Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Wayward Pines - Νέα Σειρά Μυστηρίου


Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα σειρά μυστηρίου του FOX που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015. Η σειρά είναι βασισμένη στην νουβέλα Pines, με πρωταγωνιστές τους Matt Dillon ("Crash"), Melissa Leo ("The Fighter"), Terrence Howard ("Crash," "Hustle & Flow"), Carla Gugino ("Entourage"), Shannyn Sossamon ("How to Make It in America"), Toby Jones (the "Harry Potter" franchise) και Juliette Lewis ("Cape Fear"). Πρόκειται για ένα αγωνιώδες θρίλλερ 10 επεισοδίων, στο τέλος των οποίων θα ολοκληρωθεί κανονικά η ιστορία απαντώντας όλα τα μυστήρια! Διαβάστε παρακάτω την περίληψη της σειράς και δείτε το πρώτο τρέιλερ...

Φανταστείτε την τέλεια Αμερικάνικη πόλη. Όμορφα σπίτια, περιποιημένο γκαζόν, παιδιά που παίζουν με ασφάλεια στους δρόμους. Τώρα φαντάσου να μην μπορείς να φύγεις από εκεί. Να μην έχεις καθόλου επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πιστεύεις ότι θα τρελαθείς. Καλώς ήρθες στο Wayward Pines! Η σειρά εστιάζει στον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, Ethan Burke, όπου φτάνει στην πόλη του Wayward Pines καθώς ψάχνει για 2 αγνοούμενους πράκτορες. Όταν μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του, ο Ethan θα βρεθεί στο Wayward Pines και σιγά σιγά θα αρχίζει να αλληλεπιδρά με τους κατοίκους καθώς θα συνεχίζει να κάνει την έρευνα του, όπου θα του δημιουργούνται όλο και περισσότερες απορίες και στοιχεία που θα τον οδηγήσουν να κάνει στον εαυτό του την σημαντικότερη ερώτηση όλων: Τι στο καλό συμβαίνει με το Wayward Pines?

4 σχόλια:

  1. Κλειστοφοβικό του κερατά. Πότε αρχίζει είπαμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SUPER !!!! Φαίνεται ωραία κ μυστηριώδη σειρά με καλούς πρωταγωνιστές κ παραγωγός ο Μ.ΝΑΙΤ ΣΑΜΑΛΑΝ !!! Κ το ακόμα καλύτερο ;; Ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια, οπότε δε φοβόμαστε το "κόψιμο" ..!!!
    Υ.Γ Η υπόθεση μου θυμίζει λίγο coctail από "σκοτεινό χωριό " κ "silent Hill " στο ότι δε μπορούν να φύγουν από εκεί , ενώ από ειδυλλιακή εικόνα του Pines τo Stepford ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mou thimizei ligo to the prisoner me ton caviezel

    ΑπάντησηΔιαγραφή