Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Οι Πιο Σπαστικοί Χαρακτήρες σε Τηλεοπτικές Σειρές!!!


Όσοι βλέπουμε σειρές έχουμε σίγουρα πετύχει χαρακτήρες που να μας την σπάνε απίστευτα! Που θέλουμε να μπούμε μέσα στην οθόνη και να τους σφάξουμε! Ή τουλάχιστον επιθυμούμε την αποχώρηση τους από τη σειρά. Όλοι πιστεύω θα έχουμε έρθει αντιμέτωποι τουλάχιστον μία φορά με αυτό το συναίσθημα. Παρακάτω παραθέτω τους 10 πιο σπαστικούς χαρακτήρες που έχω συναντήσει (με βάση τα δικά μου δεδομένα πάντα):

ΠΡΟΣΟΧΗ: τα κείμενα ίσως περιέχουν σπόιλερς γι' αυτό δείτε όνομα και σειρά που παίζει ο καθένας προτού προχωρήσετε στην ανάγνωση...


10. Allison Taylor (24)

Κάποιος θα μπορούσε να απορήσει με την Μάνταμ Πρέσιντεντ στη λίστα μου. Θα μπορούσε να πει: τι σου την σπάει; είναι πολύ ηθικό άτομο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι ψευτοηθική μέχρι αηδίας!!! Ακόμα και η "ψευτο-ηθική" της πρέπει να έχει μέτρο. Μα είναι δυνατόν να δικάσει την ίδια της την κόρη επειδή ήθελε να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού της;;; και αποδείχθηκε ότι το είχε μετανιώσει!!! Εγώ πιστεύω το έπαιξε τάχα μου ηθική για να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές! Εξάλλου την 8η μέρα συνεργάστηκε με τη μουσίτσα τον Λόγκαν, όπου αποκλείεται να μην ήξερε ότι θα έκανε υποχθόνιες συμφωνίες. Στο τέλος βέβαια λυτρώθηκε, αλλά έπρεπε να περάσουμε όλα αυτά;; Γι' αυτό άλλη φορά μανταμίτσα τράβα πλύνε κανα πιάτο... τα προεδριλίκια σε μάραναν... Βρε Ουστ!!!

9.  Captain Windmark (fringe)

Captain Windmark! Απορώ που οι Observers τον έκαναν αρχηγό! Καθυστερημένος όσο δεν πάει. Μιλάει πιο αργά από όσο κάνει ένα επεισόδιο True Blood να τελειώσει. Επίσης έχει αυτό το τικ να στριφογυρνάει την κεφάλα του όταν θέλει να μιλήσει. Πέρα από αυτά είναι ανέντιμος αρχηγός γιατί όταν κατάλαβε ότι η Έττα ήταν έτοιμη να θυσιαστεί, έφυγε γρήγορα αυτός χωρίς να προειδοποιήσει την ομάδα του και έτσι πέθαναν όλοι (εκτός από αυτόν!). Τώρα από την άλλη μπορεί να σκέφτηκε "μέχρι να ανοίξω το στόμα μου να τους προειδοποιήσω, θα πεθάνουμε όλοι, οπότε ας φύγω σαν κύριος". Τρία επεισόδια έμειναν, εύχομαι τα χειρότερα για τον χαρακτήρα του.... Βρε Ουστ!!!

8. Sun-Hwa Kwon (Lost)

Να τη και η ηλιαχτίδα μας! Τη βλέπετε αυτή τη σεμνή γυναικούλα που κουμπώνει μέχρι και το τελευταίο κουμπί της μπλούζας της;;; (πρόσεχε μην πνιγείς μωρή... δεν πάει πιο πάνω). Μαντέψτε! Δεν είναι τόσο σεμνή όσο νομίζετε! Είναι η γυναίκα που πίστεψε στους μύθους του σεξ και ήθελε να τους τσεκάρει μόνη της. Αρχικά (απ' ότι φαίνεται) έφαγε νίλα μετά την 1η της επαφή με τον Κορεάτη σύζυγο της και άρχιζε να πιστεύει ότι -όπως λένε οι "μύθοι"- οι σχιστομάτιδες δεν είναι τόσο ικανοί. Ωστόσο, επειδή σε εκείνα τα μέρη δεν υπάρχουν "κανονικοί", αποφάσισε να δοκιμάσει τον μύθο του "καραφλού" (που φημίζονται για τα επίπεδα τετοστερόνης... μύθος!). Οπότε κεράτωσε τον φουκαρά τον Τζιν με αυτόν τον λεχρίτη. Στη συνέχεια φαίνεται δεν την ικανοποίησε ούτε και αυτός και είπε να περάσει σε πιο σίγουρα αποτελέσματα... σε μία ράτσα που φημίζεται για skills στο κρεβάτι και μέγεθος, και αυτός είναι ο... Michael Dawson!!! Και όποιος μου πει "δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους" για δείτε εδώ, και ύστερα στο πλοίο στην 4η σεζόν που η Σαν συναντάει (έγκυος πλέον) τον Μάικλ μετά από καιρό, την ρωτάει ο Μάικλ διστακτικά διστακτικά "το είπες σε κανέναν;;;" και αυτή τρομαγμένη του απαντάει "όχι εννοείται". Μμμ, τι να εννοούν άραγε;; μήπως υπήρχε περίπτωση η Τζι-γιον να γεννηθεί μαυρούλα;;; Είμαι σίγουρος ότι άμα έπαιρνε χαμπάρι και το άλογο που κυκλοφορεί στο νησί θα το είχε περιποιηθεί .... Για να μη μακρηγορώ είναι επίσης και ψεύτρα και προδότρια! ... Βρε Ουστ!!!

7. Gemma Teller (Sons of Anarchy)

Α ρε Τζέμα, α ρε Τζέμα... πότε θα μεγαλώσεις;;; είσαι 60 χρονών γυναίκα και αντί να διαβάσεις κανα παραμυθάκι στα εγγόνια σου κάθεσαι και γκομενίζεις!!! Θα μου πεις δε σου επιτρέπουν να δεις τα εγγόνια σου... ε κάποιο λάθος έχεις κάνει! Μήπως το 1) ότι πίνεις, 2) έχεις σχέση με ιδιοκτήτη στριπτιτζάδικου, 3) ευθύνεσαι για το θάνατο του άντρα σου, 4) προδίδεις τον νέο σου άντρα, 5) ανακατεύεσαι στις ζωές των άλλων χωρίς να σου πέφτει λόγος και 6) είσαι ασταθής χαρακτήρας, έπαιξαν το ρόλο τους;;; ... Πραγματικά είναι ο χαρακτήρας με τις πιο ασυλλόγιστες αποφάσεις! Μπλέκεται εκεί που δεν την σπέρνουν και δημιουργεί όλο μπελάδες... και όσο για την αγάπη στα εγγόνια της; τα αγαπάει από καθαρό εγωισμό... Βρε Ουστ!!!! 

6. Claudette Wyms (The Shield)

Άλλη λέρα από δω! Καθόλου σεβασμός προς τους συναδέλφους της. Δε σέβεται ούτε αυτούς, ούτε την οικογένεια τους... σκαλίζει πράγματα χωρίς να πρέπει και όταν νευριάζει έχει πολύ πλάκα. Στο τέλος του 7.12 είχα χαρεί που είχε γίνει έξαλλη (ο καημένος ο Ντατς τι τραβούσε). Επίσης είναι πολύ πολύ βρωμιάρα , στο σπίτι έχει άπλυτα πιάτα πεταμένα και το πατάκι της έχει κάτουρα. Και ύστερα θέλει να έχει και άποψη η βρωμιάρα... Βρε Ουστ!!!

5. Mary Margaret (Once Upon a Time)

Την βλέπετε αυτήν στην φωτογραφία; δεν είναι αγοράκι, είναι γυναίκα! Φαίνεται ένα αθώο πλασματάκι αλλά είναι πονηρή και ύπουλη! Ευθύνεται για τον φόνο της Κάθριν στην 1η σεζόν, όσα ψέμματα και να είπε, όλοι είχαμε καταλάβει ότι αυτή κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας. Ωστόσο επειδή οι σεναριογράφοι της έχουν μία ανεξήγητη αδυναμία την αθώωσαν, αλλά η αλήθεια παραμένει. Ωστόσο είναι ανίκανη να κρατήσει ένα μυστικό και πρόδωσε τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή (Ρετζίνα) σκοτώνοντας τον αγαπημένο της! Μετά έπεισε όλο το βασίλειο ότι η Ρετζίνα την κυνηγάει για να την σκοτώσει, δυσφημίζοντας έτσι την φήμη της. Ενώ η αλήθεια είναι ότι η Ρετζίνα το μόνο που ήθελε ήταν να της προσφέρει ένα μήλο. Πέρα από αυτό έχει κλέψει τον χαρακτήρα της Χιονάτης και έχει πείσει τους πάντες στον παραμυθόκοσμο ότι αυτή είναι η αληθινή. Βάζω στοίχημα ότι στο τέλος θα αποδειχθεί ότι είναι ο Όλιβερ Τουίστ (είναι η θεωρία μου από την αρχή της σειράς). Οπότε έχουμε και λέμε: ψεύτρα, δολοφόνος, πλαστογράφος, σπιούνος... Βρε Ουστ!!!

4. Shane Walsh (The Walking Dead)

Είναι ο μόνος άνδρας που έχω βάλει στους πιο σπαστικούς χαρακτήρες (ο Observer δεν πιάνεται, είναι ουδέτερος). Καλά δεν τον λες και άντρα αυτόν... απλά αρσενικού γένους! Δεν έχει καθόλου τιμή και κάνει συνέχεια μ@λακίες. Θυσιάζει ανθρώπους για την ασφάλεια του και δρα παρορμητικά. Απαυτώνει την γυναίκα του κολλητού του και της λέει ψέματα ότι ο άντρας της είναι νεκρός. Και πέρα απ' όλα αυτά το παίζει τίμιος.... Βρε άι στο διάολο Ουστ!!!

3. Amy Farrah Fowler (The Big Bang Theory)

Παίζει να είναι ο πιο Fail χαρακτήρας που έχω συναντήσει ποτέ σε σειρά. Προσπάθησαν να φτιάξουν τον θηλυκό Σέλντον αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Ειδικά όταν η Έιμι κάνει αστεία ή συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου με την σπαστική της έκφραση μου έρχεται να πατήσω pause και να πάω να βγάλω το φαγητό που έφαγα. Άμα συνεχίσω να μιλάω γι' αυτήν θα πάω να τα βγάλω οπότε απλά και περιεκτικά.... Βρε Ουστ!!!!

2. Victoria Greyson (Revenge)

Μέγαιρα!!! Είναι πιο σατανική και από την Evil Queen του Once Upon a Time. Έχει σπαστική φωνή και ειδικά όταν το παίζει βασίλισσα και υπεράνω μου έρχεται να σπάσω την οθόνη και να την πλακώσω. Έννοια σου Βικούλα μου και η Έμιλι θα σε κανονίσει. Ελπίζω να ντροπιαστεί πολύ στο τέλος... Της αξίζει! Για να σώσει το τομάρι της, θυσιάζει άντρα, ερωμένο, κόρη, γιο και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Με λίγα λόγια , άνθρωπος ανάξιος σεβασμού.... Βρε Ουστ!!!

1. Sookie Stackhouse (True Blood)

Το True Blood φημίζεται για τους σπαστικούς του χαρακτήρες! Θα μπορούσα να γεμίσω το αφιέρωμα μόνο με αυτούς, αλλά είπα να βάλω έναν από κάθε σειρά. Όταν ήρθε η ώρα του True Blood με έπιασε η σκέψη για το ποιος χαρακτήρας είναι πιο σπαστικός. Ήμουνα ανάμεσα σε Σούκι, Τάρα, Λαφαγιετ αλλά επέλεξα την πρωταγωνίστρια που είναι η αιτία του κακού. Τι να πει κανείς για αυτήν... Τα λόγια είναι περιττά. Είναι πιο τρομακτική και από τα βαμπίρ στη σειρά! Τι; δε με πιστεύετε; Επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις για δείτε προσεκτικά-προσεκτικά εδώ!!!

Ααα και για να μην ξεχνιόμαστε... ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!
________________________________________________________________

Υ.Γ. Δεν βλέπω Gossip Girl , αλλά είμαι σίγουρος ότι άμα έβλεπα θα έβαζα μερικούς!

Υ.Γ.2. Επίσης μου την σπάει η κινεζούλα από το Greys Anatomy, η Πάττυ στο Damages και η Brenda (με τον αδερφό της) στο Six Feet Under!

Υ.Γ.3. Δεν είμαι μισογύνης αλλά οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι πιο σπαστικοί από τους αντρικούς!

Υ.Γ.4. Έβαλα έναν από κάθε σειρά.


Ερώτηση: Εσάς ποιοι χαρακτήρες σας την σπάνε περισσότερο;;;

75 σχόλια:

  1. Λοιπον ετοιμαζω αναλογη λιστα και θα την αναρτησω!! Φοβερη ιδεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ!!! Χαχαχαχα, ανυπομονώ!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγία μου η χειρότερη είναι η Amy.. Δεν παλεύεται απλά.. Μακράν η χειρότερη..


    Θα συμφωνήσω με κάποιες επιλογές από σειρές που έχω δει. Π.χ. Shane και Mary Margaret.. Χαλια κ οι 2 ευχομαι να πεθανει η Μέρυ.. Eπισης και τον Observer σιχαινομαι κ πιστευω θα το ευχαριστηθω οταν πεθανει με το να καλο..

    Με την Σαν είναι λίγο περίεργο. Δεν μου άρεσε σαν χαρακτήρας αλλά ο θάνατός της με τον Τζιν με έκανε να αναθεωρήσω κάποια πράγματα. Πολύ συγκινητικός και μ'αρεσε που πέθαναν μαζί τελικά για την αγάπη παρ'όλο που είχαν κ ένα παιδάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα που εγραψες για την Amy τα σκεφτομαι συνεχεια οποτε βλεπω επεισοδιο... ειναι ενα συχαμα.....

    Χιονατη η Υπουλη χα0χα0χ0χ0α0αχχα.... επρεπε να βαλεις και το κοριτσακι εχει ακομα πιο σπαστικα μουτρα.... μπασταρδακι.... 
    Στο Φριντζ ενας ηταν ο σπαστικος... LINCOLΝ LEE O ΛΙΓΟΥΡΗΣ....ο τυπος ειχε στο μυαλο του "Ολιβια να'ναι και οτι να'ναι" αμα ειχαμε δει κανα 2 ακομα παραλληλα συμπαντα και σε αυτες θα την επεφτε... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χειρότερη και από την Σούκι;;; :PPP ... χαχα άμα έβλεπα παραπάνω big bang μπορεί να την έβαζα σε "καλύτερη" θέση, αλλά η Σούκι έχει την πρωτιά για μένα!!!!

    Η Σαν αν και μου την έσπαγε ήταν ολοκληρωμένη σαν χαρακτήρας και μου άρεσε και εμένα το τέλος της, γι' αυτό δεν την έβαλα και στους πιο σπαστικούς (ίδια κατηγορία με την Allison Taylor από το 24). Τον Observer τον έβαλα πιο πάνω βέβαια επειδή δεν τον έχουμε δει σε πολλά επεισόδια (στην ουσία μισή σεζόν θα τον δούμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα άμα έβαζα το παιδάκι στην Χιονάτη δε θα φαινόταν ο παραλληλισμός μου με τον Όλιβερ Τουίστ :PPP

    Χαχαχαχαχα, όσο καιρό σε ξέρω άχτι τον έχεις τον φουκαρά τον Λίνκολν!!!! Ακόμα και με τη θείτσα την Ολίβια του 3.22 θα πήγαινε!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχω δει True Blood οποτε μου ειναι αδιαφορη κιολας χαχχαχα..


    Την Taylor δεν την εχω δει ακομα ειμαι στο τελος της 1ης σεζον στο 24 αλλα θα σου πω μολις την δω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sumfonw apolita gia ton sheane!!! thn ksenerwth kai adiaforh kineza, kai thn akoma poio ksenerwth kai upoulh nifitsa thn xionath!!!!

    tha prostheta sthn lista krifopligitsa ton foreman...pou thelei na ginei xalifhs sthn thesh tou xalifh (kai ta katafere telika)

    thn kseneroth lori!!! (an kai eixe irwiko thanato)

    kai fisika stavre ekanes ena terastio lathos pou den ebales sthn lista ton jofrey baratheon!!!! POU EINAI O JOFREY OEO??? prwtos prwtos eprepe na einai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την καταρα μου να εχουν η Σαν,η Βικτορια,η Σουκι ο Σειν και η Μις Κλαψα Μερυ Μαργκαρετ δεν την μπορω την ρουφι@ν@ με τπτ !!! Η Σαν ηταν μακραν ο πιο εκνευριστικος χαρακτηρας του Lost !!! H Bικτορια ειναι κακια μεχρι εκει που δεν παει αλλα ειδαμε τι μανα ειχε που να δει προκοπη !!! Η Σουκι no comment !!!! O Shane ειχε κανει ολες τις μ@λ@κιες του κοσμου ειχε παει με την γυναικα του κολλητου του την ειχε αφησει εγκυο (δικο του ειναι το παιδι παω στοιχημα) ειχε σκοτωσει τον Οτις για να σωσει τον Καρλ ΕΛΕΟΣ το χαρηκε η μαυρη μου ψυχη οταν τον καθαρισε ο ΡΙΚ !!! Last but not least η Μερυ Μαργκαρετ η κοπελα ο θεος να την κανει δεν υπαρχει τοση βλακεια καιρο ειχα να δω αυτη και ο μ@λ@κοπριγκιπας μου την σπανε απιστευτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α έτσι εξηγείται!!! ... :)))) .... ωραία όταν φτάσεις πες μου!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. +ΦΩΝΩ 100% Που ειναι ο Τζοφρευ ;;;;; Θελω να δω το κεφαλι του στον πασαλο οπως ειχε κανει με τον Νεντ-the man who passes the sentence should swing the sword-Σταρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @lusifer23:disqus  χαχαχα και η Λόρι σπαστικιά πολύ όπως και η Κάρολ , αλλά έβαλα τον Νο.1 του Walking Dead ton Shane!!! ...... Για τον Τζόφρυ το σκέφτηκα να τον βάλω, είναι σπαστικός σαν χαρακτήρας αλλά είναι γαμάτος σαν κακός... έχει πολύ ενδιαφέρον ο τηλεοπτικός χρόνος που του δίνεται!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @disqus_uShHHFdA5S:disqus  χαχαχα συμφωνούμε σε όλους εμείς!!! Δηλαδή λες ότι ο Ρικ είναι ανίκανος;;;; εγώ πιστεύω ότι είναι τζούφιος ο Σέιν οπότε το παιδί είναι του Ρικ!!! Δεν υπάρχουν και τεστ πατρότητας σε αυτό τον κόσμο να το διαλευκάνουμε!!! .... ο Μαλακοπρίγκιπας σε αυτόν τον κύκλο έχει αρχίσει να μου αρέσει λίγο που πήρε ηγετικό ρόλο!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξερω, ανικανος δεν νομιζω οτι ειναι κατι πρεπει να ειχε γινει με την Λορι αλλα τζουφιος δεν ξερω και η Αντρεα(ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ) πηγε με τον Σειν αλλα παιδι δεν επιασε :ΡΡΡ Θα δουμε πως θα ειναι το κοριτσακι αν καταφερει και μεγαλωσει αν κανει την μια βλακεια μετα την αλλη θα ειναι κορη του Σειν !!! Ε μια βελτιωση την εχει αλλα αυτο που λενε συνεχεια με την ηλιθια I always find you με σκοτωνει !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξαιρουνται η Αμυ και η Σαν, τις ανελυσες (επαρκως) εσυ. Οποτε εχω:

    Ηouse, Amber: Μακραν ο πιο μισητός χαρακτηρας σε σειρα. Επαιξε σε ολη την τεταρτη σαιζον παριστανοντας την γκομενα του Γουιλσον και με εκανε να μισησω μεχρι και τον ιδιο τον Γουιλσον. Σκατοφατσα, υφακι, σπαστικη, πορνη και ηλιθια. Ψοφησε στο φιναλε και στανιαραμε.

    Αlias, η μανα της Σιντνεη. Ραμολιμεντο, κωλογρια και σπαστικη χωρις οριο. Επισης σκατοφατσα, ορθιος εμετος και βαλε.

    24, Σερι: Μου ειχε σπασει τοσο τα νευρα που ο τροπος που ψοφησε στην 3η δεν μου αρεσε! Μιλαμε για τον ορισμο της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ομως. Και το πιο σπαστικο ειναι που ο αλλος ο χλεχλες κοτζαμ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ δεν μπορουσε να κανει καλα μια τσουλα...δλδ μην αρχισω τωρα με τα φαουλ του 24 γτ θα κανω εγκυκλοπαιδεια! Ευτυχως δεν την ξαναβλεπουμε.

    Ντεξτερ, Λαγκουερτα: Ευχαριστηθηκα οσο λιγες στιγμες το θανατο της, η γυναικα ηταν για πολλες γροθιες. Μεχρι και στον Ντεξ την ειχε πεσει καπου στην αρχη. Μετα στον Ντοουκς και μετα στον Μπατιστα. Πορνη, τελος. Πηγαινε γυρευοντας και πηρε οτι της αξιζε.

    Ηomeland, Τζεσικα: Αηδια απλα. Ανοιγω ποδια και ξεχναω να  τα κλεισω. Νταξει ειπαμε, ο Μπροντυ ηταν λιγο εκτος απο οταν γυρισε, αλλα δεν του ειχε δωσει καν μια ευκαιρια. Με το που ακουσε οτι πεθανε, τσουπ στον αλλο τον ακατανομαστο. Αντε γαμησου ψοφα καριολα. Στην τριτη ελπιζω να την απαγαγουν τρομοκρατες και να την βαλουν να ανοιγει μπυρες με την κωλοτρυπιδα της (mikeius ηταν αυτο).

    Ουατ, Ρετζινα: Ειναι προφανες οτι παντα ειμαστε (οχι ολοι βεβαια, ανεξηγητο αυτο) κατα του κακου σε μια ιστορια αλλα αυτη εχει κατι το ιδιαιτερο. Θα μπορουσα να πω πολλα (μη εκγεκριμενα απο το ΕΣΡ) για την κακια "βασιλισσα" αλλα θα αρκεστω στο να ευχηθω ο Ραμπελ να της κανει τα τρια δυο καποια στιγμη.

    ΠοΙ, αυτος ο απλυτος του HR. Νταξει ειπαμε να εισαι βρωμικος ρε φιλε αλλα αντε κατουρα και λιγο. Ποιος εισαι ας πουμε;; Το κακο με αυτον ειναι οτι κι ο δικος μας ο Φασκο δεν εχει τα καρκαλα να τον τακτοποιησει. Ελπιζω να δουμε καμια εξελιξη ικανοποιητικη στο μελλον.

    Σικαγο Φαιρ, Σεβεραιντ: ολοι εχουμε προβληματα αλλα ο τυπος ετσι οπως παει θα πεσει θυμα της φυσικης επιλογης. Και πολυ καλα θα κανει.

    TWD, Governor: διαταραγμενος, ανωμαλος, σαπιοκοιλιας. Ευχομαι να τον γδαρουν ζωντανο.

    Κοπερ, Ευα: Το επαγγελμα της τα λεει ολα. Καλο ψοφο και σαυτην.

    Αυτους θυμαμαι τωρα...σιγουρα ξεχναω παρα πολλους αλλα νταξει ενδεικτικα ανεφερα μερικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ThodwrisShady:disqus χαχαχαχα, άμα θυμηθείς και άλλους να επανέλθεις (ευκαιρία για κράξιμο ψάχνουμε!!!). Ρε 'συ την Σέρι την είχα ξεχάσει τελείως (πως τα κατάφερα;;;)... τι μου την θύμισες τώρα;;; :PPP ... To θυμάμαι και με την Λαγκουέρτα που την έπεφτε στον Ντέξτερ, έλεος δεν  ταιριάζει καθόλου με τη συνέχεια. Ωστόσο για έναν περίεργο λόγο εμένα δε μου την έσπαγε ο χαρακτήρας της, αν και είναι πονηρή και αποφασίζει πάντα με βάση την καριέρα της!!!! .... Και εγώ για τον Governor εύχομαι τα χειρότερα!!! Από αυτούς που είπες εμένα μου αρέσουν η Τζέσικα, η Ρετζίνα και ο άπλυτος του HR :P... όχι ότι τους συμπαθώ τους 2 τελευταίους επειδή είναι καλοί άνθρωποι, απλά έχουν ενδιαφέρον όταν εμφανίζονται στο γυαλί!!!! 

    @disqus_uShHHFdA5S:disqus  χαχαχαχα σωστός!!!! Οπότε περιμένουμε να μεγαλώσει το κοριτσάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. νταξει εχουν ενα ενδιαφερον συμφωνω. Η Σερι φιλε δεν ξεχνιεται και να θες. Δλδ, δε ξερω αν ημουν προεδρος τι θα εκανα...ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απέλαση από τη χώρα!!! Χωρίς 2η σκέψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19.  εισαι υπερβολικα δημοκρατικος... Ηλεκτρικη καρεκλα και λιγο της ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μπα... θα βρωμίσουμε με την γρουσούζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21.  ελμαο. καλα τοτε. απελαση στη βορεια κορεα...θα καλοπερασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τζόφρευ ο μεγαλύτερος σπαστικός που υπάρχει !!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αμάν με το παιδάκι πια... περνάει εφηβεία χαχαχα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδιά, ξεχάσατε το απόλυτο σπαστικο!! Την Ελένα από το TVD! Κάθε φορά που τη βλέπω σε σκηνή (όπου ή θα κλαίει ή θα γκρινιάζει) θέλω να σπάσω την οθόνη μου και να της την χώσω "εκεί που ο ήλιος δεν λάμπει"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για μένα ο χειρότερος κ πιο σπαστικος ρόλος που με έκανε να θέλω να σπασω την τηλεόραση και να βγάζω καντηλες ήταν η Anna Lucia στο LOST.........
    Και για το sons of anarchy, πιστεύω πως ο Clay ήταν σκάλες χειρότερος απο την Jemma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για μένα ο χειρότερος κ πιο σπαστικος ρόλος που με έκανε να θέλω να σπασω την τηλεόραση και να βγάζω καντηλες ήταν η Anna Lucia στο LOST.........
    Και για το sons of anarchy, πιστεύω πως ο Clay ήταν σκάλες χειρότερος απο την Jemma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαχαχα, έλα μωρέ τη φουκαριάρα έχει και αυτή τα προβλήματα της... ποιον από τα 2 αδέρφια να διαλέξει :PPPP ... πιο σπαστική από το VD μου φαίνεται η Κάρολαιν! Αλλά έχω καιρό να δω vd οπότε την ξέχασα :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πως είναι ετσι ρε πούστη η Σούκι, ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    Ακόμα δεν εχω αρχίσει τη νεα σεζόν εξαιτια της, (οχι οτι τρελαίνομαι κιόλας για τη σειρά ...)
    ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΑΑΑΑΑΑΑ.
    χαχαχαχαχαχα τωρα ειδα τη 2η ΤΗΝ ΜΠΟΥ που χεις βάλει, χαχαχαχαχαχαααααα, ΘΑ ΞΕΡΑΣΩΩ ΡΕΕΕ

    Καλα και η Carrie απ το Homeland, τρελο σπάσιμο κ εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαχαχαχαχα, σας προειδοποίησα για τη 2η φώτο... είναι το χαμόγελο που σκοτώνει!!!! Και εγώ εξαιτίας της Σούκι κυρίως σταμάτησα το True Blood (και λόγω θέματος που βαριόμουν και λόγω σπαστικών χαρακτήρων κτλ). 

    Η Carrie εμένα μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. stayro ksexases ton megalytero kseneroto pou bghke sthn tv k pou thistixos epezai sthn kalyterh seira pou ebgale h tv ton 




    Hugo apo thn lostara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όχι ρε συ ο Χιούγκο είναι η απόλυτη Λατρεία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για την Taylor διαφωνούμε, αλλά και μένα μου την έσπασε στην 8η σεζόν... Στην 7η ήταν μια χαρά! Θηλυκός Palmer... Άμα ήταν ψευτο-ηθική όπως λες, θα έκανε τα στραβά τα μάτια για την κόρη της... "και αποδείχθηκε ότι το είχε μετανιώσει" Δηλαδή αν κάποιος σκοτώσει κάποιον και μετά το μετανιώσει, δεν πρέπει να τιμωρηθεί; Πρέπει να αφήνεται ελεύθερος; :P Νταξ, στην 8η σεζόν έπεσε θύμα των φιλοδοξιών της... Ήθελε πάση θυσίας να πετύχει την υπογραφή της συνθήκης και την πάτησε για τα καλά...

    Οι 3 πιο σπαστικοί χαρακτήρες για μένα:

    3. Joffrey (τελείως σπαστικός, αλλά γουστάρω να τον βλέπω)
    2. Dexter (η μλκ του και η ηλιθιότητά του δεν έχουν όρια ώρες ώρες)
    1. Baltar (όποτε τον έβλεπα ήθελα να του σπάσω τα μούτρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μα η κόρη της δεν τον σκότωσε , μετάνιωσε για την κλήση και πήρε να ματαιώσει την "δουλειά". Εξαλλού δολοφόνος ήταν ο άλλος, οπότε θα μπορούσε να κάνει τα στραβά μάτια (το κείμενο κυρίως όμως για πλάκα το έγραψα για όλους :P). 

    Από αυτούς που λες και εγώ γουστάρω να βλέπω Τζόφρυ γι' αυτό δεν τον έβαλα... Dexter μου αρέσει, και τον Μπάλταρ δεν κατάφερα να τον γνωρίσω... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34.  Καλύτερα που δεν κατάφερες να γνωρίσεις τον Βλάκαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35.  Ξεκινάω με Λοστ:



    1.      
    1.ΤΖΙΝ . Εσείς κράζετε την Σαν, αλλά τι να κάνει
    και η γυναίκα, έτσι όπως φερόταν ο Τζιν, λογικό να ξενερώσει με την πάρτη του
    και να κοιτάζει δεξιά κι αριστερά. Ο τύπος (εντάξει, μόνο τον πρώτο καιρό) ήταν
    τραγικός. Αφού όποτε είχε flashback με αυτούς τους 2 βαριόμουνα εντελώς….


    2.      
    2 ...προφανώς δεν θα μιλήσω για μικρότερους ρόλους
    (όπως π.χ. για τον ΑΡΤΖ) γιατί αλλιώς θα γράφω μέχρι μεθαύριο..


    3.      
    3. Την ΚΕΙΤ δεν την χώνεψα ποτέ. Πανέμορφη, μου
    άρεσε ο ρόλος της, αλλά μεγάλη καριολίτσα ρε παιδιά. Μέχρι το τέλος δεν
    μπορούσε να αποφασίσει με τίποτα. Πως δεν την έδειραν στο τέλος ο Σώγιερ και ο
    Τζακ?! :Ρ Πάντως το καταευχαριστήθηκα όταν της την είπε ο Σώγιερ «Σε καμιά
    βδομάδα, θα βρεις κάποιο λόγο να θυμώσεις με τον Τζακ και θα ‘ρθεις ξανά σε
    μένα» Μετά έφαγε χαστούκι βασικά και αυτό αποδεικνύει πόσο ξύλο ήθελε η ίδια η
    Κέιτ, αλλά τελοσπαντων.. Ε όχι να λέτε για τη Σαν και την Κέιτ να την αφήνετε
    έξω που είναι η καλύτερη του είδους!


    4.      
    4. Επίσης μου την έσπαγε η ΑΝΝΑ ΛΟΥΣΙΑ. Η δεύτερη
    σεζόν δεν μ’ αρέσει εξαιτίας της (έχω δει όλο το λοστ πόσες φορές, αλλά τη
    δεύτερη σαιζόν την πηδάω :Ρ)


    5.      
    5.Και άφησα τελευταίο από το καστ του λοστ  τον μεγαλύτερο σπαστικό για μένα, τον ΤΖΑΚ.
    Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα εκνευριστείτε γιατί ο Τζακ ήταν απ’ τους
    αγαπημένους σας, αλλά τι να κάνω ρε παιδιά… Ο τύπος ήταν μεγάλη κομπλεξάρα.
    Καταρχάς, με όποια γυναίκα φλέρταρε, του την πηδούσε ο Σώγιερ (Κέιτ, Άννα-Λουσία,
    Τζούλιετ). Αφού ήταν μεγάλος φλώρος. Πόσο καιρό ήταν με την Κέιτ κώλος και
    βρακί και ούτε φιλάκι δεν είχε παιχτεί (με εξαίρεση το φιλί που του έδωσε η Κέιτ
    έχοντας ψυχολογικά προβλήματα και το μετάνιωσε σε 1’’) ενώ ο Σώγιερ δεν έχανε
    ευκαιρία... Και τα γκομενικά ήταν το λιγότερο! Όλη την ώρα κολλημένος στο πως
    έβλεπε αυτός τα πράγματα.. Μην ακούσει καμιά δεύτερη γνώμη, θα πάθει τίποτα. Τουλάχιστον
    άκουσε τον μπαμπάκα του κι έγινε γιατρός κι έτσι ήταν χρήσιμος στο νησί.
    ..ντάξει, καλός ήταν και σαν ηγέτης και του έδωσαν και ωραίο ηρωικό τέλος, αλλά
    εν κατακλείδι εκτός από τα ιατρικά που ως εκ τούτου άρχισαν να τον
    εμπιστεύονται και οι άλλοι και έγινε ηγέτης, δεν ήταν καλός σε τίποτα. Ειδικά
    όποτε μιλούσε με τον Λοκ ήταν τόσο εκνευριστικός και κολλημένος που ήθελα να
    τον χαστουκίσω μπας και ταρακουνηθεί λίγο ο εγκέφαλος και ισιώσει!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ..aa vgike ligo terastio.. ego to eixa xoris ta kena k mia fora tous ari8mous.. :( sry...
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άμα έβαζες άλλους χαρακτήρες θα σου έβγαινε μια χαρά :PPPP 

    Τους συμπαθώ όλους όσους είπες :) ... ο Τζιν ήταν λίγο σπαστικός στην αρχή, αλλά μετά τον συμπάθησα, αλλά συμφωνώ στο ότι τα Κορεάτικα επεισόδια ήταν λίγο βαρετά (ρίχνω το φταίξιμο στην Σαν όμως!). Και η Κέιτ μπορεί να ήταν λίγο "ανοιχτή σε προτάσεις", αλλά δεν δοκίμαζε "θρύλους"... με 2 άντρες μπλέχτηκε και δεν απάτησε κανέναν!!! ... όσο για τον Τζακ, εμένα στην αρχή μου ήταν λίγο αδιάφορος αλλά από το 2007 και μετά (σε χρονολογία Lost, δηλαδή όταν πίστεψε στο νησί) μου άρεσε τρελά ο χαρακτήρας του... ήταν ο νέος Λοκ!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38.  χαχαχα Αν ήσουν στη θέση του Τζακ ή του Σώγιερ όμως δεν θα τη
    δικαιολούσες και πολύ.. :Ρ Κι εμένα εννόειται ότι μ'άρεσε περισσότερο ο
    Τζακ αφού πίστεψε στο νησί και μετά! ...για τις άλλες σειρές θα γράψω τις επόμενες μέρες γιατί έχω διάβασμα γαμώτο... (εξεταστική : (  )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μμμ, τώρα που το λες όχι δε θα την δικαιολογούσα χαχαχαχαχα :PPP ... καλά όποτε θες εδώ είναι το θέμα δεν φεύγει...!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. xaxaxaxaxa :P  ..to ksero oti stin eksetastiki exoume perissotero
    eleu8ero xrono.. gi'auto spoudazo edo k 7 xronia k akoma n teleioso...
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χαχαχα ωραία είσαι, νομίζω πρέπει να αλλάξουμε τακτική, εγώ από του χρόνου μπαίνω στα "επιπλέον" χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Mary Margaret Blanchard απο το Once Upon a Time μιλαμε για το απολυτο σιχαμα-ξενερωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. εγω θα ελεγα και την Ειπριλ απο grey s anatomy μας το εχει πρηξει πια αυτο το θεμα με την παρθενια της και τη συμπεριφορα της στον αλλον και σε ολους γυρω απο αυτο το θεμα λες και το εχει ταξει και ειναι αγιο που το θελει ανεγγιχτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν βλέπω Greys, αλλά αν έβλεπα είμαι σίγουρος ότι θα έβαζα κάποιον στη λίστα :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. στο revenge διαφωνω.ο αντρας της θα πρεπε να ναι στη λιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καλά και οι 2 είναι... πάρτον έναν και χτύπα τον άλλον! Αυτή μου τη δίνει περισσότερο όμως γιατί είναι τελείως αδίστακτη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. πολυ καλο ειναι και το αρθρο του oneman στο αντιστοιχο ''οι 7+6+1 πιο αχρηστοι β χαρτακτηρες στις σειρες'' αν και διαφωνω με τη Φοιβη και την Κειτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ναι το είχα διαβάσει, πολύ καλό, αν και συνήθως οι γνώμες διαφέρουν σε τέτοια άρθρα, αλλά είναι ωραία πηγή για συζήτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Stavre nomizw xriazete mia nea anarthsh pano se auto to thema....exoun bgei arketa nea fintania sthn fetinh season xaxaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χαχαχα, δεν έχεις και άδικο... Καμία πρόταση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 1h kai kaliterh "Emma Hill" apo to following
    2h "Charlie Matheson" (gnosth kai ws saura) apo to revolution!!!
    3h "Rachel Matheson" (gnosth kai ws klapsomouna mana ths sauras)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. A ναι ρε συ, η Έμμα θα μπει στην ίδια θέση με την Μαίρη-Μάργκαρετ!!!! .... θα βάλω μία φωτογραφία και για τις 2 (κατάλαβες ποια!!!).

    Το Revolution το σταμάτησα μετά τον πιλότο και δεν είδα πόσο σπαστικός είναι ο χαρακτήρας της Τσάρλι... αλλά την Τζούλιετ δε μου πάει η καρδιά να την ονομάσω "σπαστικό χαρακτήρα", οπότε καλύτερα να μη δω Revo για να μην δω πόσο σπαστικός μπορεί να γίνει ο χαρακτήρας της Μίτσελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. OMG τι πουτάνα είναι η Kate ρε. Μόλις την έπιανε το κλάμα πήγαινε πηδούσε όποιον από τους 2 έβρισκε μπροστά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. χαχαχα, κάθε χρόνο θα χρειάζεται ανανέωση :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. o Captain Windmark αν και ήθελα να μπω στην οθόνη στο επεισόδιο που σκοτώνει την μικρή είναι από τους ''ωραίους'' κακούς.Hands down για Amy Farrah Fowler!Έχω δει είκοσι φορές κάθε κύκλο του Big Bang Theory[χωρίς υπερβολές(πείτε με καμμένο δεν πειράζει)] και πιστεύω ότι έριξε λίγο το επίπεδο αν και στον τελευταίο κύκλο κάτι κάνει.True blood έχω παλέψει να το δω 2 φορές παρακαλώ αλλά σταμάτησα στα τέλη της 1ης σεζόν και ίσως η Σούκι είναι ο λόγος.Για Lost ο έρωτας είναι μεγάλος οπότε δεν κρατάω σε κανέναν τπτ. Αλλά με διαφορά ο πιο σπαστικός χαρακτήρας είναι η Elena Gilbert,δεν υπάρχει το κορίτσι μας έχει σπάσει τα...νεύρα.μεγάλη ξενέρα και το TVD που το σταμάτησα στα τέλη της 4ης!!είναι και άλλοι πολλοί αλλά κουράστηκα να γράφω :P


    Υ.Γ: Ρεεε τώρα το θυμήθηκα η γυναίκα του πρωταγωνιστή στο Walking Dead..τι σπασα..τέτοιο είναι αυτή .Διόλου τυχαίο αφού και στο Prison Break με έφτανε στα όρια πολλές φορές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δε θα τον έλεγα "ωραίο" κακό... η ερμηνεία του μου την έδινε!!! Στο Big Bang έχω μείνει 2 σεζόν πίσω, θα κάνω ένα catch-up σύντομα!!!
    Το ΤVD το έχω αφήσει στο τέλος του 3ου, αλλά κάποια στιγμή ίσως δω και την συνέχεια! Για Lost και True Blood έχεις απόλυτο δίκιο :))))


    Υ.Γ. στο prison break μου άρεσε εμένα... στο twd έκανε τη ζημιά... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΝΕW ENTRIES: η Ilithyia απο spartacus και η Εμμα από το the following

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. O Walder Frey kai o Roose Bolton apo to game of thrones!!!
    O Felix apo to Orphan Black!
    H Freddie Lounds apo to Hannibal!
    O Ted apo to Rectify!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ρε συ πως την ξέχασα την Ηλίθια;;; ήταν πολύ Ηλίθια, έπρεπε να μπει!!!! Καλά η Έμμα είναι η δίδυμη αδερφή της Μέρυ Μάργκαρετ, θα της βάλω στο ίδιο ποστ (2 σε ένα, νοικοκυρεμένα!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συμφωνώ για τους χαρακτήρες του Got και τον Ted... η Freddie Lounds αν και ο χαρακτήρας της όντως φέρνει σε κάτι σπαστικό, μου αρέσει (μου αρέσει και η ηθοποιός :P ) .... ξεκίνησες Orphan Black;;; θα το δω μέσα στις διακοπές μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συμφωνώ απόλυτα με την Σούκι η οποία είναι η πιο άσχημη και αντιπαθητική πρωταγωνήστρια που έχει υπάρξει σε σειρά! Τόσες κοπέλες υπάρχουν στον πλανήτη αυτή βρήκαν?! Συμφωνώ επίσης για τον Shane (πόσο χάρηκα όταν πέθανε δεν περιγράφεται!)... από το Once η Mary Margaret φυσικά και από το Bates Motel ο Norman μας σπάει τα νεύρα πραγματικά εμένα και του κολλητού μου... να φανταστείς σε κάθε επεισόδιο μόλις τον βλέπουμε λέμε: πως είσαι έτσι γ@μώ την τρέλα μου γ@μώ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ναι ρε συ, τελείως fail η κοπέλα... την πήραν και για πρωταγωνίστρια τρομάρα τους!!! .... για τον Νόρμαν πως και έτσι;;; εμένα μου αρέσει πολύ σαν πρωταγωνιστής (αν και κλέβει την παράσταση η Vera Farmiga). Αλλά έχοντας δει το Psycho εκτιμάω πολύ και την ερμηνεία του πιτσιρικά που φέρνει αρκετά σε αυτήν του Anthony Perkins!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Στο ρόλο του μια χαρά είναι... η φάτσα του είναι που μου τι σπάει! :P Πάντως η Vera Farmiga συμφωνώ ότι είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ααα, άλλο αυτό!!! ... Φέτος η Βέρα Φαρμίγκα είναι υποψήφια για Έμμυ, ελπίζω να το πάρω (η αγαπημένη μου από τις γυναίκες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. οκ ενταξει συμφωνω με τα περισσοτερα αλλα εχω μια ενσταση... πως ειναι δυνατον να μην ειναι στην λιστα η Skyler White (Breaking Bad)????? ειναι ο πιο μισητος χαρακτηρας μετα την Σουκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Συμφωνώ ότι είναι σπαστικός χαρακτήρας, αλλά οι άλλοι 10 μου την έσπαγαν περισσότερο!!! Η Σκάιλερ είχε τους λόγους της που ήταν τόσο σπαστική (βέβαια βοήθησε και η Anna Gunn). Αλλά από το Breaking Bad πιο σπαστική μου φαινόταν η κλεπτομανής αδερφή της, Μαρή... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Βασικα και οι δυο ειναι για τα πανηγυρια!!!! :P Και οι δυο μου την εσπαγαν απο την αρχη της σειρας αλλα για καποιο λογο τη Skyler τη μισω λιγο παραπανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. το οτι απο τους 10 τηλεοπτικους χαρακτιρες εχεις διαλεξει τις 8 γυναικες, δεν ειναι λιγο περιεργο? στην θεση σου θα ξανα τσεκαρα καποια πραγματα για τον εαυτο μου και τον τροπο που βλεπω τους αλλους, ειδικα τις γυναικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. τις 6 από τις 8 δεν τις λες και "γυναίκες" :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Χαχαχαχα, έλα μωρέ τον άνθρωπο... σε αφήνει για το τέλος εσένα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Για εμένα ο πιο σπαστικός χαρακτήρας που έχω δει ποτέ είναι μακράν η Skyler White! Μιλάμε για μεγάλη καριόλα! ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER! Δε φτάνει που ο Walter ετοιμοθάνατος άνθρωπος κάνει ότι μπορεί για να μαζέψει λεφτά για αυτή και τα παιδιά της για να μη την πετάξουν στον δρόμο αυτή του απαγορεύει να δει τα παιδιά του χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα , πάει πηδιέται με το αφεντικό της , του χαρίζει 600 χιλιάρικα δολάρια λες και είναι καραμέλες και τα λέει χαλαρά στον Walter λες και είναι φυσιολογικό! Άσε που αλάζει 10 φορές γνώμη για το αν θα τον βοηθήσει και του έβγαλε και μαχαίρι στο τέλος. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΩΡΗ!!!
    Γενικός στο Breaking Bad στα τελευταία επεισόδια μου την έδιναν όλοι! Ο Jesse έγινε προδότης , ο Hank έκανε τα στραβά μάτια για την κλεπτομανή γυναίκα του – καλά για την Marie δε το συζητώ μάλλον το έχουν οικογενειακός το πρόβλημα , το παραπληγικό παιδί του τον κάρφωσε στην αστυνομία έτσι για ευχαριστώ που του μάζεψε 10.000.000 δολάρια ο Todd άλλος αχάριστος από κει και για την Lydia το χάρηκα πιο πολύ από όλους που το έπαιζε και αθώα! Πέρα από τον Walter στο τέλος μόνο ο Saul και οι guest stars Huell και Skinny Pete δε μου την έδιναν! Πιστεύω πήραν όλοι ότι τους άξιζε στο τέλος!

    Και επιδή έχω όρεξη για κράξιμο άλλοι σπαστικοί:
    Shane Walsh (The Walking Dead) – Γυρεύοντας πήγαινες φίλος τα θελες και τα έπαθες!

    E.B. Farnum (Deadwood) – Δεν ήταν κακός αλλά μεγάλος γλύφτης! Πως δε τον καθάρισε ο Σβάρετζεν απορία το έχω… ΛΕΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

    Laurel Lance (Arrow) – Δεν έχω καταλάβει το ρόλο βαράει! Το μόνο που κάνει είναι να πίνει να χαπακόνεται , να κατηγορεί τον Oliver και την Sara ακόμα και όταν είχαν πεθάνει αλλά όταν πήγαινε αυτή με τον κολλητό του νεκρού φίλου της ήταν ηθικό! Παλιό ξέκολο! Και είναι λες και της έριξε μπουκέτο ο Slade από το πολύ μπότοξ! :P Άτε να χαθείς! Ατέ να χαθείς! :p

    Anna (V) – Καταρχήν στην εξωγήινη μορφή της είναι πιο εμφανίσιμη! Και διέσχισε μισό γαλαξία για να κατακτήσει τη γη και να βρει γαμπρό για την κόρη της.

    Carol (The Walking Dead) – Δεν βάζει γλώσσα μέσα δε χρησιμεύει πουθενά – ίσα ίσα μόνο προβλήματα φέρνει και έχει και την απαίτηση να τη βοηθάνε! Μου φαίνεται ότι ο άντρας της είχε δίκαιο που τη σάπιζε στο ξυλο.

    Cersei Lannister (Game of Thrones) – Πηδιέται με τον ένα της αδερφό (και μάλιστα πάνω στο φέρετρο του ψόφιου Joffrey) και του κάνει πλύση εγκεφάλου να σκοτώσει τον άλλο της αδερφό.Ήθελα να την δω τι θα έκανε όταν ο Tywin θα την έβαζε να παντρευτεί αλλά τη γλύτωσε…Να πω την αλήθεια ο Joffrey μου άρεσε σαν χαρακτήρας σε αντίθεση με τη μάνα του. Και μιας και είπαμε για το Game of Thrones , η Kalisi από πού και ως που δικαιούται το θρόνο; Δε της είπαν τι έκανε ο μπαμπάκας της και έχασε τον θρόνο; Και με τον πόλεμο που σκοπεύει να κάνει (αν γίνει τελικά θα έχει τόσες απώλειες) θα είναι πιο ηθική από τους άλλους! Ρε δεν κάθεσαι στα αυγά σου κυρά μου!

    Gemma Teller (Sons of Anarchy) – Πριν από δυο εβδομάδες ξεκίνησα την σειρά , στους 3 πρώτους κύκλους που έχω δει χώνει τη μύτη της παντού , οπότε φαντάζομε τη συνεχεία!

    Όλοι από το The Vampire Diaries πλην Klaus και Damon.

    Και τέλος από True Blood : Andy Bellefleur : Μπεκρής μπάτσος που κατηγορεί όλους για εγκλήματα που δεν έκαναν… Arlene Fowler : Υστερικιά ,Lafayette Reynolds Δεν περιγράφω , Lettie Mae Thornton Δήθεν θεοσεβούμενη αλκοολική , Ginger Άλλη υστερική , Sarah Newlin το παίζει και θεούσα τρομάρα της και φυσικά τελευταία και καλύτερη η Maxine Fortenberry! Σκατόγρια βλαχάρα επεμβαίνει στη ζωή του 30αχρονου γιου της λες και είναι 10αχρονο! Το πόσο χάρηκα μόλις της ξερίζωσαν την καρδιά δεν περιγράφεται!

    ΥΓ: Γιατί τέτοιο μίσος για το True Blood και την Sookie; Εντάξει είναι ηλίθια κάτι ώρες , αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και μένα δεν μου άρεσε η Σαν. Σκατόφατσα.
    Συμφωνώ και για τον Σέιν και φυσικά για την Έιμι. Επίσης στο TBBT με εκνευρίζει και η Πενυ και η Μπερναντέτ. Γενικά είναι ύπουλες και πονηρές και δεν μου αρέσει ο τρόπος που ελέγχουν ή κοροϊδεύουν τους Σέλντον, Λέοναρντ και Χάουαρντ. Πλεον κάνω skip τις σκηνές που είναι αυτές οι 3 ηλίθιες μαζί και κάνουν ηλίθιες γυναικείες συζητήσεις. Άλλα περίμενα απο αυτή τη σειρά.

    Τέλος, απο το Arrow (και το The Flash) με εκνευρίζει αφάνταστα η Felicity. Έβαλα προχθές να δω το 18ο επεισόδιο του Flash και ήθελα να σπάσω την οθόνη στη σκηνή που η Felicity έλεγε στην Κέιτλιν ότι ο Πάλμερ είναι σαν τον Μπάρι στο σώμα του Όλιβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή