Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Καινούριες σειρές με εξωγήινους


Αυτή τη στιγμή αν δεν κάνω λάθος η μόνη σειρά που έχει σαν θεματολογία τους εξωγήινους είναι το Falling Skies. Η Αμερικάνικη τηλεόραση όμως δε μένει σ' αυτό καθώς έχει στα σκαριά μερικές ακόμα σειρές με θέμα τους εξωγήινους...

Defiance:
Είναι η νέα σειρά του Syfy που κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου 2013 με τους Grant Bowler, Julie Benz, Tony Curran, Jaime Murray, Stephanie Leonidas, Mia Kirshner, Graham Greene και Fionnula Flanagan.
Η σειρά διαδραματίζεται 35 χρόνια στο μέλλον, στην φανταστική πόλη Defiance, όπου μετά από μια μεγάλη μάχη μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων η γη σχεδόν καταστράφηκε και έτσι τώρα πρέπει να συνεργαστούν και οι 2 πλευρές για να διορθώσουν το κακό που προκάλεσαν αλλά και να ζήσουν ειρηνικά.Incursion:
Με τον Σπάρτακο να βρίσκεται στην τελευταία σεζόν, ο δημιουργός της σειράς (Steven S. DeKnight) με το κανάλι Starz ετοιμάζουν μία νέα σειρά με εξωγήινους, όπου θα βλέπουμε στρατιώτες να εισβάλλουν σε άλλους πλανήτες και να πολεμάνε με τις εξωγήινες φυλές. Κάθε σεζόν θα λαμβάνει χώρα σε διαφορετικό πλανήτη και αυτό που μας υπόσχεται ο παραγωγός είναι επικές μάχες και πολλοί θάνατοι χαρακτήρων.

Area 51:
Το Area 51 είναι μία περιοχή όπου ο στρατός συλλέγει ζωντανό ή άψυχο εξωγήινο υλικό. Η σειρά λαμβάνει χώρα 65 χρόνια στο παρελθόν, όπου μας δείχνει 2 άντρες που δουλεύουν στη βάση και ανακαλύπτουν κάτι όπου η κυβέρνηση θα έκανε τα πάντα για να μείνει μυστικό. H σειρά βασίζεται στις νουβέλες της Annie Jacobsen και το κανάλι που θα μεταφέρει τη σειρά θα είναι το AMC.

Thunderstruck:
Άλλη μια σειρά με εξωγήινα όντα πάλι από το Amc. Δημιούργημα των Paul Boardman και Scott Derrickson, η σειρά θα εστιάζει στη μικρή πόλη Great Falls στην Μοντάνα, και στους κατοίκους της που θα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις μετά από μια σύγκρουση UFO, αφού πολλά μυστήρια όντα θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε όλο τον πλανήτη.

The Family:
Άλλη μία σειρά του Syfy. Αυτή τη φορά βλέπουμε μία εξωγήινη οικογένεια καθώς ζει μυστικά ανάμεσα στους ανθρώπους για πολλά χρόνια καθώς μεγαλώνει. Τη στιγμή που θα πεθάνει ο αρχηγός της οικογένειας θα ξεσπάσει μια διαμάχη μεταξύ τους για το αν πρέπει ή όχι να αποκαλύψουν στους ανθρώπους την ανώτερη δύναμη τους. 

Υ.Γ. Εκτός του Defiance δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή για καμία άλλη από αυτές τις σειρές απ' όσο ξέρω! Η ημερομηνία προβολής τους είναι άγνωστη προς το παρόν αλλά μάλλον πάνε για την επόμενη σεζόν! 

3 σχόλια:

  1. σταυρο οπως σε ξαναειπα δες το continiuum.καλη σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως σου φάνηκε ο Terry O'Quinn στο F.S.? Ή δεν το βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το βλέπω αν και το έχω στο πρόγραμμα όπως και πολλές άλλες σειρές :) .... αλλά δεν αμφιβάλλω ότι θα ήταν τουλάχιστον "πολύ καλός"... εσένα πως σου φάνηκε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή