Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

O Naveen Andrews στο Sense8 (+ άλλα cast news)


Χαίρομαι να βλέπω αγαπημένους ηθοποιούς που μας έχουν λείψει να επιστρέφουν στην τηλεόραση (κυρίως) και να βλέπουμε νέες τους δουλειές (αρκεί οι νέες τους δουλειές να είναι σοβαρές ώστε να γίνει ευχάριστα η παρακολούθηση). Ο αγαπημένος μας από το LOST, Naveen Αndrews, - αφού ναυάγησε η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε - επιστρέφει στις οθόνες μας (του υπολογιστή μας αυτή τη φορά) μιας και θα πρωταγωνιστήσει στη νέα πρωτότυπη σειρά που θα σερβίρει το διαδικτυακό κανάλι, Netfilx. Διαβάστε παρακάτω το θέμα της σειράς και δείτε το υπόλοιπο cast με το οποίο θα συμπρωταγωνιστήσει ο φίλος μας...


ΘΕΜΑ: Η σειρά ακολουθεί 8 χαρακτήρες από διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίοι μετά από έναν τραγικό θάνατο, συνδέονται μεταξύ τους ψυχικά και συναισθηματικά. Όχι μόνο μπορούν να δουν και να μιλήσουν μεταξύ τους λες και βρίσκονται στο ίδιο μέρος, αλλά έχουν και πρόσβαση ο καθένας στα πιο βαθιά μυστικά του άλλου. Τώρα οι 8 τους, πρέπει να καταλάβουν τι συμβαίνει και γιατί, καθώς και τι μπορεί όλο αυτό να σημαίνει για το μέλλον της ανθρωπότητας. Πρέπει να το κάνουν αυτό, καθώς ένας οργανισμός τους κυνηγάει για να τους πιάσει ή να τους σκοτώσει ή να πειραματιστεί πάνω τους.

Στη σειρά πέρα από τον Naveen Andrews, πρωταγωνιστούν οι Daryl Hannah, Brian J. Smith, Tuppence MiddletonAml Ameen (The Maze Runner, Lee Daniels’ The Butler), Freema Agyeman (Doctor Who, Torchwood), Tena DesaeDoona Bae, Max RiemeltAlfonso Herrera, Erendira Ibarra, Jamie Clayton, Miguel Silvestri και ο Terrence Mann. Δεν γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν τους 8, αλλά η παραγωγή θα εξελιχθεί σε 9 μέρη: στο Σικάγο, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λονδίνο, στην Ισλανδία, στο Σεούλ, στο Μουμπάι, στην Πόλη του Μεξικού καθώς και στο Ναϊρόμπι.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη συγκεκριμένη σειρά την είχαμε συμπεριλάβει στις 15 πιο πολυαναμενόμενες νέες σειρές για το 2014 αλλά όπως όλα δείχνουν το πιο πιθανό είναι να προβληθεί στις αρχές του 2015, μιας και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών, με την πρώτη σεζόν να αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία σύμφωνα με την πολιτική του Netflix θα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα προς το ευρύ κοινό!

1 σχόλιο: