Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Episode Guide: Dexter Season 7


7.01 - Are You... ? 
Περίληψη: Ο Dexter προσπαθεί να πείσει την Debra ότι η δολοφονία του Travis ήταν μια στιγμή αδυναμίας και την πείθει να τον αφήσει να καλύψει τα ίχνη του. Λίγο αργότερα το τμήμα θα αρχίσει να ασχολείται με μία άλλη δολοφονία.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x02 - Sunshine and Frosty Swirl
Περίληψη: Η Debra γνωρίζει πλέον όλη την αλήθεια και αποφασίζει να κάνει κάτι γι' αυτό, πράγμα που θα φέρει τον Dexter σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης του stript club θα έρθει στο Μαϊάμι για να ερευνήσει το θέμα του Βίκτορ.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x03 - Buck the System
Περίληψη: Ο Dexter νοιώθει σαν φυλακισμένος με τον τρόπο που τον εποπτεύει η Debra όλη την ώρα και πρέπει με κάποιον τρόπο να την κάνει να καταλάβει ότι πρέπει να απομακρυνθεί από αυτόν.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x04 - Run
Περίληψη: Η Debra προσπαθεί ακόμα να κατανοήσει όσο περισσότερο μπορεί τον αδερφό της. Παράλληλα οι Ουκρανοί βρίσκουν ένα θύμα για να κλείσουν την υπόθεση της δολοφονίας.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x05 - Swim Deep
Περίληψη: Ο Dexter πρέπει να σκεφτεί ένα τρόπο για να βγάλει από τη μέση τον αρχηγό της Ουκρανικής μαφίας , τον Isaac! Παράλληλα η LaGuerta ζητάει τη βοήθεια της Debra σε μία προσωπική υπόθεση που έχει αναλάβει. Στο μεταξύ ο Dexter ανακαλύπτει ένα μυστικό της Χάνα.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x06 - Do The Wrong Thing
Περίληψη: Ο Dexter διαλέγει την Χάνα ως το επόμενο θύμα του. Προσπαθεί να σιγουρευτεί ότι είναι υπεύθυνη για μία σειρά δολοφονιών. Παράλληλα η LaGuerta συνεχίζει το ψάξιμο στην υπόθεση του Χασάπη.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x07 - Chemistry
Περίληψη: Ο Dexter μετά την τελευταία του πράξη έρχεται πολύ κοντά στην Χάνα. Στο μεταξύ το στοιχεία ενάντια στον Isaac χάνονται και έτσι αφήνεται ελεύθερος.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x08 - Argentina
Περίληψη: Η σχέση του Dexter με την Χάνα προχωράει, ενώ παράλληλα θα έχει κάποιους "επισκέπτες". Στο μεταξύ ο Isaac βρίσκει τρόπο για να πλησιάσει τον Dexter ώστε να πάρει την εκδίκηση του.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x09 - Helter Skelter
Περίληψη: Ο Isaac ζητάει τη βοήθεια του Dexter για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα. Ο Dexter δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον βοηθήσει διότι παίζεται η ζωή της Χάνα από αυτή την απόφαση.
Θέμα σχολιασμού: εδώ

7x10 - The Dark... Whatever
Περίληψη: Η Χάνα θα δεχτεί μία επίσκεψη από τον πατέρα της που είχε να δει χρόνια. Ο Dexter είναι έτοιμος να σκοτώσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για τους φόνους με την φωτιά.
Θέμα σχολιασμούεδώ

7x11 - Do You See What I See?
Περίληψη: Ο Dexter αρχίζει και σκέφτεται πως θα είναι το μέλλον του με τη Χάνα για σύντροφο του. Στο μεταξύ ο Μάθιους θα κάνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση με τον Dexter που θα τον γεμίσει ανησυχία.
Θέμα σχολιασμούεδώ

7x12 - Surprise Motherfucker!!!
Περίληψη: Η LaGuerta είναι σίγουρη πλέον ότι ο Dexter είναι ο Χασάπης και θα φτάσει το θέμα στο απροχώρητο. Πως θα δράσει ο Dexter? 
Θέμα σχολιασμούεδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου