Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Kingdom - Πληροφορίες και Trailer


To Kingdom είναι η νέα σειρά του Direct Tv με θέμα τις πολεμικές τέχνες που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 2014. Διαβάστε παρακάτω πληροφορίες για τη σειρά και δείτε το τρέιλερ...

Το Kingdom είναι μία ιστορία σχετικά με την οικογένεια, την αφοσίωση, τη φιλοδοξία, τη δόξα, το πάθος, την προδοσία... και τις ανάγκες ή επιθυμίες που εμπνέουν τους ανθρώπους να φτάσουν στην κορυφή ή τους αναγκάζουν να προδώσουν τις αξίες τους.

Στο cast έχουμε τους Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier, Homefront, Warrior), που επιστρέφει στο ρινγκ να υποδυθεί τον Alvey “King” Kulina, την Kiele Sanchez (“The Glades,” “Lost”) που υποδύεται την Lisa Prince, την μακροχρόνια φιλενάδα του, τον Matt Lauria (“Friday Night Lights”) να υποδύεται τον Ryan Revis, τον ευφυή, παγκοσμίου φήμης αθλητή που είχε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και την Lisa, ο οποίος εμφανίζεται στο γυμναστήριο του Alvey αφού εξέτισε την ποινή του στη φυλακή και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, τον Jonathan Tucker (“Parenthood”) να υποδύεται τον Jay, τον μεγαλύτερο γιο του Alvey, που ήταν κάποτε ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής, αλλά πλέον παλεύει με τον εθισμό του, τον Nick Jonas να υποδύεται τον Nate, τον νεότερο γιο του Alvey και βραβευμένου παλαιστή στο γυμναστήριο. Τέλος έχουμε την Joanna Going (“House of Cards,” “Mad Men”) να υποδύεται την Christina, την αποξενωμένη σύζυγο και μάνα του Jay και του Nate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου