Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Dexter 7x06 - Do The Wrong Thing


Ακόμα μία επεισοδιάρα στην 7η σεζόν!!! Διαβάστε αναλυτικότερα...

Hanna: Τι ήταν αυτό στο τέλος; άλλο περιμέναμε να γίνει και άλλο έγινε! Λάθος πράγμα της κάρφωσε ο Dexter. Για άλλη μια φορά βλέπουμε τον Dexter να δρα ασυλλόγιστα και ριψοκίνδυνα χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τα λάθη του παρελθόντος.  Τελείως ασυλλόγιστη η κίνηση του και δεν ξέρω πως να τη δικαιολογήσω (do the wrong thing που λέει και ο τίτλος). Ήταν το ότι η Χάνα δεν παρακάλεσε για τη ζωή της;; ήταν ότι είδε στα μάτια της ότι δε φοβάται τίποτα;; ή απλά παρασύρθηκε από το πάθος της στιγμής;; Σίγουρα πάντως αυτή θα ήταν η τέλεια ερωτική φαντασίωση του Dexter. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε τη συνέχεια γνωρίζοντας πλέον ότι είναι full εκτεθειμένος απέναντι στην Χάνα, αφού πλέον έχει δει τον αληθινό... Dexter Morgan!!!

Bay Harbor Butcher: Η υπόθεση κυλάει με πολύ ενδιαφέρον. Η LaGuerta το έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα και ανακαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα για τον Χασάπη. Αρχίζει να συνδέει κομμάτια του παζλ και να έχει θεωρίες που γνωρίζουμε ότι αληθεύουν. Η Debra από την άλλη τα 'χει παίξει προσπαθώντας να βοηθήσει τον Dexter. Της λέει η LaGuerta για θύματα και πρέπει η Debra να μαθαίνει τα πάντα γι' αυτούς για να είναι έτοιμη να προστατεύσει τον αδερφό της. Είναι πολύ ωραίες οι σκηνές που αναφέρονται σε προηγούμενες σεζόν της σειράς. Σε αυτό το επεισόδιο έγινε αναφορά στους δολοφόνους με τα βαρέλια (season 5) και στον Τζόρνταν Τσέις που ήταν ο αρχηγός. Η Debra ανέφερε για το δίδυμο των εκδικητών στον Dexter και τον ανάγκασε να παραδεχτεί ότι ήταν η Λούμεν ο συνεργάτης του. Εδώ θα μου άρεσε να γινόταν και μία αναφορά στο γεγονός ότι η Dexter βρισκόταν πίσω από την κουρτίνα με την Lumen την ώρα που σκοτώνανε τον Τζόρνταν και ότι η Debra ήταν αυτή που τους άφησε να φύγουν.

Brotherhood: Παρ' ότι βρίσκεται ο Isaac στη φυλακή, δεν σταματάει η αδερφότητα να είναι μέρος της σεζόν, καθώς λαδώνοντας και εκβιάζοντας τον Κουΐν ίσως καταφέρει να βγει έξω από τη φυλακή ο Isaac και να πάρει την εκδίκηση του από τον Dexter και τους υπόλοιπους αστυνομικούς που πιστεύει ότι συνωμότησαν στο θάνατο του Βίκτορ. Αρκετά ενδιαφέρον και αυτό το θέμα και είμαι περίεργος να δω που θα καταλήξει... σίγουρα όταν βγει ο Isaac από τη φυλακή θα είναι πιο δύσκολο από τον Dexter να τον προσεγγίσει, θα πρέπει να είναι και οι 2 τους πιο προσεκτικοί ο ένας απέναντι του άλλου.

Batista: Βρε τον Μπατίστα που θέλει να πάρει και σύνταξη. Θα του πήγαινε πολύ να έχει ένα εστιατόριο, να φοράει ποδιά και καπέλο σεφ (εντάξει δε θα είναι και σεφ αλλά θα του ταίριαζε η ενδυμασία :P). Αυτό για μένα θα ήταν το καλύτερο τέλος για τον χαρακτήρα του και θα ήθελα να το δω του χρόνου. Στα του επεισοδίου μου άρεσε πολύ η συζήτηση του με την αδερφή του και οι αντιδράσεις του όταν άκουγε την αποστροφή της Τζέιμι στις ιερόδουλες. Μορφάρα ο Άνχελ!!!

4 σχόλια:

  1. 1. Πάντως πιστεύω θα το μετανιώσει μέχρι το τέλος της σεζόν που δεν σκότωσε τη Hannah (τουλάχιστον πέρασε καλά:p)...

    2. "θα μου άρεσε να γινόταν και μία αναφορά στο γεγονός ότι η Dexter βρισκόταν πίσω από την κουρτίνα με την Lumen την ώρα που σκοτώνανε τον Τζόρνταν και ότι η Debra ήταν αυτή που τους άφησε να φύγουν." Ναι... το'χα ξεχάσει τελείως αυτό το σκηνικό...!!!

    3. "μου άρεσε πολύ η συζήτηση του με την αδερφή του και οι αντιδράσεις του όταν άκουγε την αποστροφή της Τζέιμι στις ιερόδουλες" Ναι... είχε πλάκα το συγκεκριμένο σκηνικό... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Ναι, θα του στοιχίσει λογικά και μετά θα το μετανιώσει όπως με τον Τρίνιτι. (χαχαχα, κάτι είναι και αυτό!).

    2. Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ! :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω τον Trinity είχα στο μυαλό (μόνο που με εκείνον δεν πέρασε καλά:p)... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά, και πως θα μπορούσε να περάσει καλά άλλωστε... ;) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή