Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μερικά νέα για την 7η σεζόν του Dexter


Πατήστε παρακάτω για να δείτε μερικά νέα για τον 7ο κύκλο του Dexter... (προσοχή υπάρχουν spoilers)


Dexter-Debra
  • Η σεζόν ξεκινάει ακριβώς εκεί που τελείωσε ο 6ος κύκλος! 
  • Αποκαλύπτονται πολλά μεταξύ Dex-Deb και υπάρχουν στο επεισόδιο Flashbacks από την παιδική τους ηλικία! 
  • Η Debra θα μάθει για τον πατέρα της ότι εκπαίδευσε τον Dexter να γίνει αυτό που είναι! 
  • Ο χαρακτήρας του Dexter θα αλλάξει ριζικά καθώς θα ανακαλύψει νέα συναισθήματα! 

María Esperanza del Alma LaGuerta
H LaGuerta θα βρει στον τόπο του εγκλήματος ένα slide του Dexter ο οποίος θα το 'χει χάσει καταλάθος, και θα θυμηθεί ότι τελευταία φορά είδε ένα τέτοιο slide στην υπόθεση του Bay Harbor Butcher και τώρα υποπτεύεται μήπως ο συνάδελφος και φίλος της, Doekes, κατηγορήθηκε άδικα. Το ερώτημα είναι: Θα καταφέρει να οδηγηθεί στον Dexter;;;

Σχετικά με τον Louis
O Dexter θα ανακαλύψει το χέρι από την υπόθεση του "Ice Truck Killer" ότι είναι στο σπίτι του. Ο Λούις έχει μια πολύ σκοτεινή πλευρά στον χαρακτήρα του που θα την ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Νέα μέλη στο Cast:
Ray Stevenson: Θα κάνει τον Isaac. Θα είναι ο αρχηγός του υποκόσμου. Είναι ο ιδιοκτήτης πολλών νυχτερινών κλαμπ στο Μαϊάμι. Θα έρθει στο Μαϊάμι επειδή ένας πολύ κοντινός του άνθρωπος θα κατηγορείται ότι σκότωσε αστυνομικό και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ο Isaac θα θελήσει να ερευνήσει τον λόγο της εξαφάνισης του. Το γεγονός όμως ότι δολοφονήθηκε ένας αστυνομικός θα φέρει όλη την αστυνομία του Μαϊάμι πολύ κοντά σε αυτόν.
Jason Gedrick: Θα παίζει τον George Sirko , αυτόν που θα διοικεί τα club του πρώτου.
Yvonne Strahovski: Θα παίξει μία γυναίκα γύρω στα 30 με το όνομα Hannah, η οποία είχε προβλήματα στο παρελθόν που αποφάσισε να τα αφήσει πίσω και να ξεκινήσει μία νέα ζωή. Θα έχει κάποια επαφή με τον Dexter. Θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οποιαδήποτε γυναίκα έχει γνωρίσει ο Dexter.


 Υ.Γ. Η 7η σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου. Όπως αποκάλυψε η παραγωγός της σειράς, Sara Colleton, η 8η σεζόν θα είναι σίγουρα η τελευταία και όχι πιθανόν όπως μας είπε ο υπεύθυνος του καναλιού λίγους μήνες πριν.

Y.Γ.2. Η πηγή των νέων ήταν κυρίως το Dexter Daily.

8 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να περιμενω αλλο!!!Εχω παθει στερηση,δεν ηθελα να διαβασω σποιλερς αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο!!Χαιρομαι που μας το ξεκινανε ετσι ακριβως οπως τελειωσε ο 6ος κυκλος και απο οτι προβλεπεται ο 7ος θα ειναι απλα επικοοοοοοοοος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα και εγώ το ίδιο ακριβώς, δεν ήθελα να διαβάσω αλλά μιας και τα διάβασα είπα να τα βάλω να παρασύρω και κανέναν άλλον :P ... και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω για τον 7ο κύκλο, αρκεί να μην το τραβήξουν πολύ γιατί κάπου διάβασα ότι ο μεγάλος κακός θα συνεχίσει και στον 8ο... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα εκανες και τα εβαλες γιατι προσωπικα τωρα ανυπομονω πιο πολυ για να αρχισει ο 7ος!!!Αυτο δεν το ηξερα για τον κακο, αν και δεν νομιζω να μας κουρασουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να μην γίνει... αν και θα έχει τόσα side-plots ανοιχτά που σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον (Louis, LaGuerta, Νέος Κακός, Χάνα και προπάντων Ντεξ-Ντεμπ) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβως...εχουμε να δουμε παρα πολλα καινουργια πραγματα στον 7ο. Αντε επιτελους θα μαθουμε και τι εγινε το χερι του Ice Truck Killer...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χέρι θα το βρει ο Ντέξτερ, το θέμα είναι πως θα αντιδράσει... άμα ήμασταν στην 1η σεζόν θα ενθουσιαζόταν (όπως έγινε με τον Ice Truck Killer) αλλά τώρα μπορεί και να φοβηθεί επειδή υπάρχει και ο Χάρισον. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απολυτη πωρωση..."
    Ο χαρακτήρας του Dexter θα αλλάξει ριζικά καθώς θα ανακαλύψει νέα συναισθήματα!" 
    Βεβαια αυτο με φοβιζει λιγο αλλα θα δείξει ... μεχρι στιγμης παντως ελαχιστα με εχει απογοητευση ο Dexter....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα αυτό δε με φοβίζει καθόλου, άλλα με φοβίζουν... όπως το 2 seasons story! Εμένα με έχει απογοητεύσει λίγο αλλά είναι από τις πιο απολαυστικές σειρές για μένα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή