Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ποια season finale είναι επικά; Τοπ 10 Season Finales!!!



Προσοχή το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει σπόιλερ για κάποιες από τις παρακάτω σειρές: 24, Breaking Bad, Dexter, Fringe, Lost, Once Upon a Time, Person of Interest, Prison Break, Sons of Anarchy, Supernatural, The Shield.... αν και δεν κάνω κάποιο σχόλιο!

Ας αρχίσουμε καταρχάς από τα βασικά:

Τι πρέπει να έχει ένα season finale για να θεωρείται επικό;;; 
  1. Να σου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο
  2. Να έχει περισσότερη ένταση από κάθε άλλο επεισόδιο που είδαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν (ή ισάξιας έντασης εάν η σεζόν ήταν επική σε όλη της το μεγαλείο). 
  3. Να έχει σημαντικές εξελίξεις στη βασική πλοκή της σειράς. 
  4. Να κλείνει κάποια θέματα της σεζόν (ή της σειράς), αλλά παράλληλα καλό θα ήταν να ανοίγει και κάποια άλλα για την επόμενη σεζόν. 
  5. Τέλος, σημαντικό ρόλο παίζει το να τελειώνει με Cliffhanger.

Παρακάτω παραθέτω το 10 season finale που μου άρεσαν περισσότερο και καλύπτουν τις 5 προϋποθέσεις:

10. Sons of Anarchy - Season 3 finale - NS 


9. The Shield - Season 5 Finale - Post Partum 


8. Prison Break - Season 2 Finale - Sona 


7. Fringe - Season 3 Finale - The Day we Died 


6. Once Upon a Time - Season 1 Finale - A Land Without Magic 


5. Person of Interest - Season 1 Finale - Firewall 


4. Breaking Bad - Season 3 Finale - Full Measures 


3. Supernatural - Season 5 Finale - Swan Song


2. 24 - Season 5 finale - 6:00 AM - 7:00 AM 


1. Dexter - Season 4 finale - The Getaway 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0. Lost - Season 3 finale - Through the Looking Glass

Το βάζω στη θέση "0", επειδή απλά δεν υπάρχει!!! Τα περισσότερα επεισόδια του Lost (ειδικά από 4η-5η-6η σεζόν που έχουν λίγα) είναι επιπέδου season finale για άλλες σειρές, οπότε αναμενόμενο τα season finale του Lost να είναι μία κατηγορία μόνα τους.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημειώσεις:
  • Δε βαθμολογώ ολόκληρη τη σεζόν, ούτε το cliffhanger αποκλειστικά, βαθμολογώ το season finale στο σύνολο (παρότι το cliffhanger μετράει σημαντικά!).
  • Επίσης η σειρά που ταξινόμησα τα season finales είναι λίγο ενδεικτική, θα μπορούσα να τα βάλω με διαφορετική σειρά άλλη φορά. Σημασία έχει ότι και τα 10 είναι παράδειγμα για season finale!!! 
  • Επίσης κάθε σειρά από αυτές που έβαλα μπορεί να έχει και 2ο αξιοσημείωτο season finale στο ιστορικό της, απλά επέλεξα να βάλω αυτό που θεωρώ καλύτερο από κάθε σειρά αλλιώς θα γέμιζα το θέμα μόνο με Lost (5), 24 (4) και Dexter (1) που είναι τα αγαπημένα μου αν όχι τα καλύτερα! 
  • Αρκετές σειρές με απογοήτευσαν προσωπικά στα  φετινά season finale τους, αλλά ελπίζω να μας διαβάσουν οι παραγωγοί και να μάθουν από τα λάθη τους (ελπίζω να τους έχει καλέσει ο "Τζέικομπ" στο Tv-Island να μας διαβάσουν...). Τέλος πάντων, τελευταία συμβουλή "Be a part of history" όπως λέει και η εικόνα. 

213 σχόλια:

  1. Ωραίο άρθρο!
    Στα περισσότερα συμφωνω (από αυτά που βλέπω) αν και πλέον στην 10αδα μου ειναι και το φιναλε της 7ης του SPN.
    Για μενα καλυτερο φιναλε ever ειναι το τελος της 5ης του Lost και μετα το τελος της 4ης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. foberh h anarthsh staure!!! sta poio polla sumfonw (merikes seires den ths edw dei)

    h dikia mou 5ada!!!
    1) lost season 3 (we have to go back)
    2) mentalist season 3 ("thanatos" red john)
    3) fringe season 1 (paralilo sumpan...didimoi purgoi)
    4) house season 5 (o giatros sto psixiatrio)
    5) prison break season 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα το καλύτερο finale ήταν το Lost και το Battlestar Galactica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Rosa@abouttvseries  εννοείς σαν series finale του Lost και του BSG;;; γιατί εγώ αναφέρω μόνο τα season finale, όχι τα series! 
    SupernaturalGreece  εμένα όπως ξέρεις δε μου άρεσε ιδιαίτερα της 7ης, αλλά άνετα θα έβαζα 4η, 3η και 2η που ήταν πολύ δυνατά (πέρα του cliffhanger!). 
    Να σου πω την αλήθεια στο Lost δυσκολεύτηκα πολύ να αποφασίσω ποιο να βάλω, αλλά έβαλα το 3ο επειδή θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπεις τις 3 σεζόν μαζεμένες και μετά να τρελαίνομαι στην ιδέα του "περίμενε"... το σκεφτόμουνα για μήνες το συγκεκριμένο φινάλε!

    Lusifer  ευχαριστώ! Τόσο καλό το φινάλε του Mentalist;; είναι που βαριέμαι τα αυτοτελή-αστυνομικά αλλιώς θα την είχα αρχίσει ασυζητητί τη σειρά αν ήταν περισσότερο serialized! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι εννοώ series finale ... :) αλλά και κάθε season finale ήταν εξαιρετικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι εννοώ series finale ... :) αλλά και κάθε season finale ήταν εξαιρετικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Δίκιο έχεις γιατί και εγώ το Lost το είδα μαζεμένο μέχρι την 5η. Οπότε ίσως γιαυτό να ναι και το αγαπημένο μου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Rosa@abouttvseries  ααα καλά το κατάλαβα :) . Συμφωνώ για Lost, BSG όπως ξέρεις δεν έχω δει! 

    SupernaturalGreece  ναι αυτό είναι λογικά! Όταν ξεμένεις από επεισόδια καταλαβαίνεις την απόλυτη αγωνία!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ενδιαφερον.Η δικια μου λιστα θα ψιλοδιαφερει κυριως επειδη πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος πανω στη γη που δεν κολλησε με το Lost.  ; )
    Δεν ειναι με συγκεκριμενη σειρα παντως,δεν εχω κατσει να το ψαξω.

    Supernatural seasons 1-4,6
    Battlestar Galactica season 1
    Spartacus:Blood and Sand
    Numb3rs season 3
    Game of Thrones seasons 1,2
    Alias season 2

    Ενταξει,το δικο μου ειναι Τοp 11 και σταματαω να σκεφτομαι γιατι θα μου ερθουν κι αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν κόλλησες με την υπερσειράρα;;; ντροπή! :PPP πλάκα κάνω φυσικά, γούστα είναι όλα!!!  

    H 5η του Supernatural δε σου άρεσε;; τη βρήκα την πιο συγκινητική με τον "μεγαλύτερο" εχθρό!!

    Από τις άλλες σειρές στη λίστα σου, μόνο Game of Thrones βλέπω (και προσεχώς τον Σπάρτακο!), αλλά τα φινάλε για μένα δεν είναι το σημείο ακμής τους! Τα προτελευταία επεισόδια είναι τα γαμάτα τους (1.09, 2.09)... τα τελευταία λειτουργούν περισσότερο σαν επίλογος (είναι και από βιβλία!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοκκινιζω απο ντροπη!Ασε...Το Lost ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση για μενα.Ειναι η μια απο τρεις σειρες(οι αλλες δυο ειναι το Heroes και το Prison Break)που λατρεψα τους πρωτους κυκλους αλλα μετα εχασα το ενδιαφερον μου.Εχω δει 2 και κατι κυκλους απ'το Lost.To μεγαλο μου θεμα με αυτη τη σειρα ειναι οτι δημιουργουσε συνεχως καινουργια ερωτηματα και τα αφηνε αναπαντητα.Απ'οτι εμαθα απο φιλους μου πολλα απαντηθηκαν στο τελευταιο επεισοδιο.Δε λεω οτι ειναι κακο,εμενα δεν μου ταιριαζει σαν τακτικη.Προτιμω μια σειρα να απανταει σε μερικα ερωτηματα που εχει δωσει και μετα να δημιουργει καινουργια.

    Το τελευταιο του 5ου κυκλου του Supernatural δεν ειναι οτι δεν μου αρεσε.Αλιμονο,ειναι οντως το πιο συγκινητικο φιναλε ως τωρα.Αν σου πω οτι δεν εχω συγκεκριμενο λογο?Δε ξερω ακριβως γιατι,απλα τα υπολοιπα μου αρεσαν λιγο παραπνω.Ισως γιατι στο Swan Song αξιζει μονο η σκηνη του νεκροταφειου.Ολο το αλλο ηταν λιγο "αργο".Αλλα δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει,απλα ειπα να συγκρατηθω και να μην βαλω Supernatural seasons 1-7.

    Για το Game of Thrones συμφωνω απολυτα μαζι σου,αλλα τα βαζω μονο και μονο για τα cliffhanger τους οιυ ειναι καλυτερα απο ολοκληρα επεισοδια αλλων σειρων.Και επειδη εχω διαβασει και τα βιβλια,παρασυρομαι καπως,βλεπω κατι που μου θυμιζει τι θα γινει μετα,ενθουσιαζομαι και παει λεγοντας.
    Δε ξερω αν τα εχεις διαβασει αλλα αν οχι θα σου πω ενα πραγμα.Εαν ο τριτος κυκλος τελειωσει εκει που φανταζομαι(και μπορει να κανω και λαθος) υπαρχει μια μεγαλη περιπτωση οι σκεψεις σου μετα να ειναι:Lost,ποιο Lost?!  : p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι καλά που σου είπαν οι φίλοι σου ότι απαντήθηκαν στο τελευταίο, γιατί κυκλοφορούν πολλές βρώμες για τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε το Lost πίσω :PPP. Εντάξει στη συνέχεια απαντιούνται λίγα λίγα απλά μερικά τα αφήνει για τελευταία σεζόν... αν και τα περισσότερα ερωτήματα σχετίζονταν περισσότερο με χαρακτήρες παρά με "περίεργα", το οποία απαντάει σιγά σιγά όλα και όχι στο τέλος! Πάντως τώρα που έχει ολοκληρωθεί αν σου έρθει όρεξη ρίξε μια ματιά ξανά!!! 
    Prison Break είναι η άλλη αγαπημένη μου σειρά και μαζί με το 24 συμπληρώνουν την 3άδα μου!!! Για Heroes συμφωνώ απόλυτα, αν και ποτέ δεν την θεωρούσα τοπ σειρά!

    Α κατάλαβα, ναι ήταν η "προετοιμασία" αλλά είχα αγωνία για το πως θα τα καταφέρουν, είχαν να αντιμετωπίσουν τον τοπ εχθρό και τα σχέδια τους δεν πήγαν στην αρχή όπως τα υπολόγιζαν! Η σκηνή στη νεκροταφείο είναι το αποκορύφωμα πάντως! Αλλά η αφήγηση του Τσακ πιστεύω έδωσε άλλη πνοή στο επεισόδιο!!!

    Ναι όντως, αρκετά εντυπωσιακά και τα 2 cliffhangers!!! Όχι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (αν και έχω φάει κάποια σπόιλερ)! Υπόψιν ότι η 3η σεζόν θα είναι ο τόμος Α' του 3ου βιβλίου, θα προλάβει να δείξει αυτό που σκέφτεσαι;;; .... αλλά δε νομίζω να φύγει ποτέ το Lost από τη 1η θέση στη λίστα μου (είναι πολύ μεγάλο το δέσιμο και οι συγκινήσεις που μου έχει χαρίσει αυτή η σειρά!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα το δω μωρε καποιοα στιγμη,εχω ηδη δει τους δυο πρωτους και κατι απ'τον τριτο,οποτε καποια στιγμη θα μου τη βιδωσει και θα το τελειωσω.

    Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να μην φας spoiler για το Game of Thrones,κυριως γιατι τα πρωτα 4 βιβλια ειναι παλια,10ετια και βαλε,οποτε πολλοι θεωρουν οτι οκ,ποσο να το κραταμε κρυφο.Αυτος ειναι ενας απ'τους λογους που τα διαβασα.Αν διαβαζεις παντως γενικα,δωσ'τους μια ευκαιρια,ειναι εντυπωσιακα.
    Το ξερω οτι θα ειναι ο πρωτος τομος και οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια θεωρουν οτι θα τελειωσει εκει που σου λεω.Δε ξερω ομως,υποθεσεις κανω.Απλα μου φαινεται πολυ λογικο.Μεταφερουν βεβαια αρκετα γεγονοτα οι σεναριογραφοι.Για παραδειγμα,καποιους χαρακτηρες που εμφανιζονται στο δευτερο βιβλιο,δεν τους ειδαμε φετος,θα τους δουμε στον τριτο.Οποτε δε ξερω.Θα δειξει!
    Για το Lost πλακα κανω,ενταξει.Απλα,για μενα ηταν απ'τα πιο συγκλονιστικα γεγονοτα που εχω διαβασει ποτε.Βεβαια,η αρχικη μου αντιδραση ηταν να μπω σε ενα αεροπλανο και να παω να δολοφονησω τον συγγραφεα.Ειμαι πολυ περιεργη για τις αντιδρασεις,οποτε και να το δειξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ χαιρομαι.Απ'τις αγαπημενες μου σειρες και ειδικα μετα το φιναλε της 2ης εψαχνα το σαγονι μου για καμια βδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο λοστ εγω θα εβαζα το φιναλε της 5η με μικρη διαφορα απο της 3η ... Επισης νομιζω οτι τον φιναλε της 2ης στο φροντζ ηταν λιγο πιο πωρωτικο απο της 3ης ... Αλλα γενικα σε αυτες που αναφερεις πανω και εχω δει συμφωνω... στην λιστα θα προσθετα του μενταλιστ το σεζον φιναλε της 3ης και του WD της 2ης γιατι πληρουν της προυποθεσεις... Καταληγοντας εισαι μεγαλος για την αναρτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν το αρχίσεις ξεκίνα το από την αρχή γιατί θα το έχεις ξεχάσει! Αλήθεια πριν πόσο καιρό το είδες;;;
     Άμα διάβαζα βιβλία θα τα είχα διαβάσει ήδη... αλλά είναι ότι γενικά δε διαβάζω... να φανταστείς έχω αγοράσει 2 βιβλία Dexter που είναι μία από τις αγαπημένες μου σειρές και έχω διαβάσει μόνο το 1ο κεφάλαιο :PΜήπως η σκηνή που λες περιλαμβάνει έναν γάμο και μία δηλητηρίαση;;; (σου είπα έχω φάει αρκετά σπόιλερ!). 
    Πρόσεχε με το αεροπλάνο μην πέσεις σε κανα νησί !!! 
    Ερώτηση: έχεις διαβάσει τίποτα σχετικά με το αν η σειρά θα ακολουθήσει δικό της δρόμο ή θα είναι πιστή στα βιβλία μέχρι τέλους;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστώ Εύη!!! Όπως είπα και στον Ορέστη δυσκολεύτηκα λίγο για το φινάλε του Lost!! 
    Όσο αφορά το fringe γενικά τρελαίνομαι να βλέπω επεισόδια με μέλλον, παρελθόν κτλ, οπότε ένα επεισόδιο που γίνεται 10 χρόνια στο μέλλον με ξετρέλανε (και ήταν και γαμάτο, όχι τίποτα προχειροδουλειές!). 
    WD δεν έχω δει ακόμα... κάποια στιγμή θα το κάνω! Για Μενταλιστ δεν είναι σίγουρο... 
    Το σπόιλερ για το Χάουζ το έχω φάει εδώ και 2 χρόνια από το Lost-path :) ... πάλι καλά που δεν έβλεπα/βλέπω τη σειρά!!! :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νταξει εγω πρωσωπικα γενικα ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ να βλεπω φριντζ, και το 2χ08 να εβαζες (που ειναι το χειροτερο επεισοδιο για μενα) θα μαρεσε... το φιναλε του WD μαζι με το 2χ12 μετραει πολυ σε αντιθεση με ολη την σεζον... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eχουν περασει 3-4 χρονια οποτε μαλον θα τα ξεκινησω απ΄την αρχη οπως λες.

    Εχει να κανει με ενα γαμο και ελπιζω να μην εχεις μαθει ακριβως τι γινεται απο τωρα γιατι θα'ναι κριμα.

    Κοιτα,μεχρι τωρα ειναι πιστοι στα βιβλια σε μεγαλο βαθμο.Το μονο που κανουν ειναι τα μεταφερουν μερικα πραγματα,οπως σου ειπα,και να "μεγαλωνουν" μερικους ρολους.Ο Robb ας πουμε δεν εμφανιζεται σχεδον καθολου στο δευτερο βιβλιο και μαθαινουμε απο τριτους για τις μαχες.
    Εχω διαβασει ομως οτι απο τον τριτο κυκλο και μετα μπορει να αρχιζουν να αλλαζουν λιγα πραγματα.Ειμαι περιεργη να δω τι θα κανουνε γενικα.Προς το παρον εχουν αρκετο υλικο,τα βιβλια που εχουν βγαζουν 4 ισως και 5 κυκλους.Το θεμα ειναι οτι στα επομενα 5 χρονια,αν με το καλο φτασει η σειρα μεχρι εκει,ΜΠΟΡΕΙ να εχει βγει ενα ακομα βιβλιο.6 δηλαδη,απο τα 7 που θα υπαρξουν συνολικα.Σε γενικες γραμμες,αν συνεχισουν ετσι η σειρα θα φτασει τα βιβλια πριν ο συγγραφεας τελειωσει.Και μπορει εμας να μας φαινεται πολυ μακρινο μελλον,αλλα οι σεναριογραφοι το σκεφτονται σε καποιο βαθμο.Οποτε μπορει να αρχισουν να αλλαζουν μερικα πραγματα για να "τραβηξουν" μερικες ιστοριεςα,αλλα πιστευω οτι στα κυρια σημεια θα μεινουν πιστοι ατα βιβλια.Υπαρχουν βεβαια μερικα πραγματα που δεν θα με χαλαγε να αλλαζαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έλα ρε δε σου άρεσε το 2.08 με τον Observer;;; εμένα τα χειρότερα μου είναι το 2.11 (ακόμα δεν το έχω δει ολόκληρο) και το 2.20 (φέτος το είδα πρώτη φορά!). Δεν ήταν ότι ήταν άσχημα σαν επεισόδια απλά ήταν άκυρα τη στιγμή που παίχτηκαν!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για το 2χ11 και το 2χ20 εχεις δικιο ... Το 2χ08 ειναι το μονο επεισοδιο που εχω δει μονο 2 φορες , ειναι μλκια για μενα το ολο σκηνικο με τον Αυγουστο και την γκομενα, τερμα βαρετο , τι με νοιαζει εμενα το σκαλωμα του Αυγουστου , αν διναν καμια σοβαρη πληροφορια για τους Observer να το δεχτω αλλα τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι επιβάλλεται να τα έχεις πρόσφατα και να θυμηθείς τα ερωτήματα! Τώρα μπορεί να σου αρέσει περισσότερο! 

    Ναι το 'χω φάει αυτό το σπόιλερ! Και έχω φάει και ένα από το 5ο βιβλίο! Το θέμα είναι ότι δεν ήταν επιλογή μου να τα ψάξω στο ιντερνετ και να παρασυρθώ να τα διαβάσω , αλλά μου τα κάρφωσαν άτομα από κοντά! Damn it!!! 

    Και εδώ από τρίτους μαθαίναμε για τις μάχες στην ουσία (δεν τις είδαμε!).
    Βασικά άμα αποφασίσουν να μείνουν πιστοί στα βιβλία η σειρά θα ολοκληρωθεί στην 12η σεζόν της, δηλαδή σε 10 χρόνια! Φαντάσου ότι τα 2 πρώτα βιβλία είναι οι 2 πρώτες σεζόν! Τα βιβλία 3-4-5 έχουν 2 τόμους το καθένα οπότε επιβάλλεται να κάνουν 2 σεζόν για το κάθε βιβλίο οπότε +6 (=8) ... και άλλοι 4 τόμοι το 6ο και το 7ο βιβλίο = 12!!! Αν και τώρα με τη σειρά λογικά θα τον πιέσουν τον Μάρτιν να την τελειώσει γρήγορα... όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και σε μία ηλικία ο Μάρτιν :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ που το έχω δει μία φορά (όπως και τα περισσότερα του Fringe... λίγα έχω δει 2 φορές) μου άρεσε! Άμα το έβλεπα τώρα δεν ξέρω... γενικά εκείνη τη στιγμή είχαμε ανάγκη να δούμε Observers οπότε αυτό και μόνο αρκούσε! Με τις γνώσεις που έχουμε τώρα γι' αυτούς δεν ξέρω πως θα μου φανεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελα ρε,κριμα!Τι να κανουμε?Και παλι πιστευω θα ειναι τρελο,ακομα και για οσους το εχουν διαβασει.

    To τριτο βιβλιο θα χωριστει,το ξερουμε,ειναι το μεγαλυτερο μεχρι τωρα,αδυνατον να το μεταφερουν σε εναν κυκλο.Το ιδιο πιστευω θα γινει και με το πεμπτο.Το τεταρτο ομως δεν ειναι τοσο μεγαλο,θα πρεπει να προσθεσουν πολλα για να βγει σε δυο κυκλους.Βγαινει και σε εναν.
    Ο συγγραφεας εχει πει πως το 6ο βιβλιο θα βγει περιπου σε 2-3 χρονια.Θεωρητικα,γιατι και πριν αυτα ελεγε και φτασαμε την 6ετια μες το νερο.Πολυ δυσκολο,εως αδυνατο να τελειωσει πριν τον φτασει η σειρα.
    Παντως για την ηλικια μην αγχωνεσαι,εχει δωσει τον "κορμο" και των δυο τελευταιων βιβλιων σε εκδοτες σε περιπτωση που,χτυπα ξυλο,συμβει κατι.
    Εγω τους ηθοποιους σκεφτομαι.Γιατι ενταξει πες,αυτοι που ειναι γυρω στα 40,το μαζευεις το πραγμα τα επομενα χρονια.Με τους πιο νεους ομως(που παιζουν τον Jon,τον Robb,τη Dany κτλ) και κυριως με τα παιδια θα εχουν προβλημα.Στα βιβλια αντε να μεγαλωνουν 2 χρονια.Στη σειρα δε θα φαινονται για παντα 12-13.Πλακα θα'χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απλά για το θάνατο ξέρω, δεν ξέρω αν γίνεται και τίποτα άλλο στη συνέχεια! Αλλά και πάλι τον Νεντ μας δολοφόνησαν, πόσο πιο ανατρεπτικό θα μπορούσε να ήταν;;;

    Απλά μπορεί να το πάνε και με τους τόμους... το 4ο μπορεί να είναι λίγο για 2 σεζόν αλλά και "πολύ" για μία σεζόν (δεν ξέρω πόσο είναι!). Θα τα βρουν αυτοί μην σκάμε :)
    Χαχαχαχα εντάξει τώρα ησύχασα, εγώ φοβόμουνα μην πάθει κάτι την ώρα που γράφει τον επίλογο... δεκαετίες θα ανυπομονούσαν οι αρχικοί φαν να μάθουν το τέλος και θα τρώγανε νίλα :) 
    Ναι πλάκα έχει να τους βλέπεις να μεγαλώνουν... πέρυσι ο πρόεδρος του HBO είχε πει κάτι ότι είναι πρόθυμος να πάει το game of thrones και 20 σεζόν αν χρειαστεί (φυσικά αστειευόταν νομίζω) αλλά είναι στα χέρια των παραγωγών τι δρόμο θα θελήσουν να ακολουθήσουν... θα γίνει ο Μπραν παππούς και ακόμα δε θα 'χει τελειώσει :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμενα και την πρωτη φορα που το ειδα δεν μαρεσε , αλλα οκ γουστα ειναι αυτα.... Ντροπη σου παντως που εχεις δει μονο μια φορα το Φριντζ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ε από την αρχή βαριέμαι να το ξαναδώ, κάποια μεμονωμένα επεισόδια ευχαρίστως ή αγαπημένες σκηνές! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολυ ωραιο αρθρο !!!Το τελος του Επους σε οποια σεζον και αν δεις απλα δεν υπαρχουν !!!! Ενταξει δεν θα σχολιασω κατι ιδιαιτερα ουτε καν το εκπληκτικο τελος του Person of Interest που απλα δεν υπηρχε γιατι τα εχουμε ξαναπει !!!! Πω ρε Σταυρο τι μου το θυμησες !!!!!!! Ποτε αρχιζει η δευτερη σεζον ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Sorry κιολας που ρωταω αλλα επειδη ψηνομαι να κατεβασω  καποια σειρα που δεν εχω δει το Alias αξιζει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ευχαριστώ! Λογικά θα αρχίσει Σεπτέμβρη (μάλλον στις 20 ή στις 27).... 

    Μη ζητάς sorry, συζήτηση κάνουμε :) . Προσωπικά Alias δεν έχω δει πέρα από τα 4-5 πρώτα επεισόδια, το οποία ήταν πολύ καλά αλλά δεν είχα όρεξη εκείνη την περίοδο και το σταμάτησα! Ας σου απαντήσει η Ρόζα περαιτέρω ή η KatHale που το 'χουν δει! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πω ρε Σταυρο αργει !!!! Ναι ενταξει το sorry μου βγηκε να το πω anyway !!! Eχω ακουσει καλα σχολια για  την σειρα αλλα επειδη ειναι αρκετες σεζον δεν ξερω θελω να με ενημερωσει καποιος που την εχει δει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι ρε γαμώτο... όλες οι σειρές κάπου εκεί αρχίζουν... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είναι καταπληκτική σειρά !!! Εχει μια βασική ιστορία που κορυφώνεται στην τελευταία σεζόν ... έχει Jennifer Garner που είναι ΘΕΑ, και φυσικά είναι JJ ABRAMS .... Ξεκίνα τη ... είναι πολύ καλή με πολλές ανατροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δυστηχως!!! Παλι καλα που θα κανω καποιες σειρες επαναληψη και θα βγει το καλοκαιρι !!! Για το GoT εχω φαει και εγω αυτο το spoiler για τον γαμο και την .... συνεχεια του οποια και αν ειναι αυτη στεναχωρηθηκα αλλα ελπιζω να μην γινει !!! Δυσκολο το κοβω παντως να μην γινει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ειχα σκοπο αλλα μετα και απο αυτα εδω τα σχολια θα αρχισω  να την κατεβαζω !!! Σε ευχαριστω πολυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θα γίνει θα γίνει... καταραμένα σπόιλερ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μην τα λες αυτα αποτομα θα παθουμε και τιποτα μεγαλοι ανθρωποι !!! Ας ελπισουμε οτι υπαρχει ακομα ελπιδα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μισό, εσύ μιλάς για έναν γάμο στο 5ο βιβλίο;;; γιατί εγώ μιλούσα για το 3ο... (τα έχω φάει και τα 2 σπόιλερ!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ναι ρε περα απο το σταρ που τα εβλεπα με την σειρα και εγω οπως ναναι τα βλεπω... πχ προχθες ειδα απο 1χ18- 2χ01 και οχι ολο το επεισοδιο .... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έτσι τα βλέπω και εγώ (αν και περισσότερο τις αγαπημένες μου σκηνές βλέπω!). Από 1ο κύκλο έχω να τα δω πολύ καιρό, θα μου φανεί σαν να τα βλέπω για 1η φορά αν το βάλω! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εγω μιλαω για τον γαμο στο 3ο βιβλιο νομιζω οπου ο Ρομπ Σταρκ ...... Για το 5ο δεν εχω ιδεα περα απο το οτι προκειται για την Ντανυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αυτό που λες νομίζω γίνεται σε γάμο του 5ου κύκλου... εγώ για την Καλίσι κάποια σπόιλερ γενικής φύσεως ξέρω που δεν ξέρω σε ποιο βιβλίο ακριβώς λαμβάνουν χώρα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43.  Νομιζω οτι ειναι στο 3ο ο γαμος με τον Ρομπ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δεν είμαι σίγουρος επειδή δεν τα έχω διαβάσει ο ίδιος, αλλά στο 3ο ξέρω ότι άλλος γάμος συμβαίνει με ένα αναπάντεχο γεγονός! (άμα δεν έχεις φάει αυτό το σπόιλερ είσαι πολύ τυχερός!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45.  Εχει σχεση με τον Ρομπ και τον λυκο του ενα ποταμι και την Κατ αυτος ο γαμος που συμβαινει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αυτό που λέω εγώ είναι άσχετο με τον Ρομπ... στο γαμό με τον Ρομπ ξέρω μόνο το αποτέλεσμα! (πολύ κωδικοποιημένα μιλάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47.  Τι να γινει μην καψουμε και κανενα σποιλερ σε καποιον που δεν τα ξερει !!! Αυτο που λες εσυ τι γινεται πανω κατω ;;;; Μηπως εχει σχεση με τον Mad King 2 ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ναι σωστά! Άμεση σχέση θα έλεγα :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αααα καταλαβα ποιον γαμο λες !!! Ενταξει αυτος με τον Ρομπ εχει μεγαλυτερο twist !!! Κριμα παντως που το μαθαμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ναι κρίμα... αλλά και πάλι έχω αγωνία να το δω στην πράξη με τις λεπτομέρειες (του Mad King 2 περισσότερο, για τον άλλον έχουμε μέλλον!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. h dikia mou 5ada
    1)lostara final 4h kyklou(yperteleio)
    2)person of interest(teleio finale apo mia teleia seira-apo to 9o epeisodio k meta)3)The Shield 5o kyklou final(teleio telos mias teleias seiras)4)fringe 3o kykloy5)x-files 7o kyklou(edo eprepe na teleiosh me thn apagogh t molden apo ta aliens)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γαμάτα όλα, μόνο του X-files δεν έχω δει όπως ξέρεις... :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. stayro ama teleione-opos eprepe-to x-files sto 7o kyklo tha htan h teleioterh seira pou eida kalytero k apo to lost.alla oi mamakes logo oti apo to 5o kyklo k meta oi eispraksis ths seiras apo diafhmishs eftanan to 1.000.000.000$ ebga alloys 2 metrious kyklous k mena apaisio hlithio finale krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πολύ ωραία λίστα!!!!!
    Πλάκα κάνω διαφωνώ σε όλα!!!!! :PPPPPP

    stavrosLost είσαι βλάσφημος χαχαχαχαχ

    Η λίστα περιέχει τεράστιες ιεροσυλίες και βλασφημίες!!
    1η (από τις πολλές) βλασφημίες που ειπώθηκαν. Το The Shield στην 9η θέση ?!!?!?!?!?!? Και πάνω από αυτό το Prison Break. To Spn, το Fringe, Once Upon a Time, to PoI kai to Dexter ???!!?
    2η τεράστια ιεροσυλία είναι που άφησες εκτός το φινάλε του Shield 7x13 "Family Meeting" (aka ίσως το καλύτερο επεισόδιο στην ιστορία της τηλεόρασης!)
    3η ιεροσυλία που άφησες εκτός το φινάλε της 4ης season του BrB - που έβαλες το Spn πάνω από το BrB!
    4η πιστεύω πως ακόμα και που υπάρχουν φινάλε από σειρές που είναι καινούργιες είναι ιεροσυλία :PPP
    Σίγουρα έχεις γράψει και άλλες ιεροσυλίες αλλά θα τις γράψω σε άλλο σχόλιο :PPP
    MY TOP 5! (Θα κάνω τοπ 4 και αργότερα τοπ 10 που θα αλλάξουν θέσεις )
    3)Τhe Wire season 1 finale
    2)Breaking Bad season 3 finale
    1)24 season 5 finale-season 1 finale- BrB season 4 finale (όλα μαζί αυτά για να μην αφήσω κάποιο έξω)
    0) Shield "Family Meeting" 7x13! Το συγκλονιστικότερο επεισόδιο στην ιστορία της τηλεόρασης (εξαιρείται το BrB)! Το καλύτερο φινάλε που έχω δει της 2ης αγαπημένης μου σειράς! Ένα πραγματικό αριστούργημα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Έλα ρε 'συ σιγά της Ιεροσυλίες, τζάμπα γκρινιάζεις :PPP 

    1) Όπως είπα η σειρά δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, απλά ήθελα να αναφέρω 10 φινάλε από διαφορετικές σειρές που τηρούν τις προϋποθέσεις! Επειδή ξέρεις ότι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν του The Shield, επόμενο ήταν τα φινάλε πιο αγαπημένων σειρών να έχουν καλύτερη θέση! Ωστόσο το παραδέχομαι και το βάζω στη λίστα μου γιατί είχε πολύ ένταση και με ταρακούνησε και εμένα που είχα φάει το σπόιλερ για την ανατροπή!!!

    2) Έβαλα μόνο τα Season finale και όχι τα Series finale, εξάλλου ένα series finale με cliffhanger θα ήταν fail κατά τη γνώμη μου (γενικά). Άμα ήταν έτσι θα έβαζα και το φινάλε του Lost και του 24 :P 

    3) Προτίμησα το φινάλε του 3ου να βάλω, μου φάνηκε πιο έντονο και η αγωνία που άφησε για την 4η σεζόν ήταν μεγαλύτερη (κατά τη γνώμη μου!). Και όπως είπα βάζω 1 για κάθε σειρά! 

    4) Όχι δεν είναι γιατί καλύπτουν τις 5 προϋποθέσεις!!!

    Θα σου σχολιάσω το τοπ 10 κατευθείαν :) ... πρόσεξε μην κάνει καμιά ιεροσυλία και εσύ :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εμ έτσι είναι αυτά, γι' αυτό κουράζουν κάποιες σειρές και άλλες κόβονται πριν την ώρα τους! Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα πλάνο προτού αρχίσει μια σειρά και να δημοσιοποιείται! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ωραίο αφιέρωμα! Για μένα πάντως η μεγαλύτερη ιεροσυλία είναι ότι έχεις το φινάλε του Dexter πάνω απ΄της 24άρα...!!! Δεν λέω, ήταν γαμάτο, αλλά ήταν και αντιγραφή από κάποια άλλη σειρά... B) Τέσπα, εγώ δεν μπορώ να βάλω μόνο μία σεζόν από κάθε σειρά... τα πιο αγαπημένα μου φινάλε από σεζόν είναι:

    10. Fringe -
    Season 1

    9. Prison Break
    - Season 1


    8. Breaking Bad –
    Season 4


    7. The Shield
    - Season 5


    6. The Shield
    - Season 2


    5. LOST -
    Season 5


    4. LOST -
    Season 3


    3. 24 - Season
    4


    2. 24 - Season
    5


    1. 24 - Season
    1

    Υ.Γ. οι διαφορές των 4 πρώτων είναι απειροελάχιστες (κανονικά έπρεπε να τα βάλω όλα στη θέση 1 και να προσθέσω άλλα 9 φινάλε:p)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ευχαριστώ! Εντάξει το Dexter δε μας συνηθίζει σε τέτοιες τροπές, οπότε μια τέτοια ανατροπή ήταν πραγματικά ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ!!! Το σκεφτόμουνα όλη μέρα αυτό που είδα (και το είδα πρωί το φινάλε, με ξύπνησε για τα καλά!). Και του 24 πολύ γαμάτο αλλά είχα φάει το σπόιλερ από τις περιλήψεις της κάθε σεζόν, αλλά παρ' όλα αυτά όταν είδα το πλοίο έπαθα την πλάκα μου γιατί το είχα φανταστεί τελείως διαφορετικά! Κάτω από άλλες περιστάσεις μπορεί να είχαν διαφορετική θέση... 

    Με εκπλήσσει ευχάριστα που έχεις Prison Break και Fringe! Αλλά μιας και έχεις από όλες τις σεζόν, σου άρεσαν περισσότερο και από τα 1, 2, 4 του Lost και 2, 7 του 24;;; 

    Υ.Γ. Εννοείς των 5 πρώτων :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59.  Όπως είπα, για μένα ήταν αντιγραφή κι έτσι έχασε σε πρωτοτυπία...

    Δεν ξέρω, ίσως... περίπου το ίδιο πάνω-κάτω... απλά είπα να μην το παρακάνω... σκέφτηκα να βάλω τα 3 καλύτερα του 24 κι από 2 Lost και The Shield... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εμένα δεν πήγε εκεί το μυαλό μου όταν το είδα!
    Α εντάξει τότε!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61.  Εμένα πάλι πήγε αμέσως κι αργότερα το διάβασα και σε ξένο φόρουμ (οπότε σίγουρα δεν ήμουν ο μόνος)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Aρχισα να κατεβαζω Alias αλλα δεν κατεβαινει με τιποτα καποια στιγμη θα παρει τα πανω του που θα παει !!! Τελειωσε και η εξεταστικη αυτα ειναι τωρα σειρες ολη την  ημερα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Alias !!! Οταν είχα ξεκινήσει να το βλέπω είχα ενθουσιαστεί και ουσιαστικά ήταν από τις πρώτες σειρές που με έβαλαν στο τριπάκι των αμερικάνικων σειρών ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλο εχω διαβασει εξαιρετικες κριτικες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. CineTV-world στην ουσία το ίδιο γεγονός ήταν... απλά παρουσιάστηκε διαφορετικά, πιο έντονα θα έλεγα γιατί είχε και το παιδάκι στη μέση! 

    @person of interest άντε τυχερέ, καλά αποτελέσματα!!! Ξεκίνα με τις παλιές πρώτα και μετά πιάσε αυτές που συνεχίζονται ακόμα (εγώ αυτό θα έκανα!). 

    Rosa@abouttvseries με Alias ξεκίνησες;;; εγώ μάντεψε με τι ξεκίνησα :) .... με Lost φυσικά! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κοίτα αν μου έλεγες κάποια άλλη δεν θα το πίστευα !!! ή θα σου έλεγα να αλλάξεις Nickname !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εφυγε ενα βαρος σημερα που τελειωσα θα ξεκινησω (βασικα εχω ηδη ξεκινησει) Prison Break απο το οποιο εχω δει τις δυο πρωτες σεζον αλλα δεν θυμαμαι πολλα !!! Ευχαριστω επισης και γενικα σε ολους οσους περιμενουν !!!!!!! Ημουν σιγουρος οτι θα ειχες ξεκινησει με Lost !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ε ΟΧΙ ρε stavrosLost  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να εβαλες το season finale της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στην 4 θεση? καμια ντροπη πια...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δεν το περιμενα αυτο απο σενα ....
    Η λιστα σου επρεπε να ειναι καπως ετσι ....
    4 Βreaking Βad season 1
    3 Βreaking Βad season 2
    2 Βreaking Βad season 4
    1 Βreaking Βad season 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. το μόνο σωστό σχόλιο σου, το complex περνάει σε άλλο επίπεδο 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πειραζει που λεω την αποψη μου? και εσενα πιο ειναι προβλημα σου με αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. κανένα απλά τώρα κατάλαβα ότι είσαι 10 χρονών  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μαλιστα , οταν λες τι αποψη σου μαλλον εισαι 10 χρονων οκ.... δεν το ηξερα αλλα προφανως εσυ θα ξερεις καλυτερα για να το λες ... αλλα και παλι δεν καταλαβαινω την επιθεση σου , γιατι οσο ναναι το να λες οτι ειμαι 10 χρονων εχει σκοπο να με προσβαλει οποτε κατι πρεπει να σε πειραξε για να το κανεις αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. δεν κάνω επίθεση, και δεν θέλω να σε προσβάλω, και δεν με πείραξε τίποτα 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. επισης εχω αλλη μια απορια με αυτο τι εννοεις? "
    το complex περνάει σε άλλο επίπεδο"  ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ποιος μιλησε για βρισια? μια πολυ απλη ερωτηση εκανα που ακομα και ενα 10χρονο θα καταλαβαινε τι εννοω.... ρωταω τι εννοεις οταν το λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ήταν μια παρατήρηση για να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ωραια και παλι ομως αποφευγεις να μου εξηγησεις τι ηθελες να πεις και αυτο με βαζει σε σκεψεις.... πιστευεις οτι πρεπει να γινω καλυτερη? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. για 2 ερωτησεις περιμενα απαντηση αλλα οκ, εχεις καποιο επιχειρημα γιαυτο η ετσι το λες (το οτι πρεπει να γινω καλυτερη)? δες τωρα φαση , ευτυχως για μας η τεχνολογια εχει ξεφυγει , ετσι χρησιμοποιησα το google translate ... η λεξη complex εχει 3 μεταφρασεις σαν ουσιαστικο " συγκροτημα , συμπλεγμα και κομπλεξ (το γνωστο ελαττωμα στους ανθρωπους αν εχεις ακουστα) η προταση σου ηταν "
     το complex περνάει σε άλλο επίπεδο " οποτε  η εννοουσες "
     το συγκροτημα περναει σε άλλο επιπεδο " η"
     το συμπλεγμα περναει σε άλλο επιπεδο " η " το κομπλεξ περναει σε άλλο επιπεδο " ... τα 2 πρωτα δεν βγαζουν νοημα (εκτος αν δεν ξερεις ελληνικα οποτε παω πασο" το 3ο απο την αλλη ειναι προσβολη και πιο πανω ειπες οτι δεν θελεις να με προσβαλεις... εχω μπερδευει πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. επειδή με έχεις "στριμώξει" θα κάνω αυτό που λες θα το παίξω έξυπνος θα πω ότι δεν ξέρω ελληνικά και θα σταματήσω εδώ γιατί βαρέθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Α οκ τοτε παω πασο.... δεν μπορει να σε κατηγορησει κανεις απο την στιγμη που δεν ξερεις ελληνικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81.  stavrosLost κατά τη γνώμη μου όταν μια σειρά χρησιμοποιεί ένα μικρό παιδάκι σε μια τέτοια σκηνή, είναι φτηνός συναισθηματικός εκβιασμός και τίποτα παραπάνω.

    Breaking Bad Greece δεν θέλω να μπω στην "κόντρα" σου με την Evhh και χωρίς παρεξήγηση... αλλά το όποιο δίκιο είχες, το έχασες με αυτά που της είπες... και είναι κρίμα να χαλάει μια τόσο ωραία ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. CineTV-world ε εντάξει μπορεί, αλλά ήταν touching για πολλούς λόγους όπως και να το κάνεις... σωστά έθεσες και το άλλο θέμα νομίζω! 
    Rosa@abouttvseries  και άλλη να είχα αρχίσει πάλι το Lost θα με είχε πωρώσει περισσότερο!!!

    @person of interest  εσύ με τι ξεκίνησες;;; άντε καλή αρχή! Τρελή πώρωση το pb!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83.  Εσύ το λες touching, εγώ φτηνό συναισθηματικό εκβιασμό... :P Πραγματικά θα μου άρεσε πολύ περισσότερο αν δεν ήταν το παιδάκι εκεί... Δεν χρειαζόταν... ήταν ήδη δυνατή-σοκαριστική σκηνή και με ξενέρωσαν που έκαναν κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Όταν λέω touching εννοώ έντονο-σοκαριστικό, όχι συγκινητικό εννοείται!!! Και στο The Shield υπήρχε μία παρόμοια σκηνή στο φινάλε, μην ξεχνιόμαστε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85.  Όπως το'πες... παρόμοια (φαινομενικά τουλάχιστον)... αλλά εκεί ήταν αναγκαίο το κακό... δεν γινόταν διαφορετικά... έτσι έπρεπε να γίνει... σαν αρχαιοελληνική τραγωδία. Άλλωστε και στην πραγματικότητα έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά... Καμία σχέση με το φτηνό συναισθηματικό εκβιασμό του Dexter δηλαδή... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Έλα έλα το ίδιο ακριβώς είναι παραδέξου το :P ... και στο Dexter ήθελαν να θίξουν το θέμα "born in blood"! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87.  Μεταξύ μας τώρα... πολύ χαζό αυτό το "born in blood"... Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν; Ότι όλα τα παιδιά που σε πολύ μικρή ηλικία (μηνών έως 2-3 χρονών) ζουν μια απίστευτη τραυματική εμπειρία, γίνονται ψυχοπαθείς δολοφόνοι όταν μεγαλώνουν; Μου αρέσει που ανησυχούσε ο Dexter για τον γιο του... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μάλλον αυτό... δε νομίζω ο Χάρισσον να γίνει, θα θέλουν να δείξουν και τις 2 όψεις του νομίσματος, ο Dexter και ο Brayan έγιναν ενώ ο Χάρισσον όχι (ο Χάρισσον δεν ήταν καν χρονών, μηνών ήταν... που να θυμάται... ούτε στο υποσεινήδητο απλά θέλουν να δείξουν ότι ο Dex δε θέλει ο γιος του να του μοιάσει...) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. I am back !!! Πω ρε επιτελους  μπαινω Internet μετα απο δυο μερες γιατι επεστρεψα στο σπιτι μου απο τις εξετασεις ειχε χαλασει το router και εγιναν αλλα ακομα πιο δυσαρεστα ε ποσα να αντεξω ο ανθρωπος !!! Σημερα μου το εφτιαξαν μπηκα στο ιντερνετ ειδα οτι περασα ενα μαθημα με εννεα και... οχι ενταξει πανω κατω αυτα : PPP . Τι με ρωτησες ;;; Ααα να εγω ξεκινησα οσο και αν φανει παραξενο να ασχολουμαι με σειρες αφου ειδα Τσακ χαχαχα οντως μπορει να μην ηταν η καλυτερη επιλογη αρχισα ομως να το ψαχνω να παρακολουθω Lost κ.λ.π !!! Μηπως ειπα πολλα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ωχ σε καταλαβαίνω, άσε είμαστε εθισμένοι δε μπορούμε χωρίς νετ!!! Άντε μπράβο για το μάθημα!!! 
    Εντάξει καλό είναι και το Τσακ για αρχή, χαλαρή σειρούλα να περνάει η ώρα ευχάριστα, ό,τι πρέπει για αρχή!!! Αλλά το Lost καλύτερη επιλογή εννοείται ακόμα και για αρχή :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. kalytero finale sthn TV EVER pou exei ypar3ei einai ths 1hs season tou 24 k oxi ths 5hs fusika..oute p t 8umamai ths 5hs.
    ola ta alla den pianoun mia brosta tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. έλα ρε στην 5η είναι με τον Λόγκαν και την απαγωγή του Τζακ από τους κινέζους! Πολύ δυνατό ήταν... όχι ότι της 1ης πάει πίσω! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93.  Δεν ηξερα που να γραψω για αυτο  το θεμα για αυτο θα το γραψω εδω αφου εχουμε κανει μια συζητηση !!!Τρελη πωρωση το Alias !!!! Μονο αυτο εχω να πω ειναι γρηγορο εχει αγωνια ωραιες σκηνες δρασεις απλα εκπληκτικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ειναι τρομερος σχεδον ολες του οι σειρες ειναι επικες !!! Επιτελους ζωντανεψε το blog εδω και μια εβδομαδα ηταν νεκρο !!! Παντως σε ο.τι αφορα το Alias δεν κρατιεμαι σε δυο μερες εχω δει δωδεκα επεισοδια και συνεχιζω πωρωση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Χαίρομαι πάντως που στο πρότεινα και σου άρεσε ! Ξεκίνα Battlestar Galactica μετά !!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96.  Εχω πολλα να δω !!! Και οταν αρχισει και η κανονικη σεζον σε συνδιασμο με το πανεπιστημιο κλαψτα αλλα κατι θα κανουμε αν αξιζει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Τελειωσα το Alias !!! Απλα υπερσειρα ειδικα οι τρεις πρωτες σεζον οτι καλυτερο εχω δει ποτε (Σταυρο δεν κανω συγκριση με το Lost μην εχουμε παρεξηγησεις ) !!! Το φιναλε ειδικα τα ειχε ολα!! βασικα στεναχωρεθηκα που πεθανε ο Τζακ ηταν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας  Παντως αξιζε και με το παραπανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πιο πολύ και από το Person σου άρεσε;;; να σε ρωτήσω: αυτοτελή επεισόδια έχει ή συνέχεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Είχαμε τις εγκυμοσύνες της Jennifer και έπρεπε να περιμένουμε πολύ για καινούρια επεισόδια έχω να σου πω !!! Είσαι τυχερός που τα ειδες όλα μαζί ! Η σειρά τα έσπαγε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Οπως ειχε πει και η Rosa@abouttvseries εχει μια βασικη ιστορια που κορυφωνεται στην 5η σεζον !! Σε καθε επεισοδιο ειναι μια καινουργια αποστολη αλλα δεν ειναι αυτοτελη υπαρχει και ο λογος που γινονται ολα αυτα  ο μεγαλος κακος καθε σεζον κ.λ.π !!!! Δεν συγκρινουμε υπερσειρες μεταξυ τους κανονας ειδικα σειρες που εχουν μια σεζον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. A καταλαβα εννοεις αυτο το κενο μεταξυ δεκεμβρη και απριλη οπως βλεπω στην wikipedia !!! Κριμα να περιμενεις τοσο καιρο να δεις καινουργια επεισοδια ειδικα αν ησουν και "εξαρτημενη" !!! Τωρα που τελειωσα και Alias πρεπει να βρω κατι ακομα ακουω προτασεις (Σταυρο αν θελεις βαλτο ψηφοφορια ¨Ποια θα ειναι η επομενη σειρα που θα δει ο person of interest") !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Α κατάλαβα, κάτι σαν το fringe δηλαδή! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103.  Δεν το εχω δει για να ξερω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τώρα είδα την ερώτηση :P ... Fringe δες :P .... απορώ Ρόζα που δεν του το πρότεινες η ίδια!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλά εννοείται ότι πρώτα θα δει fringe !!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Fringe??? Δεν  ξερω αν ειναι του στυλ μου ρε παιδια !!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Πίστεψε με ... αν σου άρεσε το Alias με το Fringe θα ξετρελαθείς !!!! Άλλωστε είναι δημιουργήματα του J J Abraams και τα δύο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108.  Ναι ενταξει του δινω επιπλεον ποντους επειδη το εχει σκεφτει ο Abraams αλλα και παλι αμφιβαλω θα δειξει !!! Εχει δει καποιος την σειρα Leverage;;; εχω ακουσει καλα σχολια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δώστου αξίζει σαν σειρά, τελειώνει φέτος στην 5η σεζόν, που απ' ότι φαίνεται θα είναι επική!!! Άμα βαριέσαι τώρα κράτα την για αργότερα να τα δεις μαζεμένα τα επεισόδια! 
    Δεν το βλέπω το Leverage αλλά έχω ακούσει ανάμεικτα σχόλια... μου θυμίζει λίγο Τσακ από κάτι σχόλια που διάβασα, συνδέει δράση με κωμωδία! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Τι να σου πω δεν ξερω το πολυ πολυ το κατεβαζω και το βλεπω στις κενες μερες της σεζον που ερχεται !!! Θα εχω πολλες κενες απο σειρες μερες !!! Μονο παρασκευη και Δευτερα εχω πολυ πραγμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Όπως εγώ την σεζόν που μας πέρασε που έβλεπα σχεδόν τα πάντα Σαββατοκύριακο, Δευτέρα και Τρίτη! Και το PoI Σάββατο πρωί το έβλεπα, τις περισσότερες Παρασκευές δεν προλάβαινα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΝΤΡΟΠΗ !!!! Και με κεφαλαια γραμματα τι θα πει δεν προλαβαινες ;;;; Δεν μου αρεσουν αυτα να μην πηγαινες στην σχολη να το εβλεπες να μην ετρωγες να το εβλεπες τι ειναι 40 λεπτα;;;; :PPPPPPPPPPPPPPPP
    Ενταξει χωρις πλακα θα εχω PoI & Last Resort παρασκευες και κυριακη Once upon a time , TWD , Revenge & 666 P.A  παιζει να βλεπω και κανα Arrow και ειμαστε κομπλε !!! Εσενα τι προβλεπει το προγραμμα σου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. χαχαχα σωστά, θα μπορούσα να το βλέπω το βράδυ που γυρνάω αλλά καμιά φορά θέλω να το βλέπω με καθαρό μυαλό! Ξεκούραστα γιατί είναι η αγαπημένη μου σειρά που παίζεται! 
    Δευτέρα θες να πεις, όχι Κυριακή, Κυριακή παίζονται Αμερική! Εγώ θα βλέπω τις σειρές που έχω στα Reviews πάνω πάνω, συν τα 666 park Avenue, Vegas, Last Resort και Arrow!!! Βέβαια δεν ξέρω αν θα τα βλέπω όλα την επόμενη, μπορεί να τα βλέπω με λίγες μέρες καθυστέρηση επειδή είναι πολλά ή ακόμα και μερικά επεισόδια μαζεμένα! Ειδικά μέχρι τα Χριστούγεννα που παίζονται Dexter, Homeland και SoA δε θα προλαβαίνω... μετά χαλαρώνει λίγο το πρόγραμμα στο 2ο μέρος της σεζόν!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ναι σωστα δευτερα  παντα το ξεχναω !!! Ολες τις σειρες απο το Review βλεπεις;;;ωραια  !!!! Dexter ειδα και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα Homeland και SoA δεν εχω δει !!! Eπισης δεν εχω δει Fringe και Breaking Bad  Supernatural ειδα και δεν μου αρεσε !!!! Παιζει να δω και Vegas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ναι τις 
    Σειρές σε εξέλιξη βλέπω, τις ολοκληρωμένες τις έχω δει! Το Dexter ούτε εμένα μου άρεσε στην αρχή! Από την 4η και μετά μου άρεσε, αλλά γενικά είναι λίγο περίεργη σειρά! Και το fringe και το Breaking Bad μου αρέσουν πολύ, αλλά η 2η είναι λίγο "βαριά" σειρά σε σημεία! Το Supernatural στην αρχή έχει αρκετά αυτοτελή, και εγώ δεν είμαι φαν των υπερφυσικών αλλά μου άρεσε το κεντρικό στόρυ και η 4η και 5η σεζόν μου άρεσαν πολύ, η 7η βέβαια ήταν η χειρότερη κατά τη γνώμη μου μέχρι τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Για το SoA και το Homeland δεν εκανες σχολιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. α ναι ξεχάστηκα! Πολύ καλές σειρές και οι 2 (προτιμώ Dexter, fringe και Breaking Bad από τις αναφερόμενες!)... η αλήθεια είναι ότι αυτές τις 2 σειρές σκέφτομαι να τις δω ολοκληρωμένες τις σεζόν τους τα Χριστούγεννα, ή αλλιώς θα βλέπω μαζεμένα λίγα λίγα τα επεισόδια γιατί δε βγαίνει αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Χαχαχα με τοσες που εχεις που να βγει :PPPP !!! Παντως εγω κατεβασα μια σεζον Fringe και αλλη μια Battlestar Galactica θα τις δω εν καιρω και θα αποφασισω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Φρόντισε να δεις πρώτα το galactica mini series στην αρχή και μετά την πρώτη σεζόν. Διάβασε αν θες εδώ το preview 
    http://www.abouttvseries.gr/battlestar-galactica-review/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Πολυ ωραια αρθρο(preview) !!! Δεν ξερω με κατι θα αρχισω παντως !!!! Εσενα Ροζα ποιο θα ειναι το προγραμμα σου για την επομενη σεζον ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν εννοείς από νέες σειρές (γιατί από παλιές γίνεται χαμός !) θα είναι το Revolution, Zero Hour, Last Resort, The following, 666 Park Avenue, The Carrie Diaries, Hannibal, Elementary, Arrow.Θα δω τους πιλότους και βλέπουμε ... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Τιποτα δεν λεω ψεματα !!!! Εχεις πολλες σειρες και εσυ !!!! Απο τις καινουργιες περιμενω Last Resort , Arrow ,  666 P.A και θα δω τους πιλοτους απο Revolution , Zero Hour . Για τα υπολοιπα που αναφερεις δεν νομιζω αλλα αν αξιζουν ειδοποιησε μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Για τους πιλότους που θα δω θα γράψω λογικά στο abouttvseries.gr !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Μπαινω στο tv-island και στο abouttvseries απλα δεν εχω γραψει ποτε στο δικο σου !!!  Καλα οταν βγουν οι πιλοτοι θα χρειαστω αποψεις γιατι δεν μπορω να τους δω και ολους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Βεβαίως ! εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ! Τις γνώσεις σου τις τσέκαρες εδώ??? 
    http://www.abouttvseries.gr/about-tv-series-trivia-diagonismos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Παιδια μην φυγει κανα γιαουρτι αλλα απο αυτα μονο Game of Thrones βλεπω οποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Δεν πειράζει αυτό σημαίνει ότι έχεις πολλές καλές σειρές να δεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128.  Σωστο και αυτο !!! Αλλα δεν ψηνομαι να δω καμια αυτο τον καιρο ισως μονο continuum !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Για αυτο ακριβως θελω να το δω θελω κατι συντομο γιατι το Alias ηταν μεγαλο !!! Ασε που εχουμε και εξεταστικη μην παμε ακλαυτοι χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. χαχαχα εκτός αν πέσουν ερωτήσεις για  rambaldi !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131.  Σωστα σωστα δωσε ερωτησεις για Lost , Prison Break , Person of Interest Alias και τοτε εχω ενα 9 στο τσεπακι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Εγώ στο Lost έχω πάρει Master, τα ξέρω καλύτερα και από τον JJ, τον Lindelof και τον Cuse μαζί!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ειμαι σιγουρος  Σταυρο !!! Revenge τελικα ειδες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Όχι, το παράτησα στην αρχή (στο 3ο αν θυμάμαι καλά)... κάποια στιγμή θα τη δω αυτή τη σειρά σίγουρα, τώρα βλέπω ΟΖ, μην μπλέξω με πολλές σειρές ταυτόχρονα :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Να την δεις ειναι απο τα καλα Drama που υπαρχουν !!! OZ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Θα την δω σίγουρα! Εξάλλου μου αρέσουν σειρές με αντιήρωες! 
    Σειρά με φυλακές είναι το ΟΖ, 10 επεισόδια μου έμειναν για να την τελειώσω, μέσα στο Σ/Κ ή και νωρίτερα θα κάνω ένα review! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Α οκ ωραια αν ειναι καλη πες το ειναι λιγο παλια απο οτι βλεπω κατεβηκε ευκολα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Βασικά είναι υπερβολικά καλή! Παρουσιάζει τη ζωή στις φυλακές! Περισσότερο σειρά χαρακτήρων είναι και έχει πολλούς μάλιστα! Δεν ξέρω άμα έχεις λογαριασμό εκεί αλλά κατεβάζω από torrentday εγώ και μου κατέβηκε σχετικά γρήγορα (κάθε σεζόν την έβαζα το πρωί και μέχρι το βράδυ είχε κατέβει απ' όσο θυμάμαι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Μπα οχι χρησιμοποιω το κλασσικο torrent ειτε απο το iso ειτε απο το t.z. Για πες μου για αυτο απο οπου τα κατεβαζεις την διαδικασια εννοω πως μπορεις να γινεις μελος αν πληρωνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Και εκεί κλασσικά torrent έχει, η διαδικασία είναι ίδια, απλά πρέπει να είσαι μέλος στο site! Τώρα είναι κλειστές οι εγγραφές, αρχές Σεπτεμβρίου λογικά θα πάρω μία πρόσκληση άμα θες σου την στέλνω! Δεν πληρώνεις τίποτα, τζαμπέ όλα, αλλά πρέπει να κάνεις λίγο seed! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Σταυρο πρεπει να δεις teen wolf  η σεζον ηταν εξαιρετικη σημερα ειδα το προτελευταιο επεισοδιο της σεζον και ηταν πολυ καλο ανανεωθηκε για τριτη σεζον με 24 επεισοδια θα ειναι χωρισμενα οπως το TWD !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. sumfonw to teen wolf einai seirara (gia mena h kaliterh tou idous) idika gia to kalokairi einai oti ptepei na katseis na thn deis! egw den eida akoma to kainourgio epeisodio alla to 2.10 pou eida htan FOBERO (to kalhtero mexri twra)....kala h epistrofh tou theiou tou derek htan OLLA TA LEFTA (einai o agapimenos mou xaraktiras)

    *o styles einai se allo epipedo!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ελα να γινομαστε πολλοι !!! Πες τα ρε φιλε !!! Ο σταιλς δεν υπαρχει ειναι μαγεια ο ανθρωπος !!! Το 11 ηταν εκπληκτικο δεν καταλαβα πως περασαν 40 λεπτα το φιναλε προβλεπεται τελειο !!! Ο θειος εχεις πολλους ασους στο μανικι του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Τόσο καλό είναι δηλαδή;; θα το βάλω στο πρόγραμμα! Τώρα θέλω να δω 2-3 τελειωμένες σειρές πρώτα και μετά θα δω αυτές που συνεχίζονται! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αυτα ειναι !!! ΝΑΙ ρε φιλε ειναι πολλυ καλο στην πρωτη σεζον ωραια το πηγαιναν ελεγες για καλοκαιρινη σειρα καλη ειναι αλλη την δευτερη την απογειωσαν και σαν σεναριο αλλα καιως ερμηνειες και η μουσικη παντα καλη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Από το MTV παίζεται, ε; δικαιολογημένα η μουσική :P ... Οπότε το βάζω στο πρόγραμμα για του χρόνου! Ξέρεις πότε θα προβληθούν τα επεισόδια;;; δε νομίζω και τα 24 το καλοκαίρι, μάλλον θα τραβήξει και μέσα στη σεζόν... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Δεν εχει διευκρινιστει ειπαν οτι θα χωρισοτυν ανα 12 τωρα παιζει να γινει οπως το TWD να παει 12 επεισοδια για δυο καλοκαιρια δηλαδη διπλη ανανεωση δεν νομιζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. μάλλον για Ιανουάριο θα πάει η 2η 12άδα όπως σειρές του USA. Θα δούμε, μπορεί να τα πάει και σερί μέχρι Δεκέμβριο (το καλύτερο πιστεύω!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Να παει σερι μου φαινεται δυσκολο και αφου εχει πιασει η συνταγη τα μισα οκτωβρη τα αλλα μισα ιανουαριο φεβρουαριο γιατι να μην το εφαρμοσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. α λες να το βγάλουν τελείως από το καλοκαίρι;; πολύ πιθανό! Άμα αντέξει η σειρά θα το κάνουν και άλλες χρονιές έτσι απ' ότι φαίνεται, θέλουν να την τεστάρουν! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Τι να σου πω λες να ξεκινησει του χρονου το καλοκαιρι να κανει διαλειμμα δυο μηνων και  να αρχισει οκτωβρη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. δε νομίζω, πιο πιθανό να πάει για Ιανουάριο η συνέχεια! Και σε άλλα κανάλια συνεχίζουν τις καλοκαιρινές σειρές τον Ιανουάριο, και το καλοκαίρι αρχίζει πάλι η νέα σεζόν! Βέβαια στο MTV δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο οπότε αναμένουμε... καθαρά ανάλογα το κανάλι είναι! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Μακαρι να κανουν το καλυτερο η σειρα αξιζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. o styles nomizw einai me diafora o kalhteros kai poio endiaferon "anthropinos" xaraktiras apo opoiadipote tetia seira!...to didimo pou kanei me ton derek einai olla ta lefta, xerome pou exei krimenous asous sto maniki tou o theios....(elpizw na mhn kanoun thn malakai kai ton ksanaskwtosoun....na ton doume kai sthn 3h season)

    kai autos o pappous pantos einai megalh koufala...twra pou exei kai ton elenxo tou kenema poios ton pianei (kati pezete pantos me ta xapia tou pappou...egw eki perimenw na dw ekselikseis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155.  Το διδυμο Σταιλς Ντερεκ δεν παιζεται !!! Ο θειος πρεπει να ζησει και για την τριτη σεζον συμφωνω θα ειναι μεγιστο λαθος να τον ξαναπεθανουν  !!! Ο παππους ειναι μεγαλη λερα αλλα που θα πει καποιος θα τον φαει η αλισον εχει γινει σαν τα μουτρα του εβλεπα σημερα βιντεακια και εγραφαν απο κατω die bitch !!!Αυτο με τα χαπια το προσεψα ας του τα παρει καποιος να τελειωνουμε !!! Ειδες το σημερινο επεισοδιο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Σταυρο την επομενη εβδομαδα εχουμε στο Falling Skies τον Δασκαλο Terry O'Quinn !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ναι το έμαθα, την είχα διαβάσει την είδηση καιρό πριν! Κάποια στιγμή θα την δω και αυτή τη σειρά και θα συναντήσω το μεγάλο δάσκαλο ξανά! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Ετσι αλλα απο φετος θα τον βλεπουμε καθε δευτερα (ειδες δεν μπερδεψα τις μερες :PPP ) !!! Την σειρα δεν την πιστευω αλλα αφου θα ειναι  ο Δασκαλος κατι θα κανει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Χαχαχα ναι το ξεκαθάρισες πια! Εγώ Τρίτες θα το βλέπω μάλλον γιατί οι Δευτέρες είναι παραφορτωμένες!!! Ναι όλες οι ελπίδες βασίζονται στο δάσκαλο... ελπίζω όμως να λέει κάτι η σειρά γιατί άμα είναι πολύ βαρετή θα ελπίζω να κοπεί, μπας και τον δούμε σε τίποτα καλύτερο! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160.  Τα εχουμε ξαναπει αν κοπει τον θελω regular στο PoI !!! Καλα τις δευτερες εχουμε πολυ πραγμα τουλαχιστον 4 σειρες !!! (εσυ μαλλον παραπανω )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Ας έρθει και recuring δε με χαλάει! Και εγώ 4 έχω βασικά (Dexter, OUAT, Homeland, 666 P.A.) ... θα δω και το πρόγραμμα μου στη σχολή αλλά μάλλον θα βλέπω Dex και παραμύθι Δευτέρα και τα άλλα 2 την Τρίτη! Ανάλογα και την όρεξη που θα 'χω βέβαια, αλλά λόγω αρέσκειας μάλλον έτσι θα το κάνω! Εσύ να φανταστώ έχεις Revenge στη θέση του Homeland;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Δεν το πιστευω ξεχασες το The Walking Dead ;;;;; Ντροπη και αισχος ονειδος :PPP !!!! Βασικα εγω εχω 666 P.A, Revenge  ,  The Walking Dead & OUAT !!! Και ειπαμε δεν βλεπω Dexter !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. A ναι ξέχασα ότι δε βλέπεις Dex! Το Walking Dead το έχω σταματήσει στο 2.07, θα το συνεχίσω το επόμενο καλοκαίρι να δω 22 επεισόδια (6 +16) μαζεμένα μπας και πωρωθώ! Αλλά μιας και βλέπω ήδη πολλές το αφήνω για το καλοκαίρι! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164.  Ελα ρε δεστο ειναι καλο !!! Ελα και η τριτη σεζον προβλεπεται για τρελη πωρωση !!! Αλλα απο οτι καταλαβα δεν εισαι και πολυ εντυπωσιασμενος απο την σειρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Ναι δεν είμαι! Είδα τα πρώτα 6 επεισόδια σε 3 μέρες και όταν άρχισε η 2η είχα βγει τελείως από το κλίμα και βαριόμουν! Άσε που το 1ο τρίμηνο της σεζόν είναι φορτωμένο από σειρές οπότε δε θέλει και πολύ για να την αφήσω! Αλλά το καλοκαίρι που τελειώνει το Breaking Bad το αρχίζω... τελειώνει και το Dexter του χρόνου, οπότε ελευθερώνεται λίγος χώρος! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ελα ρε ειναι πολυ καλο το TWD !!! Αξιζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Δεν αμφιβάλλω! Θα το δω το καλοκαίρι σίγουρα! Τελικά σήμερα μου ήρθε η πρόσκληση για το torrentday, άμα θες στείλε μου ένα ενεργό e-mail στην "επικοινωνία" να σου στείλω την πρόσκληση! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ναι να το δεις ειδικα η τριτη σεζον θα ειναι πολυ καλη !!! Ενταξει σιγα δεν ειναι αναγκη και με το κανονικο torrent γινεται η δουλεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Και εγώ το πιστεύω αυτό γι' αυτό δεν το παρατάω!!! Σελίδα είναι το torrentday, κανονικά torrent έχει και αυτό! Άμα θες πες μου! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Ενταξει κακα τα ψεματα ειδικα η δευτερη σεζον εκανε παταγο !!! Τωρα στην τριτη προβλεπονται υψηλες πτησεις στα νουμερα !!! Ενταξει αφου δεν ειναι κατι διαφορετικο απο το κανονικο δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος σε ευχαριστω παντως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Τίποτα! Εγώ είχα βαρεθεί λίγο στα πρώτα της 2ης, άσε που μου την έσπαγαν πολύ κάποιοι χαρακτήρες, γι' αυτό αποσύρθηκα! Αλλά από τα σπόιλερ που έχω διαβάσει για το υπόλοιπο της 2ης σεζόν καταλαβαίνω ότι γίνεται καλό! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ναι γινεται πολυ καλο !!! Ενταξει μπορει να βαρεθηκες το γεγονος οτι δεν υπηρχε πολυ δραση και οτι ασχολουνταν περισσοτερο με τις μεταξυ τους διαμαχες !!! Καλα και εμενα με νευριαζουν καποιοι ειδικα η Καρολ και η Λορι οπως και τον Σειν που οπως διαβαζα καπου λατρευουμε να τον μισουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. O Σέιν ήταν ο 1ος στη λίστα με τους σπαστικούς, μετά η Κάρολ και η Λόρι, αλλά και η Άντρεα! Βαριόμουνα που προχωρούσε πολύ αργά! Αλλά άμα τα δω μαζεμένα θα μου αρέσουν πιστεύω! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Και εγω ολα μαζεμενα τα ειδα δεν ημουν φανατικος μου την προτεινα σε εναν φιλο και ειπαμε να τα δουμε ε αυτο ηταν κολλησα !!!! Και η Αντρεα ειναιλιγο βλαμενη οντως !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ναι τέτοιες σειρές που δεν έχουν καθόλου αυτοτελή επεισόδια που κουράζουν τις ευχαριστιέσαι καλύτερα άμα βλέπεις πολλά επεισόδια μαζεμένα! Και το κακό είναι ότι το AMC έβγαλε λίγα την 1η χρονιά, πάλι καλά που θα βγάλει 16 φέτος!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Ενταξει πρωτη σεζον ηταν ισως φοβηθηκαν οτι δεν θα παει καλα αλλα το αποτελεσμα τους δικαιωσε επικρατει παροξυσμος για την σειρα !!! Φετος 16 του 18 σε λιγο βλεπω να παιρνει ολοκληρη σεζον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Είναι ακριβή παραγωγή δε νομίζω να δώσουνε πάνω από 16 επ. μιας και μιλάμε και για καλωδιακό κανάλι (τα 16 είναι πολλά, συνήθως μέχρι 13 κάνουνε). Σε τέτοια σειρά βέβαια όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο, μόνο μην καθυστερεί το σενάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Ενταξει 16 επεισοδιο για καλωδιακο ειναι πολλα αλλα με την θραυση που κανει το TWD καλα κανουν μονο μην καει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. δεν την αφήνουν να καεί τέτοια σειρά!!! Νομίζω κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα από οποιαδήποτε άλλη σειρά σε καλωδιακό κανάλι! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180.  Ναι αληθεια ειναι ειδικα σε πρεμιερα και φιναλε κανει τρελα νουμερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Αυτό στις περισσότερες σειρές ισχύει! Εκεί είναι που μαζεύεται κόσμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Το PoI ειναι εξαιρεση εμεις ειχαμε ανοδικη πορεια στην μεση της σεζον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. to eida to neo epeisodio...den htan toso wraio oso to proigoumeno alla kai auto htan polu kalo, den perimena thn anatroph pou ekane o jacson, o styles pou xathike oeo??? to teleutaio epeisodio apo oti eida kai apo to trailer anamenete EPIKO! 

    *auta ta xapia tou pappou den einai apla xapia gia thn piesh, etsi pisteuw ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Ναι αυτό είναι αλήθεια, γενικά το PoI είχε μια σταθερά καλή πορεία μέσα στη σεζόν και ελπίζω να την κρατήσει (μην πω να την αυξήσει...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Αν θελουμε να παμε 6 σεζον πρεπει να ειμαστε σε σταθερη αν οχι αυξανομενη τροχια !!!
    @lusifer23:disqus  Ηταν αρκετα καλο σε κρατουσε σε αγωνια !!! Ο Τζακσον εκανε το απροβλεπτο αλλα καποιος στο τελος δεν θα τα καταφερει. Ο θειος θα ειναι εγκλημα να φυγει ξανα απο την σειρα,ο παππους εχει το προβαδισμα στην κουρσα των νεκρων τον θελουν πολλοι να βλεπει τα ραδικια αναποδα ( ο Σκοτ καθως απειλει φιλους οικογενεια ο Τζακσον επειδη τον ελεγχει ο Ντερεκ γιατι αν ζησει εκεινος μαλλον θα πεθανει)!!Που ειναι ο Σταιλς ;;; Να γιορταζει την επιτυχια του παντως δεν νομιζω μαλλον ο παππους ξεκινησε τα χτυπηματα !!! Το επομενο θα ειναι ΕΠΙΚΟ !!! (μαχη Σκοτ-Αλισον ειδα στο τελος η μου φανηκε;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Σταυρο ο Δασκαλος ηταν τρομερος σημερα στο Falling Skies .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι δε θα 'ταν :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ειναι ποτε δυνατον ;;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Έμ όχι! Εντωμεταξύ από εχθές ψήνομαι να αρχίσω πάλι Lost από την αρχή! Μου έχει καθίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή