Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Atlantis - Νέα σειρά του BBC


Το BBC ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία νέα σειρά με δημιουργό τον Howard Overman (Misfits) με θέμα την Ατλαντίδα. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα γυριστεί στην Ουαλία και στο Μαρόκο. Η σειρά θα πάρει τη θέση του Merlin το ερχόμενο Φθινόπωρο τα Σάββατα το βράδυ. Διαβάστε παρακάτω την περιγραφή της σειράς...

Η σειρά περιγράφεται ως: Η πόλη της Ατλαντίδας είναι ένα μυστηριώδες, αρχαίο μέρος. Ένας κόσμος με ταυροκαθάψια, Θεές με μαλλιά από φίδια (όπως η Μέδουσα) και παλάτια τόσο μεγάλα λες και χτίστηκαν από Γίγαντες. Η Ιστορία ξεκινάει με τον νεαρό Jason να καταφτάνει σε αυτό το παράξενο Βασίλειο και τότε η περιπέτεια αρχίζει, φέρνοντας στην επιφάνεια ελληνικούς μύθους και θρύλους όπως δεν τους έχετε ξαναδεί. 

4 σχόλια:

  1.  Ο  Josh Holloway (Lost) επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Sawyer στο Lost θα πρωταγωνιστήσει στον πιλότο του CBS με τίτλο  Intelligence.
    Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδύεται έναν πράκτορα με ένα ιδιαίτερο
    χαρακτηριστικό. Ένα microchip έχει τοποθετηθεί στον εγκέφαλο του
    δίνοντας του εξαιρετικές ικανότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θαυμάσιο νέο... ανυπομονούμε για αυτήν τη σειρά φυσικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fenete arketa kalh seira (kai entiposiakh)...nomizw ekanan kalh epilogh sthn antikatastash tou merlin!
    to mono pou me fobizei einai oti dimiourgos ths seiras einai autos apo to Misfits! kai mhn tixon doume kamia gorgona na psaxnei to pouli ths!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... ελπίζω να μην το ξεφτιλίσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή