bruce Willis[αν είναι δυνατόν] μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Τι να πω,σαν παραγωγός ίσως έχει να δώσει κάτι παραπάνω από ό,τι σαν ηθοποιός..Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Courtney Kemp Agboh έχει δουλέψει στο Good Wife (καλή παραγωγή). Δεν την έχω δει την ταινία που λες, αλλά όντως σαν ηθοποιός μπορεί να μην λέει... πάντως δε νομίζω να κάνει κάτι παραπάνω από το να δίνει συμβουλές για το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι της ράτσας του :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή