Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Σχολιασμός: Person of Interest 2.15 - Booked Solid


Person of Interest: Ο αριθμός άνηκε στην Mira Dobrica, μία καμαριέρα ενός ξενοδοχείου. Το επάγγελμα της έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη δουλειά των 2 ηρώων μας, μιας και θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος οποιοσδήποτε από τους πελάτες ή το προσωπικό του ξενοδοχείου. Γρήγορα όμως κατάλαβαν την πραγματική ταυτότητα της Mira. Στην πραγματικότητα ήταν Αλβανίδα που είχε δει την οικογένεια της να δολοφονείται, και αυτή τη στιγμή είχε στα χέρια της μία ηχογράφηση που θα μπορούσε να ενοχοποιήσει τους δράστες. Ο Reese και ο Finch με τη βοήθεια του Fascο και της Zoe κατάφεραν να σταματήσουν τους δράστες και να σώσουν την Mira... το τελευταίο "ευχαριστώ" βέβαια το οφείλει στην Κάρτερ που την γλίτωσε από τα θυμαράκια, και πλέον χάρις τον Finch είναι η διαχειρίστρια ολόκληρου του ξενοδοχείου.

Carter: Η Carter θέλει να μπει στο FBI, όμως οι ομοσπονδιακοί θέλουν να την περάσουν από πολυγράφο για τις τυπικές διαδικασίες. Η Carter δέχεται όμως τα πράγματα στραβώνουν όταν αρχίζουν να της κάνουν ερωτήσεις για τον Cal Beecher, τον άνθρωπο με τον οποίο "βγαίνει". Η ίδια δεν γνωρίζει ότι ο άντρας που την ενδιαφέρει "ερευνάται" και από τη στιγμή που το μαθαίνει αρχίζει να τον αμφισβητεί και η ίδια. Όλοι γνωρίζουμε βέβαια ότι ο Cal έχει σχέσεις με το HR, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο γνωρίζει για ποιους δουλεύει ή αν κάνει ό,τι κατηγορείται εν γνώση του.

Zoe: Πάντα ευχάριστη η παρουσία της στη σειρά. Πλησίασε τον έναν εκτελεστή να του τραβήξει την προσοχή με πολύ στυλ!!! Γενικά έχει πολύ στυλ ο χαρακτήρας της και η ηθοποιός στηρίζει πολύ καλά το ρόλο της. Στο τέλος είδαμε και φλερτάκι με Τζον... μάλλον μαζί θα την περάσουν τη νύχτα στη Σουίτα.

Κυβέρνηση: Ο Hersh είναι ελεύθερος πλέον και στέλνεται στο ξενοδοχείο να "αναλάβει" τον Άνδρα με το Κουστούμι. Τον κυβερνητικό δεν τον νοιάζει πλέον να ξεκάνει τον άνδρα με το κουστούμι, απλά θέλει να μάθει για ποιον δουλεύει και χρειάστηκε να μπουκάρει στο Υπουργείο Αμύνης. Γνωρίζουμε ότι η αιτία της εισβολής ήταν η Κάρα, η οποία δούλευε για τους Κινέζους. Πολύ μπέρδεμα η όλη υπόθεση για την Κυβέρνηση... και θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη όταν μάθουν ότι και ένας τρίτος είναι στο παιχνίδι, η Ρουτ, η οποία δουλεύει ως έμπιστη για τον Ειδικό Σύμβουλο 2 μήνες.

Υ.Γ. Ωραία η συζήτηση Carter-Finch για τον πολυγράφο με την ατάκα της Κάρτερ "πόσο έξυπνη μπορεί να είναι μία μηχανή;;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου