Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Person of Interest 2.10 - Shadow Box


Γενικά: Το επεισόδιο κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, έχοντας μία ωραία poi-ιστορία, αλλά και συνεχίζοντας την κεντρική πλοκή με το FBI και το κυνήγι του Άντρα με το Κουστούμι. Μας έδωσαν το cliffhanger που μας υποσχέθηκαν (αλλά το περσινό ήταν καλύτερο :P) έχοντας μία δόση χιούμορ και ανατροπής και περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είδαμε flashback του Reese όπως μας είχαν υποσχεθεί.

Person of Interest: O αριθμός του επεισοδίου άνηκε στην Abby, αδερφή στρατιωτικού που πέθανε εν ώρα καθήκοντος. Η Abby με τη βοήθεια του συντρόφου της, Shayn, ήθελαν να εκδικηθούν τον Chapple που εκμεταλλευόταν τους βετεράνους πολέμου με μοναδικό σκοπό το προσωπικό του κέρδος. Ο Reese και ο Finch κατάλαβαν εν τέλη ότι το δίδυμο είχε καλούς σκοπούς γι' αυτό τους βοήθησαν να μπουν στην τράπεζα και να κλέψουν τα λεφτά από τον Chapple με σκοπό να δοθούν σε αυτούς που τα στερήθηκαν. Αρκετά ωραία ιστορία, αλλά είχε συνέπειες...

FBI: Το FBI κατάφερε να βρει τη συχνότητα από την οποία επικοινωνούν ο Reese και ο Finch και έτσι μπόρεσε να εντοπίσει την τοποθεσία του Reese στην τράπεζα. Έτσι κατευθύνθηκε το FBI εκεί για να μαζέψει τον Reese την στιγμή που δεν υπήρχε καμία απολύτως διέξοδος για να ξεφύγει. Ο Reese αποχαιρέτησε τον Finch ευχαριστώντας τον για άλλη μία φορά για όλα όσα έχει κάνει γι' αυτόν και ήταν έτοιμος να τον πιάσουν... αλλά καθώς πλησίασε το FBI εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκαν 4 Άντρες με Κουστούμι!!!! Ποιος είναι άραγε o original??? Εν τέλη, είναι όλοι τους υπό κράτηση οπότε αναμένουμε την συνέχεια!!!

HR: Το HR ψάχνει για συμμάχους, και βρίσκει ότι ο κατάλληλος σύντροφος στην μάχη τους θα ήταν η Ρώσσικη μαφία. Στο μεταξύ ο Cal Beecher δεν ξέρουμε κατά πόσο εμπλέκεται με το HR. Απ' ότι φαίνεται όμως ο Φάσκο το έχει πάρει πολύ προσωπικά το θέμα και στο τέλος θα χαρώ εαν είναι αυτός που θα λύσει το μυστήριο "HR".

Carter: Και επίσημα, η Carter πήρε προαγωγή και μπήκε στο FBI. Προσωρινά μεν, αλλά όπως είπε ο Donnelly, έχει όλα τα μέσα για να μονιμοποιηθεί. Αρκετά ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τον χαρακτήρα της.

Υ.Γ. Είχαμε μία αναφορά στην Ρουτ. Good for us!!!

3 σχόλια: