Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ετοιμαστείτε για το Μεγάλο Φινάλε της 4ης σεζόν του Game of Thrones


Μετά τα φοβερά The Mountain and the Viper (4.08) και The Watchers on the Wall (4.09), περιμένουμε πως και πως το μεγάλο φινάλε αυτής της υπέροχης 4ης σεζόν του Game of Thrones με τίτλο The Children (4.10) που θα παιχτεί στις 15 Ιουνίου. Διαβάστε παρακάτω την επίσημη περίληψη και δείτε το τρέιλερ για το season finale...

Μία απρόσμενη άφιξη βόρεια του τοίχους θα αλλάξει τα δεδομένα. Επίσης η Daenerys θα έρθει αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, ενώ ο Μπράν θα μάθει περισσότερα για το πεπρωμένο του. Παράλληλα, ο Τύριον θα καταλάβει που οδεύει η κατάσταση του.

Δείτε το πρόμο του επόμενου επεισοδίου... 

6 σχόλια:

  1. The Children eeeee???? pou paei autos o titlos? sta paidakia ths Daenerys, ta drakakia?

    H aprosmenh afiksh boreia tou toixous prepei na einai ths kokkinhs, auth nomizw eipe oti pigene kata eki!
    Ante na mathoume ti tha apoginei kai o tyrion....fobame pantos epidi einai kai season finale, mipws ton skwtosei kai auton o psixakias trelogeros!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου διάβασα ότι φέτος θα μας αφήσουν με τρελό cliffhanger..Μακάρι να μην ισχύει.Αλλιώς ποιος ξέρει τι θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ νομίζω ξέρω που θα μας αφήσουν. Έχω φάει ένα σπόιλερ και περίμενα να το δω μέσα στην 4η σεζόν, αλλά αφού δεν το έδειξαν μάλλον για το τέλος το κρατάνε. Αν δεν το γνωρίζεις θα είναι όντως έκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με το τρέιλερ θα δούμε και Άρυα και Μπραν, οπότε μπορεί και εκεί να πηγαίνει :P.
    Άντε να δούμε λίγο Στάννις γιατί τον έχουνε ξεχάσει φέτος. Δε νομίζω να πεθάνει ο Τύριον ακόμα... αν είναι να πεθάνει, ας πεθάνει στην τελική μάχη στην τελευταία σεζόν!!! Δεν συμβιβάζομαι αλλιώς :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιας και η περίληψη λέει ότι θα γίνει κάτι σημαντικό βόρεια του τείχους , σε συνδυασμό με το τελευταίο επεισόδιο το σίγουρο είναι ότι σχετίζεται με τον Jon Snow. Έχω ακούσει και εγώ διάφορα για αυτό δε λέω τίποτα άλλο.
    Το κακό είναι ότι ασχολείται με πάρα πολλά πρόσωπα και το πιο πιθανό είναι σε μια ώρα ίσος δεν προλάβει να δείξει κάποιες ιστορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν σωστή διαχείριση του χρόνου. Τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι το φινάλε θα είναι λίιιγο μεγαλύτερης διάρκειας (66 λεπτά είχα διαβάσει ότι θα είναι...αν θυμάμαι καλά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή