Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

10 Σειρές της Επόμενης Σεζόν που μπορούν να Επιτύχουν


Ως γνωστόν, αυτή τη περίοδο τα κανάλια δέχονται σενάρια και αποφασίζουν ποια από αυτά θέλουν να δουν στο πρόγραμμα τους την επόμενη σεζόν και ποια όχι. Στα σενάρια που τους ενδιαφέρουν, βάζουν μπροστά την παραγωγή ώστε να γυριστεί το πιλοτικό επεισόδιο (το πρώτο επεισόδιο με λίγα λόγια). Από εκεί και πέρα αφού δει το κάθε κανάλι όλους τους πιλότους που έχει παραγγείλει, διαλέγει τους καλύτερους και συνεχίζει η παραγωγή νέων επεισοδίων (ανάλογα με το πόσες νέες σειρές θέλει να βάλει στο πρόγραμμα). Παρακάτω παραθέτω 10 "πιλότους" που πιστεύω ότι θα άξιζαν να γίνουν σειρές...

Backstrom (cbs): Από τον παραγωγό του Bones, Hart Hanson. Αφορά έναν υπέρβαρο, προσβλητικό, οξύθυμο ντετέκτιβ καθώς προσπαθεί χωρίς καμία επιτυχία να αλλάξει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του.

Hostages (cbs): Μία ταλαντούχα χειρούργος της Ουάσιγκτον επιλέγεται να εγχειρήσει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται στο κέντρο μιας συνωμοσίας, όταν απαγάγουν την οικογένεια της. Η Ellen πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σώσει τον άντρα και τα παιδιά της.

S.H.I.E.L.D. (abc): Spin-off της ταινίας Avengers.

Sleepy Hollow (Fox): Μία μοντέρνα εκδοχή του μύθου του ακέφαλου καβαλάρη.

The List (Fox): Όταν αρχίσουν να δολοφονούνται άτομα από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, θα αρχίσει ένα ανθρωποκυνηγητό γι' αυτόν που έκλεψε τη λίστα που περιέχει ολονών τις ταυτότητες.

The Originals (cw): Spin-off του Vampire Diaries.

The Returned (abc): Τι γίνεται όταν οι άνθρωποι που έχει θρηνήσει και θάψει εμφανιστούν στην πόρτα σου χωρίς να έχει περάσει μία μέρα;;; Οι ζωές των ανθρώπων της Aurora θα αλλάξουν όταν οι αγαπημένοι τους άνθρωποι που ήταν νεκροί... επιστρέψουν.

The Selection (cw): Η σειρά εξελίσσεται 300 χρόνια στο μέλλον, και εστιάζει σε ένα φτωχό κορίτσι το οποίο επιλέγεται από την λοταρία να λάβει μέρος σε ένα διαγωνισμό ώστε να γίνει η επόμενη Βασίλισσα.

The Sixth Gun (NBC): Μία Western σειρά φαντασίας, όπου περιστρέφεται γύρω σε 6 μυθικά όπλα, το καθένα από αυτά με τη δική του δύναμη. Ο πιλότος είναι βασισμένος στην ομώνυμη γραφική νουβέλα.

Venice (abc): Μία μοντέρνα εκδοχή του "Romeo and Juliet" που περιστρέφεται στις 2 αντίπαλες οικογένειες και στην απαγορευμένη και επικίνδυνη αγάπη μεταξύ τους, καθώς και στην μάχη των 2 οικογενειών για τον έλεγχο του Venice.

Δε μπορώ να πω ότι περιμένω κάποια με αγωνία, αλλά νομίζω ότι από όλες αυτές οι συγκεκριμένες 10 σειρές έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον και μπορούν να γίνουν επιτυχίες με τον κατάλληλο χειρισμό. Από αυτές με ένα καλό casting στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ίσως αποδειχθεί διαμαντάκι το Backstrom (Jorge Garcia που είσαι???). Από εκεί και πέρα περιμένουμε να γυριστούν οι πιλότοι και να πάρουν το πράσινο φως.

Εσείς ξεχωρίζεται καμία από αυτές τις 10 ή από τις υπόλοιπες;;;

16 σχόλια:

  1. Ποτε αρχιζει το backstorm Και το The list?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα πάρουνε το πράσινο φως... λογικά από Σεπτέμβρη (όπως και οι υπόλοιπες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορω να φανταστω τον Χιουγκο οξυθυμο !!! Ισως λιγο  http://www.youtube.com/watch?v=zmwTfDqTi9g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον έχεις ξεχάσει αυτό ... http://tv-island.blogspot.gr/2012/08/jorge-garcia.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to "the returned" mou fainetai arketa endiaferon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πληροφοριακά η συγκεκριμένη σειρά βασίζεται σε μία γαλλική με τίτλο "Les Revenants" ... υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι για την πρώτη σεζόν αν θες να την τσεκάρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1) Μεφαλη μαπα αλλα στην αμερικη θα πετυχει
    2) Καμια πρωτοτυπια 
    3) και 4) μαρεσουν σαν ιδεα αλλα ειναι νταξει φτανει, στο τελος θα βλεπουμε μονο σειρες βασισμενες σε ταινιες η κομιξ
    5) καλουτσικο, 
    6) δεν σχολιαζω7) Τι θα γινει;8)Γελαει ο κοσμος με την ιστορια 9) Μου εκανε περισσοτερη εντυπωση απο ολα10) ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχαχα, εντάξει αυτές είναι απλά οι "ιδέες". Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούνε... επίσης κάπου είδα και περιγραφή που μοιάζει με Lost, αλλά παίζει να είναι κωμωδία... 
    Εμένα το 1 και το 9 μου αρέσουν περισσότερο!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9.  Thnx!! :)  ..kai i 9 m'arese (me vasi tin arithmisi tis Evis) alla den ta pao kala me ta western.. opote 8a deiksei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. apo autes ths 10 seires tha riksw mia matia mono sto S.H.I.E.L.D. kai sto Sleepy Hollow (kai auto mono kai mono eksetias twn tainiwn pou exw dei)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11.  Και φυσικά θα είναι χειρότερη από την Γαλλική (δεν την έχω δει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λογικά ναι... έτσι πάει συνήθως, το original είναι πιο ωραίο!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το 1 μου θυμηζει μια εναλλακτικη μορφη του μονκ... και περα απο τον πρωταγωνιστη θα εχει της κλασσικες αστυνομικες ιστοριες, και αρχισα να το βαριεμαι αυτο ακομα και στο Μενταλιστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγώ τις βαριέμαι γενικά τέτοιες υποθέσεις... γι' αυτό επιμένω στο casting και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα! Τέτοιες σειρές εκεί βασίζονται περισσότερο (Mentalist, House, Monk) ... αν και δεν έχω δει καμία από αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λογικά μόνο στο S.H.I.E.L.D. θα δώσω ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή