Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Dracula - Official Trailer


Φαίνεται ότι το NBC, μετά το Hannibal θέλει να συνεχίσει να βγάζει σοβαρές σειρές λίγων επεισοδίων. Έτσι μας παρουσιάζει το Dracula. Λίγο πολύ , όλοι έχουμε δει παλιότερες ταινίες με τον Δράκουλα. Απ' ότι φαίνεται η σειρά θα έχει ένα τέτοιο στυλ αφήνοντας πίσω ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για τους τηλεοπτικούς βρικόλακες. Πολύ σωστή και η κίνηση να κρατήσουν την εποχή και να μην προσαρμοστεί σε μοντέρνα δεδομένα. Σίγουρα θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές της επόμενης σεζόν!

4 σχόλια:

  1. Περιμένω το trailer του Intelligence για να ανεβάσω ανάρτηση με όλες τις νέες σειρές που θα δώσω ευκαιρία. Ξέρεις μήπως πότε θα βγει; Το Dracula πάντως λέω να μη το δω! Δεν μου αρέσει ο πρωταγωνιστής και πέρα απ΄την ωραία ατμόσφαιρα δεν μου είπε κάτι το trailer... Προτιμώ να μείνω στην ταινιάρα του Coppola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο το βράδυ θα βγει του Intelligence (σήμερα θα βγάλει το abc, αύριο το cbs και μεθαύριο το cw). . . εγώ δεν τρελαίνομαι για βρικόλακες, αλλά μου άρεσε λίγο... άμα έχω χρόνο και διάθεση ίσως τη δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emena to trailer me entiposiase! mia sobarh seira tetiou eidous einai polu tou goustou mou! apo to trailer fenete oti bgazei thn wraia kai mhstiriodh atmosfera ths tote epoxhs! pou thimizei palies kales tainies!!! sigoura tha dw ton piloto...kai nomizw tha me kratisei aneta mia tetia seira!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν με ενθουσιασε αλλα μου αρεσει η σκοτεινη ατμοσφαιρα που προσφερει η εποχη του 17-18 αιωνα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή