Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εντυπώσεις από τον πιλότο του 666 Park Avenue


Ο πιλότος της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Terry O' Quinn έφτασε. Για να σχολιάσουμε κανά 2 πραγματάκια...

Περίληψη: Η σειρά επικεντρώνετε σε ένα νεαρό ζευγάρι που δέχεται μια προσφορά να διαχειρίζεται ένα από τα πιο ιστορικά κτήρια της Νέας Υόρκης. Σύντομα θα αρχίσουν να συμβαίνουν κάποια υπερφυσικά φαινόμενα που θα απειλούν τις ζωές των ενοίκων.


Προσωπικά σχόλια: Αρχικά θέλω να δηλώσω ανακουφισμένος που δεν είναι καμιά σαχλαμαρούλα, γιατί από τα τρέιλερ μου είχε περάσει και αυτό από το μυαλό. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα πολύ με τον πιλότο ή ότι περιμένω το επόμενο επεισόδιο με αγωνία, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι προέρχεται από τους παραγωγούς Pretty Little Liars και Gossip Girl δεν έχει τόση βαρύτητα στην αρνητική κλίμακα πλέον. Δεν υπάρχει αμφιβολία βέβαια ότι στο μέλλον θα μπλέξουν τα μπούτια τους όλοι με όλους και ότι η γκλαμουριά δε θα έχει τέλος. 

Ας αφήσουμε αυτά τώρα και ας σχολιάσουμε το ζουμί της υπόθεσης, τον Terry O' Quinn. Από όταν τελείωσε το Lost ήθελα να τον δω σε μία σειρά που θα κάνει κάποιον κακό για να απολαύσουμε λίγο από τη σατανική ερμηνεία του... ποιος να 'ξερε ότι στην επόμενη σειρά που θα πρωταγωνιστεί, όχι απλά θα είναι κακός αλλά θα είναι ο διάβολος ο ίδιος (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τον πιλότο). Το τι είναι ικανός να κάνει και τι δεν είναι δεν το ξέρουμε, ούτε ποιος ή τι κρύβεται πίσω από τις δυνάμεις του, πράγμα που προσδίδει περισσότερο ενδιαφέρον στον χαρακτήρα του. 

Πέρα από τον Gavin, μας συστήθηκαν και οι υπόλοιποι βασικοί χαρακτήρες στη σειρά, ξεκινώντας από τους 2 πρωταγωνιστές μας, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά νουμπάδες στο κτήριο και δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Στη συνέχεια γνωρίσαμε τη γυναίκα του Gavin, η οποία φαίνεται να γνωρίζει τις πράξεις του άντρα της, λειτουργώντας σαν συνέταιρος θα έλεγα αν και δεν την είδαμε να ανακατεύεται κάπου. Επίσης γνωρίσαμε ένα ακόμα ζευγάρι οι οποίοι ήταν ήδη ένοικοι αλλά το πως θα ταιριάξουν παραμένει ακόμα άγνωστο. Η νέα τους φίλη, η Alexis, θα ανάψει φωτιές πάντως... αυτό το υπογράφω (αλλά όχι σε συμβόλαιο του Gavin :P). Τέλος, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την μαυρούλα που όπως όλα δείχνουν είναι η κλέφτρα της πολυκατοικίας με ικανότητα να βλέπει το μέλλον (?). 

Από μυστήριο καλά τα πήγε για αρχή. Μας παρουσίασε τον Gavin ως διάβολο που έχει ακόμα και την ικανότητα να αναστήσει κάποιον (αλλά γιατί βάζει άλλους να σκοτώσουν γι' αυτόν;;; δε μπορεί ο ίδιος;;; νομίζει ότι ακόμα είναι ο MIB και όλοι οι άλλοι είναι candidates;;;). Είδαμε το "όνειρο" όπου τελικά ήταν πραγματικότητα, το όραμα της μαυρούλας, το ασανσέρ να "επιτίθεται" σε μία ένοικο και κάτι ψυχές (?) να βγαίνουν από έναν τοίχο. Απορώ τι θα δούμε στη συνέχεια....

Εν τέλη, είμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί, αν θα ακολουθήσει ένα κεντρικό στορυ και ποιο θα είναι αυτό. Δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές διέξοδοι για να συνεχιστεί η ιστορία με ενδιαφέρον χωρίς να το τραβήξουν πολύ. Ίδωμεν! 

Δείτε το promo του επόμενου επεισοδίου...

55 σχόλια:

  1. Μου αρεσε και εμενα ..χαχαχαχα ολοι με ολους..και στο τελος θα τους καταπιει ο τοιχος να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταυρο φαινεται το σχολιο μου πανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Ας αφήσουμε αυτά τώρα και ας σχολιάσουμε το ζουμί της υπόθεσης, τον Terry O' Quinn. Αυτα ειναι ποιος νοιαζεται για την σειρα μονο για τον Τερρυ !!! Τα ελεγα εγω οτι ειναι ο διαβολος το εβλεπα στο βλεμμα του απο τα προμο φαινοταν ο ανθρωπος ειχε το βλεμμα του ΜΙΒ !!! Καλο ηταν θα δω τα δυο τρια επομενα επεισοδια !!! Η νέα τους φίλη, η Alexis, θα ανάψει φωτιές πάντως... αυτό το υπογράφω (αλλά όχι σε συμβόλαιο του Gavin :P). Δεν λες τιποτα δεν την  βλεπεις πως μας συστηθηκε ;;;; Η χαρα του ματακια ειναι :ΡΡΡ (αλλά γιατί βάζει άλλους να σκοτώσουν γι' αυτόν;;; δε μπορεί ο ίδιος;;;
    νομίζει ότι ακόμα είναι ο MIB και όλοι οι άλλοι είναι candidates;;;) Εγω εχω κανει τους παραλληλισμους μου αναμεσα στον Γκαβιν και τον ΜΙΒ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα ναι οντως η μπορει να αρχισει να τους βαραει το ασανσερ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @kelleso:disqus  αν αναφέρεσαι στο σχόλιο που λέει ότι θα τους καταπιεί ο τοίχος, τότε ναι φαίνεται :D
    @disqus_uShHHFdA5S:disqus  την Αλέξις την δημιούργησε ο Gavin για να παρασύρει τον γυαλάκια μάλλον :PPP .... o Gavin σε λίγο θα λέει "I want to go Home"... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. He is a sly dog !!! Μπα δεν νομιζω ειναι ηδη στο σπιτι του εκπληρωθηκε το ονειρο του εφυγε απο το νησι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως είπα και νωρίτερα στο fb, δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από το 666 Park Avenue ...μου θύμισε λίγο το The Devil's Advocate ... για να δούμε αν θα καταφέρει να μας εκπλήξει ... Είναι και ο Terry οπότε ελπίζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @disqus_uShHHFdA5S:disqus  τώρα κάνει ότι κάνει για να μπορέσει κάποια στιγμή να "φύγει" από το ξενοδοχείο... Οοο γαμάτη θεωρία!!! Είναι δεμένος κατά κάποιο τρόπο και δε μπορεί να φύγει... ή έχει κάνει συμφωνία με το διάβολο να διαχειρίζεται τα συμβόλαια του και θα τον αφήσει να φύγει ... πω πω τι θεωρίες λέει βραδιάτικα... η θεωρία "i want to go home" θα την ονομάσουμε!!!

    @abouttvseries:disqus δεν την έχω δει την ταινία, αλλά από την αρχή θυμάμαι έπεφταν συγκρίσεις... πιστεύω θα αποκτήσει τη δική της ταυτότητα σύντομα η σειρά (αν δεν κοπεί :PPP) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα Εχουμε πολλές σειρές για δευτέρα δεν έχεις και άδικο :-D

      Διαγραφή
    2. Χάχα Εχουμε πολλές σειρές για δευτέρα δεν έχεις και άδικο :-D

      Διαγραφή
    3. Χάχα Εχουμε πολλές σειρές για δευτέρα δεν έχεις και άδικο :-D

      Διαγραφή
    4. Χάχα Εχουμε πολλές σειρές για δευτέρα δεν έχεις και άδικο :-D

      Διαγραφή
    5. Χάχα Εχουμε πολλές σειρές για δευτέρα δεν έχεις και άδικο :-D

      Διαγραφή
  9. Μηπως να την αναπτυξουμε την θεωρια : Ας πουμε οτι ειναι δεμενος στο ξενοδοχειο με μια καταρα η μηπως ειχε εναν αδερφο-διαβολο που τον αφησε ως επικεφαλης στο ξενοδοχειο και τωρα ο διαβολος του εχει δωσει αυτες τις δυναμεις με ανταλλαγμα οτι αν κανει κατι π.χ την επαναφορα στην πρωτερα κατασταση (ειχε σχεση αυτο που ελεγε με τους δρακους) θα τον ελευθερωσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o δράκος υπάρχει επειδή διαχειρίζονταν το κτήριο άνθρωποι από διάφορους πολιτισμούς στο παρελθόν... ε κάποιοι "έχτισαν το άγαλμα" του δράκου :P ... Ιάπωνες λένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μου φαινεται τοσο απλο κατι θα εκαναν συγκεντρωσεις τελετες μαυρης μαγειας δεν ξερω κατι παντως μου φανηκε να υπαρχει μεγαλη conspiracy στο θεμα !!! Αδερφε βγαινω απο τον υπολογιστη τα λεμε αυριο οταν μπορεσω κατι τις 9 το βραδυ που τελειωνω το μαθημα !!! Καληνυχτα σε ολους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα!! Και εγώ εκείνη την ώρα είχα βγει... τέτοια ώρα δε μπορώ να επεξεργαστώ τη θεωρία σου πάντως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. akoma na to dw to epeisodio!!! pwte tha bgoun kai autoi oi rimadisamenoi oi upotitloi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λογικά αύριο... και εγώ Τετάρτες θα το βλέπω μάλλον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15.  Roza otan les to Devil's advocate ennoeis tin tainia me ton Al Pacino? Tote prepei na einai teleia pisteyw..mou arese poly ekeini h tainia!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σταυρο  Dexter ειδες?το 7χ1.απλα τελειο υπερτελειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι αυτή λέω Evita ! Η ταινία ήταν αρκετά καλή, απλά λέω ότι μου την θύμισε πολύ η σειρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. roza edw tha ta xalasoume!!! to Devil's advocate den einai mia apla kalh tainia....EINAI TAINIARA!!!
    blepoume seires kai seires kai arxisoume kai leme...ti hthopoiara einai o enas ti hthopoioara einai o allos...kai alles teties uperboles!!!....meta blepeis auth thn skhnh kai les POSO LIGOI TELIKA EINAI AUTOI OI HTHTOPIOI POU PEZOUN SE SEIRES!!!
     http://www.youtube.com/watch?v=RGR4SFOimlk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν αντιλέγω απλά λέω ότι η ταινία κατά την γνώμη μου στηρίχτηκε κατά 90% σε έναν εκπληκτικό Pacino και κατά ένα 10% σε ένα πρωτότυπο σενάριο ... Απλά λέω ότι μου θύμισε την ταινία η σειρά η οποία απ'ότι φαίνεται από τον πιλότο στηρίζεται στον Terry ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. subz http://www.tvsubtitles.net/subtitle-228667.html
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @910b31cc035694a33199ebd6dea98e07:disqus δεν έχω προλάβει ακόμα, θα το δω λίγο αργότερα, έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως! (έχω φάει όμως ένα σπόιλερ, ελπίζω να μην είναι αυτό το μεγάλο γεγονός του επεισοδίου!!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραίο το επεισόδιο, να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, αν και δεν το βλέπω για δεύτερο κύκλο...
    Μήπως ο Gavin δεν μπορεί να φύγει από το κτήριο, κι έτσι δεν αφήνει να φύγουν ποτέ και όσους έρχονται;
    Μήπως τελικά ο Jacob είχε κι άλλη δικλείδα ασφαλείας; Έφυγε από το νησί ο ΜΙΒ, αλλά κόλλησε στο Ντρεικ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαχαχαχαχαχαχαχαχα, κάτι τέτοιο παίζει μου φαίνεται... τώρα βλέπουμε τα flashsideways του MIB, όπου δεν υπάρχει νησί και έτσι "εγκλωβίστηκε" σε ένα υποκατάστατο, το Drake. Για 2ο κύκλο δε δείχνουν καλά τα πράγματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. emena mou arese arketa to prwto epeisodio!!! h seira mou fenete oti tha einai gia megalitera paidia! poio "sobarh" apo autes ths uperfisikes pou blepoume mexri twra! prwth fora blepw pilotiko epeisodio pou dinei toses apantiseis!...diladei sthn sunexeia ti tha doume?
    to ollo zoumi ths seiras einai o Gavin (o opoios kata pasa pithanotita einai o idios o diabolos)...kala o terry htan olla ta lefta....idika sthn teleutaia skhnh...me ekino to apisteuto gelaki!!!
    ante na doume ti tha ginei kai sta epomena epeisodia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα ελεγα εγω εχει το γελιο του διαβολου !!! Για δευτερο κυκλο δεν το βλεπω ουτε και εγω με αυτα τα νουμερα !! Κριμα φαινεται πολλα υποσχομενη σειρα !!! Και ο Τερρυ ειναι εκπληκτικος αλλη μια φορα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμένα μου άρεσε στον Terry που του έδωσαν το σωστό χρόνο στις σωστές σκηνές. Δεν τον κάνουν επίκεντρο επίκεντρο γιατί έτσι θα χάσει το ενδιαφέρον του, τον δείχνουν αρκετά για να τραβήξουν εμάς, αλλά λίγο λίγο και σωστά!!! Συμφωνώ και στα υπόλοιπα!!! Αυτό με το ασανσέρ μου άρεσε πολύ :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δε νομίζω ότι είναι ο διάβολος (ούτε καν δαίμονας που κλείνει συμφωνίες/supernatural)... πίστευω ότι κάτι παίζει με το ψηφιδωτό του δράκου... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν νομίζω να είναι η αιτία για τα υπερφυσικά γεγονότα αλλά κάτι θα προσφέρει στη σειρά σίγουρα (ή έστω σαν αφορμή για ψάξιμο). Μπορεί να είναι απλά υπάλληλος του διαβόλου... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σίγουρα έχει πολλές προοπτικές, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος κουράστηκε με τα σειρές του υπερφυσικού... και πρέπει να βρουν τρόπο να του κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωστό, αλλά δε μου θύμισε κάτι παρόμοιο με αυτά που έχουμε δει ως τώρα... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Your method of telling all in this post is truly good, every one be able to without difficulty be aware
    of it, Thanks a lot.
    Feel free to surf my site Shorttermloan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. hi!,I really like your writing very a lot! share we be in
    contact extra about your article on AOL? I need an expert in this house
    to solve my problem. Maybe that's you! Taking a look forward to look you.
    My webpage :: Http://Romneyblunders.Com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. This is my first time pay a visit at here and i am truly pleassant to read all at one place.
    my website - wiki.servismag.cz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Actually no matter if someone doesn't understand after that its up to other visitors that they will assist, so here it happens.
    Also visit my website easy-go.mn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Very good post! We will be linking to this great article on our site.
    Keep up the great writing.
    Have a look at my web page ... Quick Payday Loans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Hello, Neat post. There is a problem along with your website
    in web explorer, may test this? IE still is the marketplace leader and a good
    section of other people will pass over your fantastic
    writing because of this problem.
    Feel free to surf my blog ... cleanertalk.Com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. I go to see each day some blogs and websites to read articles, except this weblog presents feature based articles.
    Also visit my blog ... quick cash loan 555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Your style is so unique compared to other people I've read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I'll just bookmark
    this blog.
    My web blog :: fast loan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. This info is invaluable. When can I find out
    more?
    Feel free to visit my web blog ; Quick Loans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Hi there to all, because I am in fact keen of reading this
    blog's post to be updated on a regular basis. It includes nice material.
    Feel free to visit my page - http://Draw.freedomhouse.Org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. My spouse and I stumbled over here by a different website and thought
    I might check things out. I like what I see so i am just following you.
    Look forward to going over your web page again.
    My web site http://Thinkstr.Com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Why viewers still make use of to read news papers when in this technological globe everything is available on net?
    Feel free to visit my site :: www.Redtonemedia.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. You need to take part in a contest for one of the greatest blogs online.
    I am going to highly recommend this web site!
    Have a look at my blog post - raneen.co

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Wow, this piece of writing is fastidious, my sister is analyzing these
    kinds of things, so I am going to let know her.
    My web-site ... Short Term Loan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Asking questions are truly fastidious thing if you are not understanding anything totally, except this piece of
    writing provides nice understanding even.
    Here is my page : iprofile.fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Hello there! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone4. I'm trying to find a template or plugin that might be able to resolve this issue.
    If you have any recommendations, please share.
    Thank you!
    Have a look at my web page - instant payday loan 180

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. It's in fact very complex in this busy life to listen news on TV, therefore I just use web for that reason, and take the most recent information.

    Here is my site :: SocialBooster.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on
    the internet the easiest thing to be aware of.

    I say to you, I certainly get annoyed while people think
    about worries that they plainly do not know about. You managed to
    hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people
    could take a signal. Will probably be back to get more.
    Thanks

    Review my web-site ... rover.studentlife.unlv.edu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. I visit daily some web sites and blogs to read posts, however this webpage offers feature based posts.


    Feel free to surf to my web blog - gain followers on twitter free fast

    ΑπάντησηΔιαγραφή