Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Σχολιασμός: Person of Interest 2.11 - 2πR


Γενικά: Το PoI ξεκίνησε νωρίς για το 2013 με ένα απολαυστικό επεισόδιο. Είχε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες PoI αριθμούς. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι η έλλειψη του John Reese δεν κόστισε στη σειρά γιατί είδαμε έναν αριθμό που έτσι κ' αλλιώς μπορούσε να σταθεί μόνο με Finch. Ο Michael Emerson θύμισε πολύ τον ρόλο του Dr. Linus στο Lost, όπου ήταν και αυτός καθηγητής και έθετε προβληματισμούς στους μαθητές του (και σε εμάς τους θεατές προφανώς). Ειδικότερα η ανάλυση του Harold για το π ήταν φοβερή που έκανε τον παραλληλισμό με την πραγματικότητα... στο π περιέχονται τα πάντα μέσα... κάθε πιθανός συνδυασμός (έκλεισε το μάτι και στη μηχανή!).

Person of Interest: Ο PoI ήταν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες όπως είπα και παραπάνω. Ήταν νεαρός, ιδιοφυΐα... θύμιζε λίγο στον Finch σε νεότερη ηλικία (αν εξαιρέσεις ότι ήταν λίγο ριψοκίνδυνος). Ο νεαρός είχε χάσει τον αδερφό του σε ατύχημα με το μετρό καθώς "παίζανε" και από τότε θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο... σταμάτησε να ζει! Έμπλεξε με εμπόριο και δεν ενδιαφερόταν για το μέλλον του. Ωστόσο, όπως κάθε Person of Interest, χρειαζόταν τον Finch να τον βάλει στο σωστό το δρόμο.... και πιστεύω τα κατάφερε!!! Ελπίζω να τον ξαναδούμε!!!

Reese/FBI: Ο Reese βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Η Κάρτερ κατάφερε να αλλάξει τα στοιχεία (DNA, δακτυλικά αποτυπώματα) του Άνδρα με το Κουστούμι  αλλά ο Ντόνελι είναι πεπεισμένος ότι ο εκδικητής βρίσκεται εκεί. Έτσι βάζει τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται (την Κάρτερ) να ανακρίνει τους 4 άνδρες, ξεκινόντας από τον... πραγματικό Man in the Suit!!! (η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο).

Spoilers!!!!: Σε αυτό το επεισόδιο φάγαμε πολλά spoilers για τη συνέχεια της σειράς. Είδαμε τι θα γίνει στο επόμενο, στο μεθεπόμενο όπως και σε κάθε άλλο επεισόδιο. Μάθαμε για το season finale, όπως επίσης και για τις εξελίξεις στο τέλος της σειράς. Μπορεί να μην το προσέξατε αλλά τα μάθαμε όλα (!). Άμα δεν το παρατηρήσατε μπορείτε να μπείτε εδώ με δική σας ευθύνη!!! Κάπου εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου