Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

O J. J. Abrams Συνεχίζει με 2 Νέες Σειρές!


Ο J.J. Abrams δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να βγάζει σειρές στην πορεία και στο νέο genre που έχει δημιουργήσει ο ίδιος μέσω του στουντιου παραγωγής του, Bad Robot Productions. Ο ίδιος έχει 2 σενάρια για την επόμενη σεζόν, μία σειρά για το NBC με το οποίο υπάρχει ήδη μία ενεργή συνεργασία (Revolution) και μία σειρά για το Fox, όπου μόλις τελείωσε τo Fringe, αλλά οι συνεργασία καναλιού και JJ φαίνεται δεν έχει τελειώσει. Διαβάστε παρακάτω τη θεματολογία των 2 σειρών του...

Η σειρά που προορίζεται για το NBC θα ονομάζεται "Believe". Θα ασχολείται με τη σχέση ενός κοριτσιού που κατέχει μία μεγάλη δύναμη/χάρισμα η οποία θα εμφανιστεί σε 7 χρόνια, και ενός άντρα που θα αποδράσει από την φυλακή για να την προστατεύσει από αυτούς που θέλουν να την εξοντώσουν. Έχει ξεκινήσει ήδη το casting για τη σειρά, αυτή τη στιγμή ψάχνουν για τη νεαρή κοπέλα.

H 2η σειρά του JJ Abrams (που προορίζεται για το Fox) είναι ακόμα άτιτλη. Περιγράφεται ως μία αστυνομική σειρά δράσης. Θα εξελίσσεται στο κοντινό μέλλον, όπου οι αστυνομικοί του Los Angeles θα συνεργαστούν με εξελιγμένα ανθρωπόμορφα ρομπότ. 

8 σχόλια:

  1. Πολυ μαπα η 2η...
    Και αυτη η φωτο ειναι λιγο παρεξηγησιμη. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχα όντως!!! Εγώ σκύβω να μη με πιάσει :PPP ... συμφωνώ για τη 2η, η 1η κάτι λέει (μένει να δούμε τρέιλερ) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den me poluenthousiazoun kai oi duo seires, diabazontas esto kai auth thn mikrh perilipsh!
    h prwth seira kati psiloleei!.....anti o JJ na bgazei 5 seires kathe xrono den kathete na grapsei mia kai na einai kai kalh!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4.  Το ρεβολουσιον παντως, ειναι η απολυτη μαπα.. Ευτυχως που ξεκοψε απο το fringe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @lusifer23:disqus  εξάλλου δεν ασχολείται με καμία σειρά... δηλαδή και αυτή τη μία που θα φτιάξει θα την παρατήσει στο τέλος!! Τουλάχιστον να έχει καμιά πρωτότυπη ιδέα (ή να στηρίξει κάτι καλό όπως έγινε με το Person of Interest, που αμφιβάλλω αν έχει ασχοληθεί καθόλου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πειραζει μια χαρα ειναι το Ρerson of Interest και χωρις αυτοv Nolan-Plegeman κανουν εκαιρετικη δουλεια και ο πρωτος θα σκηνοθετησει το 2.16 Relevance οπου θα κανει το ντεμπουτο της στην σειρα η Shaw !!!! Θα ειναι γαματο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ!!! ... ας συνεχίζει αν στηρίζει τη σειρά ως παραγωγός μέσω του Bad Robots και ήμαστε ευχαριστημένοι!!! Ο Νόλαν τα σπάει... ελπίζω μόνο να μην ασχοληθεί με άλλη σειρά ταυτόχρονα με το Person of Interest (για να βλέπουμε το 100% των δυνατοτήτων του εκεί!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή