Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σχολιασμός: Dexter 7x03 - Buck the System


Πάρα πολύ καλά συνεχίζει η σεζόν με το 3ο επεισόδιο! Διαβάστε αναλυτικότερα...

Dex - Deb: Αν το 1ο επεισόδιο ήταν η αποκάλυψη και το 2ο η "αντίδραση", τότε το 3ο είναι η κατανόηση! O Dexter ήθελε να αποδείξει στην Debra ότι έχει σημασία το έργο του. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν να τις δώσει στο πιάτο ενδείξεις για έναν δολοφόνο και ότι επρόκειτο να σκοτώσει ξανά. Η Debra προχωρώντας με τον νόμο ήθελε αποδείξεις για οτιδήποτε, πράμα αδύνατο. Ωστόσο το αστυνομικό της δαιμόνιο την οδήγησε στην ανακάλυψη ότι τελικά ο καλός της αδερφός είχε δίκιο. Παρ' όλα αυτά ήταν λίγο αργά, αφού ο δολοφόνος είχε ήδη σκοτώσει το θύμα του και η Debra δεν έκανε τίποτα για να τον εμποδίσει και τώρα ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό που κρατάμε είναι ότι είδε η Debra και την άλλη πλευρά του νομίσματος... εκεί που ο "νόμος" δεν μπορεί να επέμβει, αν δεν πάρει κάποιος την κατάσταση στα χέρια του, something bad is gonna happen! Αυτό σημαίνει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;;; σύμφωνα με την Debra όχι, αλλά δεν έχει και άλλη επιλογή!

Brotherhood: Αρκετό ενδιαφέρον απέκτησαν σε ένα μόλις επεισόδιο. Πρώτη φορά βλέπουμε τον κακό της σεζόν να έχει έρθει τόσο κοντά στην ανακάλυψη του Dexter σε μόλις 3 επεισόδια. Γνωρίζει ότι κάποιος ονόματι Dexter Morgan που δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι είναι ιδιοκτήτης του σκάφους όπου εθεάθη τελευταία φορά το πρωτοπαλίκαρο του. Άντε να ήξερε ότι ο Dexter Morgan είναι ο άνθρωπος που μιλούσε πριν λίγη ώρα στο μαγαζί του. Μεταξύ μας όμως γυρεύοντας πήγαινε ο Dexter αφού του ευχήθηκε "“I Hope You Find What You Are Looking For" (Lost Quote!).

Joey Quinn: Παράλληλα βλέπουμε τον Κουΐν να έχει έρθει κοντά με μία στριπτιζέζ, όπου του εκμυστηρεύτηκε ότι οι άνθρωποι στο μαγαζί την έχουν βάλει να τον πλησιάσει για να αντλούν πληροφορίες από αυτόν σχετικά με τις έρευνες της αστυνομίας. Ο Joey όμως κερδίζει την εμπιστοσύνη της και πιστεύει ότι μπορεί να την χρησιμοποιήσει προς όφελος του για να φτάσει στον δολοφόνο του Μάικ.

Bye Bye Louis: Ωραίο κλείσιμο για το χαρακτήρα του Louis. Τελικά ούτε ο χαμένος αδερφός του Dexter ήταν, ούτε κανας παρανοϊκός serial killer. Ήταν απλά ένας nerdουλας που επιδίωκε προσοχή. Πολύς χαμός για το τίποτα έγινε με τον χαρακτήρα του αλλά δε με χάλασε. Μαζί με τον θάνατο του έκλεισαν όλα τα κεφάλαια που εκκρεμούσαν, απολύθηκε από τη δουλειά, χώρισε με την Τζέιμι, οπότε δεν υπήρχε τίποτα που να τον συνδέει με τον Dexter. Το τελευταίο πράγμα που πήγε να κάνει ήταν να "χαλάσει" το σκάφος του, αλλά βρήκε εμπόδιο τους Ουκρανούς με αποτέλεσμα να φάει το κεφάλι του. Χαίρομαι ιδιαίτερα πάντως που δεν χρησιμοποίησαν οι παραγωγοί τον εύκολο δρόμο να τον σκοτώσουν οι Οκρανοί νομίζοντας τον για τον ιδιοκτήτη του σκάφους.

Hanna: Επιτέλους μπήκε η Χάνα στο παιχνίδι. Η αστυνομία χρειάζεται τη βοήθεια της για να βρει τα πτώματα των θυμάτων που είχε σκοτώσει ο φίλος της 15 χρόνια πριν. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει που βρίσκονται και ότι θέλει να αφήσει το παρελθόν πίσω και να προχωρήσει τη ζωή της. Από την 1η στιγμή φαίνεται ότι ήρθε κοντά με τον Dexter. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία τους... 

4 σχόλια:

  1. Μεγιστο το επεισοδιο, απλα. Η φωτογραφια επισης απο τις καλυτερες εβερ...πολυ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμένα μου άρεσε πολύ, θυμίζει λίγο το πόστερ της προηγούμενης σεζόν :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα 2 πρώτα μου άρεσαν λίγο περισσότερο, αλλά κι αυτό καλό ήταν! Δεν έχω να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτά που λες στην ανάρτηση. Αν εξαιρέσουμε ότι εγώ δεν θα ήθελα να δω ειδύλλιο με Hannah και Dexter, στα υπόλοιπα συμφωνούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ίδιο επίπεδο σχεδόν τα βάζω και τα 3!!! ... Δε θα με χαλούσε εμένα (σου εξήγησα στο cinetv-world)

    ΑπάντησηΔιαγραφή