Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Episode Guide: Dexter Season 2



2.01 - It's Alive
O Doakes παρακολουθεί τον Dexter όλη την ώρα, πράγμα που κάνει αδύναντον για τον Dexter να σκοτώσει κάποιον. Στο μεταξύ η Ντέμπρα θα επιστρέψει στη δουλειά, ενώ παράλληλα ο Πωλ θα προσπαθήσει να πείσει την Ρίτα ότι ο Dexter τον παγίδευσε. 

2.02 - Waiting to Exhale
Η αστυνομία του Μαϊάμι υπό την αρχηγία του Frank Lundy θα αρχίσουν ένα κυνηγητό για τον νέο δολοφόνο, Bay Harbor Butcher. Παράλληλα ο Dexter θα αναγκαστεί να πει ένα μεγάλο ψέμα στην Ρίτα για να καλύψει ένα λάθος. 

2.03 - An Inconvenient Lie
Η Ρίτα απειλεί τον Dexter ότι θα τον χωρίσει άμα δεν παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα υποστήριξης για πρώην ναρκομανείς. Εν τέλη θα δεχτεί ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποφύγει τον Doakes.

2.04 - See-Through
O Dexter αρχίζει να αμφισβητεί την Lila σαν σπόνσορα του και η Ρίτα τον παροτρύνει να βρει καινούριο σπόνσορα, άντρα. Η επίσκεψη της μάνας της Ρίτα θα δείξει ότι ο Dexter κρύβει κάτι από την οικογένεια.

2.05 - The Dark Defender
Ο Dexter ανακαλύπτει ότι ο άντρας που σκότωσε την μάνα του μπροστά στα μάτια του όταν ήταν μικρός, είναι ακόμα ζωντανός. 

2.06 - Dex, Lies, and Videotape
Ο Dexter θα προσπαθήσει να σβήσει μία "καταγραφή" που έχει γίνει από κάμερα την ώρα που καθαρίζει το σκάφος του. Στο μεταξύ θα εμφανιστεί ένας μίμος του Bay Harbor Butcher.

2.07 - That Night, a Forest Grew
Ο Doakes είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη μυστικό παρελθόν του Dexter και ο Dexter πρέπει να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Στο μεταξύ η Lila θα αρχίσει να κάνει ζήλειες. 

2.08 - Morning Comes
Η Lila για να κερδίσει τον Dexter θα κάνει κάτι τρελό, ενώ ο Dexter υποψιάζεται ότι δεν είναι στα καλά της. Ο Doekes θα διαρρήξει το διαμέρισμα του Dexter. Η Ρίτα είναι έτοιμη να πει αντίο στον Dexter.

2.09 - Resistance is Futile
Ο Dexter θα ζητήσει συγνώμη από την Ρίτα για την σχέση του με την Lila, αλλά η Ρίτα δεν είναι έτοιμη να τον συγχωρέσει. Η Lila θα σκεφτεί έναν τρόπο για να φέρει τον Dexter πάλι κοντά της. Στο μεταξύ ο Doakes ανακατεύεται πολύ με πράγματα που δεν θα 'πρεπε.

2.10 - There's Something About Harry
O Dexter αιχμαλωτίζει τον Doakes σε μια κρυμμένη καλύβα αλλά δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του. Στο μεταξύ το FBI θα συνεχίσει να τον ψάχνει ενώ η LaGuerta θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι αθώος. 

2.11 - Left Turn Ahead
Το FBI δυσκολεύεται στην υπόθεση του Bay Harbor Butcher. Στο μεταξύ ο Doakes θα δραπετεύσει. Η Debra θα ψάξει το παρελθόν της Lila, ενώ παράλληλα ο Batista θα κατηγορηθεί ότι βίασε την Lila.

2.12 - The British Invasion
H Lila θα ανακαλύψει τον Doakes στην καλύβα και θα καταλάβει ποιος είναι ο Dexter. 

11 σχόλια:

  1. όχι και λίγες... σχεδόν μήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το κάνεις για όλες τις σεζόν αυτό; Δεν βαριέσαι; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι για όλες πρέπει (
    http://tv-island.blogspot.gr/p/ep-guide.html ) ! ! ! 
    Το κάνω σαν επανάληψη και δε βαριέμαι! Ρίχνω μια γρήγορη ματιά στα επεισόδια (με μπόλικο fast forward όμως) και μια κλεφτή ματιά στο wikipedia και γράφω την περιληψούλα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4.  Θες να πεις ότι τα έχεις κρατημένα;!;!; :O :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι :) ... από τις περισσότερες σειρές τα έχω κρατημένα, τον Dexter θα άφηνα;;;.... που είναι η 2η αγαπημένη μου σειρά που παίζεται τώρα :PPPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.  Εγώ πάντως λέω να τα σβήσεις να μη πιάνουν και χώρο στο σκληρό... :P ;)

    Προσωπικά έχω κρατημένες μόνο 7 σειρές: Life, Terriers, Breaking Bad, The Shield, X-Files, Lost και 24άρα φυσικά...!!! Μου αρέσουν κι άλλες σειρές βέβαια, αλλά δεν τις έχω κρατήσει γιατί είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να κάτσω να τις ξαναδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχα εντάξει έχω χώρο! Εγώ από αυτήν τη λίστα έχω κρατήσει όλες τις σειρές "σε εξέλιξη" και "ολοκληρωμένες" εκτός από Heroes και Chuck, και από mini-σειρές έχω κρατήσει το human trafficking που θέλω μια φορά να το ξαναδώ! Όταν ξεμείνω από χώρο η 1η σειρά που θα σβήσω θα είναι το Smallville (10 σεζόν!) και μετά ακολουθεί το αγαπημένο σου The Shield :PPP (αλλά μπορεί να κρατήσω μερικά επεισόδια από το καθένα!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8.  Προτείνω αντί να σβήσεις την Shieldάρα, όταν ξεμείνεις από χώρο, για αρχή να σβήσεις: Supernatural, Smallville και Once Upon a Time (και μετά Person of Interest, Game of Thrones, Homeland, Dexter και Prison Break). :P :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή το Dexter να το σβήσω μετά το Homeland??? :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή