Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Episode Guide: Dexter Season 11.01 - Pilot
O Dexter Morgan είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος που σκοτώνει άλλους δολοφόνους. Την ημέρα δουλεύει ως αναλυτής στο αστυνομικό τμήμα στο Μαϊάμι. Στο επεισόδιο καλείται από το τμήμα  του σε μια σκηνή εγκλήματος με ένα πτώμα που είναι ακρωτηριασμένο χωρίς ίχνος αίματος. Ο δολοφόνος θα ονομαστεί "The Ice Truck Killer". Παράλληλα η αδερφή του Dexter, Debra Morgan, θα θελήσει να πάρει προαγωγή στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

1.02 - Crocodile
O Dexter βοηθάει τον Batista και τον Doakes στην έρευνα για την δολοφονία ενός αστυνομικού που δούλευε σε μυστική αποστολή εναντίον του έμπορου ναρκωτικών Carlos Guerrero. Η Debra ανακαλύπτει το φορτηγό-ψυγείο στο οποίο ο Ice Truck Killer διαμέλισε τα θύματα του, και ως συνέπεια προάγεται από τους ανώτερους της. Τέλος, η Ρίτα προσπαθεί να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Dexter.

1.03 - Popping Cherry
Μετά την ανακάλυψη ενός ακόμα θύματος του Ice Truck Killer σε γήπεδο πάγου, ο φύλακας που αγνοείται, Tony Tucci, γίνεται πιθανός ύποπτος. Στο μεταξύ ο Dexter έχει διαλέξει το επόμενο θύμα του, ενώ παράλληλα βλέπουμε και flashback από τον πρώτο του φόνο. Ο Doekes συνεχίζει να παρενοχλεί τον Guerrero, ενώ η Ρίτα θα έχει μια δυσάρεστη επίσκεψη που θα προκαλέσει προβλήματα στην καθημερινότητα της.

1.04 - Let's Give the Boy a Hand
Καθώς το κυνήγι για τον Ice Truck Killer συνεχίζεται, η αστυνομία βρίσκει μέρη από ανθρώπινο σώμα σε διάφορα σημεία στο Μαϊάμι, σημεία τα οποία σχετίζονται με την παιδική ηλικία του Dexter. Μετά από μια μικρή έρευνα του Dexter, οδηγείται σε μια αποκάλυψη. Στο μεταξύ η LaGuertα πρέπει να παρηγορήσει τη μητέρα του τελευταίου θύματος του Ice Truck Killer, ενώ ο Doakes βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο από τους άντρες του Guerrero.

1.05 - Love American Style
H Rita μαθαίνει ότι ο αρραβωνιαστικός μιας συναδέλφους της αγνοείται, ενώ θα ερχόταν λαθραία από την Κούβα. Έτσι η Ρίτα ζητάει βοήθεια από τον Dexter. Στο μεταξύ, η Debra με τον Doekes προσπαθούν να κάνουν τον Tony Tucci να θυμηθεί ό,τι μπορεί σχετικά με τον Ice Truck Killer.

1.06 - Return to Sender
To πτώμα της Valerie Castillo βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος παρότι ο Dexter το είχε ξεφορτωθεί την προηγούμενη νύχτα. Συν της άλλης υπάρχει ένα παιδί που υπήρξε μάρτυρας της των χθεσινών γεγονότων. Παράλληλα, ο πρώην άντρας της Ρίτα βγαίνει από τη φυλακή.

1.07 - Circle of friends
O Dexter θα έρθει αντιμέτωπος με μια απόφαση που πήρε στο παρελθόν να αφήσει ένα θύμα να ξεφύγει. Παράλληλα η Debra και ο Batista βρίσκουν στοιχεία που τους βοηθάνε στην ανακάλυψη του Ice Truck Killer. Στο μεταξύ, ο πρώην άντρας της Ρίτα, Paul, θα προσπαθήσει να πλησιάσει ξανά την Ρίτα και τα παιδιά.

1.08 - Shrink Wrap
Μία ανεξήγητη αυτοκτονία μίας γυναίκας θα οδηγήσει τον Dexter στο επόμενο θύμα του, τον ψυχολόγο Dr. Emmett Meridian. Στο μεταξύ η LaGuerta υποπτεύεται ότι το τμήμα έχει συλλάβει έναν ψεύτικο Ice Truck Killer. Παράλληλα η Ρίτα αισθάνεται ότι έχει τον έλεγχο στα χέρια της και θέλει να προχωρήσει τη σχέση της με τον Dexter.

1.09 - Father Knows Best
O Dexter μαθαίνει ότι ο βιολογικός του πατέρας που τον θεωρούσε νεκρό, πέθανε πριν λίγες μέρες και αφήνει όλη την κληρονομιά του στον Dexter. Στο μεταξύ η Debra θέλει να γνωρίσει στον αδερφό της τον νέο της φίλο. Ο Μπατίστα θα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

1.10 - Seeing Red
O Dexter θα πρέπει να ερευνήσει μία σκηνή εγκλήματος με πολύ αίμα! Συνήθως το απολαμβάνει αλλά αυτή τη φορά θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από παιδικά τραύματα.

1.11 - Truth Be Told
O Ice Truck Killer χτυπάει ξανά! Ο Doakes γίνεται πιο καχύποπτος απέναντι στον Dexter.

1.12 - Born Free
O Doekes και η LaGuerta αρχίζουν να υποπτεύονται ότι ο Rudy είναι ο Ice Truck Killer, ενώ ο Dexter βρίσκει μια ύποπτη φωτογραφία με το Conteiner που πέθανε η μητέρα του. Ένα τηλεφώνημα του Πωλ στη Ρίτα θα την κάνει να έχει αμφιβολίες για τον Dexter.

1 σχόλιο: