Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Πιάσαμε λαβράκι! Τηλεοπτικά νέα...


Μετά από 20 μέρες επιστρέψαμε πίσω στο νησί και πιάνουμε κατευθείαν δουλειά, ας δούμε μερικά νέα (συγκεντρωτικά) για 5 πολυαναμενόμενες σειρές  της νέας σεζόν.... (προσοχή για σπόιλερς!).


Person of Interest
  • Οι τίτλοι για τα 3 πρώτα επεισόδια είναι The Contingency, Bad Code, Masquerad αντίστοιχα.
  • Ο Ken Leung (Μάιλς του Lost) θα είναι ο πρώτος Person of Interest της 2ης σεζόν.
  • Επίσης η Margo Martindale του Justified θα παίξει στο 2ο επεισόδιο της σεζόν. Θα υποδύεται μία γυναίκα που συνδέεται κάπως με την Root. 
Once Upon a Time
  • Μετά από αυτούς, μάθαμε και για άλλους χαρακτήρες που θα μας κρατήσουν συντροφιά στη 2η σεζόν. Μερικοί από αυτούς είναι: Ο Captain Hook , o Prince Phillip, o Sir Lancelot, o Jack (από το Τζακ και φασολιά!). 
  • Η 2η σεζόν ξεκινάει 30 Σεπτεμβρίου.
Sons of Anarchy
  • H σεζόν ξεκινάει 11 Σεπτεμβρίου 
  • Μπορείτε να δείτε ένα sneak peek , πολύ ωραίο! 
Vegas
H Sarah Jones (Alcatraz, Sons of Anarchy) θα έχει βασικό ρόλο στη νέα σειρά του CBS από το 2ο επεισόδιο και μετά. Θα υποδύεται την Mia Rizzo, την έξυπνη και όμορφη κόρη ενός ισχυρού άντρα, η οποία θα δουλεύει στο Casino στο πλάι του Τσίκλις!

Last Resort
Όπως ο ίδιος ο Shawn Ryan παραδέχεται πρόκειται για το πιο δύσκολο έργο του. Η σειρά θα εστιάζει στους χαρακτήρες και στις σχέσεις τους! Δεν πρόκειται για μια σειρά πολέμου, αλλά το πως αντιδρούν οι άνθρωποι σε εποχή κρίσης.
Υ.Γ. ο ψυχάκιας ο Ντατς από το The Shield (Jay Karnes) θα παίξει σε λίγα επεισόδια στο ρόλο του υπουργού αμύνης.

21 σχόλια:

  1. Από αυτές περιμένω να ξεκινήσουν το SoA, το Vegas και το Last Resort...

    Καλή επιστροφή και από εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ! 

    Εγώ περιμένω περισσότερο αυτές τις 5 (+ dexter και fringe!), πολλές δηλαδή :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Person of  Interest !!! Πως και πως περιμενα την αναρτηση!!! Αν ειδες την συνεντευξη των συντελεστων της σειρας ο παραγωγος δηλωσε δυο πραγματα που μου εκαναν εντυπωση οτι εχει μεγαλα σχεδια για την Ρουτ και οτι ο Ρις δεν θα παρει ευκολα πισω τον Φιντς!!! Θα εχουμε Lost reunion!!! Και ενα νεο που βγηκε προσφατα για το Once upon a time http://tvline.com/2012/08/03/once-upon-a-time-michael-raymond-james/ !!!  Καλη επιστροφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω δει κανα 10λεπτο, κολλούσε πολύ και δεν φόρτωνε με τίποτα και το έκλεισα! Το άκουσα αυτό για την Ρουτ και χάρηκα πολύ!! Το άλλο για τον Ρις δεν το άκουσα αλλά περίμενα να τον σώσει από το 1ο επεισόδιο! 

    Once Upon a Time άρχισες;;; καλούλης ηθοποιός, τον θυμάμαι από το True Blood, ήταν ο γκόμενος της γυναίκας του Μάικλ Έμερσον, προβλέπεται να τρώει μπουνίδια στη σειρά :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ειδα καλο ηταν θα το συνεχισω και την νεα σεζον!!!  χαχαχα αυτο δεν το ηξερα η γυναικα του ηταν η γκεστ στο 22 χαχαχα δεν το ειχα ψαξει παραξενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι που σου άρεσε! Ελπίζω η 2η σεζόν να είναι αντάξια του φινάλε! Πιστεύω θα ανεβεί πολλά σκαλιά η 2η σεζόν του παραμυθιού!!! 

    Ναι η αληθινή του γυναίκα, φάση είχε! Καλό αυτό γιατί μπορεί να επιστρέψει στη σειρά όποτε χρειαστεί!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Ναι οντως βασικα στο φιναλε μπορει να ειναι με την γυναικα που αγαπαει  !!! Αν εχουμε Happy End  !!!!!!!!!  Ενταξει το φιναλε εξαιρετικο στην μεση της σεζον βαρεθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο τέλος πιστεύω θα απενεργοποιήσουν τη μηχανή! Ο Ρις μάλλον θα πεθάνει!! Ο Φιντς μακάρι να ζήσει ευτυχισμένος!! Και έχω μια υποψία ότι ο Φάσκο θα μας αφήσει σχετικά νωρίς σε σεζόν (πράγμα που το απέυχομαι γιατί τον πάω με 1000)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9.  Αρχισαμε τις προβλεψεις;;;; Πανω κατω τα ιδια πιστευω αν και θελω ο Ρις να ζησει του αξιζει να ειναι ευτυχισμενος !!! http://www.youtube.com/watch?v=UDzuwhkIm5s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι του αξίζει αλλά με την Τζέσικα νεκρή το να προστατεύει τους ανθρώπους είναι το μόνο πράγμα που του έχει μείνει (κάτι σαν τον Μπάτμαν)... άμα του το στερήσουν και αυτό δε θα έχει νόημα η ζωή του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και παλι εως τις 6 σεζον που θελω να παει το PoI  ολο και καποια θα ερωτευτει δεν ειμαστε τετοια σειρα με ερωτες κ.λ.π αλλα μια εξαιρεση μπορει να γινει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και ο έρωτας είναι μια ευχάριστη νότα σε τέτοια σειρά! Μόνο 6 σεζόν;;; εγώ θέλω τουλάχιστον 8 σεζόν!!! Ανάλογα βέβαια και πως θα τα πάει στη συνέχεια, αλλά πιστεύω έχει πολύ ιστορία να μας πει ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13.  Στις 6 σεζον ειναι καλα ουτε λιγο ουτε πολυ  ας μην το παρατραβηξουμε κιολας και το Επος 6 σεζον πηγε It's Destiny !!!! Οντως ευχαριστη νοτα για αυτο δεν εμφανιζεται συχνα παντως οταν θελουν το κανουν πολυ ωραια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι και σε αυτή τη σειρά δε νομίζω να γίνει σαπούνι, οπότε έχει την έγκριση μου (αλλά όχι με την Κάρτερ :P). Άμα τραβάει ας πάει παραπάνω, και εγώ είμαι φαν των σειρών με 4 έως 6 σεζόν αλλά τώρα που είμαι επιρεασμένος θέλω και παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχει και μια σοβαροτητα ο Ρις στην σειρα γιατι στην πραγματικοτητα ειναι χαχαχα αφασια!!!! 4-6 ειναι καλα το ευχαριστιεσαι δεν θελω να γινει ανουσια και προβλεψιμη !!! Εννοειται πως οχι με την Καρτερ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλά θα δούμε εκείνη την ώρα και θα αποφασίσουμε (λες και εξαρτάται από εμάς :P) ... με την Ζώη όμως μια χαρά είναι!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σου δινω ποιντ δεν σκεφτηκα την Ζωη !!!  Θα κανουμε μια ψηφοφορια στο tv-island και οταν βγει η αποφαση θα τους καλεσει ο Τζεικομπ στο νησι να τους το ανακοινωσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχαχα ναι, σιγά μην τους το ανακοινώσει κιόλας, θα τους αγγίξει απλά και θα κυλήσουν μόνα τους τα πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re paidia kserei kapoios kanena site gia na dw to POI online me ellhnikous upotitlous? piga xthes na katebasw to prwto epeisodio kai pigene poio arga apo xelona!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαιρομαι που ξεκινάς να το ψάχνεις σιγά σιγά για να το αρχίσεις!! Προσωπικά δεν το έχω ψάξει καθόλου για τα online, μόνο στο daily motion είδα και δεν είχε κάτι... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή